Az index tudósítója hibásan Surjánnak tulajdonította az alábbi felszólalás:
"Surján László (Fidesz) a médiatörvény kapcsán arról beszél, hogy 1956-ban sok nyugati baloldali és liberális a szovjetek pártját fogta a demokratákkal szemben. Orbánt szabadságharcosnak nevezi.
Hannes Svoboda osztrák szociáldemokrata szerint a magyar médiatörvény nem felel meg 1956 forradalmi szellemének, ennél jobb törvény kellene Magyarországnak."
Nem Surján, hanem Tőkés László szólalt fel.
Azt hiszem nem korrigáltak. Végül is nem lényeges, de meg kell adni, Tőkés László hozzászólása a vitához igazán felemelő, magyarhoz méltó hozzászólás volt.
Tényleg nem volt kötelező csak ajánlatos, mert anélkül nemigen tudtál bejutni az egyetemre. Nálunk a Jogi Egyetemen aztán valahogy elhalt a KISZ, a végén már taggyűlések is csak elvétve volta voltak de senki nem kérdezte meg hogy miért nem voltál ott.
Lófact. A vezércikkes tudatmódosítással már felhagyott, mert rájött, hogy kontraproduktív. Most (mint mindig) a blogok tendenciózus válogatásában éli ki magát.
Ez hülyeség amit most írtál. Mikor ő volt Oxfordban, akkor nem számítottak az ilyenek. Régebben volt ez. A Jobbik e szempontból teljesen el van tévedve.
Én speciel SOHA nem voltam kisz tag, elsőre ugyan nem vettek föl, de lényegében nem ezér. (Egyetemen az évfolyamon, seregben a zászlaljnál én voltam az egyetlen nem kisz tag.)
Az index tudósítója hibásan Surjánnak tulajdonította az alábbi felszólalás:
"Surján László (Fidesz) a médiatörvény kapcsán arról beszél, hogy 1956-ban sok nyugati baloldali és liberális a szovjetek pártját fogta a demokratákkal szemben. Orbánt szabadságharcosnak nevezi.
Hannes Svoboda osztrák szociáldemokrata szerint a magyar médiatörvény nem felel meg 1956 forradalmi szellemének, ennél jobb törvény kellene Magyarországnak."