Keresés

Részletes keresés

téli hangyainvázió Creative Commons License 2010.08.05 0 0 66
Az alkotmányosság 4 évig szünetel az országban. Ez van.
N.G.J. Creative Commons License 2010.08.05 0 0 65
Én ezzel kapcsolatban azt nem értem, hogy minek ez a Lezsákos helyettesítgetés, miért nem tudta a házelnöki teendőket egyből átadni Kövérnek?
Ez a faszi belehalna, ha néhány napig nem töltene be semmilyen tisztséget?
Most olvasom, hogy a MOB elnökségről is csak ma, a beiktatását megelőző napon mondott le.
Előzmény: 3 millió légy nem téved (64)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.08.04 0 0 64
érdekes vélemény:

fromme válasz | vissza a topikba 2010.07.29 23:08:13 Š (546)

A Ravaszdi Schmitt Pál!

Schmitt Pál nagy szemforgatások közepette átadta a házelnöki teendőket Lezsák Sándor alelnöknek. Elmondta, őt már megválasztották köztársasági elnöknek, ezért tartózkodik az országgyűlési ügyek intézésétől.

Ravaszdinak hiszi magát, nagyon csalafintának, de kilóg a lóláb! Úgy gondolta, elkerüli azt a vádat, hogy a Schmitt Pál házelnök által aláírt és felterjesztett törvényeket Schmitt Pál köztársasági elnök írja alá. Majd helyettesként Lezsák Sándor aláírja és akkor már minden rendben lesz, szerinte.

A dolog lényegén nem változtat, a Sólyom László féle alkotmányossági kontrollt, így is úgy is elkerülik, ez is gyanús egy kicsit, még ennyi önbizalmuk sincsen, a Schmitt Pál nevében aláíró helyettes aláíró beadványát végül is Schmitt Pál fogja elfogadni.

Arról nem szól a fáma, felveszi-e erre az időszakra a fizetését? Azt meg végképp nem lehet tudni miért is kellett őt nem egészen két hónapra házelnöknek megválasztani?

fromme
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.08.03 0 0 63
már nem kell ilyentől tartani. A Sólyom elrepült párnap múlva.
Előzmény: tama_i (62)
tama_i Creative Commons License 2010.07.30 0 0 62
kellett ugye egy báb ,  akit dróton lehet rángatni igy aztá akármilyen ökörséghez bólogat....
bobiszon Creative Commons License 2010.07.30 0 0 61
Én úgy tudom , ha a köztársasági elnök küld az Alkotmánybíróságnak egy törvényt , akkor soron kívül foglalkoznak vele , ha Gipsz Jakab küldi , akkor viszont évekig eltart mire sorra kerül a beadvány (volt már úgy ....) ... szóval nem mindegy
ekovach Creative Commons License 2010.07.30 0 0 60

akkor konkrétan mi is a gond?

Sólyom magánemberként is benyújthat alkotmányossági felülvizsgálatot a törvénnyel kapcsolatban.

az, hogy már nem ő a köztársasági elnök, nem jelent semmit.

Hat persze, Wic. Rettentoen schlagfertignek-nek kepzeled Magad. Hat konkretan epp az gond hogy Neked es a tobbi Fidesznyiknek a Fidesz eljarasa egyaltalan nem gond. Mi lenne ha egy picit elgondolkodnal amkor epp nem itt riposztolsz. Erre szavaztal? Talan ennel Te is jobbat vartal.       

Előzmény: Wic (59)
Wic Creative Commons License 2010.07.29 0 0 59
18.
Előzmény: 3 millió légy nem téved (28)
kanálka Creative Commons License 2010.07.29 0 0 58

20 éve ezt várjuk :) elég türelmes nép vagyunk. bár hozzáteszem ugyan sok embernek rosszabb, de soknak jobb lett, mégsincs megelégedve.

hülye példa, de gyerekkoromban nem nagyon tellett téliszalámira, így nagyon vágytam rá, és örültem, ha néha ehettem. most mindig van itthon, és néha hetekig eszembe sem jut enni. 

Előzmény: ági anyu (54)
pert2 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 57
Csak burkoltan alkotmányellenes a törvénycsomag, mert hozzáigazították az Alkotmányt. Valószínűleg attól félnek, hogy elszabták az átalakítást, és a Sólyom még észrevenné.

