Keresés

Részletes keresés

Kelly Monroe Creative Commons License 2011.11.01 0 0 364

Úgy döntöttem, írok ide is, ha már egyszer van ilyen téma :)

Az idei évad nagyon jó, bár én csak tavaly kezdtem el nézni a brit x-et, szóval túl sok összehasonlítási alapom nincs :)

A szombati Halloween-rész különösen tetszett, egy-két kivétellel az összes előadás nagyon jó volt, különösen Janet (egyszerűen hátborzongató volt, de jó értelemben) és a Little Mix. Plusz Misha, aki mindig jó, csodálkoztam is, hogy párbajoznia kellett. Amúgy szinte mindenkit bírok (még Kitty-t és Johnny-t is), legkevésbé talán Craig-et. Tudom, jó hangja van, de valamiért nagyon ellenszenves nekem, a hangszíne se jön be, szóval nem bánnám, ha legközelebb ő menne. Az is zavaró kicsit, hogy Frankie még mindig bent van, miközben nála sokkal jobbak is estek már ki.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.31 0 0 363

Asszem Craig  kedvencem :) bár ő sem nyerhet. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.31 0 0 362

Misha B  száma alatt mennnnnyire jó volt a show!!! Nem szakadt odanemillő rúdtáncosok... nagyon egyben volt az egész :))) 

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.31 0 0 361

A csaj, aki a nancy tylor-féle bang bang-et énekelte, jó hangja van, de valahogy nem volt a dallal ritmusban, pedig abban a számban annyi érzékiség, annyi szenvedély van, hogy egyébként bele tudok borzongani, de ez inkább idegesített :( A csajban nincs meg az, ami ehhez a számhoz kellett volna, hiába volt sejtelmes háttér, vérvörös száj.. 

milow4 Creative Commons License 2011.10.30 0 0 360

Ez a tegnapi halloweenes móka elég jóra sikeredett, olyan sok jó előadás volt, h nem is tudom kiválasztani melyik volt a legjobb.:) Nagyon ajánlott a nézése. 

cherry_blossom Creative Commons License 2011.10.17 0 0 359

Nézte valaki?  Úgy izgultam tegnap Marcus miatt, rettenetes volt szombaton a dalválasztás, azt hittem megy párbajra mikor már csak 3an álltak ott, ámomban sem gondoltam volna, hogy a nagy hype ellenére Frankie ilyen kevés szavazatot kap. Ahogy elnéztem Marcust ő sem hitte hogy még továbbjut nagyon össze volt törve, remélem máskor nem hagyják így a végére.

Na a Nu Vibe nak nem  jött össze, marad a Risk akikért rajongani lehet :D Amúgy Tulisia nagyon jó mentornak tűnik, látszik, hogy sokat foglalkozik a csapataival, annyira aranyos volt, ahogy végig énekelte vélük a számokat.

Kitty meglepően jó volt. Johnnyt tegyék ki közszeméremsértésért :) Sammi nagyon szép volt az este, még Gary is megjegyezte, a múlthéten rondán volt kisminkelve de most a haja a ruhája a sminkje, nagyon rendben volt, gratula a stylistoknak ja és majd elfelejtettem jól is énekelt, kicsit unalmas számválasztás de azért tetszett.

Frankie nagyon rossz volt...mind a kétszer. Craignek sem találta el Gary a számválasztást, sőt egyik fiúnak sem, jövő héten motown/r'n'b az Marcus estéje kell majd legyen, remélem nem szúrja el megint Gary. umm amúgy mi is pontosan az a motown?

A lányok hm Misha jó volt de nem szimpi a csaj, Janet elég gyenge volt, Sophit nagyjából áttekertem.

varyvanda Creative Commons License 2011.10.09 0 0 358

Köszi az ismertetést,  ajövő héten én is megnézem a felvételeket.

Előzmény: cherry_blossom (357)
cherry_blossom Creative Commons License 2011.10.09 0 0 357

Megnéztem a tegnapi adást, tetszett.

A lányok nagyon jók szegény Kelly nehéz lesz választania.

Janet most nagyon tetszett.

Amelianak furcsa volt a dalválasztása de jól megoldotta.

Misha jó de nem nagy kedvencem.

Sophie felejtős.

