Keresés

Részletes keresés

Carina_S Creative Commons License 2021.06.28 0 0 1176

Nem nálam volt a hiba... .

 

Gondoltam, hogy megnézem a sütibeállításokat, de 1 napig nem szedek ki semmit sem, hanem kivárom hogy másnapra mi lesz vele.

Eredmény: anélkül hogy hozzányúltam volna a saját beállításaimhoz, másnapra -- azaz mára -- teljesen elmúlt az Editoros hiba!

((Lehet hogy átmeneti fórumtúlterheltség okozta, vagy valami más hasonló efféle.))

 

Itt a Firefox képe, benne a már jó Editorral!: >>

 

Előzmény: hóhányó vasvilla (1174)
pacman_123 Creative Commons License 2021.06.28 0 0 1175

Hobbiasztalos offtopik, nyitóposzt:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=158693356&t=9178847

 

Közben ha visszalolvasol a topikban, kiderült hogy ha kilövi az ABP-t (Adblock Protection) akkor megjavul. Ha visszakapcsolja, megint "elromlik". Ugyanaz az FF verziója mint neked csak 64 bites. 

 

Most akkor vagy FF, vagy ABP vagy ... nemtom milyen frissítés okozza ezt, de hátha van neked is még vmi jó kis "plugined". Ugyanabban a topikban másoknak nem jött elő FF alatt ez a hiba, nálam sem mert nem használok FireFoxot.

 

Előzmény: Carina_S (1173)
hóhányó vasvilla Creative Commons License 2021.06.27 0 0 1174

Persze!

Bármi más, csak nem a te géped.

Se soft frissítés, se egyéb nem történt.

Csak azért írtam neked bármit is, hogy érezd a törődést.

Én itt be is fejezem.

Előzmény: Carina_S (1173)
Carina_S Creative Commons License 2021.06.27 0 0 1173

Köszönöm a tippedet, bár ezt mindenképpen megnézem magam ötletétől vezérelve is (éppen most nézem a Firefox beállításait hogy nincs-e bennük hiba!).

 

Nézd, tegnap még jó volt, csak mára romlott el. Ez pedig azt jelenti, hogy ez nem operációs rendszeri hiba, hanem hogy a Firefox és a fórumszotfver kapcsolatában nem kerek valami. Ha az oprendszerrel lenne a baj, akkor ez nemcsak a M. Firefox, de a G. Chrome alatt sem működne! (A Windows 7-esem egy nem túl régi telepítésű, és semmilyen hibát nem produkált sem eddig, sem most, sohasem!)

 

Itt tehát két dolog lehetséges: >>

1./ Vagy beszopott egy hibás frissítést a Firefox, amit úgy tudok ellenőrizni, hogy felülírom a frissítés előtti telepítésverziójával, tehát hogy egy verziószámmal visszalépek, és addig nem engedem frissíteni, amíg a frissítés javítását ki nem adják. Ha az egy számmal régebbi verzió visszatelepítésekor megszűnik a hiba, akkor a Firefox volt a hibás; ha viszont nem, akkor valószínűleg a fórumszoftver Editoránál lesz a baj... .;

 

2./ Vagy pedig adott a másik lehetőség: a fórumszoftvert frissítették, de a sok programmodul közül a Firefox-csatlakoztató-kezelő modul hibás frissítésűre sikeredett a fórumszoftvernél. Ez utóbbit támasztja alá az a tény, hogy a hiba két lépésben lépett fel: tegnapról mára virradóra még csak az eszköztár láthatósága/elérhetősége romlott el, és az is csak részlegesen, mivel a Betűméret eszköztár még látható volt, és a többi is működött, csak egérrel ki kellett tapogatni a helyüket, és a buboréksúgót kellett figyelni hogy mit ír ki az egyes eszköztári ikonokra, de ekkor még működött a szövegbeviteli mező is és a képfeltöltés is; <---> azonban kb. ma este 18 óra óta a maradék eszköztár is eltűnt, és vele együtt elérhetetlenné vált most már a szövegbegépelő mező is, és csak a képfeltöltés gombok maradtak meg, amik azonban a szövegmező nélkül nem érnek semmit, mert így már nincs hová beilleszteni a félig feltöltött képet.;.

