Keresés

Részletes keresés

HelenVanak Creative Commons License 2022.11.08 0 0 1187


ISMERJE MEG A FLONQ ALPHA-T : AZ ELDOBHATÓ E-CIGARETTÁK ÚJ SZABVÁNYA
Az elektronikus cigaretták választéka manapság elképesztő. Az e-cigaretta piac folyamatosan növekszik, és a világ minden tájáról újdonságokkal látja el a vásárlókat. Ma a Flonq eldobható e-cigarettát tekintjük át. Tekintse meg részletesen, a specifikációkat, a konstrukciót, a megjelenést és a kialakítását, milyen ízek sorát képviseli, és miért kell minél hamarabb beszereznie egy Flonq-ot.


A készülék felülvizsgálata


Az eldobható Flonq az e-cigaretták klasszikus képviselője. Egy pillantással láthatja a formavilágbeli különbségeket. Ha a legtöbb analóg és versenytárs használja a henger alakú formát, a Flonq nem.
A szélei körül lapított alakja van, ami megkönnyíti a dohányzást. Kényelmesebb a cigarettát az ujjaival tartani. Maga a test PCTG műanyagból készült, ami nemcsak esztétikát, hanem kellemes tapintású érzést is ad a dohányzás során. Mivel a cigaretta eldobható, nincsenek kivehető vagy összecsukható alkatrészek.


Az összes tartály és az akkumulátor magában a testben van elrejtve. A készülék meglehetősen kompakt: a magassága 100 mm, szélessége pedig mindössze 20 mm.
A műanyag felület alatt 420 mAh kobalt akkumulátor, egy nedvszívó szivacs és egy 2 ml-es e-folyadék tartály található.
Az elektronikus cigaretta egy fehér márkás, kartondobozban van, amelyen a készülék lenyomata és egyéb azonosító jelek találhatók. Belsejében található maga a készülék. Az e-cigaretta egy légmentesen záródó tasakba van zárva. Ez egy plusz. Mindig meg lehet állapítani, hogy valaki már megpróbálta-e kinyitni a készüléket vagy sem.


Műszaki adatok:
Magasság: 100 mm
Szélesség: 20 mm
Vastagság: 8,8 mm
Súly: körülbelül 15 g
Akkumulátor: 420 mAh
Folyadék: 2 ml
Nikotin: 18 mg

A Flonq Alpha elektronikus cigaretta jellemzői:
Nem bocsát ki füstöt vagy az emberre káros kátrányt és égéstermékeket;
Az elektronikus cigaretta kompaktabb;
Kényelmesebb a használat;
Nem igényel további szolgáltatást;
Sokszor olcsóbb, mint a dohányzás;
Nincs kellemetlen füstszag.


Flonq Alpha ízválaszték
Menta
Zöld tea
Ananász
Mangó
Cseresznye
Dohány


A tokba épített speciális mikrokontrollernek köszönhetően a fogyasztó a cigaretta teljes élettartama alatt egyenletes, gazdag és kiegyensúlyozott ízt kap.


A gyártó nem használt édesítőszereket, ízfokozókat vagy egyéb adalékanyagokat. Minden íz csak természetes összetevőkből szintetizálódik, ami nem tud nem tetszeni.


Következtetés
Összefoglalva az összes említettet, azt mondhatjuk, hogy a Flonq meglehetősen érdekes eszköznek tűnt.
Legalábbis azoknak kell tesztelniük, akik már régóta használnak elektronikus cigarettát, és azoknak, akik szeretnének leszokni a dohányzásról az éghető cigarettákról.
Ennek több oka is van:
A készülék gyártása és tervezése során számos érdekes megoldást alkalmaztak;
Egyedülálló pöfékelési élmény: a készülék furcsa fűtésszabályozóval és gőzellátással rendelkezik;
Az elektromos cigaretták összehasonlíthatatlanul olcsó eszközök. A legújabb tanulmányok szerint az e-cigaretta használata 15-20%-kal csökkenti a dohányzás költségeit.

Angbet: Creative Commons License 2022.09.01 0 0 1186

Szia, én ugyanezzel a porlasztóval kínlódtam most pár hétig, 3-4 nap után ugyanígy umegégett és használhatatlanná vált, de aztán inkább vettem egy új tankot Vaporesso porlasztóval, és ez jónak tűnik.

Ha ragaszkodsz az Eleafhez, próbáld meg nagyobb ellenállással, 1,2-1,6 Ohmmal. 

