Keresés

Részletes keresés

Rozálka3 Creative Commons License 2 órája 0 0 31132

Olvasod a bibliát?   Olvasod minden nap?   

Vagy hallgatod?  

Foglalkozol vele?

Előzmény: forgione1 (31129)
Rozálka3 Creative Commons License 6 órája 0 0 31131

Ezt a videót nekem tetted ide,  vagy valaki másnak is?

Ha nekem, akkor mire akartad felhívni vele a figyelmemet?

Szeretném tudni és válaszolni rá.  🙂 

Előzmény: Rozálka3 (31130)
Rozálka3 Creative Commons License 12 órája -2 0 31130

Meghallgattam a videót. :)   Igaz még a felénél tartok de leirom a véleményem. 

Már az elején valamit kihagyott.  A személyes találkozást Jézussal.  Ezzel kezdődik egy megtérés. 

Az nem megtérés, hogy úgy érzem, hogy meg kellene keresztelkedni mert az olyan széééép.  Örül a pap és elkezdenek egy 3 éves katekézist, hogy legyen valami fogalma mi az a keresztség.  Megkeresztelik és jó szokás szerint többet nem is látni. :)

Ha véletlen mégis eljár néha még misére, akkor jön a közösség ahová meghivják.  Jó esetben ez a növekedés helye lenne. De nem az!!!

Ha már ,,megtértél"  eredj szolgálni. Mert Jézus küld. Hogy lesz igy gyümölcs, ha csak ülsz a babérjaidon?  A gyümölcsöt úgy mérik, hogy hány megtérő van utánad?  Iparkodik szegény friss megtérő, nem akar lemaradni.  

A növekedési idő alatt az alázatban növekedik a személy. Mikor befogja a száját és tanul , felkészül a szolgálatra. Ez lehet 1-2 év is.  Nem lesz egyből alázatos!!! 

De ha nincs meg a Jézussal való találkozás, gyorsan kimarad a közösségből is. 

Beszél a lelkivezetőről is. A papok nem vállalnak lelkivezetést. Nincs rá idejük bajlódni a hivekkel. 

Azt mondja a friss megtérőben nagy a tűz. :)   Megnyugodhat az öreg  mert kiölik belőle gyorsan. :)) Be fog illeszkedni a savanyú keresztények közé. 

Nem beszélve arról, hogy ima halmokkal árasztják el.  Nekem is itt van egy hatalmas dobozzal. van vagy 3 kiló. Nem is tudom, hogy ki lehet ezt dobni??  Mit kezdjek vele? 

Lelkivezetőt meg mindig ad az Úr.  Most például te vagy. :)

De ahogy elnézem ebbe a papba sincs örömnek a szikrája sem. 

De különben ezt már rég kiebrudalták az egyházból is. Hivatalos miséket nem tart, csak zug miséi vannak. 

Előzmény: forgione1 (31113)
forgione1 Creative Commons License 13 órája -1 1 31129

Ennek roppant örülök!

Előzmény: Rozálka3 (31127)
forgione1 Creative Commons License 13 órája -1 0 31128

Azt hittem, hogy külön laktok. 

Külön lakunk, de szinte naponta megyek....

Előzmény: Rozálka3 (31126)
Rozálka3 Creative Commons License 15 órája -2 1 31127

Ezt még leirom. :))

Ma a misén valahogy más lelkülettel mentem ki áldozni mint eddig. Olyan élőbb volt. Megfoghatóbb. 

Előzmény: forgione1 (31124)
Rozálka3 Creative Commons License 15 órája -2 0 31126

Napi szinten az én dolgom :-) 

Azt hittem, hogy külön laktok.  Nehéz lehet vele minden nap. 

Nem adom oda Jézusnak, mert akkor elviszi :-) 

Akkor is elviszi ha nem adod oda. :)

Ha ő elmegy akkor én leszek a legöregebb. Az pedig gáz :-) 

Ezt én is átéltem, mikor anyukám meghalt.  Mostmár nekem kell a családot összefogni.  Kb 5-6 éve tartunk nagy családi összejövetelt amikor mindenki ott van. Első, második unokatestvérek és azoknak a gyerekei is. Minden évben megtartjuk.  Mert különben csak a temetéseken találkozunk. :)  Igy meg legalább együtt vagyunk évente egyszer és jól érezzük magunkat. :) 