 

Vagyis, ha a hiba pár óra alatt fordult az enyhébbről a súlyosabbra, és az Editorban fokozatosan egymás után tűntek el a megemlített eszközök, ez arra mutat, hogy a Fórum-Editornak a Firefoxhoz illesztő modul-elemében lehet a baj.

Nem állítom, hogy én értek hozzá a legjobban mert ez nem igaz, de nekem -- a hibatünetek jellege alapján(!) -- legalábbis ez a kifejezett gyanúm.

Előzmény: hóhányó vasvilla (1172)
hóhányó vasvilla Creative Commons License 2021.06.27 0 0 1172

Nálad nem működik!

Csinálj rendet a gépeden!

Töröld a gyorsítótárat, sütiket. Lásd fejléc!

A win7 a múlté, addig örülj, amíg működik.

Előzmény: Carina_S (1171)
Carina_S Creative Commons License 2021.06.27 0 0 1171

A hiba érdekessége, hogy csak Mozilla Firefox alatt nem működik, sőt, ott 3 óra hossza óta még rosszabb is lett, mert ott most már nemhogy az eszköztárat, de a szövegbeíró mezőt sem lehet előhozni, következésképpen Firefox alatt sem szöveget, sem képet tartalmazó hozzászólást nem lehet elküldeni.: >>

 

 

Ezt a hozzászólást viszont a következő szoftverek alatt írtam meg: >>

Böngésző: Google Chrome 91.0.4472.124 (Hivatalos verzió) (32 bites)

Oprendszer: Windows 7 Home Premium

Hiba előjövetele: Google Chrome alatt sohasem!!!!: >>

 

Carina_S Creative Commons License 2021.06.27 0 0 1170

Oprendszer: Windows 7 Home Premium

Böngésző: Mozilla Firefox 89.0.2 (32 bites)

Hiba megjelenése: minden hozzászólás-szerkesztő használat alkalmával, ma reggel óta (2021.06.27., Vas.); tegnap még jó volt.

Előzmény: Carina_S (1169)
Carina_S Creative Commons License 2021.06.27 0 0 1169

Új hiba az Index Fórum Komment-Editor programjánál: eltűnt és nem látható az eszközkészlet jelentős része, ebből a fontosabbak pl. a "Visszavonás", "Link beszúrása", "Alsó index", "Felső index".: >>

 

 

T. illetékesek, ezt légy szíves jelezzétek a fórumjavítók felé!

illetlenke Creative Commons License 2020.01.03 0 1 1168

Te sehogy.

Kérheted az illetékes modis topikban.

Előzmény: ice device (1167)
ice device Creative Commons License 2020.01.03 0 0 1167

Sziasztok!

Hozzászólásom hogyan tudom törölni?

eref Creative Commons License 2019.12.17 0 0 1166

Gondolod, hogy ezt olvassa bárki is az illetékesek közül? :(

Előzmény: gcs7e7 (1165)
gcs7e7 Creative Commons License 2018.03.16 0 3 1165

Sziasztok!

A videók linkjének beszúrásakor nem jelenik meg az előnézet. Először azt hittem, hogy csak a YouTube nem működik, de próbáltam mással is, és csak a link marad.

Carina_S Creative Commons License 2017.11.23 0 0 1164

Oprendszer Windows 7 Home Premium (32 bites); böngésző Google Chrome jelenlegi legfrisebb verziója (Verzió: 62.0.3202.94 (Hivatalos verzió) (32 bites)).

