A topic címét egy próféciából emeltem ki. Isten embertársainkon keresztül is tanít,erősít, támogat, vigasztal, nevel bennünket.Szükségünk van egymásra, hogy Isten országa növekedhessen bennünk/közöttünk.
Felekezettől függetlenül várom a tanításokat, Igemagyarázatokat, tanúságtételeket, napi áhítatokat,könyvrészleteket, Istennel kapcsolatos élményeket, amiket szívesen megosztanál másokkal is.
Ez a topic Isten dicsőségére és épülésünkre szolgáljon!
Rendbontók és kötözködők kíméljenek!
Nagyon szivesen. :D Magamnak is adtam hármat. :D De mondtam már, hogy én nem minuszolok. Hülyeségnek tartom. :) Pluszot sem, csak nagyon indokolt estben.
Az AI teljesen agymosottá teszi az embereket. A gondolkodást kimossa az agyból. Zombik lesznek az emberek. A gyerekek már igy is azok.
Nekem egyszer belepofázott a messengerbe. Ugy ki vágtam mint a macskát szarni. :)
Hallgattam délelőtt egy nagyon jó kis tanitást az imáról. Ide teszem, ha van hozzá kedved és időd hallgasd meg.
FŐELŐADÁS & SZENTSÉGIMÁDÁS | Nagymarosi Ifjúsági Találkozó |
Amikor hitben gyenge buggyant elméjűek AI (mesterséges intelligenciának) köszönik meg atranszcendens tanokat: hinduizmus, Védák az Istenség Legfelsőbb Személyiségéi, bhakti-jóga stb.
Naponta többször fordulok AI szegmensekhez, mert kényelmes, egyszerű és gyors. Viszont sokszor NEM pontos, ellenőrizni kell. Saját "maga" bevallása szerint szándékosan ejt hibákat :-)
Egyrészt nézi a felhasználót van e gógyija, ha nincs akkor félrevezeti. Másrészt azért hibázik, hogy egy másik AI szegmens felismerje, hogy ez AI mű :-)
Az ilyenekre inkább ne válaszolj, minthogy bűnbe ess, amúgy is nagy mestere vagy a konok hallgatásnak :-)
Ha már nincs mit irni
Csak reakciókra fogok válaszolni, amiket kellett bepótoltam. Időrendben utolértek.
Ebből is tudhattad volna hogy ennyit akartam.
haverodat is vigyed
Miből gondolod, hogy haver és nem barátnő?
Önálló ember, sem én sem démonok nem rángatják, hogy mit tegyen vagy mit ne tegyen, ahogyan megbánt kommentje sincs, amit töröltetnie kellene. Igaz kommentje sincs sok :-)
Valójában ő még korábbi ismeretség minthogy Pio atyával kapcsolatban felvettem volna a Forgione nicket.
nehogy eltévedjen itt a sötétben
Amíg itt vagyok nem lesz sötétség ne félj már ennyire :-)
Nagyon erős vagyok Krisztusban, de egyáltalán nem bízom el magam.
Szerémy vagyok és alázatos. Messze nem bűntelen, kegyelemre szorulók minden pillanatban. Jézus kegyelmére és irgalmára.
De a harcos Talentumaim nem ásom el, hanem használom! Hazugság, hamisság, és semmi fortély előttem nem képes megállni!!!
Ez se dicsekvés, mert amúgy rém egyszerűek, untatnak egy faék is bonyolultabb náluk.
Teljesen mindegy hol látom, hívő, pap vagy akár legyen a pápa is. Ők is csak emberek és így esendők.
Nyilván jobban esik egy Laci atya kategória, de akkor meg nem lenne feladatom, miközben nagyon sok a teendő.
Balga voltam, hogy azt képzeltem, hogy legalább innen nyugdíjba mehetek :-)
Én nem minuszolok senkit! Nem csináltam eddig sem, és továbbra sem fogom. Ha tetszik akkor + ot adok. De azt is nagyon ritkán. Nem dijazom az ilyesmit.
