Ebbe a topikba várom mindazokat, akik - nem kizárólag, de - élvezettel gyűjtik az 1:43-as méretű modelleket, ,a műanyag autóktól kezdve a legkidolgozottabb modellekig.
Eladás-csere az „1/43-as modellek adás-vétele” topikban.
Az Abrex bár minőségibb, sajnos az sem hibátlan. A DeA változatoknál gyakran kellett javítani a hátsó lámpákat, szerencsére ennél már tudtak rá figyelni, viszont nem tökéletes a kialakítás, az Abrexnél viszont - noha minőségibb - anno nagyon hiányoltam az ajtók alatti hullámküszöböt, amiért haragudtam is a gyártóra. Szerencsére az újságos változatnál figyeltek erre is.
Ilyen Merci nem létezik. Bár lehet hogy volt, csak mint koncepció, vagy tervezőasztalon, de nekem nincs tudomásom róla. Bár noha az egyik kedvenc típusom ez a C-class sportcoupe, meglepődtem mikor láttam az eladónál hogy van egy ilyen cabrio példánya. Nem tudom hogy maga az eladó csinálta-e, vagy már így jutott hozzá, de akartam ezt a kivételes, különleges példányt mivel tetszik :D És valamilyen szinten érdekes is hogy miért csak coupe-ban élte meg a gyártást, mivel szerintem cabrio változatban sem lett volna rossz. Persze hogy ez kinek tetszik, vagy nem tetszik, mindenki döntse el maga, nekem bejön :D