A topic címét egy próféciából emeltem ki. Isten embertársainkon keresztül is tanít,erősít, támogat, vigasztal, nevel bennünket.Szükségünk van egymásra, hogy Isten országa növekedhessen bennünk/közöttünk.
Felekezettől függetlenül várom a tanításokat, Igemagyarázatokat, tanúságtételeket, napi áhítatokat,könyvrészleteket, Istennel kapcsolatos élményeket, amiket szívesen megosztanál másokkal is.
Ez a topic Isten dicsőségére és épülésünkre szolgáljon!
Rendbontók és kötözködők kíméljenek!
Azt is mondta a látnok, hogy a vagyont osszák szét a szegények között. Az sem történt meg.
Ha már az egyház elfogadta hitelesnek, akkor nem értem, hogy miért nem tették meg amit mondott a látnok?
Semmibe veszik Mária figyelmeztetéseit? Mert nagyon úgy néz ki.
Szóval vannak itt bajok, nem is kicsi.
Nem szoktam ilyen jelenésekkel, üzenetekkel foglalkozni, de mivel ezt még az egyház is hitelesnek itélte, és van benne már beteljesült rész, akkor csak hiteles lehet.
/ csak azzal foglalkozom ami nekem szól személyesen Jézustól. :) /
Arra gondoltam, lehet, hogy valami más szót kellene az engesztelés helyett mondani. És már nem volna ilyen éles a kontraszt a szerető és a haragvó Isten között.
Amúgy is hatalmas, és még haragszik is! Félelmetes!!!
A kápolnának már helye sincs meg, és hol tart az ország. Pedig mi lett volna egy kápolnát felépiteni? Semmi. Ha nem kéri külön a Szűzanya, akkor is épitenek az emberek egy kápolnát.
De látod a klérus volt az akadájozója ennek is, nem a kis emberek.
Szerintem ha Jézus most visszajönne, ugyanúgy le ördög fattyazná őket mint kétezer évvel ezelőtt. Nem különbek most sem. :))
Csak ez a haragvó Isten nem jön be nekem. :)) Akit engesztelni kell a haragjától.
Valahogy nem fér össze azzal az Istennel Aki feláldozta magát értem. Ez nem akaródzik lemenni a torkomon. :)
Erre gondolsz? Mikor olyan volt az előadó akkor megnéztem de más nem érdekel tőlük. Nekem olyan se ilyenek, se olyanok. Keverékek. :))
A videót megnézheted mert egész jó. :)
Két fő problémába futnak bele:
Csoda (el)várás és a büszkeség!
1.Csoda (el)várás
A csoda nem tőlük függ hanem mindig a Szentlélektől. És a páciens hitétől. Vágyódásától a gyógyulásra. Jézus mindig a hittől tette függővé a gyógyulást.
Ők csak közreműködői a gyógyulásoknak. Nem többek.
2. büszkeség!
Senki nem lesz alázatos varázsütésre. Attól, hogy valaki megtért, még csak akkor lépett az alázat útjának az elejére. Csak egy lépést tett még meg. Az alázat egy életen át tartó fejlődés. Fokozatosan történik. Nem várható el senkitől, hogy egyből szent legyen. Ragyogjon a glória a fején. :)
Nekünk kell feléjük türelmesnek lennünk.
nemhogy közösség előtt dicsekedjek és bármit produkáljak, ígérjek.
Ezt nem is tudod megtenni csak akkor ha van rá elhivásod. Ez egy karizma. Az Ismeret szava. Ezt nem mindenki kapja meg, csak azok akiknek szükséges a szolgálatukhoz. Ezt pedig Isten dönti el, hogy kinek adja.
Én még a szoba magányában se merek túl gyakran Jézus karjaiba merülni,
Pedig merülhetnél!!! :)) Ebben a szeretet csendben formálja a szivedet Jézus olyanná mint az Ő saját szive.
Emlékszel a próféciára amit leirtam neked? ,, Csak a fél szivedet adtad át Neki." Valami ilyesmi. Pontosan már nem emlékszem. Minél többet vagy Isten átható szeretetébe merülve annál jobban tud formálni.
Félsz átadni Neki egészen a szivedet. (Ezt vizsgáld meg, hogy mitől félsz.)
Nekem mindig azt mondták, hogy : nem kell ennyire belemászni ezekbe a vallásos dolgokba. Túlzásokba esek már.
mondják a Rózsafüzért, élőben akár mind a négyet is sorba.
