1 db új forradalmi Landcruiser SUV rendel!
A hétfőn megjelent hirdetmény szerint a Debreceni Egyetem 1 db új terepjárót szeretne vásárolni. Ebben a körben nem szabad szégyenlősnek lenni, szóból ért az ember, ezért már a hirdetményből megtudjuk: Toyota Land Cruiser VX Sport járműre van szükség, tekintettel arra, hogy az egyetemi feladatokat éjszaka, nehezített terepviszonyok között is el kell látni, és persze nem árt, ha az őzike is befér hátra. http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitoHirdetmenyProperties?objectID=Hirdetmeny.portal_30728_2010
Kérem a nemzeti ügyek kormányának felelős vezetőit, hogy járjon el a forradalmunkat megcsúfoló döntéshozókkal szemben.
Kérdések:
Milyen célra kívánták a terepjárót használni?
Ki döntött arról, hogy ezt a típust jelöljék meg a felhívásban?
Kinek a személyi használatába került volna a kérdéses jármű?
Azzal együtt az utcánkban volt egy ilyesmi fekete színben, akkurát úgy nézett ki, mint egy halottszállító. Maga is rájöhetett, mert azóta lecserélte egy ezüst színűre.
lehet kapni a regi 6-os mellett dunaujvarosnal a kozepso szfvar-dunaujvaros korforgalomnal, de akar fegymermentesitett FUG-ot is, azzal tuti jol lehet rodeozni az egyetem parkolojaban, nincs akadaly, vagy rossz helyen parkolo ellenfel...
En egy masolomuvesz vagyok. Most eppen a ballib mainstreamet masolom, aki Orban elozo nyolc eves hatalombeli hiatusa alatt egyfolytaban miatta vinnyogott. Most szolj hozza! :-)
Sport Utility Vehicle,konnyu teherauto alvazra epitett zart dobozu terepjaro , altalaban 4 kerek meghajtasi lehetoseggel, terepfokozattal,kombi aszekrennyel, ose a katonai Jeep es land Rover
Remélem az extrák között lesz majd lőrés is. Nehogy már ki kelljen szállni a vadászaton. A SUV miatt ott a pont, de a terepjáró nem fért volna ki, na meg sokan benézik, és azt hiszik, hogy ez munkaeszköz...
Az OTP tulajdonában álló Air Invest Kft-től bérelte a kormány azt a repülőgépet, amivel Orbán Viktor szeptember közepén Azerbajdzsánba utazott. Az Air Investtől többször bérelt gépet korábban a kabinet Gyurcsány Ferenc utazásaihoz is - akkor a Fidesz kritizálta Gyurcsányt, most az MSZP Orbánt. (hirszerzo.hu)
Adódik persze még egy lehetőség – amit viszonylag sok országban alkalmaznak –, nevezetesen, hogy a légierő egyik gépét használják protokoll célokra is. Magyarország ebből a szempontból sajátos helyzetben van: a Magyar Honvédség erre a célra ugyanis egy ősöreg Antonov 26-os „madarat” tud felajánlani. Ezzel a hírszerző munkatársának is volt már alkalma utazni, a gép állapotát jellemzi, hogy a felszállás után takarókat osztottak ki, mert fűtés egyáltalán nem volt a fedélzeten, illetve az egyik pilóta előzőleg mindenkivel közölte, hogy a mobiltelefonokat nem kell kikapcsolni, mert a légcsavaros-dízelmotoros gépen úgysincs olyan elektronikus berendezés, amit megzavarhatnának a készülékek.
Nem ertem mi a problema, rendelhetett volna repulogepet is, hisz debrecenben is van repter meg budapesten is, es havonta egyccer feljarni gyorsabb lenne repulovel