Előzmény: Killy65 (1184)
re_mi Creative Commons License 2022.07.11 0 0 1185
Előzmény: Killy65 (1184)
Killy65 Creative Commons License 2022.07.11 0 0 1184

Köszi a Választ! :)   eliquidonlineshop.com-ról  (Nem Reklámozni akarom) szoktam rendelni a porlasztót, és full eredetinek tűnő dobozban jön. Belinkelhetem a képet. Bár azt írtad, attól még lehet hitvány hamisítvány benne, főleg mert nem mindig ötöt rendelek, hanem 3-at vagy négyet, darabra, hogy benne legyek az ár keretben. :) Így meg bontottan érkezik a doboz, azt tesznek bele amit akarnak.

Akkor a logikus kérdés az talán az, hogy honnan rendelhetek egészen biztosan eredeti gyári alkatrészt?

Ha pedig netán mégis eredeti lenne mindegyik amit eddig vettem, lehet-e az a baj, hogy túl nagy igénybevételnek teszem ki? Azért én nyomatom neki, egy teli tankot egy nap van hogy elpöfögök, de néha még többet is. :D

 

 

 

 

 

 

Előzmény: re_mi (1182)
re_mi Creative Commons License 2022.07.11 0 0 1183

Ja, még annyi, én kozmetikai alapanyagként veszem az alapot (3 liter ~7E Ft, 2 VG 1 PG, házilag keverve 67:33) ehhez szoktam venni 36 mg-os nikotinos alapot (ez jó drága, ha nem akciós 20E Ft/0,5liter) amiből felhozom ~5 mg-ra, aromaként meg gyümölcskivonatokat használok (~750Ft/30ml, ezekből 5-8% kell).

De ez téged ne befolyásoljon semmiben. :)

Előzmény: Killy65 (1181)
re_mi Creative Commons License 2022.07.11 0 0 1182

Milyen gyártmány a porlasztó? Nekem az aliról 2,5 dollár/5db áron vett utángagyi vagy hamis coilokkal fordul elő néha, hogy 1 héten, vagy akár 1 napon belül megdöglenek, de általában azokra se jellemző, legtöbbször kibírnak 5-6 hetet, napi 5-6, nagy néha több ml fogyás mellett. Ezek az occsó coilok elég változatos módokon szoktak megdögleni, a legtöbb úgy, ahogy leírod, egy idő után elkezd égett íze lenni de jópárnál tapasztaltam már olyat, hogy annyira letömődött a végére, hogy alig lehetett rajta átszívni a levegőt.

Szal ha te is ilyen utángagyikat használsz akkor esetleg rendelj gyárit. Viszont azok az aliról is jóval drágábbak, kivéve ha hamis. Én szaladtam már bele ilyenbe (rendeltem egyből 4X5 darabot összesen 10 dollárért, volt azon hologramos matrica meg minden, de ettől még hamis volt) de végülis nem volt vele akkora gond, még sok van belőle.

Előzmény: Killy65 (1181)
Killy65 Creative Commons License 2022.07.11 0 0 1181

Sziasztok! Biztosan sokan kérdezték már, hogy miért ad túl hamar égett ízű gőzt a masinájuk, de most már én is ott tartok, hogy megkérdezem egy fórumon.
 

Amit használok: - Eleaf I Just S

                          - EC 0.3 Ohm porlasztó
                          - E-Juice Bar Alap PG50%-VG50%  Nikotin 3mg

                           -  T - Juice Red Astaire Aroma

 

Ahogy használom: Új porlasztó kibontása után az arra szolgáló kis lyukak mindegyikén addig csepegtetem a liquidet a vattára, ameddig minden cseppet fel nem vesz. Miután már egyetlen cseppet sem vesz fel, rátekerem a tankot, és hagyom 20-30 percet,  hogy álljon. Tűzgomb megnyomása nélkül néhány próbaszívást elvégzek, majd előbb utóbb megnyomom a gombot, hiszen gőzt szeretnék. 
Ennyi előkészítés után az első néhány slukk még nem az igazi, de aztán beáll és jól adja. Finom, kövér gőz. Kb 4 napig tart az öröm, utána következik be a lassú minőségromlás. Néha 5 napig is tartja a jó szintet, de egy teljes hét után fikszen behal a porlasztóm, és égett rossz ízt ad. Na most ahány embert én kérdeztem, meddig húzza ki egy porlasztóval úgy, hogy nem romlik a gőz minősége, általában két hetet, vagy többet, hónapot mondanak. Nekem 4-5 nap alatt már érezhetően kezd romlani. Mi lehet a gond? :D 


e-smoker Creative Commons License 2022.06.15 -1 1 1180

Sziasztok!