Ha már nincs mit irni akkor ignorálhatod a nickemet és el ne felejtsd a topicot törölni a kedvencekből nehogy véletlen eléd kerüljön. :)
A haverodat is vigyed nehogy eltévedjen itt a sötétben és ne találjon ki innen. Még a végén a nyakamon marad.
1. Senki nem kérte, hogy gyere vissza ide 5 év némaság után. Magadtól jöttél. Itt béke volt, elfogadás, tisztelet a másik ember iránt aki itt posztolt. Te voltál az aki behoztad a veszekedést, civakodást.
Nem volt az 5 év és a Szentlelket nem mondanám senkinek....
Nem magamtól jöttem, magamtól tényleg nem jöttem volna :-)
Itt nem béke volt, hanem pusztulat csend, amit néha Máriát és Jézust gyalázó gondolatok láttak napvilágot, amit szótlanul fogadtál el.
Mit mondott Jézus???? Máté10:34. Ne gondoljátok, nem azért jöttem, hogy békességet hozzak, hanem fegyvert.
Fegyvert, lámpást a sötétség (gonosz) ellen. Bűneitekben úgy elvoltatok itt mint nagyi befőttje, ami bepenészedik és megy a tűzre.
3. Azon meg egyáltalán nem csodálkozom, hogy Jézus nem szól hozzád mert ha Vele is igy viselkedsz, hogy nekiesel és lesátánozod jobb ha nem kockáztat. :)
Szól amikor kell, amikor úgy gondolja szükségem van magyarázatra.
Ha Ő szól abban sosincs kétség, hiszen a Jó Pásztor hangját ezer közül is felismerik a juhok.
Én felismerem a hangját, nem csupán mondatszerkesztése okán :-)
Annyira egyszerű, tömör, mégis lexikonokat kitöltő értelmű, hogy csak csodálom. Képtelenség utánozni.
Na de te üres, fecsegő, magyarázó próféciáidtól, egyből herótom van amit meg is toldasz dettó ugyanolyan üresen fecsegő magyarázataiddal, amit saját magad önigazolásra fogalmazol meg. Nézd csak hogyan vezeted le bálvány próféciádat, hogy az én vagyok mert a drága csak Jézusnak kijáró jelző.
Ennyi sületlenséget ami egyébként mindennel szembe megy a katolikus hitünkkel nem is értem hogy hoztál össze. Nyílvánvaló, hogy ebben a fecsegő démonok aktív szerepet játszottak.
Ahogyan abban is amikor a meleg felvonulásra vizionáltál. Három gyermekes, szentségi házasságban élő, kimondottan nőket kedvelő családapát.
Szaporítottad a sorokat, kéjesen gúnyolódva és találgatva hogy egy meleg kapcsolatban vajon a férfit vagy nőt játszom és hasonlók.
Egyből lejött a sátáni eredetű szöveg. Azt is tudom, hogy ez amolyan visszavágás féle a démonaidtól, amiért pondrónak neveztem őket :-)
Vagyis nem te írtad, hanem ők rángatták a kezed és vették át a teljes irányítást az elméd felett.
Aztán erre te is rájöttél, és írtál az adminnak, hogy törölje. Valóban abszolút vállalhatatlan szöveg. Nincs harag nem is érdekel, mert tudom, hogy nem te vagy értelmi szerzője.
Annyiban zavar és bánt, hogy ilyen szinten képesek a kis pondrók átvenni feletted az irányítást.
Adtak ők még több bűnt is a szádra, pl. hogy nem olvasol meg hasonlók :-)
Dehogy nem olvasol, ha ez igaz lenne akkor nem húztad volna fel magad, kiszolgáltatva démonaid kénye kedvére :-)
Csak ugye sziklára épült Igazsággal indítottam visszatérésem Laci atya szentségét állítottam fel a téged taglalt démoni tévelygéseiddel.
