Keresés

Részletes keresés

curious watchdog Creative Commons License 2010.07.21 0 0 68
Kiakadtak a jobbikosok: Vonáék "hatalmi mámorban szenvednek"

Heti Válasz Online

A párt új megyei elnökének javaslatára megszüntette az országos elnökség a Jobbik kecskeméti szervezetét.

Az ország egyik legnagyobb létszámú Jobbik-alapszervezetének felszámolásáról június 29-ei ülésen határoztak, adta hírül a Baon.hu. Az erről szóló ajánlott levelet a hét végén kapta kézhez a tagság egy része és Tóth Sándor, a párt városi elnöke, aki megdöbbent, hogy minden előzetes egyeztetés nélkül, Budapesten döntöttek a sorsukról.

"Még védekezésre sem volt lehetőségük. Az alapszervezet feloszlatására vonatkozóan elfogadható indoklást nem kaptunk, de a levélben a megszüntetés határideje sincs feltüntetve. Így azt sem tudjuk, mikortól nem létezünk" - háborog az elnök, aki a történteket az alapszervezet működésének hatékonyabbá tétele érdekében hozott intézkedéseik - néhány tagsági viszony törlése, rendőrségi feljelentés - következményének tekinti.

"A döntést tudomásul veszem, és kilépek a pártból. Ez a Jobbik nem az a Jobbik, amelyikbe 2008. november 11-én beléptem" - fogalmazott Tóth Sándor. - Nagyon sajnálom, hogy Vona Gáborral két éve nem tudok személyesen találkozni, szerintem az országos elnökség hatalmi mámorban szenved".

A portál megkereste a megyei elnököt: Ambrus Tibor május végén mondott le erről a tisztségről, ezzel egy időben a pártból is kilépett. Utóda a korábbi Bács-Kiskun megyei kampányfőnök, Suhajda Krisztitán lett, aki telefonon megerősítette a feloszlatás tényét. A párt megyei jövőjéről pedig egy későbbi időpontban szeretne nyilatkozni.
kábelbúvár Creative Commons License 2010.07.19 0 0 66
Elfogadhatatlan, amit Pősze Lajos a Magyar Gárdával összefüggésben a Magyar Nemzet című napilapnak nyilatkozott, ezért a Jobbik képviselőcsoportja hétfői ülésén a politikust visszahívta a frakcióvezető-helyettesi posztról - mondta Vona Gábor hétfőn, a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján.
Előzmény: Navorski (40)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 64
az aprócska különbségen túl elfogadhatónak tartod, hogy bármelyik párt magánsereget tartson?
Előzmény: mégmégmég (58)
italbolt Creative Commons License 2010.07.19 0 0 62
20 éve?

Orbán 1990ben liberális (szdsz hez hasonló) 5,7% körüli pártban politizált.

1994 ben alig jött össze a 5%

Aztán jött 98 és jött a beolvasztások.

1990 es önmagához képest teljesen máshol van Viktor.

Mondjuk a kicsik ledarálása FKGP vel kezdődött, ugye ezek maguktól is szaporodtak 12 ekre meg 36 okra az MDF alatt, de Torgyán alatt sikerült a beolvasztás.

KDNP 5% os párt volt.

Azt is bedarálta.

Amúgy a jobbikosokat kérdeztem egy része MSZP-s volt de csalódott.
A jobbik pont Heves Borsod stb megyékben lett erős.

Ott ahol a segélyből + lopásból élő nyomorgók miatt nagy a feszültség.
ezeken a helyeken a MSZP volt erős, azoktól mentek át infóim szerint a Jobbikhoz.

A Jobbik a Nép hangja nagyon radikális, de a egyszerű és kiábrándult embereknek nyújt egyfajta alternatívát.

Hiába olvasztanák be, ezek az emberek nem szimpatizálnak többségükben a Fidesszel.
Max azt érnék, el , hogy lenne megint egy radikális párt.

Előzmény: mégmégmég (60)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 61

Itt az indexen .... :) Na és ott?

