Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2010.09.30 0 0 175

Nem kell ehhez érteni, elég téged figyelni itt.

A feljelentést megtetted már?

ZöPö Creative Commons License 2010.09.29 0 0 173
Ez a göbbelsi propaganda, más néven agymosás: elég sokszor elmondani valamit, az emberek a végén igazságnak fogadják el. Persze nem ilyen primitív és átlátszó szinten kell csinálni, mint ahogy ez az "őshonos" teszi. Ez csak nevetséges és egyre hónaljszagúbb erőlködés. Az ilyennek csak besz@rás lesz a vége.
Előzmény: Törölt nick (168)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.28 0 0 171
Ez a négy szó, meg amit köréjük gyűrsz, azok az érvek? Ne röhögtess! :)
Aha én nem érveltem, áááá nem, ott találod a hozzászólásaimat találsz bennük érvet is eleget. Már megbocsáss, de ha valaki a századik hozzászólás után is ugyan azt szajkózza és még csak arra sem képes, hogy belegondoljon abba, mekkora maflaságokat beszél, arra már érvelni sem nagyon érdemes. Eddig ment valahogy, de már unom. Egy minimális szövegértéssel meg azt is észrevehetted volna, hogy a mondandódat, az érveidet minősítem javarészt és nem téged. Még arra is megkértelek, ne csinálj magadból bohócot. Bennem megvan a jó szándék hidd el, de olyanokkal nem szeretek vitatkozni, akik hisznek abban a hülyeségben, amit mondanak és nem hallgatják meg mások érveit, csak mint egy rozoga lemezjátszó, amin ugrik a tű, ugyan azt a strófát éneklik sokadjára. Néha bizony elszakad a cérna, elfogy a türelmem nekem is. Ha sértő volt valami, akkor elnézést. Egyébként meg ennyi, én befejeztem, ez a téma halott, amit lehetett elmondtam, te meg csak rágódj rajta tovább, ha akarsz.
Viszlát!
Előzmény: Törölt nick (169)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.28 0 0 170
.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 168
Érveid ugyan azon motívumok köré vannak felépítve: kitépte, elzavarta, garázdaság, önbíráskodás.
Ezeket a hülyeségeket szajkózod, csak mindig más más körítéssel. Ha az a célod, hogy elhiggyük neked, akkor most szólok hogy nem fog menni. Ha az a célod hogy te elhidd, az már az elején sikerült, ezért kár ötvenszer leírni ugyan azt. Ráadásul attól nem válik igazsággá, hogy soxor írod le. Marad az az eszement ökörség, ami eddig is volt.
Előzmény: Törölt nick (167)
ZöPö Creative Commons License 2010.09.27 0 0 166

"Az én gyermekem,meg kitűnő tanuló és sportoló,és én pedagógus családból származom.."

Egyik sem a te érdemed, ha igaz is. (Na jó, az első egy kicsit a tiéd is.) De egyik sem jogosít téged semmire, különösen nem agy anonim fórumon.

Előzmény: Törölt nick (162)
ZöPö Creative Commons License 2010.09.27 0 0 165

"persze, tény az,hogy nem találom a hsz-t ahol a papot nevezték pedofilnak,de ez errefelé nem ritka esemény.."

Persze. De akkora gerinced nincsen, hogy ne hivatkozz egy nem látható hozzászólásra. Bizonyítani nem tudod, de azért a rágalmaidhoz jó, ugye?

"Ezért ő fel lesz jelentve.."

Ezért te ki vagy röhögve.

Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 164
"A gyerekektől elvenni azt ami náluk van,nem csak Borsodban garázdaság..."

A garázdaság mint cselekmény jelen helyzetben a képzeleted szüleménye, a történtek kisarkítása, a megfelelően nagy ellenszenved és gyűlöleted táplálása érdekében, melyet egy a tieddel nem egyező politikai platform képviselője iránt érzel. Tipikus reakció a jobboldali érzelműeknél..... Tipikus és egyben sajnálatos, értelmes emberhez nem méltó. Őszintén sajnállak....