Előzmény: Carina_S (1163)
Carina_S Creative Commons License 2017.11.23 0 0 1163

Ilyen hibát még nem láttam:

 

1. megírom a posztot;

2. feltöltöm a képeket;

3. sikeresen elküldöm 4 képpel és szöveggel a hsz.-t;

4. Ezután pedig a böngésző vissza (<--) nyilának használatakor a szerkesztőablak elérésekor kiírja, hogy "Túl nagy a kép mérete, tedd fel az Indafotóra!!", miközben a képek már sikeresen el lettek küldve... .. ! :-O!

jozsefhorvath Creative Commons License 2017.11.13 0 0 1162

Láthatóan megy !Mit kellene csinálnom?

Előzmény: jozsefhorvath (1161)
jozsefhorvath Creative Commons License 2017.11.13 0 0 1161

Mitöl van,eddig minden gond nélkül tudtam a különböző növény topikokon írni és képet feltölteni.Most meg megjelenik a felület, de nem fogad írást és a képfeltöltő saját gépről elő állitja a képet de nem megy tovább.Az a meglepő/nekem/,hogy itt meg megy !

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.11 0 0 1160
SZERBUSZTOK ! Segítséget szeretnék kérni. Az lenne a problémám hogy nem tudok nicknevet változtatni. Nincs ott az opció. Megköszönöm ha valaki segít.Azért írok maguknak ismét mert az ismerőseimnek meg ott van a nicknév változtató opció. Nekik hogy hogy ott van? Nekem miért nincs? Kérem javítsák ki a hibát. Előre is köszönöm a segítségüket és a válaszukat.Írta-Túlélő
scarabaeus Creative Commons License 2017.09.12 0 0 1159

Ez a hozzászólásszerkesztő ablak gondjaival foglalkozó topik.

 

Amúgy úgy látom, a Közlemények - Hobbi listáján ott vagy: #6544 (2017.07.23.)

 

Úgy tudom, ilyen esetekben kapnak a népek üzenetet a regisztrált e-mail címükre a moderátortól, hogy épp mi volt a probléma, bár ebben nincs tapasztalatom.

Előzmény: stihl025 (1158)
stihl025 Creative Commons License 2017.09.12 0 0 1158

Miért nem tudok irni a láncfűrész gondra !!!!!!!!!

Abo7mar Creative Commons License 2017.05.29 0 2 1157

Hello,

 

Videót nem lehet beágyazni így? - http://forum.index.hu/Custom/showEditorHelp

 

https://www.youtube.com/watch?v=XDbLfyB1ug8

 

Régebben mikor így belinkeltem beillesztette a videót, most meg csak a linket szúrja be. :(

smith Creative Commons License 2017.02.24 0 0 1156

Ahogyan az indexes cikkek előnézetét és képet sem lehet link megadásával beilleszteni, pontosabban nem lesz belőle kép...

Előzmény: Johnny Five (1155)
Johnny Five Creative Commons License 2017.02.17 0 0 1155

Jó estét!

 

Egy ideje nem megy a youtube-videók automatikus beillesztődése a hozzászólásokba, csak a linket szúrja be.

 

W7 32 bit, Opera 40.0.2308.90 illetve az IE szintén "zenész".

Carina_S Creative Commons License 2017.01.27 0 0 1154

Ezért rá adott választ is oda, az EditOFF topikba kérem, mivel nem hibáról van szó... .

Előzmény: Carina_S (1153)
Carina_S Creative Commons License 2017.01.27 0 0 1153

Sziasztok szakemberek!

 

Nem hiba, csak az Editor megújult eszköztárával kapcsolatos a kérdés, amit ezért nem ide, hanem az EditOFF topik (121)-es hozászólásába tettem bele, csak azt a topikot 2014-ben látogatták meg legutoljára... .

garass Creative Commons License 2015.03.08 0 0 1152

Tisztelt Editor!

Nekem hasonló gondom van, mint amit csanga (1150) hozzászólásában leírt.

A feljövő képfeltöltési rovat képe  is hasonló az alább feltetthez, csak a fekete téglalap nélkül.

