Keresés

Részletes keresés

muhhhaha Creative Commons License 2013.03.11 0 0 75

legalább nem kell gondolkodnom már, hogy kinek adom az adóm 1%-át. ennyi sértegetés után megérdemli a TELENOR!

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.11 0 0 74

Fel-off: nem tudja esetleg valaki hogyha egy ceges flottaban vagy es van egy panaszod, viszont a ceg inkompetenskent keptelen elintezni a szolgaltatoval akkor milyen lehetosegek vannak?

Alfika Creative Commons License 2013.03.11 0 0 73

Nem vagyok jogász, nem ismerem a btk.-t, de mégis tudom ha megölök valakit, megyek érte több évre a kóterba... Nem ismerem a szolgáltatók aszf.-ét, de tudom hogy ha használok egy szolgáltatást, az pénzbe kerül...

Ferdinandvs Creative Commons License 2013.03.10 0 0 72

Így van, te vagy a hülye, és a te hibád minden. A Telenor mindig talpig becsületes. Soha nem folyamodnának megtévesztéshez, illetve semmilyen sunyi trükközéshez, legfeljebb csak a tudatlan, paraszt átlagfelhasználó lehet technológiailag képzetlen, egyedül csak ebből adódhatnak vitás helyzetek. Fogadok, hogy az ÁSZF kb. 8x260 oldal terjedelmű paragrafusait, meg a díjtáblázatokat sem tudod kívülről, te műszaki-jogi analfabéta.

Előzmény: muhhhaha (71)
muhhhaha Creative Commons License 2013.03.10 0 0 71

Rendben, felfogtam. Akkor ez úton szeretném megköszönni a TELENORNAK, hogy sms-ben értesített! És természetesen, mivel rájöttem, hogy mennyire korrektek, és csak jót akartak nekem ezzel az egész család visszamegy hozzájuk. Már holnap!

Mégegyszer ezer köszönet TELENOR !!!

 


harcsy Creative Commons License 2013.03.03 0 0 70

Sokaknak az Androidos telefon egyenlő a tapis, szuper, mindent tudó telóval.  Megveszik és mehet a móka. Egy röpke tanyulmányozást sem kisérelnek meg, hogy egyáltalán mi, hogyan is működik a telefonon. A wifi valóban elsőbbségben van a nettel szemben. Viszont, amikor lejössz a wifiről, és nincs letiltva a net, szépen neten frissít, szinkronizál, stb. Kaptál sms--t. Ha nem értetted a lényegét, meg lehet kérdezni a következményeit. Nem a cégnek a kötelessége felhívni a figyelmét senkinek, miként állítsa be a telefonját.Az a telefon kezelési utasításához tartozik.

Legyen kellemes tartózkodásod a másik szolgáltatónál. De ne hidd, hogy bármelyiknél is kolbászból van a kerítés.

Előzmény: muhhhaha (68)
muhhhaha Creative Commons License 2013.03.02 0 0 69

egyébként nem kínai... TORCH 9860

muhhhaha Creative Commons License 2013.03.02 0 0 68

Ja! És az sms-ben nem volt utalás arra, hogy a telefonomon bármit is állítani kell, hogy ne ezt használja....

 

Figyi, okádhatnékom van a telenortól, ez egy rettenet geci (le)húzás, ezt nem csak azok szopják be, akik hülyék a telefonhoz, hanem nagyon sokan sajnos. Szépen ki lett ez találva...

muhhhaha Creative Commons License 2013.03.02 0 0 67

És még valami... amikor elfogadtam ezelőtt kb. 10 évvel az ÁSZF-et, akkor hol volt még mobilnet? De basszus esetleg van az ÁSZF-nek olyan pontja, hogy minden változtatást eéfogadok?

muhhhaha Creative Commons License 2013.03.02 0 0 66

Vérbeli cigány az az anyád ...igen, az a beáskígyó!

 

"Bekapcsolt wifi esetén ha elérhető hálózatot talál a telefon soha az életbe nem használ mobilnetet, mert a wifi a preferált."

 

Ha így lenne nem írtam volna be ebbe a topicba.