Előzmény: forgione1 (31124)
forgione1 Creative Commons License 16 órája -2 0 31125

tisza szavazók is mind benne vannak valami sátáni mocsokban :-)

Egyik ismerősöm is agykontroll, jóga, templomba jár és tisza rajongó egybites :-)  

Előzmény: Rozálka3 (31122)
forgione1 Creative Commons License 16 órája -2 0 31124

többet ne foglalkozz vele

Napi szinten az én dolgom :-) 

Gyereket se hagyhatsz magára, öreget meg végképp nem, sokkal rosszabb mint a gyerek, mert ő tudja hogy gyerek, na de az öreg azt hiszi ő az okosabb :-) 

Régen így lehetett az ő gyerekkorában, de ma már nem így működik a világ. 

30 év kiesés. 

3 nap kiesés is behozhatatlan hátrány a politikában, technikában. Röhögve kapcsolok ki a 3 nappal ezelőtt felvett műsorokat, azok felett már eljárt az idő, az a mullt. 

Nem adom oda Jézusnak, mert akkor elviszi :-) 

Csak jó az öreg az háznál :-) 

Ha ő elmegy akkor én leszek a legöregebb. Az pedig gáz :-) 

Előzmény: Rozálka3 (31121)
Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31123

Tudom, hogy rossz nézni, amit csinál, de nem tudsz vele mit csinálni.

Csak ragod magad rajta. 

Add át Jézusnak. 

Ennél jobbat úgy sem lehetsz.  Ez a legjobb és a legtöbb. 

Előzmény: Rozálka3 (31121)
Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31122

New Age - tanúságtétel

P. Borbála tanúságtétele„

A főiskola befejezése után nem tudtam aludni szinte egyáltalán. Egy pszichológus azt tanácsolta, hogy tanuljak relaxációt, erre elvégeztem egy agykontroll-tanfolyamot. Akkor még nem tudtam, hogy ez nem jó. Az agykontroll után elkezdem jógázni, szintén egy pszichológus tanácsára.

Hatha jógának volt meghirdetve, ászanákkal (különböző testtartásokkal), közben zenés meditációkkal. A szeretetet hirdették. Azt tanították, hogy ugyanazt tanítja a kereszténység is, mint a jóga, és ugyanaz az istene is, csak az ún. 'exoterikus', templomba járó keresztények nem ismerik az igazi istent, azt csak az 'ezoterikusok' ismerhetik meg a jógán és a 'titkos tanításon' keresztül. Ekkor azt hittem, rátaláltam az igazi Istenre. (Korábban ateista voltam.)

Később ez a jóga tantra jógává vált, ami 'a szexuális energia tudati szintre emelése', vagyis a szabad szexet hirdette. A 'mesterünk' azt tanította, hogy annál jobb, minél több emberrel létesítünk szexuális kapcsolatot. Erre képtelen voltam, és a sok meditációtól olyan 'tudattágulásom' lett, hogy kezdtem elveszíteni a kapcsolatot a normál világgal. Úgy éreztem, hogy a tudatom beleolvad az 'istenibe', az 'én-tudatom' kezdett megszűnni, és már nem is tudtam, valójában ki is vagyok én. Ezzel együtt a szexuális vágyam a többszörösére fokozódott, de képtelen voltam kiélni, és azt hittem, nem tudom teljesíteni Isten elvárásait. Gyakorlatilag az őrület határára kerültem.

Ekkor önszántamból bementem egy pszichoterápiás intézetbe (Tündérhegy), ahol semmi mást nem tudtak velem kezdeni, mint hogy agyongyógyszereztek, mire teljesen leállt a gondolkodásom és eltűntek az érzelmeim. Olyan lettem, mint egy zombi, csak enni tudtam, meg aludni.

Mire kiengedtek az intézetből, hozzászoktam a gyógyszerekhez, és hogy le tudjak szokni, mentem tovább az okkultizmus útján (reiki, különféle szekták kézrátételezései, krisnások, akupunktúra, homeopátia...). Ezek mellett folyamatosan süllyedtem, és démonok is elkezdtek támadni. Ekkor rájöttem, hogy ez az út nem az igazi Istenhez vezet, csak nem tudtam, Őt hol találom.

