Keresés

Részletes keresés

Mlle. Grenelle Creative Commons License 3 órája -1 0 132819
Ilhilla Creative Commons License 7 órája -2 1 132818

Oláh Ibolya, aki ugyan nem lett emberi hulladék, de hosszú évek óta nem hallani semmit róla. Mondjuk nekem nem is hiányzik, ahogy a többi nyomoronc "hírességek, celebecskék" sem,

 

 

Oláh Ibolya tehetségének rajongója voltam és vagyok, ezért kicsit rosszul vettem, amit írtál. Ő valóban nem lett "emberi hulladék", de celeb sem. Arról, hogy nem lehet hallani róla, a média tehet (és szerencsére ő maga is, mert már nincsenek szaftos "botrányai", amit meg lehetne írni).

 

Vannak viszont olyan emberek körülötte, akik hisznek benne, a tehetségében, pl. Presszer Gábor külön neki írt zenét, hogy megvalósíthassa ezt:

 

https://tv2play.hu/mokka/kulonleges_szerepben_tunik_fel_olah_ibolya_presser_gaborral_keszult_erre?fbclid=IwAR3FQj1gUz-prjIg2n4IvYSj70ZS28TyIzkaz_AG1sOm6zte1N4mtn6vMeQ

 

Végre a TV2-nek eszébe jutott, hogy szélesebb nyilvánosság elé vigye a hírt!

Előzmény: HuncutLátensFater (132792)
Borsos04 Creative Commons License 17 órája 0 0 132817

Persze, ez meg a másik. Talán jobb is, ha az igazán tehetséges emberek nem tévednek ide. :) 

Előzmény: shu14 (132816)
shu14 Creative Commons License 24 órája -3 0 132816

Eddig egyedül az a kislány volt valamilyen, akinek nagyon szép volt a szopránja. Dehát itt Patrik félék nem jönnek be minden félórában, ha az a mérce, akkor másik kávéházba kell menni. :)

 

Ha véletlen be is tévedne ide mégegy Patrik, vagy egy Adam Lambert, ezek a szörnyedvények mit kezdenének vele?

Előzmény: Borsos04 (132814)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 27 órája 0 0 132815

Én is ebben reménykedem:)

Előzmény: Borsos04 (132814)
Borsos04 Creative Commons License 27 órája 0 0 132814

Talán a mentorházba belenézek én is, addigra kicsit tisztul a kép, és majd meglátom, hogy lesz-e valaki a 12 között, aki érdekel. :) 

Előzmény: BitterSweetSymphony (132810)
Peter_Cs Creative Commons License 28 órája 0 0 132813

Egy méltatlanul elfeledett énekesnő: https://www.youtube.com/channel/UCGdDwY5WoSmnIFP3JBsve2w

TonyBrasco Creative Commons License 28 órája 0 0 132812

Szerintem egy együttes mentorálásához, már erős hangszeres tudás és koncertrutin is kell, ami Gáspáréknak azért megvan, de Adélnak nincs.

Előzmény: szuszetti (132803)
TonyBrasco Creative Commons License 28 órája 0 0 132811

hmm. elég jó kis dal ez, meg a klip is baró.. kár hogy (akkor a válogatón bemutatottak szerint) élőben gyengék.. de egy esélyt kaphattak volna.. főleg azok után, hogy azt a katasztrófa Rambó vagy kiatökömöt továbblökték... Az még viccnek is rossz volt.

Előzmény: Ilhilla (132808)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 29 órája -3 0 132810

Bár a műsor indulása előtt még én győzködtelek, hogy Csobot ide vagy oda, szorítsuk össze a fogunkat és nézzük, végül nem néztem én sem:)

Az elsőt felvettem, de azóta sem bírtam rávenni magam, hogy megnézzem. A másodiknál pár percre kapcsoltam csak oda és pont Gáspár és Csobot szánalmas műbalhéja ment. Ez már nem is a versenyzőkről szól, hanem ezekről a mentoroknak csúfolt kínos bohócfigurákról.

