E topik a http://www.fortepan.hu gyűjteményben fellelhető városképek, részletek, helyszínek, esetleg korszakok-időpontok, személyek, járművek beazonosítására szolgál. A honlap szerkesztői az itt olvasható azonosításokat veszik át.
A Fortepan új kulcsszó-címke rendszeréről a Fortepan címkézés topikon kaphattok bővebb információt. Testvértopikunk a Budapest anno...
A Fortepanhoz lazán kapcsolódó egyéb témákkal forduljatok a
Kávézóna a FortePan-hoz topichoz
"VÁSÁR. A Belkereskedelmi Minisztériumkezdeményezésére az idén hangulatos karácsonyi vásártrendeznek a Váci utcában. A vásárlók mától két héten át egy helyen válogathatnak tizenkét kereskedelmi vállalat ajándékozási célra kínált árucikkeiből."
Pedig szerintem helyes a megfejtés: bővítették a lemezboltot, megszüntették a maszek szabóságot. A 250245 sz. képen talán éppen az átalakítás miatt van letakarva ez a rész
Budapest, a felvétel a Salgótarjáni Kőszénbánya Rt. Tisztviselői Sportegyesületének csónakházánál, a Margitsziget mellett készült. A Duna túlpartján Óbuda, az az Újlaki téglagyár kéményei láthatók.
Budapest, a felvétel a Salgótarjáni Kőszénbánya Rt. Tisztviselői Sportegyesületének csónakházánál, a Margitsziget mellett készült. A Duna túlpartján Óbuda. Jobbra a Szent Péter és Pál-templom és előtte a Óbudai zsinagóga látható.
az a talányos, hogy ezen a címen ráadásul tényleg egyszerre volt fogászat és Keravill lemezbolt. De a homlokzatot én sem tudom úgy csavarni, hogy stimmeljen.