Majd lábjegyzetben elmondja, hogy a szövegben Orbán Viktort véleményének adott helyet, és amely szöveg nem feltétlenül tükrözi a saját álláspontját, de biztosra nem tudja, mert elég régen volt neki olyan.
OV-nek most meg van minden lehetosege hogy megmutasa tudja kormanyozni az orszagot..ugy latom a szekrenybe nem talaltak csontvazakat hiszen mar mondanak..tessek kormanyozni...
nagyon jelentősen tévedsz, tévedésed alapja az ami általában a baloldalt jellemzi: a társadalom és az emberek alábecsülése. a fidesz meg teljesen megérdemelten mióta kormányoz minden héten beleszaladt eddig egy pofonba, aminek hamarosan megérkeznek a következményei természetesen a legfőbb alap mégiscsak egy versenyképes ellenzék kiépülése, az mszp a hétvégi kongresszus döbbenetes mozdulatlanságával végleg kiirta magát a komolyanvehető jelöltek listájáról
"akkor a az itt élők számára kibaszottul lényegtelen, hogy neked onnan New Orleasból tetszik-e, és hamarabb leérsz a reptérről Szegedre villogni a dollároddal."
Az valoban lenyegtelen,de az mar nem ,hogy azota nem duborog keresztrul Szegeden,Balastyan,Kisteleken, Felegyhazan,Kecskemeten a kamionforgalom, ugyanigy nem duborog keresztul Siofoktol Balatonkereszturig aztan se Kanizsan, Sormason,Becsehelyen es Letenyen a falu foutcajan.
megaztan ahogy elneztem azert a magyarok is szepen hasznaljak ezeket az utakat de tudod mit akinek nem tetszik ne jarjanak rajta menjenek a regi fouton ,most ugyis alig van ott forgalom es igy biztonsagosabb is .
Nekem viszont jo,hogy megepult es a legkevesbe sem izgat,hiogy neked ez tetszik-e avagy nem, az az erdekes nekem mi tetszik mert csak a sajat erdekem erdekel a tied a legkevesbe sem.
Pontosan erre mondják, hogy a kibicnek semmi sem drága. Te kényelmesen autókázol, mi pedig fizetjük hátralévő aktív éveinkben. Csak mondjuk ha már arról beszélünk, hogy jól dolgozott-e a kormány, akkor a az itt élők számára kibaszottul lényegtelen, hogy neked onnan New Orleasból tetszik-e, és hamarabb leérsz a reptérről Szegedre villogni a dollároddal. De bármikor készséggel elismerem, hogy Magyarország lakosságán kívül mindenkinek kurva jó volt a gyurcsányizmus, csak akik itt laknak, azok szoptak vele egy orbitálisat. Úgyhogy el is kergettük őket a büdös francba. Te meg sírhatsz utánuk.
Bocs.,hogy beleszólok ..bár látnivalóan felesleges, hisz egy teljességében elkötelezett emberrel kellene vitáznom! Nem teszem! Csak néhány megjegyzés!-nem elég padlóra küldésről beszélni .. ez egy .szöveg, haljuk reggel este, csak szerencsére! nem igaz!Mármint az ország szerencséjére! Sokaknak meg nem! Ft. rengetés ..stb ..stb! csak a közelmultból! -a Miniszterelnök egyfolytában hazudik! .. kénytelen szegény ,mert a beo.-k mindég szarba hagyják! / Pálinka főzés..? .. 4.es ut!?? Vasúti szárny vonalak!?? -5 db..!!?? Nevetséges!! mi lesz az igaz!?? -persze egy darabig lehet a szocikra mutogatni! ..de utánna?? Jön a kánaán? - ja és még a fő rendőr féle kéthét!! ?? Azóta az összes rendőrt aki csak értett valamit a dolgából már kirugták a körzzetimegbízottig bezárólag .. akik meg eddig is loptak azok most még jobban ..mert ha tetten érjük .. ugye aztmondja , majd Orbán Viktor kihozza!! .. hát ide jutottunk! Bizony hosszú 20 év kellett hjozzá , de sikerült! Se rend, se hadsere, se vízügy ..semmi! Mind a Terepjárós "magánbefektetők " zsebében van! A kormány is!!! ..Csak az a kérdés ,hogy ki miből és mennyire részesűl! Szó sincs itt az ORSZÁG népéről! ..már régen! Bocsánat de ez a véleményem! Nem szoktam fórumozni, most is kár volt ..igaz!?? Üdv.: L.
Ok engem meg lehet gyozni,rakd ide a szamitasaidat hogyan kalkulaltad ezt ki, mert hasra utve en is tudok mondani, mit 30 %-al dragabban 300%-al dragabban epult az meg..
Nem is varok en olyasmit . Miert kene? Nekem viszont jo,hogy megepult es a legkevesbe sem izgat,hiogy neked ez tetszik-e avagy nem, az az erdekes nekem mi tetszik mert csak a sajat erdekem erdekel a tied a legkevesbe sem.ERs az en erdekem az volt legyen ott autopalya es most van
Egy momentumot kihagytál: nem pofázhat mindenki, csak a főnök közvetlen emberei, azok viszont bármit okoznak, védettek... hiszen a főnök emberei, a főnök meg nem választhat rosszul.