Ez egy olyan erős párhuzam ami ellenáll bármi viharnak is. Ez ellen csak fröcsögni tudtál, hazugságba keverni magad, válaszolni nem.
Ha nem vetted volna észre ez itt egy harc. Nem kis harc, amihez az én kvalitásosom szükséges! Tétje a világnál is sokkal értékesebb: Lelked üdvössége!
Az ajtó nyitva, én pedig megharcolom, hogy úgyis maradjon amíg benem mész rajta. Nehogy becsukódjon ahogy odaérsz.
Ez megint megint egy roppant tanulságos epizód!!!!!!!!!!
Azt már megtanultuk, hogy Jézus tuti nem ad ilyen bugyuta próféciát. Ezt NEM Jézus mondta.
Nem csak a fölösleges mondat eleji "A" betű tanúskodik erről hanem úgy az egész.
Jézus ha kimondja sátán, nem fogja még külön jellemezni is hogy fészke meg hasonló dilettantizmus.
Ez mondat egy egyszerű egybites fecsegő démontól származik!!!!
De nézzük mi volt ezzel a célja!!!! Mert a lényeg ebben rejlik!!!!!!
Kezdjük, hogy számos templomba, Rozáliánál is kis kosárba kivannak téve idézetek és lehet belőle húzni amit aztán az illető magáénak vehet, mint ami személyesen neki szól.
Ez dettó az, mint amikor a kis blokkját bedobja a kosárba és majd ha kihúzzák nyer valamit :-)
A módszer roppant hasonló. Minden attól függ, hogy az illető szerencsében, négylevelű lóherében, fekete macska bajszában vagy Istenben bízik.
Isten miért ne adhatna egy szatyor élelmiszert???? Vagy akár egy lottó ötöst?????
Tehát NEM azon múlik, hogy most sorsolnak vagy választanak .... gondolj egy érettségiző hívő fiatalt, aki tételt húz.... attól nem lesz sátáni ha azon fohászkodik, hogy azt húzza amit tud.....
Az lesz sátáni ha azt viszi bele, hogy fortuna, hogy mágia Nem az, hogy Istenre bízza ......
Uram, ha akarod, ajándékozz meg egy kosárnyi hasznos ajándékkal így hó végére....
Szóval itt a fecsegő démon oda kiáltott sátánt a hitben gyenge Rozálkának, ahol valójában NINCS is!
Célja ezzel a puszta átverésen kívül, melyen jókat tudnak röhögni az volt, hogyha annyira fél akkor adjunk neki hamis biztonságot, hogy azt higgye, most aztán mennyire bevédte magát a gonosz ellen, hogy kerüli az összes sorsolást :-))))
Így sokkal könnyebben rátudják szedni olyan dolgokban melyben tényleg ott a sátán!!!!!
Megvan nyugodva, elhárította az összes szerencsés dolgot, büszke magára, hogy milyen okos és mennyire megvédte őt az Úr az iylen fenyegetésektől :-))))
Miközben ezt egészet sátán maga találta ki számára :-)
A Szentlélek mellé kell a GPS is. Biztos ami biztos!
A Szentlélek mellé NEM kell GPS.
GPS akkor kell ha egy túlbuzgó társaság beképzeli, hogy a Lélek vezeti őket, de valójában nem....
Amúgy pedig ha megnézzük Jézus megkísértésének történetét, hogy mit felelt sátánnak amikor az a templom toronyból való leugrásra biztatta:
Meg van írva: Ne kísértsd az Urat, a te Istenedet!”
Ez ugyanolyan Istenkísértés, hogy van GPS, van biztonsági öv, van lámpám, de minek, az majd a Lélek megoldja.
Ha Jézus saját maga se használta ki ezt a bizalmat, akkor egy szeánszról hazafelé tartó csapat milyen jogon veszi hozzá a bátorságot és kísértik meg szándékosan a Szentlelket????
