Keresés

Részletes keresés

zlevi1 Creative Commons License 2013.08.29 0 0 14

Sziasztok!

Van 2 db eladó Frakk B1 hátsógumi újszerű állapotban (nagyon jó áron) ! Eredeti Orosz gumik!    
elérhetőség :  06209568815

Nagy N. Éva Creative Commons License 2013.05.10 0 0 13

Sziasztok!

Az én sztorim ügyfél oldalról kapcsolódik a költöztetéshez, remélem nem baj.

Pár hónapja költöztünk Veszprémből Budapestre, egy két szintes családi házból egy három szobás lakásba. Több bútor, mint amennyi befér, két gyerek, két papagáj, két kutya... Biztosra vettem hogy csomó probléma lesz, már a költöztető cég keresésekor előre stresszeltem magam, végigtelefonáltam többet is, elsoroltam sirámaim, horror összegeket mondtak, fogtam a fejem. A bútorok egy részét két rokonnak kellett leszállítani, egyik szintén budapesti cím, másik meg érdi. Amik velünk jöttek, azok mellé az állatok szállítását meg pár érzékeny növényét is meg kellett oldani (különleges orchideák és más egzotikus példányok, férjem hobbija és félig szakmája is). A saját autónkat eladtuk, rokonságban nem volt autó, így jó lett volna, ha engem és a két gyereket is el tud vinni pluszban a költöztető cég (férjem már előre feljött Pestre, az új lakásba). Szóval nem volt egyszerű.

Nagyon kellemes meglepetés volt, és azóta is szívből reklámozom őket: a Servitius Költöztetés volt a megoldás minden nyűgünkre. Meghallgatták az igényeimet, nagyon kedvesen reagáltak és azonnal mondták, hogy persze, meg tudnak oldani mindent, nem kell aggódni, és nagyon korrekt árat adtak az egészre. És hihetetlen, de a költöztetés teljesen problémamentesen lezajlott mindhárom címre, minden bútor oda került, ahova kellett, mi az állatokkal együtt a raktérben kaptunk egy helyet a direkt részünkre berakott és rögzített padon, és frankó volt az egész. Le a kalappal előttük! Példaértékű a költöztetési szolgáltatásuk.

pöszmösz Creative Commons License 2013.02.09 0 0 12

Jólenne felpörgetni ezt a fórumot is gondolom mindenkinek vannak érdekes sztorijai.

Előzmény: Péter az állat (11)
Péter az állat Creative Commons License 2013.02.09 0 0 11

Üdv itt!

Előzmény: pöszmösz (10)
pöszmösz Creative Commons License 2013.01.31 0 0 10

Sziasztok!

Újoncnak számítok itt,de most találtam rátok.

Közel 6éve űzön ezt a szakmát és imádom bár nő vagyok.Férjem 15éve csinálja és ő sem tudná már elképzelni magát más munkában.Bár ami igaz amióta válság van elmegy építőiparba is apukámékkal  :D

Ti hogy álltok amióta beütött a krakk?

fuvarborze.hu Creative Commons License 2011.04.26 0 0 9

Nézzétek meg a www.fuvarborze.hu oldalát, itt nagyon sok féle fuvarozó cég van! Ha valakinek van elszállítandó csomagja, rakománya, ingyenesen feltöltheti az oldalra!

j.a.n.i. Creative Commons License 2010.12.15 0 0 8

Üdv. Mindenkinek!

Esetleg tud valaki olyan céget vagy vállalkozót, aki rendelkezik 8-10 tonna teherbírású, zárt, 1,5 tonnás emelőhátfalas autóval??

Köszi.

jani

removal Creative Commons License 2010.11.30 0 0 7

Kedves vállalkozó és cégvezető urak!

Elhatároztuk a cégemnél dolgozó srácokkal,hogy a téli időszakban ruha gyűjtésbe fogunk és a begyűjtött ruhákat meleg étel(leves) és forró tea osztásával egyetemben eljuttatnánk a rászorulóknak minden vasárnap.

Aki úgy gondolja,hogy tudd segíteni és szívesen szánna erre időt az jelezze! 

t38 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 6

Kedves PolyákF. a másik fórumban is leírtam már rólad és a hozzád hasonló próbálkozókrol elég sommás véleményemet.

"Meg is lehet belőle élni" A szolgáltatóipar (fuvarozás, épitőipar, fodrászat, stb) pont ettől van szarban mert ahogy ezt már olvashattad tőlem egy VÁLLAKOZÁS!! nem egyszerű megélhetési forrás arra ott van a TESCO, McDonalds, stb. Egy vállalkozás minden esetben NYERESÉGÉRT dolgozik. Majd miután nyereséget termelt, visszaforgat, fejleszt, NÖVEKEDIK. De semmiféleképpen nem STAGNÁL, nem csökken, hanem fejlődik. Tudod a világ ettől megy előre a többieknek ott az alkalmazotti státusz. Továbbra is várom válaszod a másik fórumon feltett kérdéseimre.