Én nem csipem a rózsafüzért. De ha egy csoport többi tagja mondja, akkor én is természetesen mondom velük.
De hogy mutatja be az egyházat Szent Pál? Mint egy emberi testet. Kéz, láb, fej, lábuj,.......stb.
Ugyan igy van a feladatokban is. Az egyik a gyógyitó szolgálatban szolgál, a másik a közbenjárásban, a harmadik szabaditó szolgálatban, a negyedik a rózsafüzért mondja vég nélkül.
A baj ott kezdődik, hogy mi azt gondoljuk, hogy mindenkinek egyformának kellene lenni. :)) És rá akarjuk a másikra erőszakolni azt amit mi csinálunk.
De mindenkinek megvan a saját elhivása. Ezt tiszteletben kellene tartani, de nem tesszük.
A világban sem mindenki egyformát csinál. Jól is néznénk ki ha mindannyian egykaptafára készültünk volna.
Úgy gondolom, hogy ha az én feladatom az, hogy imádkozom valakiért, átadom Jézusnak, a rózsafüzéresek imái pedig adják a kegyelmet ahhoz, hogy az Jézus tudjon cselekedni az életében.
Egy megtapasztalás. :))
Szegeden voltam egy lelkinapon. Egy órás Szentségimádással kezdődött.
3 emberért imádkoztam. Érted, Magyar Pityuért és a Propethért.
Elmondtam amit tudtam és gondoltam. A végét azzal zártam, hogy : ,, Jézusom én Rád bizom őket, én többet nem tudok tenni. "
Az Oltáriszentségből jött a hang, hogy: ,,A legtöbbet tetted! " Aztán a szivemben éreztem a folytatást. Ennél több nincs. Ez a legtöbb, hogy Rá bizom. Rá bizok valakit. Átadom Neki.
Azóta én csak ezt teszem. Istenre bizok mindenkit. Ő tudja, hogy kinek mire van szüksége. ( Én csak lövöldözök vaktölténnyel.) Csak ennyit imádkozok értük. Semmi többet.
Jujjj, fűjjj, ezt nem tudtam róla, mert nem nézem, ha felbukkan a youtube ajánlatban egyből rosszul vagyok :-) Főleg a rajzaitól :-)
De nem csodálkozom, hogy tiszás lett, zsák a foltját.
Anno nagyon dicsérted és ajánlottad.
Mátraverebély Szentkúton egyszer én is belefutottam, tartott valami közbeközbenjáró előadást.
Végighallgattam.
Kicsit beszélgettem vele a programról. Hallgatott a Sipi névre és egyből letegeztem.
Mindenkit tegezek.
Fábry csak segédpüspök.
Amit az AI mondott arra ott a forrás is. Tények.
Van egy karizmatikus csatorna, nem jut eszembe a nevük mert erősen felejthetők.
Élő adásaik vannak, meeting kapcsolttal, egy rakás öreg és persze Fábry.
Pocsék technikával, vállalhatalan képminőség mellett számtalan bakival. Van, hogy olasz nővért vagy francia papot kapcsolnak és azt fordítják.
Viszont van köztük egy csaj (nő) akinek nagyon tetszik az énekhangja :-)
Fábry számos helyen, előadásaiban, cikkeiben elmondja hogy karizmatikus közösséghez tartozik. Összefogja őket.
Önmagában amúgy semmi, de semmi baj nincs a karizmatikusokkal. Talán én is annak tartanám magam ha rákérdeznének.
De azt régóta írogatom ide, hogy nagyon vékony jég a karizmatikus dolog.
Ha nincs megfelelő vezetés akkor bele is szakadnak!!!!
Két fő problémába futnak bele:
Csoda (el)várás és a büszkeség!
sátán persze egyből megadja nekik a csodát és hizlalja a büszkeségüket.
csoda=prófécia, kinyilatkoztatás=üres fecsegés a közösség előtt=kiemelt tisztelet a közösség előtt.
Én még a szoba magányában se merek túl gyakran Jézus karjaiba merülni, nemhogy közösség előtt dicsekedjek és bármit produkáljak, ígérjek.
Ebbe a szeretetlángba teljesen belebolondultak! Már halovány vészjelzésük sincs.
