Keresés

Részletes keresés

inverz Creative Commons License 2011.12.17 0 0 154

szövegértelmezési problémáiddal fordulj szakorvoshoz... :)

Előzmény: Törölt nick (149)
inverz Creative Commons License 2011.12.17 0 0 152

Megint manipulálták a Híradót

Kilenc szakszervezet tiltakozik az ellen, hogy úgy állították be őket, mintha nem lennének szolidárisak az egy hete éhségsztrájkolókkal. Tovább »

forrás: Index.hu

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.17 0 0 149

Maga a topic címe bizonyítja, hogy eddig MSZP-s fennhatóság alá tartozott.

Gumikalapácsos Oszkár Creative Commons License 2011.12.17 0 0 148

Nemzeti Retusálás Rendszere.

Gumikalapácsos Oszkár Creative Commons License 2010.05.29 0 0 146
Mindkét köztévén Buktor esküje. Nem elég az egyiken? Indul a nyalifali?
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.14 0 0 144
Minden bizonnyal már belátták ....
Előzmény: Ting Fu doktor (142)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 143
Itt rég nem az ország által termelt javak elosztásáról volt szó, hanem a kölcsönökéről.

Az Unió polgárai egy valag pénzt hánytak kazalba, és idedózerolták hogy szeggyük össze magunkat, csináljunk valamit, mert a közös kőccséget mindenkinek fizetni kell. Adtak pénzt, hogy pörögjünk fel, termeljünk, kereskedjünk, váltsuk le a kövületeinket működő emberekre és gépekre és rendszerekre. Kíváncsi lennék hová és mivé lett az a pénz.

Persze rossz lehetett a tolmács, a szeggyétek össze magatok'at úgy fordíthatta, hogy szeggyétek meg magatok'. Pedig hamarosan jönnek a számlák, amiket fizetnünk kell, addigra hős vezéreink, akik jobbnak, balnak, mégjobbnak, mégbalnak nevezték, nevezik magukat, huss sehol nem lesznek már a lóvéval, mi meg zsé híján adjuk majd a termőföldjeinket, a lakásainkat és az ivóvizeinket. Meg a sok tévézéstől legyengült testünket. A kultúránkat meg már rég oda is adtuk.

Ki a francot érdekel mindezek mellett egy tévébeli főmajom pozíció lenyúlása... Egyáltalán mi az a tévé? Szórakoztat? Netán újságír? Megmondja a frankót? Közvetít a valódi életről vagy ami abból még megmaradt? Vagy csak nyom egy kis gyógyszerreklámot két uszulás és ismétlés közé?
Előzmény: Törölt nick (139)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 142
Fletó szavaival élve, ez az egész kicsinyes f.szkodás a Fidesztől.

Az ilyen apróságok adják a lovat a Jobbik alá. Sok ilyen apróság miatt lehet egy bolhából elefánt :(
Előzmény: Törölt nick (138)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 141

Jah, így az internet korában...

TV nekem is csak dísznek van. Bár most pl megnéztem élőben Olgit,de ez nem jellemző..

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 140
Igy van de élelmes a fidesz mert egy kis hiányelengedéssel neki is fog maradni épp elég. Tessen elhinni ők sem angyalok.
Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 139

Biztos, hogy blődség?

Egy ország általt termelt javak elosztása, úgy működik, ha valaki sokat visz akkor a többinek kevesebb marad! Azért a szocik elég rendesen markoltak!

Előzmény: Törölt nick (134)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 138
Miert kellene megállítani ? Annyian vannak hogy jószerivel azt csinálnak amit akarnak. Hidd el ertelmes ember megkiméli magat az ilyen adóktol hírektől. Engem csak az zavar hogy 4 közszolgálati adót tartunk el a semmiert.

Most olvastam hogy Dúró Dórátol is megijedt a fidesz mert 20 éves hagyomány szakad meg azzal hogy nem a legfiatalabb kéviselő olvassal fel az esküt.
Előzmény: Ting Fu doktor (136)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 137
Van egy családi csomagban 50-100 tv csatorna. Miert nem kimélik meg magukat az emberek hogy szart nézzenek ha már tv-t néznek ....
Előzmény: Ting Fu doktor (135)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 136

Én nem azt akartam ezzel mondani, hogy a jobbos milliárdosok kisangyalok vagy makulátlan szentek lennének. Errő szó sincs.

Csak valami aprócska, de fontos különbség mégiscsak van. Ez pedig a ballibeknek igencsak kínos, mert az Ő milliárdosaik pont leszarnak mindent és mindenkit...

Pvcpadlóval amúgy ebben egyet is értettem, hogy pont emiatt esélytelen az MSZP arra, hogy megállítsa a Fidesz továbi média térnyerését.

Előzmény: Törölt nick (134)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 135

Ez jó szöveg :)

Előzmény: Törölt nick (133)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 134
Ezt a képzetlen csóringerek akiknek kell felmutatni egy ellenségképet siman beveszik hogy a nyomorukat a sok gazdag szocinak köszönhetik.

De ugye mi - legalább is én ;) - okosabbak vagyunk ennél a blődségnél ....
Előzmény: Ting Fu doktor (132)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 133
Ha megnyugtat sem az ATV sem a rémhírtévét és az ECHO-t sem nézem semmibe. Kár értük transzpondert bérelni a műholdon.
Előzmény: Ting Fu doktor (131)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 132

Látom nem érted, vagy adod a hülyét!

Ezek legalább valamit visszaadnak annak a közösségnek, akiknek köszönhetnek sokmindent. Hogy miért, az totálisan irreleváns!

