Ebbe a topikba várom mindazokat, akik - nem kizárólag, de - élvezettel gyűjtik az 1:43-as méretű modelleket, ,a műanyag autóktól kezdve a legkidolgozottabb modellekig.
Eladás-csere az „1/43-as modellek adás-vétele” topikban.
Ilyen Merci nem létezik. Bár lehet hogy volt, csak mint koncepció, vagy tervezőasztalon, de nekem nincs tudomásom róla. Bár noha az egyik kedvenc típusom ez a C-class sportcoupe, meglepődtem mikor láttam az eladónál hogy van egy ilyen cabrio példánya. Nem tudom hogy maga az eladó csinálta-e, vagy már így jutott hozzá, de akartam ezt a kivételes, különleges példányt mivel tetszik :D És valamilyen szinten érdekes is hogy miért csak coupe-ban élte meg a gyártást, mivel szerintem cabrio változatban sem lett volna rossz. Persze hogy ez kinek tetszik, vagy nem tetszik, mindenki döntse el maga, nekem bejön :D
Először a zöld érkezett, mely az "Utilitaires Renault" kishaszonos sorozatban jelent meg. Majd volt a fehér, mely az "Inolvidables 80/90" kiadásában volt (a sima Inolvidables még mai napig is fut). Aztán ott volt a SEUR feliratos, mely a "Vehiculos de Reparto y Servicio" szervizautós sorozatban volt, és végül a mostani, mely a "Vehicules Utilitaires" diorámás kiadásban jelent meg.