Előzmény: Törölt nick (59)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 60
Igen, a dologban pusztán annyi a gusztustalan, hogy Orbánnak tök mindegy hogy egy nemzeti elkötelezettségű pártról van szó. Ha a tejhatalmat veszélyezteti akkor pusztuljon. Simán eltűri Gyurcsányt és társait a parlamentbe, de Jobbikor feszt vegzálja. Hát, nem is lehet kellemes 20 évvel ezelőtti önmagát látnia mikor Vonát hallgatja. Bár ő már 20 éve is csak szalonnemzeti volt, szerintem.
Előzmény: italbolt (57)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 58
Igen de van egy aprócska különbség az In-Kal és a Gárda között. A Gárda egy nemzeti elkötelezettségű csoport. Az inkal pedig egy izraeli gyökerű és részben tulajdonú, valóban katonai erőszakszervezet, melyet előszeretettel a globallib kormányok használnak. A globallib kormányok pedig nem nemzeti elkötelezettségűek, hanem a globális pénzhatalom helyi oligarchái. Ilyen egyszerű. De kérdezz nyugodtan még. :)
Előzmény: Törölt nick (56)
italbolt Creative Commons License 2010.07.19 0 0 57
"Viktorkának most a legfontosabb teendője a kispártok meg semmisítése lesz,"

Oszt meg és uralkodj.

Nekem a mostani helyzet a törökök 1526 meg 1540-1541 es látogatására emlékezte.

Akkor is sokan versengtek ki legyen a No1 vezető, közben meg egy védekezésre képtelen ország lettünk, a török meg megszállta meg tönkretette az országot.

Most minden a hatalomról és a hatalom birtoklásáról szól.

Előbb ferike, most OVI.

2/3 al ellehet intézni, hogy diktatúra legyen.
Előzmény: The Engineer-2 (34)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 56
hm....látod.
Pont Vona mondta, hogy a gárda a jobbik rendfenntartójaként működne.


Tudod, mint az In-Kal, amit annyira igazságtalannak tartunk:-)
Előzmény: mégmégmég (55)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 55
Te is szerepszerűen értetlenkedsz. A Gárda birokra kelhet a cigányokkal. Amennyiben önvédelemből teszik. Mondok egy példát, neked. Mondjuk egy magyar család házához odavonulnak a cigányok, hogy elégtételt vagyenek, de ott van a Gárda. Ekkor vagy úgy döntenek, hogy hazamennek, vagy támadnak. Ha támadnak, akkor a dolog önvédelem. Az árvizi védekezésről szerintem nem én írtam, de valóban van fontossága abban is a Gárdának. A Gárda nem félkatonai. Ez nevetséges. Ruhától és alakzattól valakik még nem lesznek paramilitáris egység. Ezt az ostobaságot a fizetett rettegő globallibek és Orbán Viktor hangoztatja. Fogalomzavar. Pl a JDL az paramilitáris. Szerveződjenek a cigányok! Az már a rend csírája lenne. De szervezhetnének nekik a vezetőik mondjuk alapvető higiéniai oktatást tartó egyesületeket, vagy felelős gyerekválalás egyesületeket, avagy hogyan gondozzuk szinte 0 Ft-ból a a kiskertünket egyesületeket, adabszurdum hogyan tartsuk tiszteletben a mások tulajdonát köröket is. Ha ezek az önszerveződő körök beindulnának, akkor a Gárda ecceriben okafogyottá válna.
Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 54
csak érdekes módon az első beírásban még a gárda fontosságát az árvízi védekezésnél láttad.

Ehhez maga az ember kell, nem a ruha.



Aztán tértél valahogy oda, hogy a cigányok ellen nem lehet egy szál farmerben menni.
Tehát akkor a gárdaruha a cigányok ellen van, értem.

Egy dolgot felejtetek el folyamatosan: a gárda nem kellhet birokra a cigányokkal akár ruhában akár anélkül és azt írod, hogy elég a puszta jelenléte.

hm...

mondd már meg nekem, hogy miért is kellene félniük a cigányoknak a gárdától, és mire is elég a puszta jelenlétük ha érdemben intézkedni nem lehet joguk?

a madárijesztő is csak addig félelmetes, míg a madarak rá nem jönnek, hogy csak egy báb...

arról nem beszélve, hogy itt a " madarak" is elkezdhetnek szerveződni és ha a gárdát nem lehet ebben akadályozni akkor a cigányokat sem! Az kevés, hogy azt mondjátok, hogy a cigányok bűnözők a gárda meg nem....
Előzmény: mégmégmég (52)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 53

Válasszuk ketté. Egyfelől L. Attila kimondja az igazságot saját fajtájával kapcsolatban ettől még lehet ő fukszos maffiózó.

