Keresés

Részletes keresés

soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.23 0 0 8237

"A diáklányokat őrizetbe kellett venni, egyszerűen példát kellett statuálni, a generál prevenció szempontjából."

Ez botorság, hiszen a szülők fordultak a nyilvánossághoz, hogy minél előbb kiszabadíthassák a gyerekeiket az aberrált pribékek karmai közül. A rendőrség éppenhogy megpróbálta eltitkolni az ügyet, márpedig ez teljes bizonyossággal kizárja, hogy példát kívántak volna statuálni...

Előzmény: kátyja (8226)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8236

"Filléres?

Ekkora infláció még nincsen..."

Hány százalékos inflációnál "forintos" a lopás?

Előzmény: reggelsanyi (8219)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8235

Hát persze... :-)))

Előzmény: reggelsanyi (8234)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8234

Kicsit sem reszketek...

Az állam meg így is úgy is elszedi ami neki kell...

Azon nem kell idegeskedni...

Előzmény: soldat inconnu (8233)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8233

Sanyika reszket, hogy a diáklányok megdézsmálják a vagyonkáját. Úgy képzeli, ők jelentik a legnagyobb veszélyt, pedig nem is... :-DDD

Előzmény: Antisystem (8232)
Antisystem Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8232

Tudod, a vélemény szabad, persze te nem voltál ott, és nem ismersz, ezt az apró körülményt azért ne nagyon felejtsük... (pedig bánhatod, nagy jelenet volt:)))

ÜdV

Előzmény: reggelsanyi (8231)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8231

Szájhős alkat vagy...

De nem baj az...

Ilyennek is lenni kell...

Előzmény: Antisystem (8230)
Antisystem Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8230

Másrészt amikor fiatal voltál akkor sem voltál erőszakos...

most sem lennél az...

Alapértelmezetten valóban nem... nagyon távol áll tőlem  a problémák erőszakos eszközökkel való kezelése egy másik EMBERREL szemben... no de gyökeresen más a helyzet, ha a szembenálló fél egy bármiféle 6alom RENDje... 9 éve írtam be ezt a sztorit itt az "irigységből fakadó Amerika-ellenesség" c. topicba:

Antisystem válasz | megnéz | könyvjelző 2003.04.22 02:06:33 © (349)Nem erről szól a dolog, csak baromi következetes tudok lenni a dolgaimban... Mondok egy példát Néked. 1980-ban (amikor ugye 16 éves voltam) szokott időmet múlattam a Balatonxxx Cseh bár nevű becsületrontójában egy pohár rum mellett. Bejött a helyi közeg belém kötni. Ennek örömére visszamentünk 8-an, és a közeg 10 perc mulva elfogadta a helyzetet. Mert a történet 80-ban és Magyarországon zajlott. Valszeg itt 50-ben vagy most az USA-ban más lenne a történet vége. De semmi esetre se az, hogy elfogadom, hogy 386 vadidegen - csak mert a munkahelyük a Bp.V. Kossuth tér 13. megszabhatja azt, hogy ihatok-e én ott rumot, avagy nem. Szerencsétlen röndérnek meg az intézkedését kell befejezni elvileg, nekem meg a rumomat. Ugyanannyira. És ez antagonisztikus ellentéteket hozhat.

ÜdV

Előzmény: reggelsanyi (8229)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8229

Egyrészt nagyon jól éreznéd magad Tökölön...

Másrészt amikor fiatal voltál akkor sem voltál erőszakos...

most sem lennél az...