Ekkor megjelent nekem a sátán, és azt hazudta, hogy meg fog ölni, és én ez ellen semmit sem tehetek. Ezt tette öt hónapig. Amikor már biztos voltam benne, hogy meghalok, beestem egy katolikus paphoz, aki tudta, miről van szó. Adott egy áldást, és abban a pillanatban megállt a rosszabbodásom. Szentmisére kezdtem járni, megtérő imát mondtak velem, életgyónást végeztem. Nagyon sok démon hagyott el. Fél évig imádkozott értem egy exorcista (ördögűző) pap, ezalatt nagyon sok szabadulást és gyógyulást kaptam.

Ezután még 6 évig jártam egy csoportterápiás műhelybe, ahol a gyógyulásom és szabadulásom teljesen befejeződött. 5 évig voltam az okkultizmusban, 25 éves koromtól. 11 éve, hogy megtértem, 2005-ben, 30 éves koromban. Most 41 éves vagyok. Sajnos ezt kockáztatja az, aki belekeveredik az okkultizmusba, aminek ma 'New Age' (Új Kor, Vízöntő Kora), illetve 'ezotéria' az összefoglaló neve.

Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31121

Látom nem birod lenyelni ezt a 30 évet.  :)

Add át Jézusnak az egészet és többet ne foglalkozz vele.  Az ő élete, az ő dolga.  Ő fog majd vele elszámolni. 

Jézus meg majd rendezi. 

Előzmény: forgione1 (31119)
forgione1 Creative Commons License 1 napja -2 0 31120

Akkor az első nap dolgozzál rendesen!!!! 

Előzmény: híg ember (31118)
forgione1 Creative Commons License 1 napja -2 0 31119

Jó pap is holtig tanul!!!

A szólás alapvető jelentése az, hogy az ember az élete végéig képes és kénytelen új dolgokat elsajátítani.

Mivel nem tudja mikor hal meg, és már azért tunyul, hogy úgyse veszi hasznát..... aztán már 30 évnél is több telik el ebben az állapotban, miközben sokaknak összesen nem adatik meg ennyi. 

Pedig születéstől kb pont ennyi idő alatt lehet eljutni az embernek a csúcsra. Jézus is 30 évesen kezdett tanítani, mert ennél fiatalabban meg se hallgatták volna. 

Most meg 17 éves takony póc vezethet és talán majd szavazhat is. Közben még azt se tudta eldönteni hogy fiú vagy lány vagy ezekből valami keverék :-) 

Előzmény: Rozálka3 (31116)
híg ember Creative Commons License 1 napja -1 0 31118

A lithurgikus élet az imában és eucharisztikus áldozatban nyilvánul és a földi érdekekkel számoló élettel szemben ünneplést jelent. Ez okból a lithurgia a hétköznapokat Feriae-nek, vagyis pihenő napoknak nevezi. A Feria szó ugyanis a héber Sabbat latin fordítása és annyit tesz, mint pihenő nap. A hét első napjának a neve Dies Dominica = az Úr napja, a többiek számsorrendben a Feria secunda, tertia, quarta, quinta, sexta nevet viselik az Egyház lithurgiájlában. A hetedik nap a Sabbatum, a szombat...

Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31117

Jézus is azt mondja, hogy legyünk készen.

Előzmény: Rozálka3 (31116)
Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31116

De nem jelenti azt hogy elfogadjam és kövessem a semmittevését. 

Nem a semmit tevését, hanem azt, hogy ő ilyen. Ő igy gondolta.  Úgy gondolta, hogy már nemsoká meghal. Mert a 60 éves ismerősei már sorban hallnak. Neki se van már sok ideje.  Erre készült. 

Én arra készültem, hogy még az 50 et sem érem meg. Esetleg jó esetben az 52.őt.  De ennél többet biztos nem. 

De ki gondolta volna, hogy még nyugdijba is megyek.!  Álmomba nem gondoltam volna.  Majdnem 20 évvel éltem túl az 50 et. 

Na de mostmár biztos nincs sok hátra. Talán 2-3 év?  

Igaz, nagy bajom nincsen, de sose tudni felébredek e még reggel? 

Jézus is azt mondja, hogy leszünk készen.

Én már a helyemet elrendeztem. :))  Kiadtam az instrukciókat a lányoknak,  mit hogy szeretnék. 

Koszorú nem kell,mert azt utálom.  És ne járjanak a nyakamra örökké a temetőbe mert nem ott vagyok. :))

Jaaaa, és misét föltétlen mondassanak értem mert nem szeretnék a tisztitó tűzbe rostokolni.  :)

Előzmény: forgione1 (31114)
Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -1 0 31115

Amúgy a régi dolgokat elég jól tudja az öreg :-) 

Emlékezett, hogy a lótrágya a legveszélyesebb, Clostridium tetani spórái élnek a lovak bélrendszerében. Innen a tetanus név -oltás. 