Csak ezért mert lusta bekapcsolni a készüléket. Más lett volna a felállás ha nincs nekik vagy elromlik. De az, hogy ott van és lusta mihasznák....
És akkor az Isten kísértésre jön rá a Szentlélek káromlás, hogy jó a Lélek, de biztos ami biztos legyen GPS is.
Harmadik videó Jézus figyelmeztetésről szól, Máté7 21Nem jut be mindenki a mennyek országába, aki mondja nekem: – Uram, Uram! Csak az, aki teljesíti mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nekem azon a napon: 22Uram, Uram, hát nem a te nevedben jövendöltünk? Nem a te nevedben űztünk ördögöket? Nem a te nevedben tettünk annyi csodát? – 23Akkor kijelentem nekik: Sosem ismertelek benneteket. Távozzatok színem elől, ti gonosztevők!
Ugyanez vár erre a töménytelen "Jézus" beszélgetőre, próféciát mondóra!!!!!!
Nekik ez a bálványuk, hogy fecsegő démonokkal töltik szinte minden idejüket!!!
Nem én vagyok bálványod, mert drága tesónak mondasz :-))))))))
A drága jelző kiveséztem, értelmező szótárt linkeltem, és egyházi, bibliai, tanító hivatali szinten is meglehet nézni, hogy drága kifejezés nem egy csak Jézusnak kijáró privilégium.
Bevallom ezt az egyet elolvastam. De csak azért mert rövid volt. :)
Igazad van fejbe vágott amit irtál. Habár én kértem kétszer is, hogy térjünk vissza a csendre. Meg volt rá az okom.
Ami ledöbbentett az az a harag ami áradt az irásodból szinte sütött.
Nekem az a normális, hogy bocsánatot kérjek és adjak, ha egy kapcsolat lezáródik. Legyen lelkileg tiszta. Igy nyugodt a lelkem. Jézusra biztam, hogy látod, vagy nem.
Annak örülök, hogy most itt irogatsz mert látom, hogy nincs benned harag.
Igy nyugodt szivvel és békességgel tudunk elválni.
Ennek már 5 évvel ezelőtt vége volt. Ezt a kis időt arra kaptuk, hogy békével kiengesztelődve váljunk el. Hála érte Istennek!
Hűűű, nagyon izgi most jön egyik lényeg a prófécia :-))))))))))))))
Megkértél, hogy kérdezzem Jézust rólad. Ne ilyedj meg, nem tettem meg. :) Mondta kérés nélkül is. :)
Nem nekem, hanem az egyik közi testvérnek. Imádkoztunk és próféciát is kapott.
Ide irom pirossal, hogy ha véletlen mégis ide tévednél, meglásd. Vagy ha az Úr ide hajtana. Nem mondom, hogy vezetne, mert te nem vagy engedelmes Neki.
Csak azt irom ami rád vonatkozik.
,,A testvéred is szeretem. Gondom van rá is. Ő még nem teljes szivvel van irántam, ezért a gonosz kikéri őt. ""- 30915
De izgi :-)))))
Megkértem, de ő nem tette meg :-) Dehogy nem tette meg, csak nem kapott semmit :-))))))))))))))))))
Mondta kérés nélkül is, valóban mondta csak nem Jézus hanem az egyik pondró démonja.
Próféciát kapott az önjelölt társaságban ahová járogat :-))))))))))
De nézzük a lényeget. Jézus soha nem mondana ilyen értelmetlen zagyvaságokat mint amit pirossal idetoltak nekem ezek a démon szálltak!!!
Először is Rozálka nem a testvérem. Aztán Jézus MINDENKIT szeret, mégpedig egyformán. Mindenkire gondja van. A teljességet talán senki nem tudta elérni földi létében vagy ha el is érte akkor nem volt benne biztos hogy valóban teljes szívvel van Jézus felé. A kétségnek mindig ott kell lennie, megadva fejlődés lelhetőségét, a szerénységnek mivoltját és beképzeltség kizárást. Pont ezért senki nem állathatja, hogy ő már teljes szívvel van. A gonosz pedig mindenkit kikér, ez alól még Pió atya sem volt kivétel, sőt ha úgy nézzük maga Jézus sem!!!