A másik az a cigányvezetők szerepe és eddigi viselkedése. Mélyen egyetértek azzal, hogy szemét szerencselovag a legtöbb, aki mikor feltör, akkor elfelejti, hogy honnan érkezett. A cigányokat a cigány és nemcigány vezetők is évtizedek óta kihasználják/felhasználják. Miért nem született 60 év alatt megoldás? Egyfelől mert ezek a cinikus és elvtelen vezetők úgy tartották jónak, ha a cigányok könnyen manipulálható csőcselék szintjén marad. Másfelől a cigányok nagyon nehezen tudnak integrálódni a többségi társadalmakba. Ez nem magyar sajátság. Körül kell nézni az eu országokban. Nyilván van rasszizmus, nem kevés, de sajnos sok az alapja. A többség diktálja az alapvető normákat, punk-tum. Minden normális közösségben így van. Ha a kissebbség nem hajlandó alkalmazkodni, akkor viselnie kell a következményeket. Jelen esetben a rasszizmust. Ha a cigány gyerekek, tetvesen és mosdatlanul mennek a suliba (ha mennek) és ott még ráadásul terrorizálják a többieket, és ha ezt szóváteszik, akkor bejön a család és megveri a tanárt, akkor nincs mit csodálkozni a rasszizmuson. Sajnálom a gyerekeket. Beleszületnek egy közegbe, látnak egy mintát, mivé válhatnának? És potyogtatják őket, mint a nyulak. Ehhez a kérdéshez is csak a Jobbik mert nyíltan hozzányúlni. El kéne dönteni már végre, hogy cél az, hogy 50 év múlva is legyen magyar népesség vagy nem. Ha nem, akkor menjen csak minden tovább így, szüljenek a cigányok az utcára 5-10 gyrereket a magyarok meg 1-2 és nemsokára ők lesznek a többségi államalkotó fajta. Lehet ezt a dolgot mismásolni, eu és emberi jogi balblákat recitálni, de mindenki tudja, hogy a történelem az népek és kultúrák állandó harca.

Én nem szeretném ha magyarország többségi cigány társadalommá válna. Én nem vagyok cigány, ahogy az ismerőseim és a rokonaim sem. És ha jól tudom az eredetileg államot alapítók sem voltak azok, és nem voltak cigány királyok sem. Ezen a földön maradjon ez így.

Előzmény: JEFFREY (51)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 52

Elég a jelenlétük is legtöbbször. Erőt lehet mutatni annélkül is, hogy viperával vernék földön fekvő embert. Erről szól a sandabalmédia által hiszterizált alakzat és formaruha. Nem mintha eme média nem tudná egészen pontosan miről is van szó, dehát a szerepet el kell játszani. Tele van a fszm amikor budapesti és egyébb urbánus értelmiségiek kiszarják a nagy gőzölgő spanyolviaszt a légkondizott szerkesztőségekben meg az egyébb értelmiségi hodályokban. Cinikusak, pöffeszkedően ostobák, és gyávák is. Le kell költözni a helyszínre, ott kell élni, és utánna kétségbevonni a Gárda létjogosultságát. Önvédelemhez mindenkinek joga van. Egyénnek, csoportnak, népnek. Ha az állami erőszakszervezetek impotensek, akkor meg főleg.

Előzmény: Törölt nick (49)
JEFFREY Creative Commons License 2010.07.19 0 0 51

Én meghallgatom, de arra lennék inkább kiváncsi, hogy miért türi azt, hogy a fajtáját a cigányvezetök által léttrehozott cigány uzsorás maffiák áldásos tevékenysége folytán a létfenntartásukhoz lopjanak akár öljenek is. Megszerezzék a betevöt a családnak. Meg azt is meghallgatnám, hogy cigányembereket miért kényszeritenek fa és fém lopásra, hogy ők dögáncokkal a nyakukban mercédesszel a segük allatt paloták kényelmében nézék a népük nyomorát.

 

Azt is meghallgatnám, hogy hogyan intézkedik, hogy fiatal cigánylányokat egy életre megnyomoritva prostitucíóra kényszeritve állati sorba tartva ne lehessen.

 

A lényeg, hogy ezt a gárda nem vállalta fel, hanem pont ezt használta ki a maga létének magyarázatára.

 

Ezeket az államnak kell megoldani, s a saját eröszak szervezetén, szociális, oktatási, egészségügyi  modszerekkel felszámolni és megoldani. Ez csak akkor lehetséges ha a cigányok partnert látnak az államban s maguk a CIGÁNYVEZETÖK állnak a változtatás élére.