"Az én gyermekem,meg kitűnő tanuló és sportoló,és én pedagógus családból származom..
Ennyit a véleményedről..."

Ez nem magyarázza az édesapja/édesanyja (fogalmam sincs és nem is érdekes, mert IRL) reakcióját erre az esetre. Lévén, hogy semmi olyan nem történt, ami azt indokolná abban az esetben, ha gyermeked lenne az egyik szereplő....
Ennyit rólad.
Előzmény: Törölt nick (162)
maxel Creative Commons License 2010.09.27 0 0 163
Nem szabad béremelést adni a pedagógusoknak, nagyon rosszul nevelik még a sajátjukat is.
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 161
"A pap,nem tett mást,mint egy úttörő rajparancsnok tenne,vagy egy cserkészvezető..."

Ezt kikérem magamnak minden úttörő rajparancsnok és cserkészvezető nevében. Az említettek értelmesebbek ennél....

"Itt azért nincs jogbiztonság,mert sokan,mint ez az LMP-s is, a saját kezükbe kívánják venni a különböző helyzetek megoldását.."

Aztakutyafáját nekijje! :) Megfogadom a tanácsodat és ezután a betlehemező gyerekek miatt majd rendőrt hívok és nem adok nekik semmit, megköszönvén az eél sem hangzott előadásukat, melyre se időm nincs, se kíváncsi nem vagyok rá a házamban, miközben ezerrel készülök a családdal az ünnepre. Nem is beszélve a ház előtt hangoskodókról.... Na azokhoz is rendőrt hívok, mert a jogbiztonság meg demokrácijja ugye...... :DDD (Jajjanyám! Télleg ennyire leszállt az éj a fejedben? Már bocsáss meg, de ez hihetetlen! :)) )

"Nem én nyitottam ezt a topicot...ugye!!"

Valóban nem, de ez nem zárja ki azt, hogy belőled dől itt a hülyeség. :))

"Megjegyzem,ha az én gyerekemet zargatná és,tőle venné el garázda módon a zuglói Polg.mest,másnap nem bírt volna nyilatkozni is a hőstettéről.....ha már zuglói vagyok...."

Ismerem ezt az embertípust. Az ilyenek mennek be az iskolába és fenyegetik tetlegességgel a tanárt, mert egyest mert adni az ő csimotájuknak..... Szánalmas vagy olvtárs!
Utoljára: semmilyen garázdaság nem történt, csupán a te képzeleted szüleménye ez is, meg még jó néhány itt elhangzott marhaság. De csak rágd a gumicsontot, ahhoz értesz.
Előzmény: Törölt nick (160)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 159
"Nem is állítom én sem sehol,hogy korrekt gyerekeket politikai kampányban bevetni,de a szórólap osztás,ne csak a kereskedelmi kiadványoknál engedtessen meg az ifjúságnak.."

Akkor minek teszi meg pont egy pap? A politika és egyház különválasztva működik kis hazánkban - még - de a pap is ember, választópolgár, na de azt a szemforgatást - már engedtessék meg - had kifogásoljam, amikor a hit és vallás fiataloknak történő propagálását valaki szándékosan összeelegyíti a politikai agitációval és fel van háborodva azért, mert atrocitás éri. Világos, mint a vakablak: csak azért hozta ezt össze így, hogyha a gyerekektől veszik el, vagy őket küldik el, akkor ne vele történjen és lehessen egyet mutogatni, meg háborogni, hogy kiskorúaktól szedték el és különben is nekik szóló lapok voltak. Az meg egy semmiség, hogy fideszes politikusok mellett kampányolt velük nem kevesebb célzattal, hogy majd a szülők is olvassák a szórólapot. Ember! Ez aljasság! Erre nem lehet mást mondani! Egy paptól ez elfogadhatatlan, hogy a rá bízott gyerekeket maga helyett dobja a mély vízbe! Ehhez képest az, hogy elvette tőlük a rendezvény szervezője és elküldte őket semmi. Nem verte meg, nem fenyegette meg egyiküket sem, nem mondott semmi olyat nekik, ami kifogásolható lenne, elküldte őket és kész. Elhiheted: ha csak a vallásos része lett volna rajta, most egy szavam nem lenne, bár ez a módszer a hittérítésre eléggé sajátos, és számomra kissé nevetséges is - olvasván a lapok bugyuta, gyermekekhez is méltatlanul ostoba megfogalmazását - de legyen, kit érdekel. Na de így, politikával vegyítve!

