Bednárik Imre után a Lánchíd Rádiót és az Echot Tv-t is megjáró Élő Gábor lesz az MTV hírigazgatója. A 39 éves szakember már egyszer volt a köztévé Híradójának főszerkesztő-helyettese.
Itt rég nem az ország által termelt javak elosztásáról volt szó, hanem a kölcsönökéről.
Az Unió polgárai egy valag pénzt hánytak kazalba, és idedózerolták hogy szeggyük össze magunkat, csináljunk valamit, mert a közös kőccséget mindenkinek fizetni kell. Adtak pénzt, hogy pörögjünk fel, termeljünk, kereskedjünk, váltsuk le a kövületeinket működő emberekre és gépekre és rendszerekre. Kíváncsi lennék hová és mivé lett az a pénz.
Persze rossz lehetett a tolmács, a szeggyétek össze magatok'at úgy fordíthatta, hogy szeggyétek meg magatok'. Pedig hamarosan jönnek a számlák, amiket fizetnünk kell, addigra hős vezéreink, akik jobbnak, balnak, mégjobbnak, mégbalnak nevezték, nevezik magukat, huss sehol nem lesznek már a lóvéval, mi meg zsé híján adjuk majd a termőföldjeinket, a lakásainkat és az ivóvizeinket. Meg a sok tévézéstől legyengült testünket. A kultúránkat meg már rég oda is adtuk.
Ki a francot érdekel mindezek mellett egy tévébeli főmajom pozíció lenyúlása... Egyáltalán mi az a tévé? Szórakoztat? Netán újságír? Megmondja a frankót? Közvetít a valódi életről vagy ami abból még megmaradt? Vagy csak nyom egy kis gyógyszerreklámot két uszulás és ismétlés közé?
Miert kellene megállítani ? Annyian vannak hogy jószerivel azt csinálnak amit akarnak. Hidd el ertelmes ember megkiméli magat az ilyen adóktol hírektől. Engem csak az zavar hogy 4 közszolgálati adót tartunk el a semmiert.
Most olvastam hogy Dúró Dórátol is megijedt a fidesz mert 20 éves hagyomány szakad meg azzal hogy nem a legfiatalabb kéviselő olvassal fel az esküt.
Én nem azt akartam ezzel mondani, hogy a jobbos milliárdosok kisangyalok vagy makulátlan szentek lennének. Errő szó sincs.
Csak valami aprócska, de fontos különbség mégiscsak van. Ez pedig a ballibeknek igencsak kínos, mert az Ő milliárdosaik pont leszarnak mindent és mindenkit...
Pvcpadlóval amúgy ebben egyet is értettem, hogy pont emiatt esélytelen az MSZP arra, hogy megállítsa a Fidesz továbi média térnyerését.
Ezek legalább valamit visszaadnak annak a közösségnek, akiknek köszönhetnek sokmindent. Hogy miért, az totálisan irreleváns!
A szoci milliárdosok még ennyire sem képesek, csak lopnak, gazdagodnak és semmit nem adnak vissza annak a közösségnek akiknek a vagyonukat köszönhetik.
Azért illúziód ne legyen ezek nem azert adják a lét vissza mert jótéteményesei akarnak lenni az országnak. Mind azért pedálozik hogy kapjon zsiros megrendelést a majdani ezüsthajó kft-től .....
ne becsüld le Demcsákot, hihetetlen károkat tud okozni egy rafináltan ellenséges riporter egy nézett műsorban, ő pedig erre van kiképezve.
a Népszabadságnak az a "titka", h hiába a Ringier a főtulaj, olyan szerződés van, h az MSZP kisebbségi tulajdonos pártalapítványa nevezi ki a főszerkesztőt.
(tehát a maga nemében zseniális konstrukció, úgy jutnak nyugati tőkéhez, versenyképes technikai háttérhez, h azt a Ringier hozza, míg a pártfelügyelet is megmarad.)
ezt orvosolni lehet egy megfelelő törvénnyel, pl. megtiltani, h pártalapítványok tulajdonoljanak lapokat, vagy beleszóljanak a főszerkesztő megválasztásába, stb., és máris kicsúszott a kezükből a Népszabadság.
Az a fontos, hogy a reggeli műsorban alapvetően barátságosak a Fidesszel és sokakat meg is hívnak.
A legfontosabb hiradó a Tények teljesen Fideszes lett, ahogy a Napló meg Orbán PR TV lett. És ez így van jól!
Az RTLKlub megszerzése még túl friss. Majd lesznek itt is változások. Már rettegnek is előre a ballibek és féltik az amúgy abszolút rétegműsorrá züllesztett HetiHetest.
Szerintem nagyon bíztatóak a tendenciák.
A Népszava és a 168 óra idővel úgyis csődbe megy. Elég lesz elzárni az állami csapokat. Marad a Klubrádió az ATV és a Népszabadság. Érjék be ennyivel ;-)
Kezdjük azzal, hogy én vitatom, hogy Ő tette volna tönkre a hazai buszgyártást, de lényegében ez most nem fontos.
Mert játszunk el a gondolattal és mondjuk azt, hogy Ő mégiscsak tönkretette. Ok.
De akkor is, létrehozott egy Echo TV nevű, jobboldali médiát, ami sokadik éve veszteséges és ezt a veszteséget finanszírozza.
A lényeg az, hogy megtehette volna Ő is azt, amit a sok ballib milliárdos meg is tett, hogy szétlopták az agyukatt és aztán szartak mindenre és eltűntek.
A ballib oldalnak még a saját milliárdosaival is gondjuk van, mert annyira egosita, oppurtunista önző szemetek, hogy a saját táboruknak ezek képtelenek bármit is visszaadni. Mert ezeket csak a pénz és a vagyon érdeki. Annál több semmi!