Esetleg a tábor-mentorház környékén bekapcsolódom, amúgy is azokat szerettem mindig a legjobban. Bár annak is csak akkor van értelme igazából, ha van érdekes versenyző, akinek drukkolni lehet.

Előzmény: Borsos04 (132809)
Borsos04 Creative Commons License 29 órája -1 2 132809

Gondoltam, adok egy esélyt a műsornak, és megnézem a legutóbbi válogatót, de ez egyszerűen katasztrófa, főleg Puskás és Gáspár. Az egyik mélypont az volt, amikor a maszkokkal a kezükben produkálták magukat. Rettenetesen erőltetett, amit művelnek sokszor, mellettük még Adél is elviselhetőbb, de a nyávogását továbbra sem bírom hallgatni. De legalább elmondhatom, hogy én aztán megpróbáltam. :))

Maradok inkább a táncikáló celebeknél. :D

Ilhilla Creative Commons License 1 napja -4 0 132808

Van klipjük is

 

https://www.youtube.com/watch?v=WywbJR6wJzE

 

és most adták ki első lemezüket, felléptek pl. a "Családbarát" magazinban, szóval nem ismeretlenek a srácok (direkt casting volt ez is?).

 

Lehet, hogy az egész csak "vihar volt a biliben" és az fog bekövetkezni, ami mostanában eléggé divattá vált: egy már kiesett, kiejtett, hazaküldött versenyzők VISSZAHOZNAK?

 

Ez sem zárható ki!

Előzmény: Ilhilla (132807)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja -5 0 132807

miért kellene minden kutyaütőnek lehetőséget adni.

Szerintem azért, amiért az összes többi szóló kutyaütőnek! Több hamis, semmit nem érő produkciót tovább engedtek azzal, hogy "adnak nekik még egy esélyt":

Ha elfogadjuk, hogy a mentorok nem tudják, hogy hányan és milyen előadók következnek, akkor simán tovább lehetett volna engedni a srácokat, mert a végén nem lesz elég zenekar, hogy a táborban érdemes legyen ezt a kategóriát külön kezelni.

Ha viszont nem engedték tovább, akkor gyanítom: tudják: lesz még arra érdemesebb zenekar is a várakozók között!

 

...és ez még akkor is így van, ha az adások csak ilyen sorrendben vannak összevágva (azért vannak ugyanabban a ruhában) és már a castingokon megvannak kiket KELL továbbjuttatni.

Előzmény: Semerreretyo (132805)
crossfire1 Creative Commons License 1 napja 0 2 132806

ugyanezt gondoltam a nagy balhéról, rühellem Gáspárt, de az a zenekar tényleg rossz volt. az viszont nem zavar, hogy Adél vitába száll vele, csak ne egy rosszat védjen már... pl. volt egy fiatal lány, aki Cserhátit énekelt, azzal nem tudom, mi bajuk volt, és Adél védte meg.

Előzmény: Semerreretyo (132805)
Semerreretyo Creative Commons License 1 napja 0 0 132805

Alapvetően én rühellem ezt a felfuvalkodott hólyagot (Gáspár) de abban most igazat kell hogy adjak neki, ez a zenekar tényleg oltári pocsék volt. Nem tudom miért kellene minden kutyaütőnek lehetőséget adni. Inkább ne legyen egy zenekar se, mint egy pár nagyon szar, csak azért, hogy ez a kategória is képviselve legyen.

Előzmény: Zenerajongó (132801)
Ilhilla Creative Commons License 1 napja -5 0 132804

A tovább nem juttatott PROVE nevű zenekarral máris többet foglalkoztak a Fókuszban, mint a már továbbjutott két másikkal. A srácok tudnak zenélni és kaphattak volna még legalább egy esélyt, hogy megmutassák, mit tudnak. Pláne, hogy eddig összesen három zenekart mutattak!

