Xexis - hello - amit te mondasz az a couchsurfing vagy hospitality.org azt csinaltam eddig de ez a home exchange ez ennek egy professzionalisabb formaja...
mindenesetre ugy tunik nem tul nepszeru magyarorszagon :-)) ill :-((
Szia, Olvastam a másik fórumon is:))) Szerintem nagyon jó dolog, főleg, hogy csomó embert megismersz, nyelvet gyakorlod, meg egyáltalán. Én már regisztráltam a balatoni aprtmanomat ajánlom,és pillatnyilag Chiemsee-nél keresek jövő júniusra 3 éjszakára helyet.
Szia misstick:) Van olyan ismerősöm, aki úgy utazgat a nagyvilágban, hogy mindig ingyen lakik valahol. Nála is jönnek-mennek emberek, ingyen laknak néhány napig, amíg tovább nem utaznak... Pontosan nem tudom, de valahol ők regizve vannak, így találják meg egymást... /Ja igen a város nevét csak mélben.... / Ha ez a formula érdekel, akkor rákérdezhetek, pontosan hogy is működik ez a dolog... Bár nem tudom nem nyaralnak -e éppen, akikről beszélek... Meglátjuk... Amúgy a Te elgondolásod is nagyon tetszik nekem... Ha gondolod, valamikor írj majd egy mélt. :)
Ja es meg annyit hogy ez nem az egesz haz csak a vendegszobat ajanlanam fel, a csalad, 3 felnott az itt marad, viszont en is csak egy szobat kerek. Ha igy jo!
Usa erdekel? Oranyira busszal New Yorktol.........Nekem jovo oszre vagy utana tavaszra jol jonne Ciprus. Ha igen akkor nyomj be egy email cimet beszelgetni rola.....Te johetsz barmikor es elsonek is.
Megyeszékhelyi 1 szobás-fürdőszobás-főzősarkos lakást , és tőle 10 km-re, erdő közepén 2 szobás tanyát kemencével , konyhával, zuhanyzóval, nagyméretű mobil medencével, bográccsal, grillsütővel ajánlok.
Biztos sokan lattatok a the holiday cimu filmet amiben 2 csajszi lakast cserel aztan persze rendes szappanopera modra belezugnak 1-1 pasiba . Otlet innen van es mar regota morfondiroztam ezen h ki kellene probalni hat most itt az alkalom. Cipruson elek es van egy pici lakasom (berlem nyilvan) amit szivesen elcserelnenk 1 hetre valami (szamomra) erdekesebb helyre. Sok ertekem nincs (ami penzem van elutazom , amim van azt vagy vinnem magammal (fenzkepezo, laptop). Aktualis barattal v baratnovel mennek.
Elkezdtem bongeszni es talaltam 1-2 cikket a temarol. Mindenutt azt irjak h fizetos oldalt erdemes valasztani, hogy szinvonalas szolgaltatast kapjunk. talaltam egy oldalt (homeforexchange) ahol van egy jol mukodo adatbazis es talaltam szimpi cserelni vagyokat is. Az eves dij 45 euro (kb 12 ezer ft) (de van lehetoseg probaidore is) es azt irjak h ha elso evben nem talalsz cseret akkora masodik ev ingyenes. Ez fairnak hangzik. A kinalatot regisztracio nelkul is lehet bongeszni - 2 napig bujtam mire ugy dontottem h regisztralok . Jogilag az egesz le van szabalyozva de azert a jozan paraszti esz felvet nehany kerdest:
Van olyan koztetek aki mar csinalt ilyet? Ti belevagnatok? Ha nem miert, ha igen miert?
Meglepoen sok az 1-2-3 gyerekes gyerekes csalad aki regelt. Ertelemszeruen nekik kerul legtobbe egy csaladi nyaralas, es szivesen cserelik el az otthonukat egy szinten nagy csaladi hazra ingyen minthogy kifizessek a hotelt az egesz familianak... Sokan csak a nyaralojukat cserelik, tehat nem is kell h egyszerre utazzanak...
En penzben nem sokat nyernek ezen mert a 3-4 csillagos hotelek nem olyan orult dragak h ne tudnam megfizetni ha utazok, de valahogy vonz az h mas szogbol ismerek meg egy orszagot mintha hotelben aludnek. Szivesen mennek pl egy hazba a prerin izlandon, vagy egy szentpetervari kis apartmanba, ok meg gondolom nem bannanak egy hosszu hetveget cipruson, kiruccanaskent a minuszokbol.