Csak van neki valami pozitivuma is. :))) 

Előzmény: forgione1 (31114)
forgione1 Creative Commons License 1 napja -2 0 31114

talán kicsit nagyobb elfogadással kellene felé fordulni. 

Tény az tény!!!

Az elrettentő példa is példa! :-)

De nem jelenti azt hogy elfogadjam és kövessem a semmittevését. 

Ő az én koromba már semmi tanulásra, újra nem volt fogékony, mert már minek, úgyis meghal. Oké szívbeteg volt. 

Aztán így telt jó 30 év.... már minek tanuljon meg bármit is. Tartós tej se kell :-) 

Már az összes orvosát túlélte, akik akkor beijesztették. Csak velem nem számoltak, hogy én nem  Rockefeller egyetem marhaságait veszem alapnak  :-) 

Ha nem vagyok, anno ment volna vele anyu is áttétes méhszájrákban. Lista vezető halálok nők esetében.

Pedig egy elhanyagolt sima nátha is megerőltetőbb annál :-)

Még egy kezelt nátha élettartama kb. 5 másodperc. 

Covid az tényleg kutya volt, 16 órámba került mire abszolút tünetmentes lettem + 4 órába telt még újra régi erőmre kaptam, mert olyan fáradt voltam mint akit megrágott és kiköpött a daráló:-) 

Amúgy a régi dolgokat elég jól tudja az öreg :-) 

Emlékezett, hogy a lótrágya a legveszélyesebb, Clostridium tetani spórái élnek a lovak bélrendszerében. Innen a tetanus név -oltás. 

Előzmény: Rozálka3 (31111)
forgione1 Creative Commons License 1 napja -2 0 31113
Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31112

Hallod a Szentháromságot és elégedetlen vagy :-)

IGEN.  Mert valami még hiányzik. 

1 kor,13.

1Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén, ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok vagy pengő cimbalom. 2Lehet prófétáló tehetségem, ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat, hitemmel elmozdíthatom a hegyeket, ha szeretet nincs bennem, mit sem érek. 3Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt, odaadhatom a testemet is égőáldozatul, ha szeretet nincs bennem, mit sem használ nekem. 4A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. 5Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. 6Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. 7Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel. 8S a szeretet nem szűnik meg soha. A prófétálás véget ér, a nyelvek elhallgatnak, a tudomány elenyészik. 9Most megismerésünk csak töredékes, és töredékes a prófétálásunk is. 10Ha azonban elérkezik a tökéletes, ami töredékes, az véget ér. 11Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyerek, úgy gondolkoztam, mint a gyerek, úgy ítéltem, mint a gyerek. De amikor elértem a férfikort, elhagytam a gyerek szokásait. 12Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. Most még csak töredékes a tudásom, akkor majd úgy ismerek mindent, ahogy most engem ismernek. 13Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük a legnagyobb a szeretet.

Előzmény: forgione1 (31110)
Rozálka3 Creative Commons License 1 napja -2 0 31111

Persze most mondhatod, hogy én vétkezem ellene :-) 

Ezt nem mondom.  Ezt mindenki maga érzi.  De azt igen, hogy talán kicsit nagyobb elfogadással kellene felé fordulni. 

Szóval lehet élni sokáig, de mit ér ha nem tudja megtölteni tartalommal???? 

Mindenki addig él ameddig Isten el nem szólitja.  Amennyit Isten meghatározott számára. 

Nem bújhat a föld alá időnap előtt, akármennyi idős is. :))

Nem akarlak untatni :-)

Engem te nem untatsz. :)))

Hogy hivják az ilyen embert? :)   Ezermester? :))  

Megél a jég hátán is.  Te ilyen vagy! :))  Semmi nem fog ki rajtad.  :))

Előzmény: forgione1 (31109)
forgione1 Creative Commons License 2 napja -2 0 31110

Hallod a Szentháromságot és elégedetlen vagy :-)

Most már értem miért imádkozol mindhárom Isteni Személyhez. 

Igaz, néha érzek egy kis melegséget a szivembe 1-2 percig, de csak ennyi. 

Szíved balra van, lelked középen :-) 

Ami aztán betölti a teljes mellkasod, teljes szélességben.

