Én a játék egyik fejlesztője vagyok. Az a helyzet, hogy miattad nem fogjuk az összes BKV járatot beutazni, hogy a hangokat fölvegyük, pláne úgy nem, hogy te csak hasznot akarsz meríteni belőle, közben meg nem is tetszik a játék, mondjuk ebben megértelek. :) Nekem személy szerint tetszik, én szoktam vele játszani.
De tervezünk egy olyan programot készíteni, ami modernebb grafikával rendelkezik. :)
Remélem nem bántottalak meg, mert nem azért írtam ezt.
Sziasztok! Nem tudok levizsgázni a volvo 3. szériára. Azt írja h a vultronon állítsam be a tanulójárat feliratot, de nem csinál semmit és így nem is tudok vizsgázni... Ha tudnátok segíteni azt megköszönném. :)
Nem jeleníti meg :@ szal a / fordítva 1. Másold be az MSstdfmt.dll fájlt a C:/Windows/System mappába. 2. Nyiss meg egy parancssorablakot (Start menü, futtatás...) , majd írjd be a következő parancsot: REGSVR32 C:/Windows/System/MSSTDFMT.DLL
egy kis javítás...: Nekem is volt ilyen problémám... a megoldás: 1. Másold be az MSstdfmt.dll fájlt a C:WindowsSystem mappába. 2. Nyiss meg egy parancssorablakot (Start menü, futtatás...) , majd írjd be a következő parancsot: REGSVR32 C:WindowsSystemMSSTDFMT.DLL
Nekem is volt ilyen problémám... a megoldás: 1. Másold be az MSstdfmt.dll fájlt a C:WindowsSystem mappába. 2. Nyiss meg egy parancssorablakot (Start menü, futtatás...) , majd írjd be a következő parancsot: REGSVR32 C:WindowsSystemMSSTDFMT.DLL