Ez volt a tartalmi elemzés.
Most nézzük a mondatszerkesztési elemeket. Jézus a legmagasabban áll, akihez már valóban szólt (hozzám) az jól tudja és egy életre megjegyezte, hogy Jézus beszéde tömör, sallangoktól teljesen mentes, mégis jobban érhető 4 szó mint ezer kötetből álló lexikon. Tehát Jézus fogalmazása valami döbbenetes!!!!
Messze nem tudom Őt utánozni de ha ezt valóban Jézus üzente volna akkor hasonlóan nézne ki:
Szerető gondom testvéredre is kiárad.
Ennyi!!! De ez az én verzióm is csak silány, nagyon nagyon silány utánzat ahhoz képest ahogy Jézus mondaná. Nem fecseg itt össze vissza közben gonoszról, hitbéli állásomról. És főleg nem rak kötőszókat ahol tök fölösleges. Mondat eleji "A" betű!. Vagy ha valakiről beszél akkor nem ismétli meg, nem utal rá a második, harmadik, negyedik mondatban is mert ez is csak fölös sallang.
Szóval ehhez az általános iskola alsó tagozatosban is bukott fogalmazáshoz Jézusnak semmi köze.
Ezt vagy egy mély tanulatlan öregasszony saját kútfőből böfögte fel vagy egy nagyon kis pondró démon sugallta neki, aki úgy gondolta hogy ezek itt úgyis olyan buták mint a pudvás tök, vagyis ezeknek így is jó, mert így is csontig beveszik és elhiszik.
Mivel a jövőt nem tudják, nem tudhatta kis pondró, hogy elém kerül és ízekre szedem csalásukat.
Aztán ugye jön saját részére szóló démoni prófécia szintúgy tele fölös sallangokkal üres, fecsegéssel ami az önigazulását segíti elő :-)
Ettől az ingazolástól aztán vérszemet kapva nagyon durva dolgok jönnek!!!!!!
Rozálka máris a Mennyben látja magát, ott van előtte a nyitott ajtó.
Ezt még az apostolok se merték gondolni..... és egyik szent sem.
Közvetlen halála előtti pillanatokban Szent István diakónus 36 ban, amikor halálra kövezték látta a megnyíló Mennyet.
Rozálka már most látja :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Megvan ám a végtelen önteltség!!! Hiába kis hitvány pondrók ezek, eredményesen tevékenykednek :-)
Tegyük hozzá és én mindig is hozzá is teszem, hogy mindehhez igen könnyű dolguk van.....
Önjelölt felmagasztalásának, sőt már egyből Jézus mondja neki, hogy nincs rám szüksége tudom be hogy szövegértésben elsiklott Rozálka.
Én nem azt mondtam, hogy a purgatóriumba lesz, hanem ha én leszek ott akkor hagyjon imáival!
Ha ő is ott van akkor nyilván nem is lenne képes értem imádkozni. Tehát teológia zokni szint, hogy rám támad, hogy ő nem oda készül hanem a Mennybe ahol már látja a nyitott ajtót.
Én udvariasan alapból úgy fogalmaztam, hogy ő már a Menyben van. Hiszen csak onnan tud értem imádkozni vagy esetleg innen ha én halok meg hamarabb, de ő arról nem fog tudni!
Szóval..... :-)))) hagyjuk, ez az önigazolása amit démoni segítséggel bebeszél magának elég jól tovább szövi kötelékeinek szálait. Mintegy saját magát kötözi egyre jobban és jobban körbe körbe.
Én meghagyom Isten végtelen nagyságának és mindenható hatalmának élő hitét, hogyha mondani akar valamit akkor megtalálja annak biztos módját, hogy azt tudjam Tőle származik.