 

Ferdinandvs Creative Commons License 2013.03.02 0 0 65

Ha már egymás értelmi képességeit taglaljuk, akkor az én véleményem az, hogy az igazán tudatlan, iskolázatlan, középsúlyosan értelmi fogyatékos fél-analfabéták márpedig a mobilszolgáltatók ügyintézői között vannak, akik gyakran két értelmes magyar sem képesek kiköpni, nem hogy bonyolult informatikai rendszereket, komplex szolgáltatásokat, jogi dolgokat, stb. átlátni (olcsó munkaerő, ugye). A legtöbb keveredés, valamint a szolgáltatások gyenge minősége és az általános káosz gyakran ebből adódik, nem is a célzatos átverés szándékából. Olyan mintha betatított majmokat ültetnénk be számítógépek elé: többé-kevésbé megtanulják, hogy bizonyos billentyűk lenyomása mit eredményez, de még igen messze vannak, hogy értsék is, hogy valójában mit csinálnak. Egy igen apró és jelentéktelen példa, de jól megvilágítja, hogy miről beszélek: a közelmúlban egy szolgáltatást szerettem volna aktiváltatni egy kártyás előfizető számára, de mivel - ez csak később derült ki - a kártya regisztrálásakor totál el lett ütve a születési dátum, ezért a kártya tulajdonosát nem tudták beazonosítani (név+szül. dátum együttese kell hozzá), ezért nem tudtam aktiváltatni a szolgáltatást sem. (Tudom, nyilván itt is a kártyás előfizető volt a hülye, biztosan csak nem tudta pontosan megmondani a születési dátumát, és elvi lehetetlenség, hogy a telenoros ügyintéző hibázzon).

Alfika Creative Commons License 2013.03.02 0 0 64

Először az utolsó mondatodra reagálva, a kedves édesanyáddal beszélj így te tanulatlan barom.

 

1. Ez egy autómatikus csomag, és mvel automatikus, nem kell kérni.

2. Te, amikor elfogadtad az aszf-et, mert aláírtad hogy elfogadod, másképp nem lehetne kártyád.

3. Lásd az 1-nél...

4. Az pech... Olyan gyereknek én nem adom a telefonom, aki azt sem tudja mit csinál, de ez modjuk én vagyok, nálad nyilván más a mérce, mivel látom te sem tudod mikor mit csinálsz azzal a hihetlen bonyolult nehezen kezelhető, és kiismerhetetlen valamivel, ami számodra a mobiltelefon.

5. Nem, az sms csak az értesítési kötelezettség...

6. Bekapcsolt wifi esetén ha elérhető hálózatot talál a telefon soha az életbe nem használ mobilnetet, mert a wifi a preferált. Épp ezért a wifi használátoz természetesen nincs szükség a csomag lemondásához. Persze azért nem árt ismerni 1-2rejtett beállításiopciót a telefonon, mert pl az android alapértemezetten a kijelző lekapcsolása esetén felfüggeszti a wifi-t, hogy energiát spóroljon...

7. Mint fentebb említettem a kettőnek ilyen szinten semmi köze egymáshoz tehát nema telenor vezérli hogy a készüléked wifire, vagy mobilnetre kapcsolódjon, mert szinte minden telefonban a wifi a preferált. Ez alól csak a kínai duálsimes csodák a kivételek, mert ott elég macerásan mindenhez külön hálózati beállítás van.

8. Sajnos igen. Ugyan ez a helyzet a tmobile-nál is, perelni kell. Olvass bele a netstart csomagos topikba itt a fórumon.

 

Igazából azért nem értem a problémát, mert ha én kapok egy sms-t, hogy aktiváltak egy ingyenesszolgáltatást, és látom hogy milyen forgalmi költségekkel kell a későbbiekben számolnom, azonnal hívom az ügyfélszolgálatot, /és felháborodottan elküldöm őket melegebb éghajlatra,/ és kérem ezen szolgáltatás törlését.

 

A te esetedben is ez lett volna a logikus, mert kaptál egy sms-t, és fogalmad sincs mi áll benne, mert csak a "havidíjmentes" szót értetted belőle, és vérbeli cigány módjára azt hitted ami havidíjmentes, az ingyenes. Xal kaptál egy sms-t, és mivel nem érted azonnal hívnod kellett volna az ügyfélszolgálatot...