1., 200 költöztetés 9 hónap alatt 1 autóval, kezdőként??? Nem túlzás egy icipicit??

2., Mennyi szerepelt az adóbevallásodban???

3., A barátaid, munkatársaid be vannak jelentve??

4., Biztos, hogy neked való a vállalkozósdi???

Sok embert megismerni az iwiw-en vagy a facebookon is lehet (ahogy látom ott is folyamatosan szerepelsz) ráadásul úgy nem rontod azok boltját akik komolyan gondolják amit csinálnak, előre kiszámolják a bevétel-költség arányokat és folyamatosan teszik vissza a pénzt ahelyett, hogy felélnék az egyetlen vagyonkájukat a munkezközüket.

Előzmény: Polyák.f (5)
Polyák.f Creative Commons License 2010.05.21 0 0 5
Nem reklámozni szeretnék de mi a barátokkal tavaly augusztus óta költöztetünk.Minket a válság kényszerített erre az ősi szakmára :)
Szerintem érdemes csinálni sok embert meg lehet vele ismerni és meg is lehet belőle élni.

Csimpolya Creative Commons License 2010.05.17 0 0 4

Elismerem, tényleg nem túl valószínű, hoigy idetéved olyan valaki aki részes volt benne. Abban reménykedtem, hogy az illető fia/lánya/unokája hírt adhat róla. Lehet, hogy a kedves papa mesélt a daliás időkről. Még az sem lehetetlen, hogy némi nosztalgiával gondolt rá.

Azért tartom elképzelhetőnek, mert az 1970-es évek végén együtt dolgoztam egy nyugdíjas nővel, akinek ezredes volt a férje a negyvenes években, és elmondta, hogy a férje nem kapott munkát, ezért a Vásárcsarnokban dolgozott, mint rakodó.

Előzmény: Péter az állat (3)
Péter az állat Creative Commons License 2010.05.17 0 0 3
Ha belegondolunk, milyen régen volt, nem hinném, hogy konkrét választ kapsz a kérdésedre. Legalábbis olyantól nem, aki tagja lehetett egy ilyen brigádnak, mivel azok olyan 80 körül járhatnak. Ráadásul ez nem egy olyan tevékenység amit túl hosszú ideig lehet művelni (bár olyan is van szép számmal), így azóta biztos volt egy pár generáció.

Az általad említett szófordulatok sem feltétlenül szólnak mellette. Ismerek olyat, aki ma is így beszél az ügyféllel, de nem volt ez másként 1930-ban sem, ahogy azt pl itt is olvashatod.
Ebben a novellában egyébként az a legérdekesebb, hogy a legnagyobb változás azóta, hogy már nem a Sári húzza a kocsit, meg hogy ma már mobilon hívják az embert. A többi viszont, kis jóindulattal, játszódhatna akár ma is.
Előzmény: Csimpolya (2)
Csimpolya Creative Commons License 2010.05.17 0 0 2
Attól tartok, csak mint megbízó beszélhetnék a költöztetőkről, de ezt nem teszem. Viszont lenne egy kérdésem, hátha ti tudjátok a választ. Hallottam vagy olvastam valahol, hogy az ötvenes években alakult egy brigád az ún. deklasszált elemekből, és költöztetéssel foglalkoztak, méghozzá igen jól. Teljes átéléssel köszöntek "kezicsókolom, nagysasszonyt" a legslamposabb nőszemélynek, és a szokott trógerszöveg helyett valami ilyesmi hangzott el: kérlek, kedves urambátyám, emeld meg a szekrény jobb sarkát! A hírek szerint olyan jól dolgoztak, hogy még egy filodenronról sem hullott le a levél. Egyszóval: ki mit tud? Legalábbis erről? Igaz-e, vagy csak afféle urban legend?
Péter az állat Creative Commons License 2010.05.16 0 0 1
Az valóban j0, már annak aki ilyet szeret. Mert bár hamar megvan, de nagyon "gerinc gyilkos" dolog az ilyesmi. :-)
Előzmény: Törölt nick (0)
Péter az állat Creative Commons License 2010.05.16 0 0 topiknyitó
Hajrá fiúk!

(És lányok, mert állítólag ilyen is van.)

A topic leírásban minden lényegeset elmondtam. Most már csak a hozzászólásokat várom. Lehetőség szerint minél többet.

Kellemes időtöltést!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!