Keresés

Részletes keresés

Discovery2 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 24
Sajnos nálam már régen kiborúlt. 15 éve vagyok Pannon előfizető és az elmúlt kb 3 évig minden rendben volt.Innentől elkezdett romlani a térerő.Jeleztem az ügyfélszolgálaton,közölték náluk minden rendben. Újra reklamálás,akkor felajánlották,hogy szereltethetekegy antennát a tetőre a lakásba egy tartó és lehet egy helyhez kötött mobilom. Nem nagyon tetszett az ötlet.
Újabb reklamálás. Az mondták mert mélyen lakom hiába erősködtem,hogy ez épp egy domtető,ez sem használt. Azután jöttek a domborzattal. Amit elfogadok, de szerintem a dombozat általában évezredek alatt változik exsztrém esetekben gyorsabba,de ilyet az elmúlt 13 évben környezetemben nem tapasztaltam. Következő érv, hogy biztosan valait elém építettek, sajnos ez sem igaz.Ez egy kertvárosi rész a városrész a 80-as években épült. Kértem jöjjenek ki egy műszerrel, vagy fűzfavesszővel vagy bár mivel és bizonyítsák be, hogy Ők bizony jól szolgáltatnak csak én vagyok a hülye. Erre sem hajlandók. Viszont a rra van idejük és energiájuk, hogy a hülye mobil internetjüket rám akarják melegíteni.Hiába mondom, telefonálni sem lehet. A válasz: az internet működni fog.... Teljesen hülyének néznek. Vállalkozás lévén több telefont használunk. Amivel gazdagítjuka TELENORT az kb. évi 1 Millió HUF. Ennyiért igazán sz@arba sem vesznek. Nem marad másmint a szolgáltató váltás. a TELENOR szolgáltatása egy nagy SZ@R!!!
pucalaca Creative Commons License 2010.09.13 0 0 23
Nálam most borult ki a bili. Elment a térerőm a telórol. Behalt a simkártyám. Hívom a telefonos ügyfélszolgálatot (1220), hogy legalább azt elérjem, hogy irányítsák át a hívásaimat másik számra. 4 újrahívás és 53 perc zenehallgatás után meguntam. Csak 1 élő ügyintézővel beszéljek, olyat üzenek a vezérkarnak, hogy befosnak. :) Most kibuktam rajtuk nagyon.
Zetorforever Creative Commons License 2010.08.30 0 0 22
Összességében véve mi a véleményetek a Telenorrol? Jelentett valami nagyobb változást a pannonhoz képest, mert én úgy vettem észre hogy csak kevés újítás történt szóval lényegében ugyan az mint a pannon. Mondjuk én így is meg vagyok velük elégedve, előfizetésesként egy elég jó csomagban vagyok, és eddig sosem volt panasz. Elég gyakran csúszni szoktam a számla befizetésével,de még egyszer sem jött semmi levél hogy fizetni kéne....! Szóval ez így jó:)
m.v.elelctro Creative Commons License 2010.08.28 0 0 21
És azt sem árt tudni,hogy(pl. az én esetembe pannon 250csomag) kifizetem az 5 ft-os percdíjat+4v5ftos kapcs. díjat és levonják a perceket a 250es limitemből.Ez azt eredményezi,hogy hamarabb túl lépem a 250percet azután 9ft+áfával többért adják a perceimet:))))
Előzmény: Törölt nick (6)
tompi03 Creative Commons License 2010.06.22 0 0 20
Igen kivált, de ugyan úgy a Telenor hálózatát használja. Mivel legbelül a Djuice a Telenor egy alrészlege.
Előzmény: linoleum45 (18)
linoleum45 Creative Commons License 2010.05.21 0 0 18
Én úgy halottam, hogy a Djuice már különvált a Pannontól, tehát már egy külön szolgáltató 4-ként.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 16

Mér, eddig nem volt itt.... dehogynem. Név váltás azt csókolom. Ennyi, az egész.

alexandra232 Creative Commons License 2010.05.19 0 0 15
Én eddig djucos voltam.Most akkor a pannont ugyanolyan árban hivom mint eddig is vagy nem???
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.19 0 0 14
a pannon már régóta telenor, szal abszolute tökmind1. csak az emberek itt nem ismerték a kék propellerke logót (ami egyébként 'perpeetum mobile' : > )
Előzmény: Törölt nick (-)
asdf_ Creative Commons License 2010.05.19 0 0 12

Vegulis tenyleg tok jo dolog ez a percalapu net. Pl. barmi chatcucc alkalmazasat el lehet felejteni (messenger, skype), mert minden egyes status message (ismeroseid kijelentkezese, bejelentkezese) maris beinditja egy percre a szamlalot, a negyedorankenti levellekerdezes is  stb, stb.

Szerintem ez egy szornyszulott csomag... :)

Előzmény: TuRneRb (11)
TuRneRb Creative Commons License 2010.05.19 0 0 11
Én jó ötletnek tartom ezt az új netcsomagot. Valakinek ez bőven jó. Nekem is kéne egy ilyen csak hát...diákként ennyira ezt nem tudom megfizetni a rendes netem mellett...:S
JohnHenry Creative Commons License 2010.05.18 0 0 10
06-20-0-000-000

imi972 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 9
"...holnap, május 18-án..."
"...holnap (május 18-án)..."

