Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Ehhez nem kell tanultnak lenni. Elég egy kis probléma megoldó képesség! :-) Láttam én már olyan agyon tanult több diplomás -nagyképű- gyógyszerészt, aki három év után sem tudott rendesen kitölteni egy kábítószer megrendelőt. Pedig csak el kellett volna, hogy olvassa, mi van a lap hátuljára írva.....
Mai magyar rögvalóság: Felszáll a villamosra egy nagyra nőtt kamasz fiú, egy postáról épp elhozott csomagocskával. 3 megállón keresztül nézem, ahogy a mellettem lévő ülésen próbálja a gondosan, csomagolószalaggal lezárt
dobozt felnyitni. Először egy bankkártyával, majd utána valami laminált igazolvány szerűséggel. Megunom a kínlódását szólok neki: Nem vagy hajléktalan, ugye? Mert akkor van kulcscsomó nálad...
Még mindig ne érti.. Mondom: a kulcs jó esetben fémből van, és recés az éle...
Mondjuk, mindig van nálam bicska, de azt már nem mertem a kezébe adni. Ilyen problémamegoldó tehetséggel lehet, azt se tudta volna kinyitni.;-)
Mindegy, tovább tartott megkeresnie a kulcsait, mint utána kibontani vele a csomagot.
" Ne légy butább,mint amire predesztinálva vagy!" ezt neked kéne gyakorolni a tükör előtt, 2019be mikor már fél év hft 16 kat. után is egy ismerőssel pont azt beszélgettük hogy még mindig a sima hft-ben megy mikor van veteránja.... igaz nem túl nagy flash mert kb fix egypár ember volt ..... számolgass. számolgass mi kell ahhoz hogy egy kategória megmaradjon, mit kell figyelembe venni egy rendezőnek mikor kategóriát hirdet..... undsoweiter undsoweiter . , segítséget nem érdemelnél egy dekát se a hazudozásod után - emlékszel? gyűlölöm a hazugokat , jobban mint sok mást...
Látod-látod?Még mindig inkább a tüzet raknád,mint,hogy kisilabizáld már azt a három évszámot,amit kérdeztem. Azokból azonnal kiderülhetne,hogy ki téved.Az"informátorom" (;-DDD ),vagy a "hivatalos"kronológia! Megkértelek,vagy segíts,vagy takarodj rólam a hegyibeszéddel! Ne légy butább,mint amire predesztinálva vagy!
Nagyon is tudom, ellenben veled- amúgy nem mocskolódnál róla, nem kellett hozzá senki , tudod az a 10 év nem tűnik el nyomtalanul. Tanulhatnál te inkább , bár szégyen hogy hibád beismerését baxod alkalmazni ennyi idős fejjel.
Lehet.Nemtom,mire gondolsz.De!Elnézve,hogy hányan is vagytok direkt belepofázós üzemmódba kapcsolva,ha itt folytatjuk,annak kitiltások lennének a folyományai! Lusta vagyok nickeket váltogatni(nem úgy mint te),ergó nem keresem a feszkót.
Van egy körösztkérdésem kölök:Ki az a "Peti"? az infókból ráismertél valakire? Netán Zsoltitól loptad az éccát? Csak nem? Örülök,hogy végre valakitől hajlandó vagy tanulni! ;-)
Látod öcsi!Ehhez IS buta vagy,de jártatod! El felejted(direkt?) hogy mikor téged erre hordott a déli szél,engem MÁR igen kevéssé érdekelt a versenyzés. Igaz,rajtad még tudtam egyet-kettőt röhögni(mert mekkérdemled),de mire te bármit is átláttál ebből az egész "háborúból"addigra az akkori többség már beleunt. Akkor jött el a te időd! Idiótáskodhattál Exivel,Norincoval,kiröhögtethetted magad napi rendszerességgel,de te elhitted,hogy az NEKED jó. Azóta SEM okosodtál ám semmit,csak a hangod nőtt.