 

Ha jót akartok magatoknak,  mint alternatív cigarettát szívók, akkor az EU-nak üzenjetek az új törvénytervezetük megállítása érdekében itt : https://ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/13481-A-dohanyzas-visszaszoritasara-vonatkozo-jogszabalyi-keret-ertekelese_hu

 

Teljesen egyértelmű, hogy a hagyományos cigilobbi akar beavatkozni, és a versenytársakat kiütni a  nyeregből! Ezzel milliók életét veszélyeztetik a jövőben!

 

Még 2 nap van hátra a felszólamlásra, véleményalkotásra, és meglehetősen hiányzik a civil kurázsi az EU-s állampolgárokból.

 

digitalMaci Creative Commons License 2022.04.22 0 0 1179

Sziasztk!

Érdeklődnék, hogy tud-e valaki készülék szervizről. 2 db Geekvape Aegis Legend -em is elromlott, de nagyon jó állapotúak.
Előre is köszi a választ.

reimre Creative Commons License 2022.04.19 0 0 1178

Nem láttam még ilyet közelről (én Eleaf szetteket használok, elég fura ez az alsó töltés) szal max. általánosságban: ürítsd ki, szedd szét és tedd be e tartalék coilt.

A szerelésről videó pl. itt.

Még valami: a videón láthatótól eltérően és mindenképp úgy csinálnám, hogy a beszerelés és feltöltés után 1-2-szer hideg levegőt átszívni rajta majd legalább 15-20 percet állni hagyni, újból hideg levegőt átszívni rajta és úgy használatba venni.

Ha így jó lesz akkor vagy mégis rosszul szerelted össze előzőleg vagy a coil kuka. Igazából ez a videó kevés ahhoz, hogy látni lehetne a rendszer egyéb elemeit (pl. gumigyűrűk) de legtöbbször nem ezek a  bűnösök hanem a coil. (Bár mint mondtam nekem csak Eleaf szettjeim vannak.)

Előzmény: Rolka18 (1177)
Rolka18 Creative Commons License 2022.04.19 0 0 1177

Segítség kellene! Az ára miatt szeretnék átszokni a normál cigiről és a heetsről az e cigire. Vettem egy Drag X készüléket. Azonban használat közben, folyik belőle a liquid. Szerintem jól szereltem össze, illetve a tartályrésze nem enged, csak amikor szívom. Valószínű a levegőztető részen, de ha elzárom teljesen, akkor meg nem jön gőz. Valamit rosszul csinálok, de nem tudom mit…? Segítsetek kérlek! Köszönöm!

cccsaba Creative Commons License 2022.04.05 0 1 1176

Mivel az eliquid,vgmár nem árul előre kikevert alaplevet legutóbb innen rendeltem

https://e-liquidbolt.cc/termek/e-liquid-alaple/

 

Előzmény: jocijocó (1174)
re_mi Creative Commons License 2022.04.04 0 1 1175

https://www.vaperstore.eu/hu/termek/500ml-30pg-70vg-fustbajnok-nicotinos-e-cigaretta-alapfolyadek

 

A 36-ost szoktam venni, de csak amikor akciós, szokott lenni néha 30% is.

Előzmény: jocijocó (1174)
jocijocó Creative Commons License 2022.03.18 0 0 1174

Sziasztok. Nikotinos alaplevet ki hol szerzi be ?

 

reimre Creative Commons License 2022.01.24 0 0 1173

Nem gyártják már? Mert mostanra az alin nagyjából annyi változás van a sarcolás előtti időkhöz képest, hogy felszámolják a tréfát, a 4-800 Ft-os pluszsarcot meg rutinszerűen kerüljük meg mostanság.

Az alis beszerzések még megtréfázva is fele-harmada annyiba fájnak mint hazai forrásból, már amiből egyáltalán van.

Előzmény: Szepi_Apu (1172)
Szepi_Apu Creative Commons License 2022.01.23 0 0 1172

Sziasztok! BF nem mecha MOD-ot keresek, elsősorban még elérhető beszerzési forrást, de újszerűtől sem zárkózom el. Sajnos a régi leadta a füstjeleket. Első sorban Pico Suqeeze, vagy P S 2 lenne érdekes. Kínai rendelés sajnos most már nem játszik. Bármilyen használható megoldást megköszönök!