Most akkor mi van ma vagy holnap, ugyanis ma van 18-a.
Esetleg időutazó vagy, aki eltévedt egy nappal, a G.M.C.-t megmutatod? :-)))
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 8
Meg ez mit jelent?

A szolgáltatás megrendelésére, lemondására, illetve a csomagok közti váltásra kártyás ciklusonként egyszer van lehetőséged.

Mennyiért? A nevetséges többszáz ft-ért, amihez még nevetségesebb módon +1 ft-ot is levonnak?! Ráadásul minden váltáskor kikapcsolják a roamingot, h megint többszázért bekapcsolhasd, amikoris levonnak +1 ft-ot?!
V csinálják végre egész értelmesen, mint a T-mobil?
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 7
Csak a számlásoknak, azaz mégsem igazán olcsóbb mint a vezetékes...
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 6
Az 5ft-os kisbetűse:

A szolgáltatás az ÁSZF-ben meghatározott, idő alapú Telenor számlás előfizetésekkel vehető igénybe. Hívás tarifacsomagokkal nem vehető igénybe a szolgáltatás. A szolgáltatás automatikusan törlésre kerül, amennyiben olyan tarifacsomagra váltasz vagy térsz át, amellyel nem vehető igénybe a szolgáltatás.
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 5
Máris műszaki hibájuk van...
Greyhound 2010 Creative Commons License 2010.05.18 0 0 3
bejelenti Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, amelyben 10 óra használat csupán 3 000 forintba kerül

Volt ilyen "dobozos internet" nevű cucc annakidején a Matávnál, úgy tíz éve. Leemelted a polcról, aktiváltad, és netezhettél, hasonlóan horror árakon mint ez. Retrómozgalmat indít a Telenor, melynek következő lépcsőfoka a Nokia 3210-es mobilkészülék újraforgalmazása lesz, Praktikum csomagban 30.000 Ft-os áron?
Előzmény: Törölt nick (-)
Qqberci Creative Commons License 2010.05.18 0 0 2
Hát igen, a Westel is egy olyan megsiratnivaló magyar név volt...
Előzmény: Fáradt Vándor (1)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2010.05.18 0 0 1
Ugyanaz történt, mint a Westel esetében... felvették az anyacég nevét. Akkor miért nem sírtál? ;)
Előzmény: Törölt nick (-)
Psycho Dad Creative Commons License 2010.05.18 0 0 0
Pann0n
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.18 0 0 topiknyitó
A Telenor márka (korábbi nevén Pannon) Magyarországra érkezése alkalmából a vállalat minden eddiginél alacsonyabb árakat, egyszerűbben használható mobil szélessávú szolgáltatásokat és a piac radikális átalakítását ígéri az ügyfelek számára, ezzel együtt a vonalas telefont a felesleges kiadások közé sorolja.

Ennek keretében a Telenor

  • a mobilról vezetékes irányba történő hívások tekintetében minden eddiginél alacsonyabb, 5 Ft-os percdíjat vezet be;
  • bejelenti Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, amelyben 10 óra használat csupán 3 000 forintba kerül;
  • országos televíziós imázskampányt indít.
  • A világszerte 179 milliós ügyfélkörrel rendelkező Telenor márkára történő váltásra holnap, május 18-án kerül sor. Ennek keretében számos olyan új termék és szolgáltatás válik elérhetővé, amely beváltja majd a magyar fogyasztók érdekét szolgáló szorosabb verseny megteremtésére, a magasabb fogyasztói érték létrehozására és az innováció további előmozdítására tett ígéreteket.

    A mobil tarifák és a vezetékes hívások díja közötti különbség megszüntetése a vállalat várakozásai szerint a telefonálási szokások gyökeres átalakulásához vezet, amint az ügyfelek felismerik, hogy nincs többé szükségük a mobiltelefon mellett vezetékesre is. A Telenor most elérkezettnek látja az időt a 3 millió, még vezetékes vonallal rendelkező magyar ügyfél felesleges kiadásainak megszüntetésére.

    Anders Jensen, a Telenor Magyarország vezérigazgatója szerint az ajánlat mérföldkőnek számít a mobiliparágban. A bejelentés egybeesik a mai Távközlési Világnappal, míg a holnapi nap az Internet Világnapja lesz:

    „Arra törekszünk, hogy a Telenor értékeit úgy hozzuk el Magyarországra, hogy az átalakítsa a felhasználók mindennapi életét. A Telenor név mögötti tartalom lényege, hogy a jövő megoldásait a jelenben teremtsük meg. Ezzel véget vethetünk többek között a költséges vezetékes telefonálásnak, a követhetetlen árképzésnek és a nem megfelelő szintű értéket biztosító mobil szélessávú szolgáltatásoknak. A percdíjak csökkentésével a mobiltelefonálás válik a telefonos kommunikáció egyetemes formájává. Így nem csupán pénzt takarítunk meg a fogyasztók számára, hanem a vezetékek és a kábelek miatti kötöttségektől is megszabadítjuk őket.