Előzmény: Antisystem (8227)
Antisystem Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8228

Nézd, szerintem az magának a plenáris ülésen abszolút hozzá nem értők által fél mondatos etapokban végzett "jogalkotás" sajátja, hogy a jogszabályok belső koherenciája felszámolódik. Mert az összes politikai erő "mi a rohadtul független zabhegyező párt úgy tartjuk helyesnek, hogy" címmel variálódik az egész. Nézd meg példalánt most a Semjénék által az élettársi kapcsolatok leértékelése érdekébben benyujtott javaslatot az új Ptk-hoz... (most nem azt vitatom, hogy a céljukat is marhaságnak tartom, csak magát a javaslatot)... valami marha Wordben rákeresett a javaslat szövegében az "élettárs" szóra, CtrlC-CtrlV egy másik doksiba az adott mondat és átfirkálta... abszolút nem foglalkozva olyan csekélységekkel, hogy mi áll az előtte meg a mögötte álló paragrafusban... és ha pechünk van, és működik a "viccházi szavazógép", ebből lesz a törvény... mint ha valaki úgy főzne ebédet, hogy a hűtőszekrény 3. polcán lévő cuccokat úgy ahogy van bedobná a fazékba...

És hát persze, a Gyurcsányék is ezt csinálták, meg az előttük lévők is, legfeljebb a vehemencia mértéke a kérdéses... ez generális rendszerhiba.

ÜdV

Előzmény: kátyja (8226)
Antisystem Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8227

Csak mint általában az emberek errefele... azért lássuk be, hogy itt a társadalom cirka negyede az említett kiscsajoknál nagyobb elkövetési értékben tulajdonít el, másolt szoftverek, illegálisan megszerzett audiovizuális tartalmak, egymáshoz átkötött telekommunikációs szolgáltatások és egyebek alajában. Tudod, 10 éve evidens lett volna, és még ma is simán megeshet, hogy a kiscsajok 10 eFt-s lopásáról a tekéntetes hatóság olyan számítógépen írja le az ítéletet, amin 200 eFt értékű lopott szoft fut. Mondjuk.

A farizeus-mentalitást meg rühellem, mint a pestist.

Másfelől nem konkrétan erre gondoltam, hanem mondjuk olyanokra, hogy ha nekem tiltotta volna meg 16 évesen az aktuális 6alom (természetesen "csak az én érdekemben") hogy megvehessem a boltba a sörömet, vagy egy doboz cigit, vagy akkor lottózhassak, amikor akarok.... tudod, egy másik fórumon épp arról vitázgatok, hogy "milyen rettenetesek ezek a mai kamaszok" ("o tempora, o mores" gumicsont), én meg azon az állásponton vagyok, hogy akció-reakció csókolom, ha én a magam alaptermészetével a mai körülmények között lennék kamasz, rég az erőszakos bűnözők között lennék listázva... evvan. Tudod, én egy eccerű, őszinte embör vagyok, kinek mi a szivében, az a billentyűin:)

ÜdV

Előzmény: reggelsanyi (8225)
kátyja Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8226

A diáklányokat őrizetbe kellett venni, egyszerűen példát kellett statuálni, a generál prevenció szempontjából.

Ezzel önmagában nincs semmi gond.

A gond azzal van, hogy a szabálysértési törvényi tényállások felét ki lehet húzni, és senki észre sem venné, hogy benne volt.(Már amelyik szabálysértést törvény szabályozza, mert egyébként Alaptörvény-ellenes a maradék.)

És olyan Btk-ás tényálladékokat emelt be Gyurcsány- a saját védelmében!-, ami egyszerűen korlátozza a vélemény-nyilvánítási jogot.

A Fidesz meg baszik eltörölni......

Előzmény: Antisystem (8224)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8225

Lopós voltál fiatalon?

Előzmény: Antisystem (8222)
Antisystem Creative Commons License 2012.11.17 0 0 8224

Van benne valami, de én itt általánosabb trendekre gondoltam... ha anno a fenenagy diktatúrában (én ugye akkor voltam 16 meg 18) toltak volna elém olyan szabályokat, amiket manapság laza csuklóból meghoznak úgymond "csak az ifjúság érdekében", valszeg fegyvert fogtam volna a jogaim védelmében.