 

Rohadtul nem tolom a telenor szekerét, mit ahogyan a témobilét sem, és én sem tartom etikus húzásnak hogy visszaélnek az emberi butasággal, és a technikai tudtlansággal. De sajnos az élet kemény, és ha nem fejlődsz lemaradsz, ha lemaradsz kimaradsz, és ha kimaradsz, akkor szopsz.

Előzmény: muhhhaha (63)
muhhhaha Creative Commons License 2013.03.02 0 0 63

Alfika!

 

Akkor lássuk a telenortól kapott sms-t:

 

Mostantól havidíjmentes Mobil Online Start díjszabása szerinte internetezhetsz, belföldi naptári naponkéntaz első 1000kb 299Ft, utána 4.9Ft/100kB.

 

Telenor

 

1. Ki kérte a telenortól a ezt a csomagot?

 

2. Ki engedte meg, hogy a belegyezésem nélkül aktiválják a telefonomra?

 

3. Miért aktiválnak a telefonomra a beleegyezésem nélkül egy csomagot, ha előtte egy nappal lemondtam ugyanezt, azzal a külömbséggel, hogy az fele ennyibe került? Vagy nem elég egyértelmű a sok agyhalott számára a telenornál, hogy ha az ember lemond valamit, akkor az valószínűleg nem kell neki, de még dupla, tripla, esetleg százszoros árért sem?

 

4. Mi van, ha nem olvasom az sms-eimet, vagy ha a gyerek épp játszik a telefonomon amikor jön, és kitörli véletlenül?

 

5. A Telenor részéről egy elküldött sms az egyenlő az azzal, hogy nekem kell Mobil Start online csomag?

 

6. Miért nincs az sms-ben benne, hogy ahhoz, hogy ne ezt a csomagot használja a telefon wifi helyett, be kell telefonálni és lemondani? (Azt amit meg sem rendeltem)

 

 

7. Mondd az miért van, hogy amíg Klikk csomagom volt, addig amikor wifit látott egyből ráállt, és azt használta, most meg nem?

 

8. Mi van ha előfizető vagyok, és hónap végén derül fény a telenor csalására? Tízezreket bukok?

 

Alfika te meg válogasd meg a szavaidat, vagy inkább jó mélyre ásd el magad amíg egy ilyen lehúzós geci banda szekerét tolod. Ja és beveheted bő nyállal...

 

 

Előzmény: Alfika (62)
Alfika Creative Commons License 2013.02.28 0 0 62

Teljesen magamtól vagyok ilyen agymosott. :) Egyébként nem nyomok semmilyen propagandát. Csak nem értem mire a felháborodás? Az hogy valaki nem ismeri a telefonját, nem tudja mi a külömbség a mobilet, és a wifi között, az nem feltétlenül a szolgáltató hibája.

Előzmény: Ferdinandvs (61)
Alfika Creative Commons License 2013.02.28 0 0 60

Ezt nagyon ügyesen bemásoltad ide... És? Hogy jön ez ide?

 

A delikven kapott egy sms-t, hogy aktiváltak egy szolgáltatást, ami egy automatikus szolgáltatás, ami havidíjmentes, de forgalmi díjas, és tájékoztatták milyen forgalmi egységekért mennyit kell fizetnie.

 

Na ha a tisztelt ügyfél agyoniskolázott, és nincs annyi esze hogylemondja ezt, valamint "azt hiszi hogy wifin netezik" de közben mégsem, ez nem passzol az álltalad bemásol kategóriák egyikébe sem.

 

Hülyeség ellen nincs orvosság.

Előzmény: Ferdinandvs (59)
Ferdinandvs Creative Commons License 2013.02.28 0 0 59

Btk. 318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

(2) A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha a csalás kisebb kárt okoz, vagy a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást

a) bűnszövetségben,

b) közveszély színhelyén,

c) üzletszerűen

 

 

követik el.

 

 

318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

(2)982 A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha a csalás kisebb kárt okoz, vagy a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást

a) bűnszövetségben,

b) közveszély színhelyén,

c) üzletszerűen

d)983

követik el.

318. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart és ezzel kárt okoz, csalást követ el.

(2)982 A büntetés vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztés, ha a csalás kisebb kárt okoz, vagy a szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó csalást

a) bűnszövetségben,

b) közveszély színhelyén,

c) üzletszerűen

d)983

követik el.

(3)984

(4) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a csalás nagyobb kárt okoz,

b) a kisebb kárt okozó csalást a (2) bekezdés a)-c) pontjában meghatározott módon

követik el.

(5) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a csalás jelentős kárt okoz,

b) a nagyobb kárt okozó csalást a (2) bekezdés a)-c) pontjában meghatározott módon

követik el.

(6) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a csalás különösen nagy kárt okoz,

b) a jelentős kárt okozó csalást a (2) bekezdés a)-c) pontjában meghatározott módon

c)985

követik el.

(7)986 A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha

a) a csalás különösen jelentős kárt okoz,

b) a különösen nagy kárt okozó csalást a (2) bekezdés a)-c) pontjában meghatározott módon,

c)987

követik el.

Előzmény: muhhhaha (55)
Alfika Creative Commons License 2013.02.22 0 0 58

Biztosan :)

Előzmény: muhhhaha (57)
muhhhaha Creative Commons License 2013.02.22 0 0 57

szevasz! 

 

Igen, vodás lett a család... Reméljük itt jobb lesz :-)

 

Alfika Creative Commons License 2013.02.20 0 0 56

Sikerült a családi szolgáltatóváltás? :)

Előzmény: muhhhaha (55)
muhhhaha Creative Commons License 2013.02.16 0 0 55

lemondtam a telenor klikk internetes szolgáltatást a telenornál... rá egy-két nappal kapok egy sms-t, hogy mostantól mobil online starttal netezhetek tovább ennyiért és ennyiért. (ki a faszom kérte az online start csomagot?)

a következő történt: bekapcsolom a telón a wifit, elkezdek netezni itthon abban a tudatban, hogy "wifizek". egyszercsak jön az sms a telóra, hogy fogyóban a pénz a kártyán. mondom magamban, tessék? telefon a telenorhoz, hogy vajon mi történt...azt mondja szegény csaj nekem, hogy valamit be kellett volna állítanom, hogy a wifimet használja a telóm, ne ezt a csomagot, amit nem tudom ki a retkes kurva anyjuk kért...GUSZTUSTALAN LEHÚZÓS PATKÁNY BANDA VAGYTOK TELENOR! HÉTFŐN AZ EGÉSZ CSALÁD SZOLGÁLTATÓT VÁLT... ILYEN ALJAS HÚZÁSOKAT MEG A JÓ ..... ÉDES ANYÁTOKKAL JÁTSZATOK EL MÁSKOR!

 

A hölgytől aki felvette a telefont, ez úton szeretnék elnézést kérni a hangnemért, de annyira fel..szták az agyamat, hogy az hihetetlen.

 

Gyerek megnyitja suli után a facebookot, abban a hitben, hogy wifizik és lehúzzák róla még a gatyáját is. Szánalmasak vagytok...

 

 

ÉS AMIT EZZEL, ÉS AZ EHHEZ HASONLÓ RENDKÍVÜL ALJAS "KISBETŰS" HÚZÁSAITOKKAL ELVESZTEK AZ EMBEREKTŐL, AZT KÖLTSÉTEK GYÓGYSZERRE!

harcsy Creative Commons License 2013.02.16 0 0 54
Előzmény: Ferdinandvs (53)
Ferdinandvs Creative Commons License 2013.02.16 0 0 53

Mármint úgy érted, hogy a telefon belső call loggerében? Ez is egy jó módszer, csak nem nulláról indult a számláló, amikor elkezdtem használni a jelenlegi előfizetésemet. A kezdeti állást pedig nem nulláztam, és fogalmam sincs, hogy mennyi volt előtte. De ezentúl ezt a módszert fogom alkalmazni, és akkor biztosan nem érnek nagy meglepetések.