Azért ezt a 98%-os adótörvényt remélhetőleg majd a képviselőkre meg Köztársasági Elnökökre is alkalmazzák majd, ha eljön az idejük.
Előzmény: 3 millió légy nem téved (-)
paithana Creative Commons License 2010.07.29 0 0 56
dehogynem, Csak most új lakáj van, aki jobban szót fogad.
Előzmény: #FF4500 (48)
kölcsönzői jelmez Creative Commons License 2010.07.29 0 0 55
Ez az a Sólyom akire eddig mindenki.
Előzmény: Wic (2)
ági anyu Creative Commons License 2010.07.29 0 0 54
Kérdés, hogy meddig ... persze reménykedjünk, hogy tényleg jobb lesz, de túl sokáig nem lehet már azt ígérni, hogy majd holnaputántól lesz jobb
Előzmény: kanálka (50)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.29 0 0 53
Röviden, ha meg nem igy erzi akkor is igy fogja érezni mert "Gyurcsány takarodj ..." ez a lényeg semmi más ....
Qqberci Creative Commons License 2010.07.29 0 0 52
Azt hitte, hogy kap még 5 jó évet, de most durcás lett...
Előzmény: #FF4500 (48)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.29 0 0 51

Orbán a jelenlegi alkotmányt nem tiszteli,de betartja (vagy betart neki)

Mások meg az új alkotmányt nem fogják tisztelni,akár...

kanálka Creative Commons License 2010.07.28 0 0 50
valamilyen okból kifolyólag az emberek nagy része tesz rá, hogy mi alkotmányos és mi nem. most úgy tudja, hogy neki jobb lesz, mert a miniszterelnök úr megígérte, és ennyi neki elég.
halkergető Creative Commons License 2010.07.28 0 0 49
Van valamilyen társadalom-, vagy gazdaság-elméleti szakanyag, amely kerek-perec megállapítja, hogy az általad hivatkozott két adónem és adókulcs a polgári társadalom megteremtésének alapfeltétele?
Előzmény: Törölt nick (24)
#FF4500 Creative Commons License 2010.07.28 0 0 48
Nem értem, akkor most Sólyom mégsem volt a Fidesz lakája?
Előzmény: 3 millió légy nem téved (-)
jevgenyijivanov Creative Commons License 2010.07.28 0 0 45
Vagy, Zorbán Kikctor tényleg Hibát-hibára halmozva viszi győztes országunk szekerét előre.

Bár gondolom a Nagy Ő nem hibázhat.

...kömet nem,azt.
Előzmény: Wic (13)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.28 0 0 44
rajtad kívűl ki sirja vissza?

semmi ilyen a cikkben!
Előzmény: ISFC (43)
ISFC Creative Commons License 2010.07.28 0 0 43

Dehát Solyom nem maradhatott!

Orbán államférfi és, mint ilyen a szoclibek érdekeit is szemelőtt kell tartsa. A szoclibek pedig mindig prüszköltek Sólyomra, viszketett tőle a szájuk, dörgölték a szemüket, és tele volt vele a szájpadlásuk. Ezért elküldte. A fene gondolta volna, hogy ezek meg visszasírják!

Előzmény: Törölt nick (29)
Pater Altenberg Creative Commons License 2010.07.28 0 0 42
Dobi István?
Előzmény: Törölt nick (40)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.28 0 0 41
ha igaz lenne a legutóbbi vád is, akkor nem egy mezei képviselő hanem Szijjártó, Rogán, és Lázár éjjel nappal azt nyomná.

De nem, utóbbinak is inkább a tök csóró szegények elleni listázás megy nem pedig Gyurcsány elszámoltatása! Pedig mennyit hallottuk, hogy millió és egyéb ügy van Gyurcsány ellen.
Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.28 0 0 40

Nekem speciel Sólyom sosem volt szimpatikus,most sem az,mert csak sunnyog magában.

De Sztálinnál jobb és még sorolhatnánk,hogy kiknél jobb

Előzmény: Wic (13)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.28 0 0 37
és azok hol is vannak a topik témáját adó csomagban?
Előzmény: ISFC (36)
ISFC Creative Commons License 2010.07.28 0 0 36
Hát, ezt nem egészen így mondta, ahogy te értelmezed. És azt is mondta, hogy ő a zembereket fogja képviselni, tehát az érdekükben történő ügyeket. Szerintem pl a megveretésük, az nem az érdekükben történő ügy.
Előzmény: 3 millió légy nem téved (30)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.28 0 0 34
szvsz nem lesz!
Előzmény: Törölt nick (32)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.28 0 0 33
Szerintem a maszop is és a fidesz is rettenetesen ciki, a teljes szurkolótáborukkal együtt.

egyik kutya másik eb
Előzmény: Törölt nick (20)
3 millió légy nem téved Creative Commons License 2010.07.28 0 0 31
meg akire legnagyobb szüksége van orbánnak, az gyurcsány.

gyanus is, hogy elhalgattak a "nemzetiek", hogy hol az elszámoltatás Gyurcsányt illetően.
Előzmény: Törölt nick (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!