Ima után vágyj erre a "melegségre" ami nem melegség, nem is édes bizsergés hanem Jelenlét. Kegyelem, hogy érezheted. 

Istennel való együttlét magasabb formája. Hozzá kell, hogy szokj. Lehet ezért rövid és enyhe. 

Ne ezen az érzésen ragadj le hanem a Teremtőn! Őt fogadd be karjaidba. 

Valóban más valakivel beszélgetni távolról, mint lelkedbe fogadni.

Ésszel, hittel tudod hogy ott lakik, de teljesen más ha átölelitek egymást mintha csak egy lakásban laknátok egymás mellett. 

Előzmény: Rozálka3 (31106)
forgione1 Creative Commons License 2 napja -2 0 31109

A nyomógombos telefont se tanulta meg mert nem érdekelte és azt hitte meghal :-) 

Meg is halt volna ha nem vagyok a tudásommal, pedig alig 5%-t fogad meg belőle :-) 

Tartós tej? 

30 éve úgy él, hogy elment mellette a világ.

Lehet motyogni a 60-as évekről de  nincs értelme. 

Az a tudás is hézagos és csak arra épül amit ő megértett belőle akkor. 

Tehát már akkor sem volt biztos..... 

Hitről meg ne is beszéljünk. Miatyánkot is úgy érti, hogy bocsásson meg gyermekeinek. Nem az ellen vétkezőknek. 

Persze most mondhatod, hogy én vétkezem ellene :-) 

Szóval lehet élni sokáig, de mit ér ha nem tudja megtölteni tartalommal???? 

Technika alatt mindent is értek. Növényvédelemtől a közügyektől minden. 

Majdnem elkezdtem sorolni mihez értek, de egy hétig sorolhatnám. 

Amihez nem értek annak után nézek, tanulom. 

Így voltam a teológiával is.... 

Van már vagy 8 éve napelemem, de most fejleszteni akarom. Több áram kell, hogy Pakssal szórakoznak meg amúgy is. Ha úgy adja teljesen független lehessek a szolgáltatótól. 

Akik ezzel foglalkoznak tök hülyék :-) 

Én ügyesebb vagyok, villamos mérnök rokon ide jön hozzám tanulni :-) Mármint ezt. Mást meg ő tud jobban :-)

Klímánál dettó így jártam. Tudtam mit akarok és elhívtam felmérésre az összes nagyobb klímást. Egyik hülyébb volt mint a másik :-) 

Azt mondták, hogy azt amit akarok az lehetetlen. 

Azt akartam két szintes házban, hogy felső szint hamarabb és jobban hűljön mint az alsó, de fentre nem tehetjük, mert akkor az alsó csak sokára fog lehűlni. Továbbá fűtéskor egyből fent fűtsön. 

Adott lett volna hogy akkor fentre kell tenni. Vagy volt amelyik egyből 3 klímát rakott volna cirka fél millióért darabját + szerelés. 

Na húzzatok innen kontárok, de még az utcából is!!! :-) 

Aztán megoldottam, legyőztem a fizikát :-) És tökéletesen működik egy árva klímával, bekapcsolom és néhány perc múlva már érzem fogy a fenti szobákban hideg van. Még klíma nincs itt fenn, mert itt technikaliga nem megoldott és akkor mikor lenne lent hideg? Amikor fent már fagyhalál van :-) 

Felraktam a konzolt, hogy aki jön bekötni ne keljen gondolkoznia. Hívtam egy kevésbé felkapott szakit és csak mutattam neki ott lesz a belső, emitt meg a külső, lyuk meg itt a falba :-) Jó eltolással. Csak tette a dolgát, nem kellett gondolkozni az elhelyezéssel, sem azon, hogy ott fúrhat e. 

Most videókat szerkesztek, vágok, trendi effektekkel. 

Apu az én koromban az SMS-t se tudta megnyitni. Nem, hogy írni. 

Hang, videó benne szöveg, kép, idegen hang, zene együtt vagy külön, századmásodpercnyi pontosság. 

Nem mondom van hogy egy felmerült igény esetén napokig próbálgatom megoldani különböző programokkal még nem tökéletes a számomra a végeredmény. 

De legközelebb ugyanaz már rutin. 