 

Mindenesetre, abban még mindig biztos vagyok, hogy az egyenleglekérdzés valami oknál fogva rosszul számol. Addig pedig kíváncsian várom a majdani korrekció végösszegét. :-)

Előzmény: harcsy (52)
harcsy Creative Commons License 2013.02.15 0 0 52

Én mindig a saját fiókomban nézem meg , hogy mennyi ment le a csomagomból. Ott viszont még a net is igen pontos.

 

Előzmény: Ferdinandvs (51)
Ferdinandvs Creative Commons License 2013.02.14 0 0 51

Üdv!

 

Tapasztalt-e már valaki olyasmit, hogy számlás tarifacsomag esetén a 172-es egyenlekérdezés hibásan működik, aránytalanul kevés összeget jelez ki? Olyan mintha hibásan számlálna a rendszer. Aggódom, hogy majd egy későbbi időpontban, koncentráltan fognak jelentkezni az el nem számolt díjak, és esetleg egyszerre kell majd a ezeket kifizetnem, mondjuk egy váratlan számlakorrekció alkalmával.

 

Az egyenleglekérdezésnek elvileg éppen az lenne a funkciója, hogy a felhaszálónak ne kelljen papíron nyilván tartania lebeszélt perceket, ha tudni szeretné, hogy aktuálisan hol tart költségben.

 

Szóval, tudja-e valaki esetleg, hogy mi lehet az anomália oka?

 

Előre is köszönöm.

harcsy Creative Commons License 2013.01.29 0 0 50

Nagyon köszönöm az értékes infót !!  Így híváskor már a helyére tudom majd tenni a progiban a hordozottakat is.

Előzmény: Laci6802 (49)
Laci6802 Creative Commons License 2013.01.29 0 0 49

*126*301234567# majd hivás gomb .ezután kiirja az adott szám szolgáltatoját. és ez ingyenes,és tudja hogy a szám hordozott-e vagy sem.

Előzmény: harcsy (48)
harcsy Creative Commons License 2013.01.28 0 0 48

Call Meter 3G.

Sajnos, azt még nem tudja, hogy a hordozott számokat felismerje. Szóval, ha valaki 30-ast átvitt 70-esre, a progi úgy tudom, 30-asnak fogja számolni.

Én tegnap állítottam be a programot magamnak.

Előzmény: lelkes diák (47)
lelkes diák Creative Commons License 2013.01.28 0 0 47

Szia! Olvastam a telenoros fórumrészt és találtam egy érdekes bejegyzésed:

 

Én androidos telót használok, van rajta egy nagyon jó kis program, meg lehet adni hogy percalapú a számlázás, ne számolja az ingyen hívható számokat, smseket számol, meg adatforgalmat. Minden hónapban összehasonlítom az adatokat a számlával, még nem volt soha eltérés.

 

Tudom hogy már rég volt de meg tudod mondani melyik volt az az androidos program ami számolt neked minden "díjas" szolgáltatást? Sajnos ma kaptam egy 7ezer Ft-s számlát de a részletes leírásukban nem fogom fel hogy hívhattam és 20asként 34szer 30-as számot...:S Hívásnaplóm nincsen mert január elején raktam újra az androidot.

 

Várom válaszod a richard.tavaszi@gmail.com címre :)

 

Előre is köszi!

Ricsi

Előzmény: dezső a menő (2)
lelkes diák Creative Commons License 2013.01.28 0 0 46

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok a Telenoros számlacsomagommal :/

2012.12.21én vettem egy LG mobilt egy olyan díjcsomagban amiben egy olyan szerződést írtam alá melyben két évig, szóval múlt hónap 1013.12.21éig fizetnem kell 4000Ft-ot fixen melyhez hozzáíródik a telefonálásaim összege (általában 2000Ft) Örültem hogy lejárt a csomag mire ma kaptam egy 7090Ft-os számlát...

Nem kellett volna ennek automatikusan megszűnnie?? Vagy milyen másik gazdaságos csomagot ajánlanátok amiben bizonyos számú sms-t ingyen küldhetek egy hónapban és mondjuk van havi 100-200MB mobilinternetem az okostelefonom kihasználása miatt is (emailek, OTP okostelefon átutalások..)

Törölt nick Creative Commons License 2012.12.14 0 0 45

Mindegyik szolgáltató egy féreg de a Telenor az aztán egy igazi rabló köcsög banda....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!