a kolléga kész tényként kezelte hogy a faszi büntetendő, én meg megkértem, hogy színesítse már azzal a hétköznapjainkat, hogy elmeséli, mire alapozza a kijelentéseit
- nem - nem - nem - nem tudom, sőt, azt se tudom, hány% a bűnöző az önkormányoknál - az utolsó úgy látom, nem kérdés, hanem javaslat
amúgy szerintem nem értetted meg az egyszerű kérdésemet - annyi volt a tartalma, mint amennyit odaírtam szavakkal, nem kell a fantáziavilágoddal felöltöztetni
a kolléga kész tényként kezelte hogy a faszi büntetendő, én meg megkértem, hogy színesítse már azzal a hétköznapjainkat, hogy elmeséli, mire alapozza a kijelentéseit - ezt mondjuk ő eddig még nem tette meg, de bizisten, se nem neheztelek érte, se nem csodálkozom rajta
Egy ingatlan tulajdonjogának átruházása kapcsán hivatali visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatta meg a Központi Nyomozó Főügyészség Lakos Imrét, a XI. kerület alpolgármesterét kedden, továbbá keddre idézte gyanúsítotti kihallgatásra Molnár Gyulát, a kerület polgármesterét - erősítette meg az MTI információját a főügyészség szóvivője.
Fazekas Géza az ügy előzményeiről elmondta, hogy az egyik XI. kerületi önkormányzati képviselő 2007 októberében tett feljelentést hivatali visszaélés miatt több, a Lágymányosi öböl környékén levő ingatlannal összefüggésben. A Fővárosi Főügyészség a nyomozás lefolytatásával a Budapesti Rendőr-főkapitányságot bízta meg, de 2009 decemberében egy ingatlan vonatkozásában az ügy a Központi Nyomozó Főügyészségre került. Fazekas Géza erről azt mondta: olyan személy érintettsége merült fel, akivel szemben a főügyészség jogosult eljárni.
szerintem lakos is beleesik abba a 95% onkoris politikusi korbe akiket barmikor le lehet tartoztetni csalasert, lopasert, sikkasztasert es pont most kerult erre sor mert az igazsagszolgaltatas is ugyanolyan pocsek mint a politika
"Nem a Kopaszi-gáttal, hanem egy budafoki ingatlannal kapcsolatos jogvita miatt hallgatták ki kedden gyanúsítottként Lakos Imrét, a XI. kerület alpolgármesterét - tudta meg az MTI az ügyet jól ismerő forrásból.
Az MTI információi szerint az ügy egy önkormányzati ingatlan tulajdonjogának átruházásához kapcsolódik, amelyben a gyanú szerint Lakos Imre a hivatali helyzetével visszaélve részt vett. A gyanúsítás tényét az eljáró Központi Nyomozó Főügyészség hivatalosan még nem erősítette meg, az alpolgármester ügyvédje, Papp Gábor ugyanakkor az MTI-nek korábban elmondta: törvénysértőnek és alaptalannak tartják a gyanúsítást és panasszal éltek ellene."