 

A gárda okozatot akart a maga modján megoldani,(s egy párt hadseregként azt parlamentbe jutatni) de rossz modszerrel ami nem vezet sehova csak a polgár háboruba. Nem lehet törvényeken kivül igazságot osztani, mert az pont az állami monopoliumot sebzi meg, ami ezáltal nem tudja elvégezni a feladatát.

 

A gárda egy illuzionak szüleménye, s ezt kihasználva egy csoportnak a hatalomba való jutásának eszköze volt. Ennek van most vége. Biztosan rengeteg csalodott embert hagyva maga után.

 

2010 áprilisában változás történt. A kormányellenes okok megszüntek. A rendfentartók más vezetés alatt más hozzáállással szervezeti egységekkel fogják ellátni a kötelező feladataikat. Ez most van alakulóban, ennek a hatását és eredményét nem egy nap alatt lehet lemérni. Ídő szükséges és folyamatos munka, ami gondolom, hogy év végére már érzékelhető.

 

Az egy országban sincs, hogy a bünözést meg lehet szüntettni, de csökkenteni és a felderités gyorsaságával, azonnali büntetés kiszabásával azt csökkenteni lehet és a közbiztonság szinvonalát emelni.

Előzmény: mégmégmég (42)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 49
de most vájjácsak komám!

mit reguláznék egy szál farmerben?

itt alant az írás holmi árvízi védekezésről írt, hogy eztet lehet kizárólag gárdarugában csinálnin nekik és nem a cigányok regulázását!


és mégis hogyan gondolnák a cigányok regulázását a gárdisták, akik még egyetlen pofont sem adtak soha senkinek?

egyenruhában sem?
Előzmény: mégmégmég (46)
#FF4500 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 48
Lehet azt mondani, hogy el kell fogadnunk a világkormányt, el kell fogadnunk minden gazdasági/politikai/katonai/ideológiai diktátumot, el kell fogadnunk idegen hatalmak irányítását, örökös gyarmat vagyunk; de ezzel az állásponttal szemben állhat többszázezer, később esetleg többmillíó magyar.

Az ilyen világösszeesküvéses ufóhívők még a Jobbiknak is csak a töredékei, a több százezer szavazatot a cigányozás hozta.
Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 47
én itt élek

Ózd mellett közvetlenül, ha érdekel.
Előzmény: mégmégmég (46)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.18 0 0 46
Te egyszál farmerben felmész Borsodba, hogy megregulázd a nyugdíjasokat x-edjére kifosztó cigányokat?
Előzmény: Törölt nick (44)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.18 0 0 45
A férges részeket jobb gyorsan kivágni. Ha Vonáéknak esze van, akkor gyorsan megszabadulnak ezektől az önkéntes (vagy betolt) ékektől.
Előzmény: Navorski (40)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.18 0 0 44
"Ami a gárdát illeti az árvíznél is szükség volt rájuk, ha vannak még magyar emberek aki önzetlenül, ingyen tenni akarnak a hazájukért"

mijjé, civilben nem megy az árvízi segítség?


tudod aki igazán segíteni akar az egy szál farmerben is segíteni fog!
Előzmény: thorforks (10)
#FF4500 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 43
És mondtam én, hogy őszinték is? Morvai természetesen amúgy is kivétel, olyan buta az a nő, mint a tök.
Előzmény: Törölt nick (38)
mégmégmég Creative Commons License 2010.07.18 0 0 42

Valahogy az az érzésem, hogy soha életedben nem jártál talán még átutazóban sem, nemhogy huzamosabb ideig, borsodi és nyirségi falvakban, ahol a cigánybűnözés, napi probléma az ott lakóknak. Ez nem valami ELTE-en két előadás között kiokoskodott politikai abrakadabra, hanem a valóságra adott adekvát válasz. Mármint a Gárda. Mert a magyar rendőrség nemhogy az ilyen neuralgikus helyeken nem tud rendet tartani, de még itt Szolnokon sem képesek annyit elérni, többszöri kérésem ellenére sem, hogy a város központban lévő játszótér Vasárnap reggel ne legyen tele üvegszilánkal, csikkel, használt zsebkendővel stb. A bejelentés után fél órával, esetleg kigurulnak a fordban, megállnak aztán továbbmennek. A Gárda nem egy úri huncutság, és nem is politikai haszonszerzés (elsősorban). De hallgasd már meg, hogy Lakatos Attila borsodi cigányvajda Orbán jelenlétében mit mond a cigánybűnözésről és arról, hogy ő is gárdista lenne, ha örökké ellopnák a tulajdonát.

http://www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

 

Ez a való élet.

