Keresés

Részletes keresés

petivicc Creative Commons License 2010.11.29 0 2 4

"pl kerékpározással vagy esetleg a kisvasúttal kapcsolatban is, hisz azok is a tömegközlekedés része!!!!"

 

A kerékpározás hogy jön a tömegközlekedéshez? :) Én bringás is vagyok, de annak köze nincs a tömegközlekedéshez. Pontosítok:

 

A tömegközlekedés (vagy közösségi közlekedés, közforgalmú közlekedés, kollektív közlekedés) – az általános értelmezés szerint – magában foglal minden közlekedési rendszert, amelyben az utasok nem saját járművekkel közlekednek. A használatos közlekedési eszközt tekintve ide tartozik

Tágabb értelemben a közösségi közlekedéshez tartozik a szerződéses közlekedés, a különjárati közlekedés, továbbá az igényvezérelt (rugalmas) közlekedési szolgáltatások.[1]

Egyes források ide sorolják a taxi szolgáltatást is.

Tömegközlekedésnél (szemben az egyéni közlekedéssel) az utasnak – utazásának időpontja és útvonala tekintetében – alkalmazkodni kell mások igényeihez, mivel a személyszállítás másokkal együtt, a közlekedési eszköz megosztott használatával történik.

A tömegközlekedés előtérbe kerülésével csökkenthető a forgalmi zsúfoltság, a károsanyag-emisszió (kibocsátás) és energiafelhasználás, valamint a közlekedési balesetek száma.

A tömegközlekedés közszolgáltatás (az állam vagy önkormányzat által támogatott szolgáltatás).

 

Forrás: Wikipédia

 

Szerintem eddig is mindenkié volt a topic, csak be kell látni, mit kell naponta beírni, és mit nem szabad. Azért volt pl. olvass vissza hozzászólás, mert ez a fórumozás alapja! Nem akarok másolni, saját szavaimmal: Ahhoz, hogy egy fórumhoz érdemben hozzá tudj szólni, ismerned kell az ott hozzászólókat, az adott témát, az aktuális és régi témákat. Mert mi is a fórum? Több ember közös eszmecseréje. Eszmét cserélni pedig csak úgy lehet, ha mentálisan te is a körbe tartozol. Vagyis: Ahhoz, hogy rendesen hozzászólj, ismerned kell a fórum előéletét is, mielőtt egy új helyre írsz, legalább 1-2 napot tölts azzal, hogy visszaolvasol minél többet, utána meg bele-bele tekergetsz a hozzászólásokba. Én mindmáig így teszem. Pl. egy mobilos fórum 600 hozzászólását visszaolvasva lesokkolt a látvány. Kb. 20 hozzászólásonként kérdezték ugyan azt amit már megválaszoltak az elején, és nem olvasott senki, csak beírt valamit. Ezért esik szét valami és nem épül. Szóval -ha beindul a topicod- itt is lesznek olvass vissza hozzászólások, mert ez a fórum! Vagy azt szeretnéd, mint az említett példámban? Az undorító, hogy 20 hozzászólásonként gyakorlatilag újra előjön az első 20 kérdés. Persze ezt fel kell fogni és átültetni a Miskolci Tömegközlekedési topic vázlatára.

 

Petivicc

Előzmény: Törölt nick (2)
BX 73-69 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 3

Egy tegnapi képpel megtámogatom. Nekem tetszik.

 

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.20 0 0 2

Csak már eddig is sokan panaszkodtak, hogy sokan csak feleslegesen írnak a másik topicba, hogy feleslegesen raknak fel mások képeket, kritizálják mások képeit, hülyének nézik azokat, akik véletlenül egy nem biztos infót osztanak meg, meg sorolhatnám, így inkább létrehoztam ezt a másikat, amit mindenki szabadon használhat. Itt most már minden miskolccal kapcsolatos tömegközlekedésról lehet beszélgetni: pl kerékpározással vagy esetleg a kisvasúttal kapcsolatban is, hisz azok is a tömegközlekedés része!!!! Ide minden személyes ötlet jöhet a közlekedés változtatásával kapcsolatban. Itt most már szállhat a fantázia, és nem remélhetőleg nem lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy "jajjj ez már megbeszéltük", "nézz vissza az előző évben írtakat" stb... stb...

 

Vagyis ez a fórum most már mindenkié, nem csak egy topicot kisajátító csoportté!

Előzmény: petivicc (1)
petivicc Creative Commons License 2010.11.20 0 0 1

Én sem értem, kicsit rájött mindenkire a topicnyitásosdi?

Előzmény: ckg471 (0)
ckg471 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 0

Ezt m0st nem értem...

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.20 0 0 topiknyitó

Most már azon infók/képek, amik "nem érettek meg" a Garázsmenet által létrehozott "Miskolci Tömegközlekedés" topicban, azokat ide kérem, hogy postolják.

Szerintem sokan megköszönnék.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!