Alex "Sleppje" is hasonlóan kezdhette: tudták, mire kell használni a hangszereket, majd összehangolták és jött a "nagy mester", akinek a szövegéhez zenét csináltak. :-)

Előzmény: Zenerajongó (132801)
szuszetti Creative Commons License 1 napja 0 1 132803

A mentornak mennyi lehet az önálló feladata?
Mert van az a szerencsés együttállás, amikor Alex beválogat magának Manueleket, de a legtöbb esetben szerkesztők(?) által kijelölt csapásvonalon haladnak stylistok, koreográfusok tánctanárok és főleg énektanárok segítségével és ebben a csapatban a mentor csak egy az ötletelők közül.

Hozzáadja a stílusát, talán adhatja valamennyire az ízlését is, ez van Adélnak is, a többit meg adhatja a szakmai stáb, nem?

Akár együttesnél is.

Előzmény: TonyBrasco (132800)
TonyBrasco Creative Commons License 2 napja 0 0 132802

Nem tudom ezen összeállítások mennyiben fedik le az összes indulót, illetve mutatják e az összes táborba kerültet e.. A korábbi szériákban voltak olyan táboros szereplők, akiket a válogatón nem mutattak, ergo lehet még itt is voltak olyan fellépők, akik valamiért ezen összeállításokba nem kerülnek be. DE egyelőre volt kb. 3 zenekar eddig, szóval nagyon nincsenek elkényeztetve zenekarral... így nem igen lenne szerencsés nekik mindenkit hazazavarni sem, mert akkor nem tudják ezt a kategóriát elindítani. A múltkori metálbanda jó volt, volt még most valami latinos banda, az sem volt rossz... Ez a fiú banda kétségtelenül szar volt, minden kritika velük szemben megállt... de simán el tudom képzelni, ha foglalkoznak velük komolyan, talán össze lehet őket lapátolni. 1-2 megbeszélés, próbanap után egy szakemberrel úgyis eldől menne e nekik, egyáltalán felfogják e , majd egyáltalán akarják e, és ki is tudják e javítani a hibáikat... De ezt tényleg csak Laci, Alex és Peti döntheti el, ha ők nem érzik, nem látnak bennük potenciált, ők ezt nem akarják, akkor jobb ha hagyják... 

Előzmény: Zenerajongó (132801)
Zenerajongó Creative Commons License 2 napja 0 1 132801

Alapvetően egyetértek már csak az a kérdés, hogy az a bizonyos zenekar, amelyikkel kapcsolatban az elmlített csatározás lezajlott, tényleg annyira rossz volt-e, mint azt Gáspár állította, vagy igenis Adélnak volt igaza, és lehetne velük azért kezdeni valamit. Illetve még tovább menve, hogy voltak-e ennél sokkal jobb továbbjutára éerdemes zenekarok a válogatón, amelyek fényében már értelmetlennek is tűnhet ez a szópárbaj, hiszen ez a zenekar labdába sem rúghatna azok mellett. Mivel az első válogatót nem láttam és még továbbiak vannak hátra, a választ nem tudjuk, de  valamiért én hajlanék afelé, hogy Adélnak azért "lényegét tekintve" igaza volt. Más kérdés, hogy abban meg neked van igazad, hogy ha ő kapná a zenekarokat, egyetlen értelmes és használható instrukciót sem lenne képes ani nekik. Kérdés, hogy a szólóénekeseknek vajon tudna-e... :)

Előzmény: TonyBrasco (132800)
TonyBrasco Creative Commons License 2 napja -3 3 132800

Én mostanra néztem meg a szombatit... hát szarabb volt mint az előző rosta, de Adél-Laci vonatkozásban lenne egy gondolatom. Sok mindenben egyetértek veletek Adéllal kapcsolatban, és aki ismer az tudhatja, hogy én eléggé elfogult is vagyok, mert imádom a csajt, DE....és most jön a nagybetűs DE

 