Az Adobe Flash pedig működik, mert pár perce frissítettem.

Előzmény: scarabaeus (1151)
scarabaeus Creative Commons License 2015.01.24 0 0 1151

Ilyesmi látszik?

 

Mert akkor nem megy a Flash.

Előzmény: csanga (1150)
csanga Creative Commons License 2015.01.24 0 0 1150

Tisztelt Editor!

23-.a óta   nem tudok képeket feltölteni a topokra...nem jelenik meg a szövegen kívűl a lehetőség kép kíválasztásra....

Mi lehet ennek az oka??

Köszönettel

Csengődi Ágnes

Carina_S Creative Commons License 2014.10.09 0 0 1149

Tisztelt fórumszoftver-javítók, fejlesztők!

 

Utóbbi időben 2-3 nap óta feltűnt nekem a hozzászólás-szerkesztővel kapcsolatban, hogyha kicsit is hosszabb ideje írogatom a hozzászólásomat (főleg a hosszabb, több szöveget tartalmazó, és emiatt megírás szempontjából nézve időigényesebb -- tehát ha már kb. 10 perc, vagy még ennél is több kell a megírásához -- hozzászólásoknál), és a hozzászólás képet is tartalmaz, akkor a több mint 10 perc szerkesztési idő után a hozzászólás-szerkesztő olyan hibaüzenetet küld ki az 512 KB alatti, azaz a kis fájlméretű(!), (tehát a fórumszoft számára is elfogadhatóan kis fájlméretű) képfájlokra is, amely szerint képfeltöltés azért volt sikertelen, mert hogy a feltöltendő képfájl mérete túlzottan nagy, próbáljam meg az IndaFotó-ra feltenni!

 

Ha meg ezek után a böngészőm "Vissza" (<-) gombjával visszahátrálva kilépek a hozzászólás-szerkesztőből úgy, hogy előtte a szerkesztés alatt álló komment teljes tartalmát kimásoltam a vágólapra, majd mindezek után egy új komment írásával újranyitom a hozzászólás-szerkesztőt, és ezután abba illesztem vissza a vágólapról a teljes komment-tartalmat bármilyen változtatás nélkül, és az előzőleg problémásnak mutatkozó 512 KB-nál kisebb képet újra fel akarom tölteni, de még a 10 perc szerkesztési időn jóval belül vagyok, akkor a ugyanazt a képet minden további nélkül sikerül feltölteni.

 

A probléma ott kezdődik, hogy a fent említett hiba csak 2-3 napja jelentkezik, azelőtt akár 45 percet, azaz háromnegyed-órát is gubbaszthattam a hozzászólás-szerkesztő előtt, az akkor sem "unt rá" egészen konkrétan pontosan erre dologra, vagyis nem volt neki problémás. Most viszont, 2-3 nap óta pontosan ezzel a képfeltöltés-dologgal kapcsolatosan hibaüzenetet küld az 512 KB alatti, sőt, még az egészen picike, 30-50 KB-nyi méretű kisebb képfájlokra is, ha már több mint 10 perce szerkesztem a kommentemet.

 

((Használt böngészőm: "Mozilla Firefox 32.0.3", ill. ennek mindig a legfrissebbje. Képeket pedig mindig kizárólag 512 KB alatti fájlméretű "*.JPG" kép-forrásfájlokból töltök csak fel.))

 

Ha tényleg ti is hibát találtok a hozzászólás-szerkesztő működésében ezzel a hiba-gyanúmmal kapcsolatban, akkor légy szíves próbáljátok megorvosolni! Köszönöm előre... !

 

Carina_S

eref Creative Commons License 2014.09.18 0 0 1148

És még a nickedet is törlik.

Előzmény: Törölt nick (1147)
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.08 0 0 1147

Az kevés errefelé.  :(

Régebben legalább néha reagált valaki az ilyen jelzésekre. Mostanában max. mellébeszélés a válasz. 

Előzmény: eref (1146)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!