Nem találtam olyan LED izzót, ami bele való lenne.
Elvileg H7-es, az van LED-es kivitelben, ami beépíthető. Osram Night Breaker H7.
Régebben azt olvastam, hogy szakszervíznek kell beépíteni, de állítólag ezt már nem követelik meg. De ebben nincs pontos információm.
Egyébként a távolsági fényszórónál nekem inkább rossz a LED, én sokszor nem kapcsolom fel, mert a táblákról annyi fény verődik vissza, hogy zavar. Én eleget látok a tompított fényszóróval is.
Nem, off gomb van a Dusterben is (pont ugyanazok a gombok vannak, mint a Capturben, csak ott fényesebb). Most jött egy frissítés, Media 3.5.0, annyi változott, hogy az off gombbal be is tudom kapcsolni már. Ha kikapcsolom és megnyomom megint, visszaugrik oda, ahol volt. Eddig ezt nem csinálta. Az off csak kikapcsolt. :)
Köszönöm, meglesem! Ritkán megyek vele, most pont 400 km-t és kellett volna.
Másik: Dusterben sem lehet letekerni a ventillátort 0-ra? Capturban van egy külön "OFF" gomb a tasztatúrán, pont a szellőzéssel ellentétes másik végén, nem túl logikusan.
Tableten lehúzod az értesítéssávot, és -5 +5 között tudod a tablet fényerejét változtatni 1 mozdulattal. Ha magától átáll az autó az esti módra, akkor a tablet fényerejét ugyanígy tudod állítani 1 mozdulattal, (megjegyzi külön-külön a nappali és éjszakai beállításokat), de ilyenkor aktívvá válik a ,,vezetőtér megvilágítása" opció. Ez Jármű -> vezetőtér -> Vezetőtér megvilágítása, itt is skálán tudod állítani, állítja a tabletet is minimálisan, illetve a digitális műszerfalat, és az összes világítás fényerejét, gombok, visszajelzők, stb, még a hátsó USB-C csatlakozó világítást is. 🙂 3 gombnyomás, kicsit menüsebb, mint a másik megoldás, de nagyon jól be lehet éjjel autópályán sötétíteni vele.
Még nem voltam éves szervizen, féléves az autó. De szalonból olajszűrő 6 ezer volt, légszűrő 8 ezer, pollenszűrő 8 ezer. Utóbbi fura viszont, mert a rendszer csak 1 fajtát hoz ami sima egyszerű papír, de Captur hybridé ugyanakkora, ugyanolyan, ott van szénszűrős mindenszűrős, ezressel drágábban, így azt vettem bele. Az olaj Castrol 0w20 RN17FE 16 ezer volt olajshopon.
Éves kötelező szerviz kb 121e - azért csak kb, mert elcsúszik az olajcsere a naptári évhez képest, 15ezernél is kerül bele friss kenőanyag. 30 a hivatalos ciklus . Ebben 5% kedvezmény van (flotta , vagy mi 😁)
Dusternél mennyi az annyi?
Amúgy kéne belőle egy 1.8 full hibrid, 4x4, LPG-vel, az mindent vinne. Akár Bigster kasznival ,+2-4 cm emelés. Nem, nem vagyok telhetetlen 😁
Nem biztos, hogy az autószerelő a ludas a nem engedem, hogy ott állj............st.
Legalább 3 szerelő (jó az egyik munkafelvevő volt) mondta már, hogy a tulaj ott állt a szerelő mellett, mire egy addig egy ügyfélnek nézett személy elővette a Fő-fő munkavédelmi ellenőri igazolványát és jól megbüntette a céget.