...sajnos kiütközött az, hogy szakmailag viszont mennyire nem ide való ő. Emberileg semmi gond nincs vele, de a szombati csörte reprezentálta azt, hogy ilyen szerény zenei háttérmúlttal nem szabadna mentorszékbe rakni senkit... sem Adélt, sem Bogit, de talán még Gabinál is Giginél is eléggé rezgett a léc... és még lehetne sorolni neveket... Aranyos volt, hogy csatázott Lacival, és aránylag intelligensen rendezte.... de abban igaza volt Lacinak, hogy viszont szakmai érvei nem igen voltak Adélnak.. Pl. mit akarna már egy zenekarral kezdeni, amikor neki semmilyen élettapasztalata nincs (ellentétben a többi mentorhoz képest) zenekari relációban. De tényleg ZÉRO, így reálisan megítélni sem tudja, hogy melyikkel lehet bármit is kezdeni, mert voltaképp ő semelyikkel sem tudna mit kezdeni.. Nem tudja egyszerűen mi jó, mi a rossz, mikben kellene formálni, változtatni valamit, és azt hogyan is tudná elérni...  Jól is mondta Laci neki, tessék legyél a mentoruk. (A fiú zenekarral kapcsolatban) Adél azonnal kussban lett, mert rájött, hogy voltaképp semmit nem tudna a zenekarokkal kezdeni. Erre nincs rálátása, rutinja, azt sem tudja eszik e vagy isszák.. Úgy könnyű ugrálni, véleményt alkotni, stb.. hogy voltaképp nem ő , hanem majd más foglalkozzon velük. Ha meg így van, akkor meg azokra kell hagyni a döntést, aki majd nagy eséllyel mentorálni is fogja őket...

Adél esetleg szólóénekesekkel tudna foglalkozni, de még abban sem vagyok biztos, hogy az ő szakmai tapasztalata erre elég...  

Előzmény: schanc (132793)
vicky Creative Commons License 2 napja 0 0 132799

A lány által nevezett apuka, Kovács Péter Kovax profi zenész. Session zenészként Presser Gáborral, az LGT-vel és Zoránnal is játszott.

https://www.youtube.com/watch?v=XdHCwSgFC3Y
https://www.youtube.com/watch?v=81RzQ3rLFxw

https://www.youtube.com/watch?v=Ud_UWiteEpM

https://hirklikk.hu/klikktv/o-az-a-fantasztikus-erdelyi-szarmazasu-zenesz-aki-mar-mindenkivel-is-jatszott/545

A furcsa segédmunkás Finding Ádám sem először énekelt mások előtt, utcazenész (volt?).

https://indavideo.hu/video/Finding_Adam_-_portre
https://www.youtube.com/watch?v=rXcbVxJPCKc

vanda62 Creative Commons License 3 napja -4 0 132798

sajátos külsejű sógorrol mindjárt gondoltam, hogy benne van a sóbiznicben. Rendes sógor, de nem egy komponista fenomén:-)

Előzmény: Ilhilla (132797)
Ilhilla Creative Commons License 3 napja -6 1 132797

https://www.youtube.com/watch?v=TwkbtzjqC1Q

 

Mohácsi Anett (két gyermekes, 31 éves, roma asszony, akit eltiltott a férje a zenélésről) sem ismeretlen, hobby énekes.

Nekem tetszik a hangja, beleférne a +25-ösök mezőnyébe, ha nem roma mulatóst hoz, hanem legalább olyan dalokat, mint a válogatón.

vanda62 Creative Commons License 3 napja -4 0 132796

nekem versenyző korában is szimpatikus volt.:-)

Előzmény: Peter_Cs (132795)
Peter_Cs Creative Commons License 3 napja -1 1 132795

Pozitív meglepetés, hogy Adél ennyire jó arc.

