Ez nem így van - több ezer darabot gyártottak a ferrqari motoros Lancia Thema-ból 8.32 néven, de volt belőle limitált szériás is - ami valamiben különlegesebb volt, mint a sima széria. Valószínűleg ez a tábla olyanból származik. Ez igazándiból annak érték, aki konkrétan azzal az autóval rendelkezik abból a limitált szériából. A tesómé nem limitált szériás.
Olyan problémám lenne, hogy nem áll le a hűtőventillátorom. Lancia Thema 2,0 16V -ről lenne szó(93-mas). Elvileg valami gomba esetleg relé okozza az ilyen jellegű problémákat. A kérdésem az lenne, hogy hol találom a beteg alkatrészt? Végigkövettem a vezetéket ami a ventiből jön és egy fekete akármibe ütköztem.. Előtte kétfelé ágazik a cucc fele megy a már említett fekete akármibe a másikfele meg egy alagútban vagy csatornában hátra.(nem tudom melyik lenne a jó szó rá :) ). A kérdésem igazából az lenne, hogy az a fekete valami a lehet-e a beteg???
Válaszotokat előre is köszönöm, és bocs a szakszerűtlen pongyola fogalmazásért :)
Sziasztok! volna egy-pár felesleges Thema alkatrészeim,sajna Kappá-hoz nem jó semmi,eladnám-elcserélném egyben a egészet,ha valakit érdekellne,Meg gyújt kapcsoló,4db elektromos ablak emelő,rozsoma@freemail.hu. Tel:06 30 9621 361
Üdv! nemrég vettem egy lancia/ fiat motort nem tudom melyik! Állitolag 2.5! De nem biztos. Tuti hogy turbo diesel! Egy épitet autoba tetem bele egyik oldali kihajtást le hegesztetem/csavaroztam de miután ki probáltam megált olyan mintha össze zárt volna a difi. Lehet benne difi??
Üdv,mindenkinek. A Lancia Club Hungary közösség,találkozót rendez,Május 11-én Szombaton Dunaújvárosban.Kérjük aki szeretne részt venni,az jelentkezzen az lch2013@freemail.hu e-mail cimen,nevével(nicknevével) autója tipusával.Részletekről később. Köszönjük Lch!
93-as 2.5 TD Themahoz keresek elektromos kapcsolási rajzot a motor környékéről, melyik szenzor hol van, hogy van bekötve, stb. Tudtok segíteni hol találok? Vagy valakinek esetleg van?
Sziasztok! Van nekem egy Lancia Themám 2000-es benzines túrbos az volna a gondom,hogy a hátsó lengés csilapitóm szintérzékelős le szeretném cserélni simára csak a szervó szivattyút is le kell. A kérdésem az hogy milyennel tudom helyetesiteni vagy ha van valakinek egy körös azt magkösszöném. Előre is kösszönöm.
Közeledek egy előttem haladó kocsihoz. Lámpáiból kiszúrtam egy Lancia Thema. Kettő is volt, imádtam őket. Eszembe jutott az első, hol és hogyan vettem 93 ban Mestrében, meg hogy 2 éven keresztül heti kétszer Milánóba milyen jó volt vele utazni. Minden benntöltött percet élveztem. A sebváltójába hogyan építettem bele az extrém gyors 5. fokozatot. Az alagutakban mikor 160nál lehúzott ablakon hallgattam a mély hangját. Mennyit izgultam miután klagenfurti kivezetőn Tarvisió felé haladva lefényképezett a doboz 50 helyett 150 nel. Jöttek csak elő az élmények amit az autóval éltem át. Beértünk egy lakott területre és látom DUR-... kijöttek a könnyeim ez az a Thema!
Van egy eladó '90-es Thema-m olyan 180-200-at szeretnék érte. 2.5ös TDi motorral klímával az alja most lett megcsinálva vagy 80ezerért, de más baja van már szerintem elszállt a hengerfej tömítés, hiszen indítás ütán füstöl mint a gyárkémény! Ha valakit érdekelne írjon: tamas14@vipmail.hu
Sziasztok nemrég vettem 2.0 ie 8v Themat brutál jó mindene jó állapotban van de azért kell vele foglalkozni. Viszont tegnap óta nagyon éhes lett a kicsike 10 felett eszik hosszutávon én személy szerint lambda szondára vagy légtömegmérőre gondolok. Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata amivel tudna segiteni? Megköszönném :)
Sziasztok! Thema 2.0ie volna egy pár felesleges cumom Pl:4db elektromos ablak emelö,önindito,generátor,mot tarto bak ,computer,fém házas LMM,gyújt kapcsoló,központi zár vezérló,hátso fék munka henger,valami értelmes dologra csere-bere,sajna Kappára semmi nem jó,rozsoma@freemail.hu
Az ősszel vásárolt 93-as Themámhoz keresek mindkét oldalra irányjelzőt (törött mindkét búra) illetve pár szépségét javító kiegészítőt, bal első ülés, díszlécek, króm szerű betét kilincsekre...
Hű, most látom csak, hogy válaszoltál, ritkán járok erre.
Köszönöm a választ is és a képet is, közben megoldódott mindkét dolog.
Az ablaktörlőmotor hasonlóan néz ki, de így kép alapján meg nem mondanám, hogy egyezik-e. A bontóban is vissza kellett cseréltetnem amit először adtak, mert nem volt jó. Ők egy Marellit adtak, az enyémben Bosch volt, de nem is a márkával volt a baj, hanem a különböző mérettel. :D De külsőre elégé hasonlítottak.