Ebbe a topikba várom mindazokat, akik - nem kizárólag, de - élvezettel gyűjtik az 1:43-as méretű modelleket, ,a műanyag autóktól kezdve a legkidolgozottabb modellekig.
Eladás-csere az „1/43-as modellek adás-vétele” topikban.
Először a zöld érkezett, mely az "Utilitaires Renault" kishaszonos sorozatban jelent meg. Majd volt a fehér, mely az "Inolvidables 80/90" kiadásában volt (a sima Inolvidables még mai napig is fut). Aztán ott volt a SEUR feliratos, mely a "Vehiculos de Reparto y Servicio" szervizautós sorozatban volt, és végül a mostani, mely a "Vehicules Utilitaires" diorámás kiadásban jelent meg.
Sajnos szériahibás, sok eladónál lehet fellelni az eBayen remek árban, de sajnos gyengére sikerült az öntvény, kézzel lehetett belőle törni darabokat, ez az oka az olcsó árnak, de kihoztuk belőle amit lehetett.
Ha nem is lesz lefogatva - a másik meg hogy alul van így nem látszik - így is van egy jó kis Berlingom :D
Minichamps Vw Golf IV "Ocean" - átalakítás by AdamsCustoms:
Kis lámpafeljavítást is adtunk neki, mivel jeleztem Ádám felé még korábban - mikor még csak terv volt hogy majd megcsináltatom - hogy majd a hátsó lámpákat is olyanra kell csinálnom, így szerencsére csak berakta a modellbe, de nem rögzítette vissza, így meg tudtam csinálni reálisra. Az utóbbi időben úgy is jól belejöttem némely elrontott modellnél a lámpák (fel)javításába.