Nekem Zephyr 750 és zr7-em is volt. Alavetően jó konstrukciók. De a karbik több helyen eltudnak kopni, karbi membránok remdszeresen szakadnak, repedeznek. Az utángyartott elég rossz minőség nem is lehet mindig kapni. A gyari kb 70e/darab. De ez eddig nem Zr7 spec hanem általánossan elmondhato az idössebb japán motorokról.
Ezeknel a blokkoknál a főtengelyről egy lánc hajt át a váltóra. Ez a lánc el nem szakad soha, viszont csörög mint az a bizonyos.... a zr7 nél van már bent feszítő, vagyis egy ahhoz hasonló valami. A zephyrnél nincs ez bent. De mindegy is mert mindket blokk 30e km nél elkezd szólni, csörögni. De ez nem hiba ettől még elmegy , engem viszont rettenetessen zavart. Benzin csapra figyelni kell, be tud folyni. Amugy nem rossz motorok. De ha nem magad szereled és nem szereted a bütykölést akkor vegyél ujabbat. Esetleg ha évi 1-2 ezret mész de hosszabb túrakra már nem ezeket venném.
Sziasztok. Motorvasarlas előtt állok. És az még nem dőlt el hogy szerencsére vagy sem, a zr 750 és 1999 es kiadást választottam ki magamnak. Mik a tapasztalataitok mire figyeljek?
2002-es évjáratú ZR 750 F motorom van, ehhez keresek oldalsó és hátsó doboz tartó konzolokat, akár dobozokkal is. Van valakinek eladó ilyenje vagy segítségül ötlete?
A válaszokat ide fogadnám köszönettel: gonda490@gmail.com
Egy kis segítségre lenne szükségem szervíz tekintetében. Van egy 1400 GTR-em, amit szeretnék átnézetni.
Tud nekem valaki ajánlani egy hozzáértő szakit Zalaegerszeg vagy esetleg Budapest környékén?
Egy teljes átvizsgálás kellene így 50e km felett, hogy tudjak listát írni a Jézuskának, nameg egy első teleszkóp szervíz se ártana. A folyadékok cseréjét magam is megcsinálom, szóval az nem téma.
Bocs az offért, de a 1400 GTR fórumba szerintem csak én írok... :-( BTW, ott találtok fotókat is. :-)
A szívócsonkok kívülről repedtek, de átrepedve nincsenek, ellenben olcsók. A legszűrőház gumik jók, ha komolyan érdekel írj emailt vagy képesmotoron üzenetet és utána nézek, hogy jó e a Zephyrre, de szerintem jó lesz. E-mailben tudok képeket küldeni .
Eladó kék 99-es, naked, Kawasaki ZR-7 minden alkatrésze, a motor 25 kW-os papírokkal rendelkezik. Néhány alkatrész már nincs meg, valami sérült. Írj és küldök szívesen képeket és plusz információt.
Egy bordó ZR7-7 2002-es évjáratú motorom van , ehhez keresek hátsó doboz tartó konzolt , akár dobozzal is , ha valakinek lenne eladó és meg tudunk egyezni megvenném ! Erre az email címre írjatok sanyivass71@gmail.com . Köszönöm szépen !