Utaltak 37,90 RON-t (2527Ft), majd a bank levette a jutalékát, ami 1743 Ft, így maradt 784 Ft, mert a sutyerákok nem vállalták át az utalás költségét, hanem az utalást fogadó félre terhelték. Király!
Ugyan ezt kérdezném. Van valakinek esetleg információja? Mondjuk pár száz forint a dolog és így is toronymagas plusszban zártam astrás pályafutásom ahhoz képest, ha bárhol máshol lettem volna, így igazából nem izgat, de egy e-mailt még elküldök érte.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A túlfizetésemet szeretném visszaigényelni (egész éves sajnos)
Azt tudom,hogy a román garancia alapból lehet,de semmilyen dokumentumot nem találok. Mit kell kitölteni? Honnan tudom beszerezni és milyen címre kell elküldeni?
(5) Ha az üzemben tartó egy adott gépjárműre már rendelkezik szerződéssel, és annak hatálya alatt másik, azonos gépjármű-kategóriába tartozó gépjárműre is szerződést köt, az új szerződést A00 osztályba kell sorolni. Ha a kedvezőbb besorolású gépjármű szerződése érdekmúlás miatt megszűnik, akkor a megszűnt szerződésen megszerzett besorolás a megszűnést követő naptól 2 éven belül az adott üzemben tartó másik szerződésére - a biztosítási időszakon belül is - érvényesíthető a kedvezőbb besorolású gépjármű előző besorolása által érintett biztosítási időszak kezdő napja és az érvényesítés időpontja közötti időtartam során ismertté vált biztosítói kártérítési kötelezettségek számának figyelembe vételével.
(2) Egy biztosítási szerződéssel kapcsolatosan elért osztályba sorolás a szerződés hatálya alatt az üzemben tartó párhuzamosan üzemeltetett további járműveire nem használható fel.
Én a K&H-hoz mentem át és ugyanez volt a szitu. Végül a 3. email váltásra elfogadták az Astrás számla+csekk bemutatást mint igazolást. Mert azon ugye rajta van a bónusz fokozat. De nehezen ment.
Sziasztok. Mi a posta biztositohoz mentunk at,meg a megszunes elott,erre kijott hogy A0-ba soroltak be bennunket,mert nem talaltak adatokat a regi cegnel,igy evi 76.000ftot kellene fizetni. Ez nornalis?
Holnap megy be a ferjem a postahoz,h csinaljanak valamit. Jaa es tegnap kijott egy 30.000ftos csekk is a postatol. Ilyen nincs h "elolrol"kezdjuk,ugy h vagy 10eve van auto a nevunkot. Valaki jart igy?
a magyarországi fióktelep tájékoztatása szerint 2015. december 1-étől a biztosítási tevékenységhez kapcsolódó szolgáltatásokat már nem tudja teljesíteni (díjigazolást és zöldkártyát nem tud kiadni, a díjakat nem könyveli le, a kártörténeti nyilvántartásba sem tud adatokat jelenteni), illetve a kgfb-s károkat sem téríti meg (forrás: MNB)”
a baleseti adón kívül a fennmaradó biztosítási hátralékomat vissza tudom igényleni? sehol semmi értelmes infó nincsen.. csak a kárfelvételről van némi infó. éveset fizettem be és 3 hónapot élveztem belőle... kicsit voltam ideges A0-ás biztosítás mellett..