Keresés

Részletes keresés

devereaux Creative Commons License 2010.10.18 0 0 63
Persze az is igaz, hogy nem kizarolag ok eltek ott, de ez ilyenkor mindig el szokott sikkadni.
Előzmény: barka (62)
barka Creative Commons License 2010.09.30 0 0 62

Szerintem te sem gondolod komolyan, amit írtál.

Te valami olyat állítasz, mintha én azt állítanám, hogy a mai orosz területek nagy része tkp. magyar, mert a mi őseink előbb voltak ott, mint ők. Eléggé gyermeteg és nevetséges érvelés, nem gondolod?

És, ha már jogról szóltál, akkor a jog azé, aki azon a földön él(t) folyamatosan már nagyon régóta. Ez pedig az az arab népesség, akit ma palesztínnak nevezünk...

Előzmény: devereaux (59)
barka Creative Commons License 2010.09.30 0 0 61

"hacsak nem palesztin vagy, számodra is irreleváns."

Magyar vagyok, és a legnagyobb sajnálatodra addig nem "szarhatom" le a témát, amíg magyaroszági- és nemzetközi zsidó szervezetek is állandóan  "emlékeztetnek" bennünket (akiknek mellesleg semmi közünk a történtekhez) a holokauszt borzalmaira és permanens "aggódásban" leledzenek a "növekvő" antiszemitizmus miatt. Mindenesetre több mint különös, hogy miközben állandó félelemben töltik életüket itt köztünk Európában, addig egy szavuk sincs, és egyáltalán nem aggódnak az anyaországuk viselt dolgai miatt. Pedig hát ez is megérne egy misét és talán az sem ártana, ha neki is kifejeznék aggódásukat...

Előzmény: libapék (58)
beorn Creative Commons License 2010.09.29 0 0 60
Vagy esetleg egy zsidó, aki nagyon szégyelli a csúnya rokonokat. Azért ennek nagyobb a statisztikai valószínűsége, mint hogy palesztin lenne.
Előzmény: libapék (58)
devereaux Creative Commons License 2010.09.29 0 0 59

Szerintem azok leszarmazottainak, akik Jozsue ideje elott eltek ott, sokkal tobb joguk van arra a foldre. Vagy tevednek?

Ha mar idoutazas van, akkor ne alljunk meg egy idopontnal, hanem nezzuk meg, van-e korabbi igazolhato birtokviszony.

Es van. Hurra!

Előzmény: barka (57)
libapék Creative Commons License 2010.09.29 0 0 58
a véleményem az, hogy

leszarom.

javaslom te is szard le.
hacsak nem palesztin vagy, számodra is irreleváns.
Előzmény: barka (11)
barka Creative Commons License 2010.09.29 0 0 57

"Palesztina 1516-tól az Oszmán birodalom része volt."

Nem nagyon sok értelme van ennek a" ki volt itt meg ott" előbb játéknak, de ha már így összefoglaltad az eseményeket Paleszítnával kapcsolatban, akkor azt is illett volna megemlítened - szerintem lényeges -, hohy a 600-as évek első felében arab törzsek nyomultak be a tárgyalt területre is, és azót ez az arab népesség folyamatosan ott él. Ez testvérek között is legkevesebb 1400 év...

Előzmény: Törölt nick (51)
barka Creative Commons License 2010.09.28 0 0 56

"Néha eszembe jut, a sok vallás csak a bajnak van.

Az évszázadok alatt sok embert öltek, kínoztak meg, mert más a vallása. Vallásháborúk is voltak szép számmal."

Ez, sajnos így van, ahogy leírod, de szerintem mégsem a vallásokkal van a baj, hanem elsősorban velünk, emberekkel. Gondolj csak bele, mire tanít a keresztény vallás, és ehhez képest mit csináltunk mi belőle? Nos, ki a hibás szerinted?...

"Talán csak a buddhisták nem gyilkolásztak még."

Én sem tudom, hogy a buddhisták követtek-e már el tömeges erőszakos tetteket, de azt tudom, hogy a vallásuk a Világ egyik leghumánusabb vallásai közé tartozik és követőik be is tartják a tanításokat...

Előzmény: Törölt nick (39)
Creative Commons License 2010.09.28 0 0 55
Lófaxot történelmi léptékkel! Most! Mert ugye mi sem megyünk vissza Etelközbe.....
Előzmény: Törölt nick (54)
Creative Commons License 2010.09.28 0 0 53
Gondolom azoké, akik ott élnek, azok pedig a palesztinok. Persze már nem sokáig.....
Előzmény: Törölt nick (51)
barka Creative Commons License 2010.09.28 0 0 52

Leírtam már a 20. hsz-emben és nem tehetek róla, ha nehézkes a felfogásod. Próbáld gyakrabban elolvasni, hátha megmarad valami...

Előzmény: beorn (47)
tavasz21 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 49

"Tudomásul kéne venni, hogy a palesztin egy barbár nép, akik csak hasznot húztak eddig a zsidókból"

Hogy van bátorságod ilyet leírni?

Akkor ez az oka annak, hogy ölik a palesztin gyerekeket? Mert többen így gondolkodnak?

És nem törli őket a Moderátor?