Marcusnak nem volt túl jó a dalválasztása nem passzolt hozzá a dal, de még mindig nagy kedvencem és szerintem a legjobb a fiúk közül, érdekes, hogy meleg létére ő a legférfiasabb a fiúk mezőnyéből. Amúgy nézem az Ausztrál x faktort is(csak ajánlani tudom remek zsűri van ott) és a kedvencem ott is Moves like Jagger-t énekelt első élőshowban, kiváncsi vagyok az USA verzióban énekli e majd valaki :)

Craiget nagyon szerették, szerintem bent marad(sajnos) a dalválasztás sokat dobott rajta, könnyű és hatásos dal.

Gary szerintem Craiget és Marcust szerette meg a legjobban látszott is rajta az este, és a sajtóban is úgy néz ki mintha mindig együtt lógnának szerintem ők ketten biztonságban vannak.

Frankie közepes volt, az egyik NuVibe-os srác énekelte ezt a számot az auditionon, szerintem jobban.

A leggyengébb egyértelműen James volt, Nincs Garynek nehéz dolga.

A rhythmix nagyon jó volt meglepődtem.

The Risk a legjobb csapat szenzációsak voltak.

A kieső a 2shoes és a NewVibe közül lesz valamelyk, elég gyengék voltak, sajnálnám a NW-ot a dalválasztás szörnyű volt.

Jonjo dalválasztása szintén egy katasztrófa volt szerintem ő esik ki én viszont a másik hármat raknám ki úgy ahogy vannak.

varyvanda Creative Commons License 2011.10.08 0 0 356

http://xfactor.itv.com/2011/finalists/

Azt megtaláltam, tessék:-)

Ajánl egy itv playert is, csak nem tudom, hogy magyar IP címről is fogad-e?

Előzmény: sztich (355)
sztich Creative Commons License 2011.10.08 0 0 355

Az jó lenne. Mondjuk én még a továbbjutók névsorát sem tudom. :)

Előzmény: varyvanda (354)
varyvanda Creative Commons License 2011.10.08 0 0 354

Segítséget szeretnék kérni, tudtok adni egy linket, ahol élőben lehet nézni?

varyvanda Creative Commons License 2011.10.08 0 0 353

Teszteszenek az új mentorok, hitelesek, megfontoltak, szimpatikus. Luis pedig Luis:-)

Robbie isteni volt. "Terád vannak csajok tetoválva, ugye?"

Előzmény: Törölt nick (343)
varyvanda Creative Commons License 2011.10.08 0 0 352

Csak most néztem először, a selejtezőket nem szoktam nézni. A Nu Vibe nekem is teszett, voltak benne csikorgások, de volt olyan is, amikor jól szólt.

Előzmény: cherry_blossom (351)
cherry_blossom Creative Commons License 2011.10.08 0 0 351

Nekem Marcus, Amelia, Nu Vibe a kedvenceim eddig, de az élőshowban még eldől mert akkor derül ki igazán, hogy ki mennyire jó.

Janet Devlin audition-e nagyon tetszett de utána már nagyon unalmassá vált a hangja. Frankie Cocozza elsőre nagyon unszimpatikus volt, a seggén kívül nem is maradt meg belőle sok emlékem, de a bootcampen nagyon tetszett ahogy énekelt. Jonjo elég szürke egér az overs kategóriában de nagyon sexi pasi lett belőle az átváltozások után, egy picit drukkolok is neki :)

Nu vibe-ot azért szeretem mert benne van az egyik korai kedvencem Ashford Campbell, csak az xtra faktorban mutatták az auditiont de nekem nagyon bejött, örültem, hogy legalább így kapott esélyt.

varyvanda Creative Commons License 2011.10.08 0 0 350

Végignéztem őket. A csapatok nem tetszettek, Tulisanak nagyon fel kell kötni, ha valami eredményt akar felmutatni velük.

Egyelőre Misha Byron, Marcus Collins, és Frankie Cocozza tetszik a legjobban. A tetoválása mindeképp:-)

varyvanda Creative Commons License 2011.10.08 0 0 349

Hű, az a ház, ahol Robbie Williemsék voltak! elfogadnám azért. Robbie fatasztikus:-)

cherry_blossom Creative Commons License 2011.10.08 0 0 348

Ma este van az első élőshow, várom már, van is néhány kedvencem. Hallottátok mi a nagy twis? A mentorok eltávolítanak egy egy versenyzőt a saját kategóriából, a közönség most még nem szavaz. Nem tetszik, elég igazságtalan, a fiúk és a lányok csapata kb. a top 8 így hamarabb távoznak ketten mint kellene, a csapatok és a 25felettiek sokkal gyengébbek ott többet is tudnék választani kiesőnek.

