A Magyar Kétfarkú Kutya Párt az izlandi viccpárt stratégiájából tanulva megszerezné Szeged polgármesteri székét, hogy felvirágoztassa a Tisza parti várost. A jogi okokból egyesületté alakult párt hegyet és űrkikötőt ígér, de a vezető hosszútávú politikai karrierre rendezkedne be: távlati tervei közt adócsökkentés, a munka eltörlése és ingyen sör is szerepel.
Nem tudom, engem nem emlékeztetett például Fábry stílusára. Igaz, Mogács egyéb műsorszámaiban akadnak olykor fábrys elemek, de ez pont nem az volt, sokkal inkább görbe tükör, ahogy azt alattam már említették.
Reg elmultak azok az evek, amikor a vicc a finom es csipkelodo humort takarta jobb korokben. Ma szellentes es bofoges uralkodik a verbalitasban is. Es ez pontosan az a szint volt.
Nem szukseges megertened. Nem azert irtam, hogy segitsek.
Fuggetlenul attol, hogy Kalman Olga roppant visszataszito mediaszemelyiseg, a vele valo tarsalgas a part polgarmesterjeloltje reszerol meg akkor is sokkal visszataszitobb volt, ha megrendeztek az egeszet.
De tudomasul veendo, hogy ilyen alpari es primitiv dolgok kellenek, mert csak ezek erik el azt az ingerkuszobot, amelyre a tulporgetett mediavilagban vevok a nezok. Nezettseg uber alles.
Na ha két farkú szadeszos az hamar ki fog derülni.
A népi bölcselet szerint így járt János is.
Úgy tudta, hogy a rátarti Juliska csak olyan legényt választ akinek két farka van. Űgy intézte, hogy Juliska lássa mikor a kert végében pisálva mintha két farkat használna. Meg is történt az esküvő, de a nászéjszakán mondani kellett valamit. János erre kitalálta, hogy az egyiket kölcsön adta Pistának akinek egy sem volt. Juliska csak annyit mondott, hogy több esze is lehetett volna kendnek, nem a jobbikat kellett volna kölcsönadni.
Figyu, attól nem lesz kettő a farok ha egyet körbe nyiszatolnak. :)
Hogy valaki egy trucc-dac-bohóc párt kapcsán is mindjárt zsidózni kezdjen, ahhoz élére vasalt agytekervények kellenek, de sebaj! Esetleg találhatnál v.mi Kolompárt is körülöttük, akkor kezdhetnél etnikumozni is, nem? ;))) Ja és ezentúl szólíts engem nyugodtan Kolompár Mórickának, hátha boldogabb leszel tőle. :)