Előzmény: verz (30)
beorn Creative Commons License 2010.09.28 0 0 48
Dehát nem is szőrös... De ez is az ő hibája!!
Előzmény: Qputyin (46)
beorn Creative Commons License 2010.09.28 0 0 47
Namár most ha annyira kikérted magadnak, hogy te még véletlenül se zsidózni jöttél ide, akkor áruld már el, hogy miért olyan fontos neked az, hogy mit csinálnak a zsidó szervezetek idehaza és külföldön?
Vagy ezt is a tévében hallottad, és te egy ilyen kis internacionalista muki vagy?
Előzmény: barka (43)
Qputyin Creative Commons License 2010.09.28 0 0 46

Ha oldalprofilból nézik majd a kérdést, még nem

kizárt, hogy Ő lesz a hibás..:-))

Előzmény: WYW (40)
beorn Creative Commons License 2010.09.28 0 0 45
Ja, hogy a Maunika-só népének fiával van dolgunk. Így már értem.
Előzmény: barka (42)
Navorski Creative Commons License 2010.09.28 0 0 44

30-as hsz-nél nem ezzel jöttél...

miért ne lehetne erről beszélni normálisan? téged mi zavar?

jól sejtem a törlésre hajtasz...?

Előzmény: verz (33)
barka Creative Commons License 2010.09.28 0 0 43

Viccen kívül, mi közünk nekünk ahhoz, hogy a palesztinok meg a zsidók hogyan marakodnak?

Mert nagyon kétszínű dolog az, amit pl. a nemzetközi és a hazai zsidó szervezetek is művelnek. Ezt egyébként a 20. hsz-emben már egyszer bővebben kifejtettem...

barka Creative Commons License 2010.09.28 0 0 42
"Láttad te már azokat a földterületeket, ahová a zsidók építkeznek???

Oda akkor sem építene palesztin, ha a hamasz rakétával a hátában kényszerítené..."

Persze, hogy láttam. A híradók általában megmutatják ezeket a helyeket és egyáltalán nem úgy néznek ki, hogy ott a palesztínok nem építkeznének, ha tehetnék. Szóval vastagon hazudsz, mert az palesztín föld, amit Izrael teljesen jogtalanul kisajátít a zsidó telepesei számára...

"De azért csak zsidózz nyugodtan..."

Sajnálatos módon összekevered a tényeket a kényszerképzeteiddel, de ez a te tragédiád...

"Tudomásul kéne venni, hogy a palesztin egy barbár nép, akik csak hasznot húztak eddig a zsidókból."

Neked meg észre kellene venned, hogy éppen egy népet gyalázol, aki pillanatnyilag éppen a zsidó elnyomástól szenved...

barka Creative Commons License 2010.09.28 0 0 41
Az efféle primitív személyeskedéseidet tartsd meg magadnak...

Előzmény: beorn (27)
WYW Creative Commons License 2010.09.28 0 0 40
Meglepődve látom hogy senki nem észlelte hogy ebben az ügyben Gyurcsány felelőssége megkerülhetetlen!

;-)
PoliBili Creative Commons License 2010.09.28 0 0 36

"Oda akkor sem építene palesztin, ha a hamasz rakétával a hátában kényszerítené"

Attól még megengeded, hogy az övék maradjon?

verz Creative Commons License 2010.09.28 0 0 34
Miért nem foglalkozik senki a...
verz Creative Commons License 2010.09.28 0 0 33
Azé a föld, aki megműveli! :)

Viccen kívül, mi közünk nekünk ahhoz, hogy a palesztinok meg a zsidók hogyan marakodnak? Miért nem foglalkozik szegény afrikai polgárháborús áldozatokkal? Ja, mert ott nem lehet zsidózni, a niggerezés meg nem elég trendi???
Előzmény: Navorski (32)
Navorski Creative Commons License 2010.09.28 0 0 32
verz Creative Commons License 2010.09.28 0 0 30
Láttad te már azokat a földterületeket, ahová a zsidók építkeznek??? Oda akkor sem építene palesztin, ha a hamasz rakétával a hátában kényszerítené... De azért csak zsidózz nyugodtan, amíg nem törlik a topikot!

(Ez egyébként ahhoz hasonló, amikor a Brian életében megkérdezik a "forradalmárok", mit kaptak a rómaiaktól. Semmit csak utakat, vízvezetéket, csatornákat stb. Tudomásul kéne venni, hogy a palesztin egy barbár nép, akik csak hasznot húztak eddig a zsidókból.)
Előzmény: barka (-)
beorn Creative Commons License 2010.09.27 0 0 29
Ó, hát én meg azt hittem, hogy a hányéves királyfiról szól...
Előzmény: Törölt nick (28)
beorn Creative Commons License 2010.09.27 0 0 27
Ez irónia volt, most éppen nem néztelek hülyének, habár nagyon megdolgozol érte.
Előzmény: barka (22)
beorn Creative Commons License 2010.09.27 0 0 26
Éppenséggel ti vagytok kibukva, ha az ember megkérdezi, hogy miafütyi közünk van egy ázsiai országhoz, nincs-e elég bajunk a házunk táján.
Aztán amikor kiderül, hogy csak zsidóztok, akkor meg még jobban kibuktok. Ennyi.

Egyébként persze, hogy érintett vagyok, magam is építkezem. Mondjuk nem megszállt területen, hanem svájci frank hitelből, de ez mostanában majdnem akkora kaland.
Előzmény: Törölt nick (18)
barka Creative Commons License 2010.09.27 0 0 25

Az a baj, hogy Izraelben gyengék a békét akarók és kisebbségben vannak. Ez elsősorban az állam feladata lenne, ő viszont, a tényeket figyelembe véve, másban érdekelt...

Előzmény: Törölt nick (23)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!