Szepi_Apu Creative Commons License 2022.01.23 0 0 1171

Szia! Lassan 8 éve, és az analóghoz képest tapasztalt kezdeti javulást követő állapot azóta is megmaradt. Nem lehet, hogy betegség, vagy e miatt a f@s miatti karantén alatti ellustulás?

Előzmény: balazs9999 (1170)
balazs9999 Creative Commons License 2021.12.30 0 0 1170

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van olyan, aki hosszabb ideje, mondjuk legalább 3-4 éve használ liquid alapú e-cigit?Aki igen annál bármiféle egészségügyi probléma merült már fel?

Én kb 5-6 éve használok és az utóbbi fél évben vettem észre, hogy már 2 emelet lépcsőzéstől vagy 500m gyaloglástól rendesen elfáradok, nehezen veszek levegőt

 

re_mi Creative Commons License 2021.12.12 0 0 1169

Annyi féle kütyü van, hogy kiigazodni se egyszerű köztük, tanácsot inkább nem is adnék.

Egy dolog azért van: kezdőknek általában nem szoktak 0,15-ös coilt javasolni, az eléggé fejesugrás a mélyvízbe. Ha mégis ilyet veszel akkor kezdésnek feltétlenül nikotinmentes likvidet próbálj, egy ilyen coillal 18 milligrammos likvidbe beleszívni igencsak mellbevágó élmény lehet.

Kezdésnek próbálkozhatsz a dohányboltokban néhol kapható likvidekkel, de ezek nagyobb része sokak szerint nem igazán jó és nagyon drágák, 18 millis nicotine-shot néhol kapható de az aztán tényleg ultradrága (asszem 1100 Ft/10 ml) és még ezt is kevergetni kell,viszont úgy, hogy felesen vagy harmadolva teszed egyből a tankba nem igazán jó, idő kell az eloszláshoz aztán amikor a nikotinosabb részhez érsz egy 0,15-ös coillal az megrázó élmény tud lenni.

 

Ha utánajártál valamennyire akkor fehér Tamás jútúb csatornáját biztos láttad, ha mégse:

https://www.youtube.com/channel/UCHy9GIXfzn2Iz3unr3w_bFg

Mindjárt az első videó egy kezdőknek szánt tanácsadó.

Előzmény: profectuscat (1168)
profectuscat Creative Commons License 2021.12.11 0 0 1168

Sziasztok!

 

Kezdő vagyok ecigik terén. 

még nem volt saját készülékem, de amennyire lehetett utána jártam a témának. 

Két készülék között vacillálok. Tudnátok segíteni:

 

https://www.vaporesso.com/vape-kits/sky-solo

 

https://www.vaporesso.com/vape-kits/veco-solo-plus

 

Valakinek valamelyikkel van tapasztalata? 

 

Köszönöm előre a válaszokat! 

Szép estét!

berl96 Creative Commons License 2021.11.27 0 0 1167

Sziasztok :)

 

Eladóvá vált az alábbi e cigi készlet, kihasználatlanság miatt.

 

Linkelem az oldalakat ahonnan én is vettem, ott minden infó megtalálható.

Drag3 e cigi: VOOPOO Drag 3 elektromos cigaretta készlet TPP Pod tankkal - Eliq.hu

Tartalék porlasztófejek: VOOPOO TPP Porlasztófej - Eliq.hu

4x18650 akku: jófogáson vettem, azt hiszem 3400mah, de nem emlékszem biztosan. :D  Gond nélkül működött mind.

 

Alig használt, újszerű állapot. Fél éve vásároltam, kb 30-40 ml liquid-et használtam el vele. Az első porlasztó van benne, én nem tapasztaltam ,hogy kezdene elhasználódni.

Nekem egyébként tetszett, csak nem nagyon kaptam rá. Ösz-visz annyi "hibát" tapasztaltam ,hogy amikor folyadékkal töltve elraktam a szekrénybe hetekre egy minimális kiszivárgott (alultöltős tank).

Nem tudom más hasonló készülékeknél ez előfordul e, igazából nekem nem okozott gondot, letöröltem, utána csak üresen tároltam.

 

A képeken is látható liquideket ajándékba adom mellé ha valaki szeretné, de már nincsenek teljesen tele. 

BARLY black - nic 12mg/ml (majdnem tele, kb 90%-ig)

TOBGUN Gold - nic 3mg/ml (félig van, kb 55%-ig)

TOBGUN Black - nic 6mg/ml ( majdnem tele, kb 90%-ig)

 

 

Ár: 20.000 ft

Igény esetén foxpost + 1000ft / házhoz 1500ft

 

 

Ha kérdés merül fel, esetleg kipróbálnád vagy megvennéd, keress nyugodtan.

