Keresés

Részletes keresés

Ariel_500 Creative Commons License 2023.07.30 0 0 9

Azt mondod hogy van remény? Május közepén volt jobboldali lágyéksérv műtét. A vágás lenyúlik a zacskóig, vagy éppen kicsit bele is nyúlt. Dehát két hónapja volt

Előzmény: Diótörő (8)
Diótörő Creative Commons License 2023.07.30 0 0 8

Proszti műtét, meg hólyagnyak szűkület műtét után nekem is vagy fél éve megnőtt az egyik golyóbisom szépen csöndben, alig vettem észre, mert nem fájt.

Na irány a dokim, aki kézbe vette és rögtön mondta, hogy ez csak víz, de azért megnézte UH-gal is és megerősítette, hogy ezzel nincs mit csinálni.

Aztán ahogy jött vagy két hét alatt észrevétlenül el is tűnt. Nem tudom miért jött és mi miatt ment el, de azóta rendben vannak golyócskáim:-)

Ariel_500 Creative Commons License 2023.07.29 0 0 7

Hernia az csak sérvet jelent. Hozzá kell tenni hogy milyen sérv, mert többféle van. Miért kell ezzel Pozsonyba menni? Péterfyben tökéletesen megcsinálták nekem vagy 30éve

A napokban a jobb oldalon nőtt meg a herém. Ma látta urológus. Nem kell vele semmit csinálni, ha nő, , ha fáj vagy lázas lesz akkor műtjük, de az egész herét kivesszük, mondta a doki

OK öreg farok vagyok már, de mégis miért

Azt mondta hogy később gondot okozhat

És ha nem? Vén korban minden lehetséges, de max kétszer műt

Basszus

Utóbbi években volt két műtétem és igen jól abszolváltam mindkettőt. Lehet jó a szervezetem

Előzmény: Alajos09 (6)
sikkes Creative Commons License 2023.02.25 0 0 5

Túl estem rajta. A jobb oldali here burokban felgyülemlett folyadékot műtéttel távolították el. Keskeny metszés a lágyékban, kihúzzák a herét, fölvágják a hereburkot, kifordítják a golyót. Folyadékot kiürítik. A golyót a kifordított hereburokba visszahelyezik, pár öltéssel összevarrják. Így, mivel nincs lezárva a hereburok és ki is van fordírva, a folyadék nem gyűlemlik fel. Altatásban végezték a műtétet. Három nap kórház. Két hét múlva már szexeltem.

Előzmény: zolika1981 (-)
zolika1981 Creative Commons License 2010.06.15 0 0 4
Nem a név helyes here víz sérv! A visszér más betegség.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.15 0 0 3
Javítás: viszérsév.
Mai eljárás miként nem ismerem. régebben ez úgy zajlott, hogy a hasfalon, a combtő közelében egy kisebb nyiláson keresztül, elektromos kauterrel állították helyre a tágult viszeret. Ritkábban a herezacskón ejtettek bemetszést. Kisműtét, nem kell tartani különösebben tőle.
Előzmény: zolika1981 (2)
zolika1981 Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2
Szia
Érdekelne ez a gyógyszeres megoldás tudod esetleg a gyógyszer nevét?
Ezt a megoldást nem vetette fel sajnos a doki tehát most hallom először ő műtétet javasolt. Tudnál esetleg információval szolgálni?
Előzmény: Megkő Tóni (1)
Megkő Tóni Creative Commons License 2010.06.15 0 0 1
Gyógyszerrel is kezelhető.
sneci Creative Commons License 2010.06.15 0 0 0
eddig 0 tapasztalatom van róla.
Előzmény: zolika1981 (-)
zolika1981 Creative Commons License 2010.06.15 -1 0 topiknyitó
Sziasztok
Épp egy herevízsérv műtét előtt állok és szeretnék többet megtudni az eljárásról amennyiben van tapasztalat a témában izgatottan várom a hozzászólásokat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!