"A törvényes út választása meg sem fordult jellemzően a fejében,még a nyilatkozat tételekor sem!"

Gyerekek ellenében rendőrt hívni?! Milyen törvényes út ember?! Ellenük?! Ha egy gyerek maszopos szórólapot osztogat a vendégeidnek, akkor rendőrt hívsz?! :)) Ébredjél már fel könyörgöm, ne csinálj még nagyobb bohócot magadból!

"Ezért ő fel lesz jelentve.."

Ti meg - a pap és te - ki lesztek érte röhögve elég harsányan. Meg az is, aki ezért a javatokra dönt. ha hülyét akar magából csinálni egy életre, akkor megteszi, egyébként nem, mert semmilyen törvénysértés és rágalmazás nem történt. Ha András atyának még maradt egy csöpp esze, elcsihad és nem csinál belőle nagyobb ügyet, mint amekkora most kerekedett belőle, ellenkező esetben egy ország fogja kiröhögni, mert normális ember érzi, hogy ez vihar a biliben, amit ti keltettetek.
Előzmény: Törölt nick (155)
szegény Sudár Anni Creative Commons License 2010.09.27 0 0 158
Tartsuk az irányt .
Előzmény: Törölt nick (157)
szegény Sudár Anni Creative Commons License 2010.09.27 0 0 156
Valamit félreértettél. Csupán azt kérdeztem mit lehet rajtuk még rontani?
Látom, te fel sem háborodsz, hogy nem lehet gyerekként ránézni valakire, aki még csak 9 éves.
Ezen kéne aggódni. Nem azon, hogy valahol röpcédulát osztanak a jóval idősebbek.
Előzmény: Walter Sobchak (142)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 154
Politikai pedofília. Érted? Egy fenét. Ráadásul a fideszről volt szó, nem egy emberről, bár azokkal a véleményekkel nem értek egyet, amiket idehoztál most. Ezt bármelyik párt vagy annak tudta nélkül egy szimpatizánsuk megcsinálhatta volna akár semleges, akár politikai rendezvényen, de most speciel egy fidesz szimpatizáns pap volt a ludas. Ez van.
Előzmény: Törölt nick (152)
Walter Sobchak Creative Commons License 2010.09.27 0 0 153

Rendben. Akkor most választhatsz:

1. Annyira ostoba vagy, hogy nem vagy tisztában a "politikai pedofília" kifejezés értelmével, komolyan úgy gondolod, hogy az valaki rágalmazása.
  2. Beismered, hogy hazudtál, mert senki nem rágalmazott a topicban.
  3. Mindkettő.

Tehát?

Előzmény: Törölt nick (152)
Walter Sobchak Creative Commons License 2010.09.27 0 0 151
Semmi gond. Topic bekedvencelve, ahányszor visszajön, kapja az arcába, hogy hazudott.
Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 150
Nincs itt olyan, ezért nem tud se idézni, se hsz. számot hozni hozzá. Most inkább elkullogott, miután beégett. Aztám egyszer csak visszatér és folytatja az ökörségek mantrázását, ahol abbahagyta.
Előzmény: Walter Sobchak (149)
Walter Sobchak Creative Commons License 2010.09.27 0 0 149

Én már azzal is megelégednék, ha megjelölné, hányas számú hozzászólásban rágalmazott valaki pedofíliával. 150 körül vagyunk, öt perc alatt végig lehet olvasni a topicot.

