Morvai éghet,mint a rongy: az általa felmagasztalt "politikai fogoly"-ról, Budaházyról kiderült, hogy terrorista! Akinek még lennének kétségei: olvassa a Magyar Nemzetet, vagy nézze a Hir TV-t! Lesznek újabb leleplező videók.
Csintalan reakciói is érdekesek lehetnek majd!
MK meddig lapithat?.
Ismerős játék a sokszereplós bűnügyekben! Várjuk ki a tárgyalást! Lesz még néhány oda-vissza vallomás, épp úgy, mint pl. a Balla ügyben. A bíró dolga és felelőssége, hogy megtalálja az igazságot!
----
megint összemosol dolgokat! Ez is ahazugság egy formája!
A rendőrség tud egy készülő merényletsoozatról (focilabdákba rejtve, mint tudjuk ugye), és nem kapcsolja le azonnal a delikvenseket. Mert ugye ........... hihetetlen iszonyat faszkalapság, de ezt még jól is tette.
Na elmesélem. Valakik gyanúsak és komolyan figyelik ellenőrzik. Állítólag kiviszik a bombát, de azt nem helyezik el, mert, hogy a rendőrség nagyon figyel. Egy egyszerű közúti ellenőrzés és lebuknak. Ellenörzik a szállítmányt a megfigyelt gyanús egyedeknél. Mégis mire várt a rendőrség? Hogy tényleg felrobbantsák? Az egész egy annyira illogikus iszonyat borzadály, hogy nekem személy szerint a tököm is televan. (Ha mást nem a vélelmezett célpontok lakóhelyszínét elhagyva kellett volna őket ellenőrizni.) De ugye ismerünk más hasonló történetet a cigánygyilkossággal kapcsolatban, ahol ez kvázi megtörtént, de aztán mégis futni engedték. :-(((
Nyilván én nem vagyok szakmabeli. De ha választanom kellene a rendőrség feladatkörét illetően, akkor szerintem a bűnmegelőzés sokkal fontosabb lehet, mint engedni a bűnelkövetést, hogy aztán tettenérésileg könnyebb legyen a lesittelés.
Hm...Te szerinted életfogytiglan jàrna valakinek (àltalànosssàgban, mert Budahàzyval kapcsolatban semmi biztosat nem tudunk), aki csak tervezett valami gaztettet (legyen az terrorizmus, gyilkossàg, stb), de nem tette meg, vagyis nem vett el emberéletet - ugyanakkor az, aki nem politikai okokbòl, csak nyereségvàgybòl megkinoz és megöl/megcsonkit idôs személyeket, csak néhàny év börtönbüntetést érdemel? (mert hallottam ilyen esetrôl is) Szerintem a legnagyobb bûn elvenni valakinek az életét, mindegy milyen indokkal. Miért kell ùjkori "eretnek - boszorkànyüldözést és inkiviziciòs pereket" csinàlni, csak azért mert nem értünk egyet valaki fölfogàsàval? (Egyesek màr elôre tudjàk, hogy az ilyen-olyan felfogàsu ember még egyszer veszélyes lehet és atrocitàsokat hajthat végre, ezért ugy gondoljàk, hogy jò lesz màr elôre, most kiiktatni...? Felhàboritò!)
Persze, Tyereskova is, meg Fülöp herceg is él, fizikailag a korukhoz képest jól vannak, csak hát pont az őirántuk való tiszteletből nem szoktak élő egyenesben interjút készíteni velük, ez ennyi, ahogy nem rakjuk a kirakatba az egykori ünnepelt sztár 80 éves korára ráncossá vált seggét, úgy "ráncossá vált" intellektusát se kellene. Ezek természetes és sajnálatos dolgok, boldog lehet az, akit ez ritka kivételként nem érint (mint Szentgyörgyi).
Dehogy, Csurka nem antiszemita. Csurka valaha egy jó tollú drámaíró volt, azután lett belőle egy közepesnél gyengébb politikus, mára meg az aggkori leépülés összes tünetét mutató idős úr, akit saját méltósága védelmében kellene megvédeni néha önmagától. Ez nem felháborító, hanem sajnálatra méltó. (vannak egyébként más, fénykorukban kiváló emberek ebben a szomorú helyzetben, állítólag Fülöp herceggel vagy Tyereskovával - már az első női űrhajóssal - is igen hátborzongató leülni beszélgetni manapság.)
ha magának attól jobb lesz a lelkiismerete hát hajrá.
Kár, hogy maga is csak az elektronikus sajtó bornírt nagy baromságait issza és onnan ugatja a Holdat, mintahogy azt a divatfarmer rasszisták szokták a videómegosztó portálokon. Ha talán személyesen beszélt volna vele, tudhatná, hogy ez nem így van. Én például Hunvalddal is váltottam már pár szót és róla is meg vagyok győződve, hogy ártatlan....
(no a beszélgetést nem úgy kell elképzelni, hogy az első adandó alkalommal odaugrottam s pottyantottam ezeknek egy hellot azt csókolom. Ezeket a személyeket legalább havonta láttam, hétköznapi cselekedeteikről is saját szememmel győződtem meg)
Én meg utálom a nácikat! Aki magyarul tökéletesen beszél, van amikor sokkal szebben mint egy "ún magyar" és Magyarország érdekeit tartja a szeme előtt az magyar. Tök mindegy, hogy milyen a bőre színe, vagy ki volt az apja, anyja.
Oh a kettő nem zárja ki egymást. A zsidóknál biznisz dolog még az antiszemitizmus is. Hirtelen Lovas esete jutott eszembe, de talán van egy még szemléletesebb példa:
Robert James Fischer, a világtörténelem második legjobb sakkozója! Ő Nagykanizsán tartózkodott '92-ben, és bizony holocaust túlélők között kezdte el a holocaustot relativizálni. Ki nem hiszi, vegye meg Kepes könyvét.
96 hsz.-ben elkezdtél zsidózni, és gondolod, hogy bármilyen topikban nekikezdek? Morvai tökmindegy, hogy milyen nemzetiségű. Harcol a magyarokért, jól-rosszul, de tisztességesen. Mindig is a törvényes úton.