Na mindegy!Ha kialudtad magad,kipihenten,frissen hívjál fel! Mesélek ezt-azt.;-)
Öcsi! Ki vagy te hogy Mocskolsz egy közel ismeretlen embert, Mert gyanítom nem jártál össze 2012 óta és előtt se vele szóval tán jobb tudom hány az óra , már csak a statisztikáka alapján is , amit te baxtál nézni , csak böfögtél egy rakat hazugságot.
Igen Őt , De ő nem jár ide annyira - már leirtam, ereszt az eszed? nem tudja megvédeni veled szemben. fel tudod ezt fogni??? Mi a különbség a közt ha rólam mocskolsz vagy valakiről a háta mögött, hol az a híres gerinced??
Na most akkor-Csak a tisztánlátás(om) kedvéért:Mikor indult be az öregsrác kategória? Mikor lett belőle rendszer? (tényleg érdekel,mert én telőn értesültem csak róla)
Kértem,hogy a három dátumot valamellikőtök kotorja nekem egy idősíkra!
szánkón ne húzzalak?
bakker leírtam h mióta van veterán kategória és a Peti -aki az állításod szerint magának kreálta a kategóriát- mikor indult benne először.
amúgy az általad forszírozott adatokhoz hamar hozzá is férhetsz te magad is, még a dzsakuzziban ülve is.
de mert rendes vagyok kapsz még morzsákat.
- a szabálykönyv régóta megnevez korcsoportokat. sokáig nem voltak annyian az öregek h megállja önálló kategória ként egy egy versenyen. ezért nem indult D.Feri bá sem veteránként.
mi mogyin próbálkoztunk KÉRÉSRE!!! először h legyen veterán de csak úgy voltak meg h 16os 7,5ös rugós stb vegyesen. erre találtuk ki a százalékos értékelést. volt vele baj meg kellett volna finomítani rajta, de az idő megoldotta, lettek elegen a vének, és némi próba időszak után tartósan megragadt a veterán kategória, igaz csak 7,5ben.
most kb már vannak páran h lehet eltudna indulni a 16os veterán is.
a végére pedig a konklúzió:
ne jelents ki olyat nagy arccal amiről a bermuda3szögben tanyázva még csak téves infóid sincsenek.
hallgass a zolira. hamár elbaxtad és úgy pocskondiáztál valakit h az minden alapot nélkülöz, nyugodtan írhatnál egy helyre igazítást.
Érdekes nem ? Nekem tegnap sem esett nehezemre a magam korrekciója , bár 3 órát késett csak hogy érvénybe lépjen..... A gyűrű nem esett le az ujjamról ...
Azért mert olyan valakit gyanusítottál meg szemét dologgal aki el se követte azt hogy pozíciójánál fogva magának kedvezzen, mi a fenét nem fogsz fel ezen??? Kontextus megtalálása neked se meg ám túl jól .....gyulás stb vonás ez is .
Ne tőlem kérj meg zsoltitól
Hanem pl zsoltinak címezve petiNEK ÍRVA ... Ennyi elég lenne hogy egy picit feljebb légy az marianna árok mélyénél .
Vagy ennyi bocs skacok hogy pöts voltam a kombinálásommal
Nyilvános fórum,tehát bönböltetheted a hangszóródat! Szokásod!
De azt fejtsd ki hatalmas agyaddal,hogy mifaxtól is kéne TŐLED,vagy Zsoltitól bocsánatot kérnem? Valamelyikőtöket netán tökön rúgtam? Fijú!Agyat küldjek? Kifogytál?
Bónusz ok - kerek 10. Éve vagyok benn abban a közegben amibe te csak úgy szagolgatsz bele mint egy étterem szomszédja a frissen sült kaják illatába , vagy még úgy se, messziről , kisebb illat intenzitással , tompábban ,tévesen tippelve mi is sült 🤣👏🙆