Vagy iszogassam a tartós tejet miközben azt se tudom merre az előre a világban :-) 

De megtervezem és össze is hegesztek egy kisebb csarnokot, ha az kell. Vihar álló és kapott 5 helyen villám védelmet mivel fém az egész. Biztos ami biztos :-) 

Apunak is van trafója, taligában kell vinni, vaskos, nyáron is merem kábelek, ragadó pálca vagy éppen az órát csapja le :-)

Van 4 trafóm, napelemről is megy és az egyik nincs két kiló, vállra akasztva lehet mászkálni az állványon vele. 

Két pálcás és két porbeles. 

Ennyit hogy technika nulla. Van köztük 70 kiló különbség. Embered tudja miről írok, csak azért részleteztem :-) 

Nem akarlak untatni :-)

Előzmény: Rozálka3 (31105)
Rozálka3 Creative Commons License 2 napja -1 0 31108

Ajánlott meghallgatni még a mimuszólgatóknak is!!!!!!

Előzmény: Rozálka3 (31107)
Rozálka3 Creative Commons License 2 napja -2 0 31107

Béri László Renátó OCD katekézise Keresztes Szent Jánosról 13. rész

https://youtu.be/anh-X-oEEkg?si=5bOMEVjCkvUSznyh

Rozálka3 Creative Commons License 2 napja -2 0 31106

Nem csak az Atya szól. Jézussal is van tapasztalatom amikor szólt. Csak Neki más a hangja. Egy szelid kedves férfi hang. Tele szeretettel.  Nem olyan erős karakterű hang mint az Atyáé.  

Csak akkor arra volt időm, hogy az Atyát irjam le. 

A Szentlélek egy suhanó szellő. Hol egy gondolatot ad, hogy elém hoz valakit, hol küld valakihez, hol egy irással örömöt ad, vagy vigasztal. Nagyon kreativ. 

Neki halk suttogó, hangja van. Sugall, kibontakoztat, megvilágosit. 

Amit én tapasztalok az édes kevés, ahhoz képest amit te tapasztalsz. 

Ezek a fejembe vannak és nem a szivembe.  Nagy a külömbség!  

Igaz, néha érzek egy kis melegséget a szivembe 1-2 percig, de csak ennyi. 

Előzmény: forgione1 (31104)
Rozálka3 Creative Commons License 2 napja -1 1 31105

Le vagyok döbbenve!!!!!!!!!!!!!!

A technika egy nagy 0 Az ember a lényeg, nem a technika.  

Majd ha már nem lesz és vissza köszönnek a szavai, akkor majd bölcsnek látod apukádat. 

És 60 év után száguldanak ( mint a repülő) az évek és egyszer csak arra ébred az ember, hogy mennyi időm is lehet még? 3-4 év esetleg?

Vegyek még tartós tejet vagy ne vegyek??? :)))

Előzmény: forgione1 (31103)
forgione1 Creative Commons License 2 napja -2 0 31104

Akkor nem csodálom, hogy Atyás vagy. 

De minek irkálok miközben amúgy mindent tudsz :-) 

Csak annyi hibázik, hogy Istenre bízod hogy keressen és szóljon amikor Ő úgy gondolja. 

Keresd te is!!!! Már írtam, hogy Isten nálunk is jobban várja, hogy keresd Őt!!!

Van egy még óvodából ismert haverom. Mindig csak én megyek hozzájuk, ő sosem jön. 

Ezért van, hogy 1-2 év is eltelik mire felkeresem. 

Előzmény: Rozálka3 (31101)
forgione1 Creative Commons License 2 napja -2 0 31103

Az öregek is ezt csinálják.  Nem véletlen mesélik a régi időket újra és újra. 

Mert csak arra emlékeznek, arra hogy tegnap mit evett már nem :-)

Tipikus :-)

Amúgy ebben a gyorsan fejlődő világban kit érdekelnek az öregek habókos szövegei amire még ráadásul hiányosan is emlékeznek? 

Az AI két másodpercen belül mindenre pontos választ ad mi hogy történt az öreg korában.... 

Sajnos ennek az öreges tudásnak már leáldozott vagy 20 éve!!!! 

Apum 94 múlt, és herótom van már 60-as évek ökörségeivel amit próbál mai korba ültetni. 

Ő még abban élt, hogy az öregek bölcsek mert sokat tapasztaltak :-) 

Egy nagy túrót!!!!!!!!!! :-))))))))))))))) Azt se tudják merről jön a net :-) 

5 év alatt éltek annyit mind most egy fiatal fél nap alatt. 

Mondom ezt 60 évesen :-)

Nagyjából azért tartom a technika fejlődést.  

Előzmény: Rozálka3 (31102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!