Örülök neki, hogy már két balliberálisról tudom, hogy képes felismerni egy Photoshopos módosítást. A kísérlet sikeres volt. Mostmár csak azt kell megtudnunk, hogy ez a képességük miért tűnik el akkor, amikor a Photoshopos módosítás a jobboldal ellen irányul.
Nem érdemes elkeseredni, egy brilliáns bécsi ügyvédnő már készíti a beadványt, hogy beperelje a TV-adót a tendenciózus és minden objektivitást nélkülöző film kisugárzása miatt. A zsidó Alexander Wrabetz-al együtt az egész zsidó médiamafiának az ORF-ben el kell majd számolnia.
Már hogyne lenne cenzúra. Nekem van egy szép bekeretezett e-mailem :-) a cenzúrától, hogy nem kérdezhetem meg másoktól, hogy mi bajuk van hazánkkal és a mondavilágunkkal kapcsolatos szimbólumainkkal. Persze érdekes lenne azt is vizsgálni, hogy mi az oka annak, hogy ezt megkérdezni nem szabad, de pocskondiázni hazánkat szabad.
A hazugság az a habarcs, amely összetartja a világképüket; máskülönben felkenődne a valóság betonfalára. Ezért kellett női Gergényi Péterként azt mondania Heller Ágnesnek is Brüsszelben, hogy 2006 októberében nem is az történt, amit láttunk, ahogy a volt budapesti rendőrkapitány sem látott azonosítót „elhagyó” rendőreinél viperát.
Alapjábanvéve Isten jól teremtette a zembereket, felismerhetővé tette őket:DD Persze vannak idősek és tapasztalatlan fiatalok, akiket igyekeznek a SesamStr tanulságos történetein keresztül "nevelni", de aztán ők is látnak:))
Ez a dokumentumfilm nem volt tökéletes – ismerte el Paul Lendvai. „Voltak hibák, nyilvánvalóan. Többet kellett volna arról hozni, hogy szép épületek vannak, hogy van luxus Magyarországon” – mondta. „Hiba volt, hogy nem hoztunk több pozitívabbat és csak negatívat, de volt, ami szélsőjobboldali volt, mint a Jobbik, ugye” – válaszolta arra az újságírói kérdésre, hogy nem volt-e elfogult a film. Hozzátette: „Mi kértünk a miniszterelnök úrtól is interjút. 1999-ben fogadott, most nem.” Elnézést nem akart kérni. „Nem, én nem mondtam olyat, amiért elnézést kell kérni” – mondta Paul Lendvai.