Előzmény: Törölt nick (148)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 148
"Konkréten,aki pedofíliával vádolt meg itt mást..."

Idézd a hozzászólást, ne hazudozz a levegőbe!
Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 147
"Persze, jó lenne, ha egy konkrét hozzászólást megjelölnél, hogy ki, hol, mikor rágalmazott."

Senki nem rágalmazta itt se Pajor Andrást, se mást, így szépen maradt a hazugságában az olvtárs belesülve.

Apropó Pajor..... Megnéztem a blogját ennek a gerincbajnoknak. Na ennyit a feljelentésekről ,meg IP cím, meg egyebek:

"Nemrégen megjelent egy velem kapcsolatos, hamis információkon alapuló cikk – aki elhitte, magára vessen. Ennek kapcsán szerény mértékben megszaporodtak az üzenetek. Biztatóimnak köszönöm írásaikat, de ezeket személyes jellegük miatt nem találtam publikusnak. A többi hozzászólóval tudatom, hogy minden tiszteletlen stílusú üzenetet az első szavak után olvasatlanul törlök. Nagyjából ugyanez vonatkozik az Egyház támadására, vagy a hosszabb, oktató fejtegetésekre is. Ezért senki ne fáradjon feleslegesen!"

:)))

"Biztatóimnak köszönöm írásaikat, de ezeket személyes jellegük miatt nem találtam publikusnak. "

Egy kezén meg tudta őket számlálni, vagy nem volt egy se, de valamit mondani kellett. :) Bírja a kritikát rendesen. Inkább töröl, ne hogy válaszolnia kelljen rájuk, mert a végén még belesülne szegény.
Előzmény: Walter Sobchak (144)
Walter Sobchak Creative Commons License 2010.09.27 0 0 146

"Konkréten,aki pedofíliával vádolt meg itt mást..."

Ki volt az? Melyik hozzászólásban?

"Én is vállalom bíróság előtt,hogy Várnai az LMP-s önbíráskodva zavarta el a gyerekeket a közterületi rendezvényről,és garázdaságot követett el ellenük,mikor elvette tőlük a náluk lévő holmit..."

Helyes. JELENTSD FEL, hadd röhögjünk rajtad.

Előzmény: Törölt nick (145)
Walter Sobchak Creative Commons License 2010.09.27 0 0 144

"... becsületsértő módon pedofiliával rágalmaztok egy személyt."

Lehet nem becsületsértő módon is rágalmazni?

Persze, jó lenne, ha egy konkrét hozzászólást megjelölnél, hogy ki, hol, mikor rágalmazott.

Előzmény: Törölt nick (138)
Walter Sobchak Creative Commons License 2010.09.27 0 0 142

"Ma hallottam, hogy egy felmérés szerint egy iskolai felmérés alapján egy 9 éves kislány már átesett az első nagy csodálkozáson, de az általános iskola több tanulója is rendszeres nemi életet él. Ezek után mit lehet rajtuk még rontani?"

Teljesen igazad van, kezeljük az összes tizenévest szexrabszolgaként. Mondjuk, kezdjük a te gyerekeiddel, ha vannak.

Előzmény: szegény Sudár Anni (136)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 141
"Tudod az a legszebb,hogy szdsz-es stílusban nem is azon ajvéztok,hogy ott szórólapot osztogattak,hanem inkább becsületsértő módon pedofiliával rágalmaztok egy személyt.."

Gondolom az illető papra gondolsz. Akkor most az ócska hazudozás helyett idézed szépen, hol rágalmaztam ŐT (!!) pedofíliával, aztán ha nem megy, húzhatsz is a mea culpába esdekelni!

"legalább ő feljelenthet innen egyeseket az IP címük alapján,de az,hogy a zuglói LMP-s polgijelölt garázda önbíráskodását mosdatjátok,az csak a demokratikus jogállamot elutasító gondolkodásmódotokat mutatja...."

