helló alcor mindig tv vevük közül méjk az a beltéri améjk mainapig a kodólt adást is kodóat lanul vszifel? és számitogépen viszanézhetö mert most vetem mindig tv extra családi csomagod ésamit aptam beltérit
WayteQ HD95CX beltérit ez a felvet adás csak a beltérin engedi lejátszani a kodolt felvet aníagot a számito gépen nem de olvastam hogy van alcor bpeltéri és columbia ami a kodolt adást is kodolatlanul veszi fel és számitogépen le játszhato esetleg pontos tipusát nem tudjátok a beltérinek méjk lehet
sziasztok,van egy alcor zest Q933RS tabla gépem és nem mükődik,mindig aszt irja ki hogy az andoid le alt.MITT TUDJAK CSINÁLNI VELE. HA VALAKI TUDNA SEGITENI MEG KÉREM IRJON.KŐSZŐNŐM
Igazad van, az Alcor készülékek Mpeg4 DVBT vevők a földi digitális műsorok vételére.
Azért nyitottam ezt a fórumot, mert sokat bosszankodom az Alcor forgalmazója és a support miatt!
Nem akartam mindig oda írni, így gondoltam, jó lenne egy olyan topic, ahol nyíltabban beszélgethetnénk a beltéri gondjairól, esetleg erényeiről is!
Igen ezt benéztem, hogy nem ide kellett volna nyitni, nem tudom, hogy akkor egy moderátor ki tudja-e törölni, vagy áttenni a témát a megfelelő helyre .....