Az én kiesőim:

Fiúk - Craig Colton

Lányok - Sophie Habibis

Csapatok - Rhythmix

Overs - Johnny Robinson

varyvanda Creative Commons License 2011.10.02 0 0 347

Akkor megkeresem.

Előzmény: sztich (346)
sztich Creative Commons License 2011.10.02 0 0 346

Simán.

Előzmény: varyvanda (345)
varyvanda Creative Commons License 2011.10.02 0 0 345

Idén még nem néztem, érdemes belenézni?

Előzmény: sztich (344)
sztich Creative Commons License 2011.10.02 0 0 344

Én most néztem meg a mentorházban énekelteket. Nekem egyelőre Misha, Jade, Marcus, Ameilia és a Rhythmix tetszett a legjobban. Lehet, hogy nem láttam mindenkit.

Előzmény: cherry_blossom (337)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.02 0 0 343

Robbie Williams volt a judges houses legjobb pillanata eddig :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.02 0 0 342

Janet hangja nagyon ütős, de még nagyon kislányosan énekel.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.02 0 0 341

Én pont mondtam, hogy Simon helyett Gary nekem nagyon bevált :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.02 0 0 340

Na, épp most nézem Jade-et, tényleg jó, mondjuk egyelőre nem estem le a székről tőle, viszont most épp a bootcampet nézem, olyan hangok vannak benne, hogy itt simán nyerné mind :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.02 0 0 339

Ja, tegnap csak háttértv-ztem a magyar x-szel, ma letöltöm az angolt és idekészítek reggelit, kávét és nézni fogom :)

Én imádom az idei zsűrit, és hihetetlen, de Gary Barlow nekem nagyon tetszik, azt hittem, hogy Simon Cowell nélkül nem lesz ugyanaz, de sztem Gary szuper! Némelyik reakciója annyira laza, és mellette annyira jó, hogy többször visszanézem.

A kedvencekről majd ma nyilatkozom, miután megnéztem :) de tudom, hogy lesz sok...

Előzmény: milow4 (338)
milow4 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 338

A kedvencem Jade Richards. Szerintem a lányok nagyon erősek a Jade, Janet, Misha, Amelia. A fiúk mezőnye se rossz és még a csoport se vészes. Viszont a 25over az elég gyenguska. 

A zsűri 5 perc után meggyőzött. Kellyt imádom mindig van amivel megnevetett. Nem cserélném vissza a tavalyi zsűrire.

(belenéztem a magyar X-be....háát....aki nézi az angolt az többet nem fog nézni magyar X-et:))

cherry_blossom Creative Commons License 2011.09.26 0 0 337

Sziasztok. Nézi valaki az új évadot? Elég jól indul, van néhány igéretes versenyző. Az új mentorok se rosszak de azért kicsit hiányzik Cheryl és főleg Simon.

A hétvégén már judges house. Kik a kadvenceitek?

varyvanda Creative Commons License 2011.01.02 0 0 336

http://xfactor.tellymix.co.uk/2011/news/25057-simon-cowell-signs-mary-byrne-in-a-one-million-euro-record-deal.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+TellymixTheXFactor+%28TellyMix+The+X+factor%29

Simon Cowell úgy látja, hogy az Mary Byrne hatalmas űrt tudna betölteni a ma zenei piacon, ezért 1 millió eurós lemezszerződést kínált neki. Mary épp Barbadoson nyaral, még nem nyilatkozott.

varyvanda Creative Commons License 2010.12.16 0 0 335

Jópofa nóta. Úgy veszem észre, hogy nyugaton megint divatba jött az old school rok&roll. A múltkor a fiammal menten valahová, és csupa ilyen dob-gitár-basszus hangszerelésű szám szólt a kocsijából. Kérdeztem, hogy honnan szedte ezt  a zenemúzeumot, de azt mondja, hogy ezek friss felvételek.

Előzmény: cherry_blossom (334)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!