Keresés

Részletes keresés

Cardio-Sp Creative Commons License 2015.09.22 -2 0 7

A Cardio Service Point Kft.  KARDIOLÓGIAI MAGÁNRENDELŐJE  Debrecenben  szeretettel várja mindazon személyeket, akik rövid várakozási idővel, diszkrét, gyors szakellátással , barátságos kultúrált  környezetben, és korszerű diagnosztikus eszközökkel szeretnének gyógyulni.  Előzetes bejelentkezés szükséges.

 

Rendelési idő:          Kedd: 16:00-20:00-ig.

Rendelő orvosunk:  Dr.Kerekes György (Kardiológus, Belgyógyász, Klinikai adjunktus)

 

Email:  rendelo@cardio-sp.com

Cím:    Debrecen, Vág utca 4.

Mobil:  (30)989 2964

Web:   www.cardio-sp.com

Tel.:    (52)-500-120

 

     

 

Vizsgálataink:

Szívultrahang, Nyugalmi és Terheléses EKG, 24 órás EKG Holter, 24 órás vérnyomásmérés, ABI Boka-karindex, Vércukor és Koleszterin mérés, Testtömeg analízis, Vizsgálati csomagok, Szakorvosi konzultáció

 

Akciónk:

Bármelyik vizsgálati csomagunk igénybevétele esetén plusz 1 egyedi alapvizsgálat 50%-os árkedvezménnyel vehető igénybe!

 

Ingyenes receptfelírást biztosítunk ha arra szükség van.  Számlát minden esetben adunk.

Részletesebb információk weboldalunkon megtekinthetők.

 

 

Várjuk szeretettel Önt és kedves ismerőseit!

 

 

.ZsL. Creative Commons License 2010.11.23 0 0 6

Laikus vagyok a témában, ezért merek hozzászólni: talán ellenirányban is működő billentyűk vannak a nyaki ereiben. Vagy csak egyszerűen kibírja azt a néhány másodpercet, amíg iszik, és a fokozódó agyi vérnyomástól felpörögnek a gondolatai, így rájön, hogy nem praktikus túl sokáig a vízbe hajolni a közelébe settenkedő krokodilok miatt.

Előzmény: Kon Tum (5)
Kon Tum Creative Commons License 2010.08.10 0 0 5
a zsiraf (giraffe, nyakorjan) feje miert nem robban fel,amikor lehajol a folyoba ,vizet inni?
teletabiii Creative Commons License 2010.08.09 0 0 4
A billentyűk működése a mélyvénás rendszerben igazán fontos. Alsó végtagi trombózis után általában károsodnak ezek a billentyűk, ennek az alább már vázolt okok miatt következmény a későbbi lábdagadás, végtagfeszülés, vérsejtek jutnak ki a szövetek közé, ezért a bőr barnás lesz. Elhanyagolt esetben ált. a boka környékén vagy felette lábfekély is kialakul. Fenti tünetek mind a billentyűelégtelenség talaján kialakult vénás elégtelenség következményei. Megelőzés ill. a fekély gyógyítása csak kompressziós kezeléssel (fásli, combig érő harisnya) lehetséges, melyek a kiesett billentyűk funkcióját hivatottak javítani. Gyógyszer nem sokat ér.

üdv. t.
Előzmény: Alpesek (-)
Alpesek Creative Commons License 2010.08.09 0 0 3
Billentyűk nemcsak a tágulásra hajlamos felszíni vénákban vannak.
Előzmény: Pathmaster (1)
Alpesek Creative Commons License 2010.08.09 0 0 2
Legalábbis a felszínen.
Előzmény: Pathmaster (1)
Pathmaster Creative Commons License 2010.08.09 0 0 1
A billenytyűk az alsóbb érfalak részlegesen tehermentesítését végzik. Ahol a billenytyűk ezt a funkciót nem jól látják el, ott az alsóbb érfalak a rájuk nehezedő nyomás hatására kitágulnak.

Előzmény: Alpesek (-)
Angelica Archangelica Creative Commons License 2010.08.09 0 0 0
Az ember felegyenesedése nagy kihívást jelentett Földünk gravitációs terében: az ortosztatikus toleranciát biztosító mechanizmusok nagy része a vénás rendszer feladata. A vénák antigravitációs alkalmazkodó működése sokoldalú, a vénafal valamennyi rétegét érintő mechanizmusok koordinált működésének következménye, amelyek egyaránt szolgálják a rövid- és a hosszú távú alkalmazkodást. És ebben játszanak szerepet a vénabillentyűk is, hogy pl. lábunkban a gravitáció hatására visza ne folyjon a keringő vér.....
Előzmény: Alpesek (-)
Alpesek Creative Commons License 2010.08.09 0 0 topiknyitó
Meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy ha a venás rendszerben nyomás van (15 Hgmm-es), akkor minek vannak billentyűk a visszafolyás megakadályozására?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!