És meg is oldja amikor annak ott van ideje. Ahogyan ezt mindig meg is tette. Akár szóban, akár lélekben.
Hát jött az önigazolás az önmagyarázat amihez a kis démonok is prezentáltak egy szektájában elmélyült hölgyet, aki a semmiből csak úgy megjelent.
Persze Rozálka egyből vizionálta is, isten küldte, de nem Ő, hanem az ördög küldte az ő saját önigazolása céljából, mintegy megtámogatva azt.
Van itt egy sokadik, újabb hitvány több napos lelkigyakorlat is meg csukott nyitott ajtók, ami mögött hirtelen ott áll Jézus :-)
Na persze pont Jézus áll a kinyíló ajtó mögött :-))) Ekkora marhaságot :-)
Mint amikor egy sztoriban várnánk a csattanót aztán az mégis elmarad:-) Húúú kinyílik az ajtó, várjuk lessük olvasok vajon mi az....
Jézus soha nem az ajtók mögött bujkál, mint lehetőség, hanem ott van veled. Benned! Lelkedben. Mindenhol.
Hagyjuk is :-)))))
Nézzük ezt hitvány gyakorlatot, hogy bálvány és hát mi lehet az??? Na mi???? Hát én :-)))))))))))))))) Mi más(ki) is :-)))))))))))))))
Csakis én lehetek, hiszen most én vagyok a porondon :-)))))))))))))) Nyilván csak én lehetek akire ráfogja nagy elmélkedéseben :-))))))))))))))
A drága szó azt jelenti: becses, értékes, egyetlen, a leg értékesebb, nála nincs értékesebb. A drága szó azt jelenti: Az első. De a drága szó Jézust illeti. Nem a drága tesókámat. A tesókámat szeretem mint tesókámat. És az is marad örökre még akkor is ha soha többet nem szól hozzám.
Három: De az első hely mindig Istené! - 30906
Ezt zárjuk rövidre, valójában a drága szó személyes értelemben valami vagy valaki, aki nagyon értékes, kedves számunkra, vagy akit szeretünk.
Nem a fenti dőlt betűs üres locsi fecsi - áthúzva!!!
Mivel jelenleg csak kilépve látom Rozálka3 nick kommentjeit, így újra belépve manuálisan adom meg az adott hozzászólás számot.
Mindezeket kronológia (az események időrendi) sorrendjében gyújtok világosságot a jelen mély sötétségében!!!!
30898 volt a távozásom kommentje.
Ahogy gondolod - 30899
Hazug kijelentés, mert ezt követően annyit foglalkozott velem, hogy jogos kérés miatt kénytelen voltam visszatérni egy lámpással.
Ha valóban rám hagyta volna, ahogy gondolom akkor most nem ide kellene újra írnom, hanem hintaszékben hátra dőlve fincsi kávémat szürcsölgetném egy kellemes AI egyházi zene kíséretében. Leginkább a zsoltárokat dolgozták fel, mély férfi kórus kísérettel. Sajnos nem magyarul....
Hogy lehet egy olyannal beszélgetni aki folyton az ördögöt látja bennem ha más a látásmódom mint a tiéd? És folyamatosan mocskol, gúnyol és lehord? - 30900
Bűneidben, tévelygéseidben NEM támogathatlak!!!! Azt kell mondanom amit látok, őszintén.
Ahogyan Laci atyáról is elmondtam már többször, hogy ő korunk egyik szentje! Más atyák is vannak, de ő közismertebb, ezért neveztem meg. Nincs olyan előadása, prédikációja (pedig nyilvánosan is számtalan elérhető) amiben akár egy vesszőnyi hibát látnék.
Sőt!!!! Többször elmondtam, hogy gyakorlatilag hajszálra pontosan ugyanazokat vallom, amiket ő mond. De nem csak úgy értelmileg hanem szó szerint ugyanazokkal a szavakkal ugyanolyan sorrendben.