Szóval annyit arról, hogy tévedésben vagyok :-))))))))))))))))))))))))
Karizmatikusok=lángosok és mondják a Rózsafüzért, élőben akár mind a négyet is sorba. Még úgy is, hogy közben Fábry kirakja magánál az Oltáriszentséget. Egyébként mindig kirakja mert van Szentségimádás is, csendes és énekes is.
Szerintem ez óvja meg őket, hogy Fábry még mindig áll és nem bukott el mint a többi pap, akiket figyelmeztettem, tévúton járnak. Egy se maradt állva csak Fábry. Inog, inog, de áll.
Egerszalókon is szükség van rá, nagy érvágás lenne ha elbukna.
Pár éve figyelmeztettem :-) Akkor még nem volt segédpüspök. Nem nevezett meg de egy fél előadást tartott rólam :-)
Na ettől kapok én herótot Szeretetláng Mozgalom egységimájától!!!!!
Nem másolom be ide azt a *****
Ott van a Bibliában, hogy az Ő gondolatai nem a mi gondoltaink.
Ahogyan, hogy az Atya és Jézus egyek.
Teljesen ellentmond a Bibliának ez az ima.
Hitben gyengék elhiszem, hogy tocsognak benne, mert milyen szép nyálas szavakat tartalmaz és már büszke lángosok.
Ezt mondatják a hívekkel minden áldozás után.....
Milyen érdekes, csak az első mondata helyes, ez a beetetés, aztán a többi már sátáni méreg. Ez az első mondata megköti a hitben gyengéket. Már nem is figyelnek, hogy az összes többi baromság.
Ez jó :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fábry Kornél kicsoda????
Már többször meséltem róla.
Mint segédpüspök elég meghatározó személyiség.
Én vagyok tévedésben :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nézd csak mit ír róla az AI:
AI-alapú áttekintés Fábry Kornél esztergom-budapesti segédpüspök szoros kapcsolatot ápol a Katolikus Karizmatikus Megújulással és a Szeretetláng Mozgalommal. Rendszeresen vezet Szeretetláng imaesteket, előadásokat tart fesztiválokon, sőt megzenésítette Az Úrral való egység imáját is, amely a lelki-szellemi védelem fontosságát hirdeti. [1, 2, 3, 4, 5]Kapcsolat a Szeretetlánggal és a karizmatikus megújulással
Imaestek és fesztiválok: Rendszeres résztvevője és előadója a karizmatikus találkozóknak és a Szeretetláng fesztiváloknak.Zenei feldolgozás: Megzenésítette a mozgalom központi imáját, Az Úrral való egység imáját.Lelki tanítások: Előadásaiban hangsúlyozza a hazai prófétai küldetést, a szellemi harcot és az imádság erejét. [1, 2, 3, 4]
Szeretnéd, hogy gyűjtsek még részleteket Fábry Kornél konkrét előadásairól vagy a Szeretetláng Mozgalom hazai programjairól?
Nem, nem szeretném :-))))))))))))))))))))))))
Sipi kicsoda? :-)))))))))))))
Fábry = karizmatikus=szeretetláng
Élő adásban mondják a Rózsafüzért..... ennyit arról, hogy nem is ismerik :-))))))))))))))))))))))))))
A politika mindent átsző, még azt is hogy milyen levegőt lélegzünk be - MINDEN magától a politikától függ!!!!
Isten gyűlölő sátánimádók nyivákolnak hogy jajjj a pap ne politizáljon, templomban ott ennek semmi keresnivalója.
Nos ezt azért mondják a bal liberális globalista réteg dísz egyedei, mert a híveknek keresztségi esküjük alapján ellen kell mondani sátán összes tevékenységének.
Ezt pedig ezen politikai erők képviselik, mégpedig 100%-os töménységben, amit értelemszerűen a hívők elutasítanak, megvetnek.
Még az ellenzéki, jobbos politikai erők is-is alapon valamelyest vallják a keresztény értékrendet, ami értelemszerűen tüske a komcsik patái közt. Pont ezért fogalmaztam meg őket 100%-os töménynek!!!!! Ha pici bölcsesség is szorult volna egybites, sátánban torzult elméjükben akkor ezt a vonalat hanyagolnák.
Az idők (Jelenések könyve) alapján a templomba járók száma amúgy is csökken.
Egy balos, gyűlölködő fortyogás, ezt a folyamatot lassítja, mert ellenállást vált ki. De ez sátánban torzult elméjüknek túl magas labda :-))))))))))))))))))))))))))