Csekély értelmű hozzászólóként kérem, hogy akik szerint a nagytiszteletű bíboros úr idézett beszédében beszólt Orbánnak, azok szíveskedjenek Orbán eddigi kijelentését/tettét (nem pedig a feltételezett, éppen ezért abszolút biztosnak tartott elkpézeléseit) a topiknyitóban megfogalmazott szöveg megfelelő szakaszával szembeállítani. Biztos túl meleg van errefelé a Mecsek déli lankáin, de én egy bolhafingnyi beszólást sem látok. Lehet, hogy a borsosalmáknak a több (vagy a légyhez hasonló összetett) szeme ilyenkor előny lehet?
Topik: magyarul téma, az internetes fórumok világában így hívják az 1 konkrét témáról való beszélgetésre létrehozott hozzászólások csoportját. Lényege az,hogy kötetlenül, általában anonim módon és igen frissen reagálva lehet kifejteni véleményeket, közzétenni információkat.
Természetes, hogy egy jó vezetés rendszerben gondolkodik, nem az azonnali profitvágy hajtja. Egyéni önzések által NEM lehet semmit sem felépíteni. Egy 100% neoliberális világban még járda se lenne ott, ahol kilépsz otthonról. Én pogány vagyok, sőt még jobbikos is, de aki materialista, gondolom az se akar szegény lenni, szóval... reméljük, nem rontják el a kormányzást nagyon
Ja, ahhoz senkinek. Meg mindenki gondolkozhat hasonlóan. csak ebben a pillanatban mindenkinek rá kell ébrednie, hogy neki is van apja és anyja. És azoknak is, remélhetőleg. Egyszúval a dolog nem megy egyik napról a másikra, s az átmenetet valakinek meg kell finanszíroznia.
Viszont ha Te a tiszta öngondoskodást akrod, mondd azt, s ne állíts olyasmit, hogy a Fidesz az fk rendszer eltörlését akarta, s most elállt attól. Megjegyzem még csak azt se mondhatod, hogy a mostani javaslattal az fk-t kiterjeszti.
Szerintem az a hülyék gőgicsélése, amit itt a baller bozótharcosok űznek. Egyszerűen ráfogják a bíboros-érsekre, hogy a magánnyugdíjpénztárak államosítása ellen emelt szót. Jól olvasható, hogy nincs ilyenről szó a citált ünnepi beszédben. Néha felvetem a kérdést, minek egyáltalán valami objektívnek vélhető indok Orbán szapulásához. Ez már valami kóros pszichés állapot, ballerkáim.
Mi köze van akár 7 vagy 77 más országnak ahhoz, hogy én hogyan és mi módon, kinek a közreműködésével akarok öreg koromra takarékoskodni? Szerintem még ennek az egy Magyarországnak sincsen hozzá köze. A kormányának pláne nem. Magánügy.
A kormány 8 országgal egyetértésben szervezett akciójának (amit Te méltóztatsz sötétkomcsi baromságnak titulálni) és az egyéni számlás nyugdíjrendszernek, amit többek között Svádországban IS alkalmaznak, az égadta egy világon semmi köze egymáshoz.
S ha már nekem nem hiszel, gondold át, hogyan lehet Svédország a kilencek egyike...
Mellesleg jogosan ! Kiderűlt róla hogy nem ő verte meg saját magát ,úgy hogy eltört az orrcsontja ,és több mint 8 napon túl gyógyulhatott csak meg ! A Kulcsár ügyhöz nagyon is közel volt már ! Viszont megyesi megigérte ,hogy azonnal ki fogják vizsgálni az ügyét ,és azonnal intézkednek ! Nem tudjuk hogy kik azok akik elverték ,és megsebesitették Szász Károlyt 2002.-től mind a mai napig,- önnek nem hiányzik a válasz ?
És rászavaztak azokra, akik ezzel szemben - akkor úgy tűnt -, akarták pl. "a svéd nyugdíjrendszert, ahol láthatod hová megy a pénzed, külön számlád van".
Nem tudom, feltűnt-e neked, de a választók igencsak elküldték a süllyesztőbe mindazokat, akik ellenezték pl. "a svéd nyugdíjrendszert, ahol láthatod hová megy a pénzed, külön számlád van". És rászavaztak azokra, akik ezzel - akkor úgy tűnt -, akarták pl. "a svéd nyugdíjrendszert, ahol láthatod hová megy a pénzed, külön számlád van".
A bibi csak az, hogy a fijjug hatalomra kerülve tettek egy 180 fokos fordulatot, és most csinálnák ezt a sötétkomcsi baromságot.
Na, erre mondta a bíboros, hogy ácsi. És igaza volt.