Tehát a forrásunk Egy és Ugyanaz.
Még az sincs, hogy én hiszek neki, mert leginkább utólag hallottam a szájából vissza a saját gondolataim. Ez minden egyes alkalommal döbbenetes és örömteli, még ha már sok sok éve újra és újra szembesülök is vele.
Nézzünk téged. Néha mondasz jókat, de leginkább mára csak hamisságokat. Ezekhez nem tapsikolhatok, hogy milyen remek. Nem azok! Hallgatás sem megoldás, főleg ezért is tudtak rábeszélni, hogy jöjjek vissza, mert ha nem jövök akkor azonosultam volna a te hallgatásoddal. Lásd gondolataid hallhatósága az ördögök előtt.
Azt is többször kifejtettem már és legutóbb is, hogy én ezeket kis pondró démonokat csak megvetni és gúnyolni tudom. Nem fogok se hallgatni se kedveskedni nekik :-)
Legtöbbjének mint tisztsége sincs és itt kárognak általad. Nem mintha egy főtiszttől megijednék, de ott azért már van mérhető intelligencia. Annyi legalábbis van, hogy már ne jöjjön egyik se, mert úgyis a pokol alján nyekkenek ahogy Jézus nevében oda vágom őket. Ketten jártak így, azóta harmadik nem jött :-D
Ezek a kis pondrók meg tömegével hemzsegnek, oda oda szurkálnak de kitörik foguk. Végzik dolgukat a világban - ennek megkell történnie. Ahogy minden megvan írva!
Egy olyan világban, amely gyakran ünnepli a nagyságot, Szent Teréz arra emlékeztet minket, hogy Isten gyönyörködik a kis dolgok szépségében. A szeretet minden csendes cselekedetének, minden rejtett áldozatnak és minden őszinte imádságnak örök értéke van az Ő szemében.
Nem kell rendkívüli tetteket véghezvinni ahhoz, hogy szentek legyünk. Egyszerűen ott kell hűségesen szeretnünk, ahová Isten ma helyezett minket. A Kis Út arra tanít, hogy az alázat nem gyengeség, hanem az igazi nagysághoz vezető út. Amikor kis erőfeszítéseinket Jézusra bízzuk, Ő olyan áldásokká változtatja őket, amit el sem tudunk képzelni. Soha ne becsüljük alá a kedves szó, a megbocsátó szív, vagy a hűséges lélek erejét.
Isten mindig azok által munkálkodik, akik készségesen kicsivé válnak az Ő dicsőségére, hogy az átragyogjon rajtuk. Találjuk meg örömünket abban, hogy minden nap egyszerűséggel, bizalommal és szeretettel szolgáljuk Őt. Mint Szent Teréz, ne féljünk kicsinek lenni, mert Isten kezében a szeretet legapróbb cselekedetei válnak a legnagyobb csodákká.
1. Senki nem kérte, hogy gyere vissza ide 5 év némaság után. Magadtól jöttél. Itt béke volt, elfogadás, tisztelet a másik ember iránt aki itt posztolt. Te voltál az aki behoztad a veszekedést, civakodást.
Olyan vagy mint mp aki lábbal tiporja az elmúlt 16 évet. Te pont azt csinálod.
2. Senki, de senki, haraggal és gyűlölettel teli szivvel NEM mehet be a mennyek országába!!!
Nézz magadba!!! Ajánlom, hogy tarts bűnbánatot és élj a megbocsájtás, a kiengesztelődés lehetőségével. A saját érdekedben! Mert ezzel a 16 évvel is el kell számolnod. Ez is hozzád tartozik.
3. Azon meg egyáltalán nem csodálkozom, hogy Jézus nem szól hozzád mert ha Vele is igy viselkedsz, hogy nekiesel és lesátánozod jobb ha nem kockáztat. :)
4. Nem te vagy a fény! Sem a világosság, hanem JÉZUS KRISZTUS!