Tel: +36/30 369 6639

 

 

 

 

 

seszter7 Creative Commons License 2021.11.08 0 0 1166

Sziasztok,

 

Szeretném eladni ezt a 3 szettet:

  • Vaporesso GEN-S 220W Kit NRG-S 8ml (1 hónapig használt), 3 doboz coillal - 20000Ft
  • OBS Cube X 80W Kit 4ml (6 hónapig használt, kifogástalan állapotú), 1 doboz coillal - 12000 Ft
  • Vapor Storm V80 Box Mod TC 80W 4.5ml Kit (sosem használt, fehér színű) - 13000Ft

 

Amennyiben szereted a kávés ízesítésű liquideket 50ml bekevert Coffee Mill kávé ízesítésű (3mg nic) liquidet is adok hozzá ajándékba.

Foxposstal bárhova tudom küldeni az ország területén belül.

reimre Creative Commons License 2021.10.17 0 0 1165

Azt tudtam, hogy létezik gyógyszertári minőségű VG és PG, de azt nem, hogy ennyivel olcsóbb. Ezek elvileg jók, köszi a tippet! Sztem legközelebb ilyet veszek.

Az élelmiszer-ipari aromák már egy bonyolultabb kérdés, amit belinkeltél az az összetétele alapján oldódik (eleve PG alapú) de hogy milyen arányban, mennyi pihentetéssel jó, ha egyáltalán jó, azt ki kellene kísérletezni és most nemigen van hangulatom 5 miliket kevergetni 5-10-15%-os kiadásban, pihentetni 1-2-3 hétig, feliratozni, próbálgatni. Macerás.

Ha neked esetleg bejön valamelyik lécci írd meg!

Köszi!

Előzmény: laziga (1163)
cccsaba Creative Commons License 2021.10.15 0 0 1164

A glicerinről már olvastam hogy valaki a gyógyszertárban veszi,  az élelmiszer aroma nem tudom szívható-e ha kipróbálod majd írd meg.

Előzmény: laziga (1163)
laziga Creative Commons License 2021.10.14 0 0 1163

Sziasztok, https://floravita.superwebaruhaz.hu/novenyi-glicerin-995-os-125-kg-gyogyszerkonyvi-minoseg-1-liter-t178066 ez alkalmas ecigi folyadéknak? Az aromákról olvastam hogy nem mindegyik megfelelő. Vályi mitől függ, hogy jó ecigibe? Ez megfelelő lehet?

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 0 0 1162

Üdv.

Eladó csak kipróbált morph 2 kit tfv 18 kazánnal piros-fehér színben  20k irányárban.Érdeklődni a megadott e-mail címen.

Törölt nick Creative Commons License 2021.09.06 0 0 1161

Eladó Smok morph 2, tfv 18 tank kíséretében. A mod és a tank csak kipróbálva volt.Dobozban, kijelző fóliával.18k-ért érdeklődni a megadott e-mail címen .

 

rdobrony@gmail.com

reimre Creative Commons License 2021.06.18 0 0 1160

Gondolom a gyakorlatban úgy működik, hogy az e-cigit ugyanott szívhatod legálisan ahol az analógot.

Előzmény: druida21 (1159)
druida21 Creative Commons License 2021.06.15 0 1 1159

Sziasztok! Segítség kellene! Hamarosan indulnánk párommal Mallorcára, érdekelne, hogy milyen szabályok vonatkoznak e-cigarettázásra. Azt olvastam, hogy nyílvános helyen nem szabad. Viszont azt nem tudom, hogy ez alatt minden külterületet értenek, vagy csak a forgalmasabb helyeket? Hogy működik ez a gyakorlatban? Tudna valaki valós infót adni erről! Köszönöm! 

re_mi Creative Commons License 2021.06.06 0 0 1158

Már régen kaptam tőlük emailt az újraindulásról, most ugyan nem kell semmi de rájuk néztem: a Solub aromák és a nagy kiszerelésű alapok jól (10-25%) megdrágultak de így is elég olcsók. A TPA és extreme aromákat sztem már tavaly is ennyiért vettem.

 

Utánvéttel mondjuk nagy kockázat nincs, de a januári akció óta azért nem tartom őket megbízhatónak.

Előzmény: e-smoker (1157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!