Előzmény: JEFFREY (14)
Navorski Creative Commons License 2010.07.18 0 0 40

 

Vona elfogadhatatlannak tartja Pősze kijelentését

 

Információink szerint a Jobbik holnap 10 órától tart frakcióülést, amelynek napirendjén fog szerepelni Pősze Lajos, frakcióvezető-helyettes botrányt kavart kijelentése a Gárdáról. A párt elnöke elmondta a barikad.hu-nak, hogy holnap tájékozódik a kijelentés körülményeiről a frakcióülésen és megvitatják a kialakult helyzetet. Annyit elárult, hogy felháborította az eset, de nyilatkozni csak holnap 12.45-kor fog az Országgyűlés ülésének kezdete előtt miután a frakció megtárgyalta az ügyet.

Mint ismeretes Pősze Lajos egy napilapnak adott interjúban azt ecsetelte, hogy nem szerencsés az, hogy a párt nevével összefüggésben a legtöbben a Gárdára vagy Budaházy Györgyre asszociálnak, és elmondása szerint ezt az álláspontot rajta kívül több frakciótag is támogatja. Pősze hozzátette, hogy a Jobbik bejutott a parlamentbe, és eltűnt már az a rendszer, amivel szemben szükség volt bizonyos lépésekre. Most már fel kell tenni a kérdést, hogy van-e szakmai haszna a Gárdának, vagy csak felesleges önmutogatás. Pősze szerint a párt akkor tud hatékonyan működni, ha a parlamenti feladatára összpontosít és nem olyan vonalat támogat, ami ellent mond a józan ész logikájának.

Balczó Zoltán, a párt alelnöke azonban nem tud megosztottságról, sőt úgy véli, a Jobbik egységes, s továbbra is azt szeretnék, hogy a Gárda a jogszabályoknak megfelelően működjön.

 

http://www.barikad.hu/node/57552

katalog Creative Commons License 2010.07.18 0 0 35
És az OCÖ (a tesvéreit ne hagyd ki ) !
Előzmény: The Engineer-2 (34)
The Engineer-2 Creative Commons License 2010.07.18 0 0 34
2014-ben mar csak harom part fog letezni Mo-on Fidesz1, Fidesz2 es a Fidesz3, Viktorkanak most a legfontosabb teendoje a kispartok meg semmisitese lesz, aztan majd MO. Sokba fog meg nektek Orban orszaglasa kerulni, de ha olyan hulyek voltatok, hogy bevalasztottatok akkor most mar eljetek vele, mert viktort csak a halal fogja kiirtani a barsonyszekbol  
Előzmény: ==T== (28)
Én és én, meg az Irén Creative Commons License 2010.07.18 0 0 30
Véleményem szerint valamilyen kockázatot jelent, főleg abban az esetben, ha a magyart vette fel később. Elég nyilvánvaló, hogy a másik állampolgársága sem közömbös az adott személynek, hiszen nem mondott le róla. Vajon miért???
Előzmény: SchiSa (26)
==T== Creative Commons License 2010.07.18 0 0 29
Mit kénecsinálnia kevesebb, mint 50 képviselővel?

Mellesleg ami a tökein ülést illeti, mégiscsak ők képviseltették magukat legnagyobb arányban pl. a gátakon (a parlamenti erők közül), relég szorgalmasan hozzászólnak napirend előtt, stb.
Előzmény: Csendes A Don (11)
==T== Creative Commons License 2010.07.18 0 0 28
OV pontosan tudja, hogy számára 2014-ben a Jobbik lehet a legfőbb veszél.
Előzmény: thorforks (10)
==T== Creative Commons License 2010.07.18 0 0 27
Pősze nem hülye, nem szabad tőle megválni. BGY-től kellene (bár ő meg nem Jobbikos).
Előzmény: thorforks (7)
SchiSa Creative Commons License 2010.07.18 0 0 26

A "C" típusú nemzetbiztonsági vizsgálat pedig valószínűleg még nem tökéletes, mert furcsa módon (tudomásom szerint) átengedi a kettős állampolgárságú jelölteket -ami szerintem nonszensz-,

 

tehát a kettős állampolgárság veszélyt jelent?

Előzmény: Én és én, meg az Irén (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!