    Ígéretet tettünk 3,5 millió ügyfelünknek és kollégáinknak, hogy 2010 a gyökeres változások éve lesz, melynek következményeként olyan egyszerű, intelligens és megfizethető termékeket kínálhatunk, amelyek megkönnyítik vásárlóink életét, különösen a mostani nehéz gazdasági helyzetben. Az ügyfelek bizalommal fordulhatnak a Telenor felé, hiszen a cég hosszú ideje létező igényekre ad választ. Célunk az, hogy Magyarország kedvenc mobilszolgáltatójává váljunk.”

    Egy, a Telenor által végzett felmérés eredményei szerint a felhasználók 90%-a elégedetlen a mobilról vezetékes irányba bonyolított hívások magas díjaival. Annak érdekében, hogy e nehéz gazdasági helyzetben kevesebb pénzért többet kínálhasson ügyfeleinek, a Telenor holnaptól elindítja Vezetékes-hívó szolgáltatását, amelynek keretében a vezetékes számok rendkívül alacsony, 5 forintos percdíjjal[1], külön havidíj nélkül hívhatók mobiltelefonról. A háztartások havonta akár 2 821[2] forintot is megtakaríthatnak ezzel az új szolgáltatással.

     

    A felhasználóknak többé nem kell aggódniuk a költségek miatt, amikor barátaik vagy családtagjaik vezetékes telefonját hívják mobiltelefonról, emellett megnyugtató lehet számukra a tudat, hogy ezt ezentúl bárhonnan, bármikor megtehetik. A Telenor valószínűsíti, hogy ennek hatására a felhasználók a vezetékes hálózatokról a vezeték nélküli hálózatokra térnek majd át. Ez pedig azt jelenti, hogy a többi európai országban megfigyelhető tendenciával összhangban lassan Magyarországon is leáldozik a vezetékes telefonálás kora.

     

    Mindezek mellett a Telenor bevezeti Magyarország első percalapú, feltöltőkártyás mobilinternet csomagját, az Internet Praktikum csomagot, amely leegyszerűsíti és olcsóbbá teszi a mobilinternet használatát.

    „Amikor jegyet foglalunk egy repülőgépjáratra, nem megtett kilométereket vagy üzemanyagot adnak el nekünk. Miért lenne másképp a mobilinternet esetében? Az emberek szabadon akarják használni az internetet, és csak arra kíváncsiak, hogy a használat egy adott idő tekintetében mennyibe kerül nekik. A Telenorral most mindkét kívánalom teljesül” – mondta Anders Jensen.

     

    Az új felmérések adatai szerint a felhasználók 75%-a – különösképpen azok, akik számára újdonságot jelent a mobil szélessáv használata – könnyebben értelmezhetőnek találja, ha időmennyiséget, nem pedig adatmennyiséget vásárol, hogy a szolgáltatást a szabadságuk idején vagy otthon vehessék igénybe. Azok számára, akik nem tudják, milyen gyakran van szükségük internet-hozzáférésre, a legegyszerűbb választás a most bevezetett percalapú díjazás - annyit fizetsz, amennyit használsz -, így az internetes böngészéssel arányos fizetés lehetőségének biztosításával a Telenor megszabadítja e felhasználókat a követhetetlen áraktól és azoktól a méltánytalan korlátozásoktól, amelyek felhasználási szokásaikkal már nem egyeztethetők össze. Az árak 10 órányi mobilinternet-használat esetén 3 000 forintnál kezdődnek; ezt a Telenor az ország lakosságának jelenleg mintegy 65%-át lefedő 3G hálózaton keresztül biztosítja.

     

    Anders Jensen vezérigazgató megítélése szerint a Telenor innovatív stratégiája, amellyel személyre szabottabb, magasabb ár-érték arányt képviselő szolgáltatások biztosíthatók, gyors növekedést eredményeznek azáltal, hogy a fogyasztók a vezetékes hálózatról áttérnek a mobil hálózat használatára, és egyben felgyorsul a mobil szélessáv elterjedése is a lakosság körében.

     

    Végezetül 2010. május 18-tól a Telenor 59 Ft/0,1 MB-ra csökkenti az EU-n belül az adatletöltési díjakat. A három szolgáltató közül így a Telenor kínálja majd a legkedvezőbb roaming díjat, és tovább növeli azon felhasználók számát, akik profitálnak a mobil szélessáv használatából.

     

    A felhasználók holnap (május 18-án) kaphatnak közelebbi képet a márkáról, amikor a Telenor elindítja országos televíziós kampányát. Ez az imázskampány bemutatja, hogy a Telenor olyan emberközeli vállalat, amely elkötelezte magát az emberek mindennapjainak jobbá tétele mellett, másrészt, hogy a Telenor világszinten is vezető, 179 milliós ügyfélkörrel rendelkezik, harmadrészt pedig, hogy a vállalat nagyobb értéket és innovációt kíván teremteni a felhasználók valós igényeinek és törekvéseinek megismerése révén.

     

    http://www.telenor.hu/sajto/sajtokozlemenyek/2751

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!