ÜdV

Előzmény: kátyja (8223)
kátyja Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8223

A büntető jogrendszert Gyurcsány kezdte lerohaszsztani, a Fidesz meg rádupláz.

Előzmény: Antisystem (8222)
Antisystem Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8222

Ez is igaz... mindenesetre én az elmúlt 20 évben folyamatosan egyre jobban örülök, hogy nem ebben a rohadt rendszerben vagyok fiatal...

ÜdV

Előzmény: reggelsanyi (8213)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8221

Lévén hogy elkapták a tolvajokat...

Sztán visszaszedték tőlük a lopott holmit...

Előzmény: soldat inconnu (8220)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8220

Igazad van. Az okozott kár pontosan 0 forint volt... :-)))

Előzmény: reggelsanyi (8219)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8219

Filléres?

Ekkora infláció még nincsen...

Előzmény: soldat inconnu (8218)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8218

Látom, kívülállóként egy gyilkosság sokkal kevésbé zavar, mint egy filléres lopás.

Engem ez a fajta "erkölcsi" hozzáállás egyáltalán nem lep meg, mert jól ismerem ezt az embertípust...

Előzmény: reggelsanyi (8217)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.16 0 0 8217

Akkor megnő a forgalma egy temetkezési vállalkozónak...

Előzmény: soldat inconnu (8216)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8216

"Majd bevonul amikor jónak látják..."

Ja, ha "rendőr" gyilkol, akkor az így megy?! Nem tudtam, miért nem ezzel kezdted...

És mi van, ha gyilkos apu még jobban bekattan, és elkezdi irtani kicsiny családját?

Előzmény: reggelsanyi (8215)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8215

Majd bevonul amikor jónak látják...

S reménykedjünk benne hogy a lánykák azóta már nem lopósak...

Előzmény: soldat inconnu (8214)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8214

Mint ahogy nem volt kötelező a lányokat megalázni, meghurcolni és embertelen körülmények között fogva tartani...

De legalább gyilkos apu otthon, szűk családi körben pihenheti ki az izgalmakat...

Előzmény: reggelsanyi (8213)
reggelsanyi Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8213

Asszem nem volt kötelező lopni...

Előzmény: soldat inconnu (8212)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.15 0 0 8212

A családja lájkolja gyilkos aput

Dunavarsány - Melletted vagyunk, apu! – öt gyereke és felesége egy emberként áll ki az üzlettársát, Marschalek Ákost (†42) hétfőn Budaörsön leszúró M. József (43) mellett. A férfit, bár kedden hazaengedték a nyomozók, hirtelen felindulásból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

(blikk.hu)

Szóval, a családja lájkolja gyilkos aput, aki amúgy rendőr volt(?), és ez szemmel láthatóan senkit sem zavar. (Abba most ne is menjünk bele, hogy ha mi bizonyítja a hirtelen felindulást...)

Talán még emlékszik valaki az ordas csaholásra ebben a topikban, amit az váltott egyesekből, hogy a lányok szülei a nyilvánossághoz mertek fordulni, miután Sintér aberrált pribékjei egy szabálysértésnek is nevetséges ügy nyújtotta alkalmat kihasználva megalázták, meghurcolták és embertelen körülmények között fogva tartották őket...

Előzmény: soldat inconnu (8207)
soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.13 0 0 8210

Dehogy nincs! Gimnazista lányoknak mindig van...

Előzmény: Törölt nick (8208)
Törölt nick Creative Commons License 2012.11.13 0 0 8209

a keresztyény könyörületesség jár a bűnös léleknek is

mejd elmond száz miatyánkot meg száz hiszekegyet oszt jónapot

Törölt nick Creative Commons License 2012.11.13 0 0 8208

140 %-os a telítettség a börtönökben .

Nincs hely,ilyen egyszerű .Liberálisok végigvisították ezzel a világot ....

soldat inconnu Creative Commons License 2012.11.13 0 0 8207

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!