Előzmény: vanda62 (132782)
Semerreretyo Creative Commons License 3 napja 0 3 132794

Ez a Gáspár cucu mekkora egy büdös gyökér. Az egész X faktor már nem is a versenyzőkről szól hanem a debil zsűri feltűnősködőéről. Már nem csodálkozok azon, hogy egy valamirevaló zenész nem adja az arcát ehhez a cirkuszhoz csak ezek a ZS-kategóriás futottak még alakok.

schanc Creative Commons License 3 napja -1 1 132793

Nem gondoltam volna, hogy Adél lesz az a mentor, aki mer állni magáért Lacival szemben, az elmúlt években se Gigi, se Bogi, se Puskás nem volt ennyire határozott. És csak 1-2 helyen tolta hajszálnyit túl, de hát Lacihoz képest bőven vonalon belül maradt.

Más kérdés, hogy ezeken a vagy-vagy embereken felesleges ekkora feszkót csinálni, úgyis elhullanak a következő rostán.

 

Szakács Erika nagyon tetszett, drukkolni fogok neki.

Előzmény: vanda62 (132782)
HuncutLátensFater Creative Commons License 3 napja -4 4 132792

Láthatóan hiány van az ötperces celebekből, illetve a már meglévőknek közönségarányosan fogy a renoméjuk - Pumped Gabó, Berki Krisztián, Győzike, Baukó Éva, Kőllő Babett, Vasvári Vivien,  etc. etc. - így aztán kelle az új hús a médiába, hogy egyrészt legyen botrány, másrészt tudjon min csámcsogni a plebsz. 

 

Ez a Dederick meg a lánya három petákot sem ér, sem zeneileg, sem emberileg, de mivel egy tízes skálán mondjuk a nyanyus egy 6-os, a leányzó meg egy nyolcas, így belefér a show kereteibe. Főleg úgy, hogy a mama nyilván adott némi adományt/támogatást a műsorhoz, ami persze - egyelőre - nem fog kiderülni, legalábbis addig nem, amíg a poronty minimum nem lesz a harmadik. Az persze nem része a képletnek, hogy annyi plasztikai műtéten van már túl, hogy mikor kacsint, a térde mozog,  A lánya meg: 

 

https://24.hu/szorakozas/2021/01/30/yvonne-dederick-lanyanak-uj-klipje-eleg-beteg-lett/

 

nem csak a klipje beteg, hanem a csajszi is. Meg kell nézni néhány interjút. Brutális ego mellett, kissé neurotikus mozgás, állandó fogyáskényszer - különben seccperc alatt, lesz 90 kiló -, az erős megfelelési vágy anyunak..n nem adok 5 évet, és egy kiégett, a médiából hirtelen eltűnő roncs lesz, 'Á la Oláh Ibolya, aki ugyan nem lett emberi hulladék, de hosszú évek óta nem hallani semmit róla. Mondjuk nekem nem is hiányzik, ahogy a többi nyomoronc "hírességek, celebecskék" sem, akikből már annyi van, hogy az egy főre jutó ingyenélők száma meghaladja az USA celebjeinek számát, pedig ott 326 millióan élnek. 

 

Mindenesetre ez az X faktor sem fog kitermelni EGYETLEN valamirevaló énekest sem, mert rettenetesen gyenge a lehetséges jelöltek ének-, és tánctudása, valamint a képernyő-, illetve a nyilvános megjelenése, sőt! mindezt tetézi a hiányos szókincs, a dadogás és az őzés. 

 

Igaz, ez bőven elég a nézőknek, hiszen a folyamatosan egyre gyengülő elmebeli képességet ez bőven kitölti. Amíg nézik, addig nem kell gondolkodni...

schanc Creative Commons License 3 napja 0 4 132791

Most nézem a tegnapit, ennek a kétségkívül szimpatikus Rambo gyereknek a továbbjuttatása szégyen.

Ilhilla Creative Commons License 3 napja -4 0 132790

...akkor onnan volt nekem ismerős, csak a nevére (Farkas-Fazekas) emlékeztem rosszul!

Előzmény: schanc (132789)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!