A szoci milliárdosok még ennyire sem képesek, csak lopnak, gazdagodnak és semmit nem adnak vissza annak a közösségnek akiknek a vagyonukat köszönhetik.

Ez a lényeg!

Előzmény: Törölt nick (130)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 131

Ez a te véleményed és mint ilyen nem sokat nyom a lattba ;-)

Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 130
Azért illúziód ne legyen ezek nem azert adják a lét vissza mert jótéteményesei akarnak lenni az országnak. Mind azért pedálozik hogy kapjon zsiros megrendelést a majdani ezüsthajó kft-től .....
Előzmény: Ting Fu doktor (120)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 129
Az ECHO TV nem média hanem egy népbutító moslék.
Előzmény: Ting Fu doktor (120)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 128

Én Demcsákot lebecsülöm. Nem tartom semmire. Még csak okosnak sem tartom. Ráadásul  a szerkesztők mondják meg, hogy mit kérdezhet.

A Népszabadság valóban MSZP pártlap és ezt okosan kimatekozták. Mégis zuhan az olvasó tábora. Ettől függetlenül megmarad.

DE a Népszava a 168 óra és az ÉS az idővel dőlni fog és szépen csődbe megy.

És mondom. Marad a Népszabadság, a KR és az ATV. Ez nagyon-nagyon kevés lesz nekik.

Előzmény: mos (126)
mos Creative Commons License 2010.05.13 0 0 126

ne becsüld le Demcsákot, hihetetlen károkat tud okozni egy rafináltan ellenséges riporter egy nézett műsorban, ő pedig erre van kiképezve.

a Népszabadságnak az a "titka", h hiába a Ringier a főtulaj, olyan szerződés van, h az MSZP kisebbségi tulajdonos pártalapítványa nevezi ki a főszerkesztőt.

(tehát a maga nemében zseniális konstrukció, úgy jutnak nyugati tőkéhez, versenyképes technikai háttérhez, h azt a Ringier hozza, míg a pártfelügyelet is megmarad.)

ezt orvosolni lehet egy megfelelő törvénnyel, pl. megtiltani, h pártalapítványok tulajdonoljanak lapokat, vagy beleszóljanak a főszerkesztő megválasztásába, stb., és máris kicsúszott a kezükből a Népszabadság.

Előzmény: Ting Fu doktor (125)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 125

Szerintem Demcsák személye lényegtelen.

Az a fontos, hogy a reggeli műsorban alapvetően barátságosak a Fidesszel és sokakat meg is hívnak.

A legfontosabb hiradó a Tények teljesen Fideszes lett, ahogy a Napló meg Orbán PR TV lett. És ez így van jól!

Az RTLKlub megszerzése még túl friss. Majd lesznek itt is változások. Már rettegnek is előre a ballibek és féltik az amúgy abszolút rétegműsorrá züllesztett HetiHetest.

Szerintem nagyon bíztatóak a tendenciák.

A Népszava  és a 168 óra idővel úgyis csődbe megy. Elég lesz elzárni az állami csapokat. Marad a Klubrádió az ATV és a Népszabadság. Érjék be ennyivel ;-)

Előzmény: mos (123)
mos Creative Commons License 2010.05.13 0 0 123

Az RTL-nél nem nagyon látni a Stumpf-féle bevásárlás hatásait, remélhetőleg idővel majd igen.

A tv2-ről meg annyit, h Demcsák Zsuzsa, Gyurcsány bizalmasa és exszóvivője osztja az észt a reggeli műsorban, ami szerintem botrányos.

(Gondold el, h mekkora ricsaj volna, ha Révész Máriusz vezetné a Mokkát...)

Ez tekinthető szimbólikusnak is, még ezt is megtehetik.  

Előzmény: Ting Fu doktor (89)
meret99 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 122
Én jobban hiszek a balfaszoknak, mint a Bánóféléknek:D A Bánófélék még mindig csak nyomorúságot hoztak az országnak:( Persze maguknak nem:(
Előzmény: Törölt nick (121)
Ting Fu doktor Creative Commons License 2010.05.13 0 0 120

Kezdjük azzal, hogy én vitatom, hogy Ő tette volna tönkre a hazai buszgyártást, de lényegében ez most nem fontos.

Mert játszunk el a gondolattal és mondjuk azt, hogy Ő mégiscsak tönkretette. Ok.

De akkor is, létrehozott egy Echo TV nevű, jobboldali médiát, ami sokadik éve veszteséges és ezt a veszteséget  finanszírozza.

A lényeg az, hogy megtehette volna Ő is azt, amit a sok ballib milliárdos meg is tett, hogy szétlopták az agyukatt és aztán szartak mindenre és eltűntek.

A ballib oldalnak még a saját milliárdosaival is gondjuk van, mert annyira egosita, oppurtunista önző szemetek, hogy a saját táboruknak ezek képtelenek bármit is visszaadni.  Mert ezeket csak a pénz és a vagyon érdeki. Annál több semmi!

Előzmény: Törölt nick (111)
meret99 Creative Commons License 2010.05.13 0 0 119
Helyes! Végre a közé lesz, az eddig szűk csoport érdekeit szolgáló "köz" TV:)
Előzmény: Gumikalapácsos Oszkár (-)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.05.13 0 0 112

"Nem komcsi, csak egy balliberális talpnyaló"

No látod, így mindjárt más.

DDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.13 0 0 111

Széles az mikor adott vissza valamit ?

Tönkretette a buszgyartast majd elverte a lét az echo tévére ....

Előzmény: Ting Fu doktor (109)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!