Aha. Jelentsen. Ennyit tud. Meg gyerekekkel politikai kampányt folytatni, utána meg lehazudni a csillagokat az égről ,hogy neki aztán a lapok tartalmához semmi köze!
Gondolom már meggyónta, hogy hazudott! Innentől ő tiszta is. Így megy ez. Elmondunk tíz miatyánkot, meg tizenöt üdvözlégyet oszt spongyát rá. Meg sem történt. :(

Az a jogállamot elutasító gondolkodásmód, amikor valaki a szólás- és véleményszabadságot úgy értelmezi, hogy neki mindent szabad, azzal sérthet egy rendezvényt, vagy mások politikai meggyőződését azért, mert ő pap és gyerekeket tol maga előtt, mert maga nem meri bevállalni. Utána meg mutogat és rinyál, hogy terror, meg neki köze nincs az egészhez! Micsoda gerinces egy ember, a nemjóját!

"Azt,hogy ezt nem szégyenlitek,az is csak titeket minősít..."

Nem olvtárs, az minősít téged meg a papot, hogy nem szégyenlitek azt, amit tett és még nektek áll feljebb, mert úgy gondoljátok, a jobboldali kormányváltással nektek itt mindent szabad, még ezt is. Aztán ha közlik veletek hogy nem, akkor ki vagytok kelve magatokból.
Szánalmas!
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 139
Semmiféle garázdaság és önbíráskodás nem volt, de a szájtépés helyett tegyél egy feljelentést, vagy tegyen a pap, nem kell vinnyogni. Bár gyanítom, hogy tudja nagyon jól, a bíróság is kiröhögné.
Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 137
"Nem ő zavart el szórólap osztogató ifjakat,és nyilatkozott erről LMP-s polgármasterjelölti mivoltában.....
Ó a kis pártsemleges rendező!!!"

Nem érdekel a szófosás! Hozzad a forrást, hogy politikai rendezvény volt, de mint mondtam az meg még indokoltabbá tenné, hogy el lettek küldve.
Előzmény: Törölt nick (135)
szegény Sudár Anni Creative Commons License 2010.09.27 0 0 136
Tulajdonképpen milyen problémád van ezzel kapcsolatban?
Ma hallottam, hogy egy felmérés szerint egy iskolai felmérés alapján egy 9 éves kislány már átesett az első nagy csodálkozáson, de az általános iskola több tanulója is rendszeres nemi életet él.
Ezek után mit lehet rajtuk még rontani?
Előzmény: titkom (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 134
Ennek köze nincs a témához. Nyiss róla egy másik topikot, ott kitárgyalhatod.
Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 133
"Ez akkor nem is volt "semleges" rendezvény,ahol csak a zuglói polgármesterjelöltje az LMP-nek korteskedhetett nyilvánosan.."

Egyelőre azt tudjuk, hogy kijelentette, pártsemleges, politika mentes rendezvény volt és ennek ellenkezőjére nem hozott még senki bizonyítékot. De előtted a nemes feladat.... :) Ha történetesen valóban LMP-s korteskedés zajlott ott, akkor meg pláne joga van elzavarni onnan egy ellenpropagandát folytató csoportot. Menjen az ilyen és szervezzen maga is rendezvényt, ossza ott a lapjait és zavarjon el bátran onnét bárkit, aki ellene, vagy ellenfele mellett agitál. Nyugodtan, joga van hozzá, elvégre az az ő rendezvénye, ő mondja meg, mi fér bele és mi nem. Talán ezt kellene végre felfogni, de ami eddig nem ment, az eztán se fog. Ha fordítva történik, itt toporzékolnál, micsoda ordenáré dolog egy fideszes vagy keresztény rendezvényen LMP-s szórólapokat osztogatni.
Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 130
Azon gondolkodám, ha történetesen a szervező nem egy LMP-s polgármester-jelölt lett volna, hanem egy független és ugyan ez történt volna, most miért visonganál itt? :))
Előzmény: Törölt nick (126)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!