Keresés

Részletes keresés

ghoezeke mate Creative Commons License 2010.06.16 0 0 378
Megint felhozom, mert a végtelen seggfej magyar baloldal továbbra is megelégszik az itt is látható passzívitással, miszerint elegendő a fidesz és elképzelt ke-jelöltek kritikája ls szidalmazása.
Tessék felébredni, a demokráciáért minden lépést meg kell tenni, még ha az kis lépés is.
ghoezeke mate Creative Commons License 2010.06.14 0 0 377
Itt lehet alálírni.
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.05 0 0 376
"Egy többgyermekes cigány anyát, akinek legkisebb gyermeke csecsemő(szopós)korú volt - börtönbe kellett volna zárni"

A múltkor a TV2 - Napló című műsorban mutattak egy anyát csecsemő(szopós)korú gyermekkel a börtönben. Ezek szerint egyesek lehetnek csecsemővel börtönben, kettesek nem.
Előzmény: Holdkooros (375)
Holdkooros Creative Commons License 2010.06.05 0 0 375
Úgy tűnik, ragaszkodsz véleményedhez... Beírod - kitörlik...újra beírod...(mintha tegnap is láttam volna) újra kitörlik...megint beírod... a 4-esre már válaszoltam egyszer(a 352-ben).
Előzmény: Törölt nick (374)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.05 0 0 374
Sólyom László nem lehet elnök többek között az alábbiak miatt:

1. Sólyom László volt az Alkotmánybíróság elnöke, amikor az Alkotmánybíróság megsemmisítette az Igazságtételi Törvényt, amely lehetővé tette volna, hogy a körömletépő, embereket halálra verő ávósokat megbüntessék. A gonosztevőket végül többek között Sólyom László mentette meg, miközben például Zentai Károly egykori őrmestert a mai napig üldözik.

2. Sólyom László a nemzet egységének kifejezőjeként nem tanusított bátorságot, cserben hagyta az elszakított magyarokat, amikor nem ment át a ma is magyar többségű Komáromba a Szent István szobor avatására, holott a Schengeni-egyezmény garantálja a jogát átmenni.

3. Sólyom László aláírta azt a rasszista törvényt, amely bünteti a holokauszt tagadást, de nem bünteti a délvidéki magyarirtás tagadását, ezzel hátrányosan megkülönböztetve a magyar származású áldozatokat és hozzátartozóikat a zsidó származású áldozatokkal és hozzátartozóikkal szemben, azok kegyeleti jogát, érzékenységét súlyosan sértve.

4. Sólyom László megkegyelmezett azoknak a cigány szülőknek, akik börtönbüntetést kaptak amiért nem járatták gyermekeiket iskolába, amivel kiskorú veszélyeztetése bűntettet követtek el, ezzel azt üzente hogy a cigányokra nem vonatkoznak a törvények, illetve a kiskorú cigány gyermekeket szabad büntetlenül veszélyeztetni.
Előzmény: sarpy (-)
mioko Creative Commons License 2010.05.31 0 0 366

Ezt a szöveget te kreáltad?

(Nagyon nem hiszem.)

 

:o))))))

Előzmény: Törölt nick (365)
-sajatvektor- Creative Commons License 2010.05.27 0 0 362
Messze a legjobb kozt. elnok volt a 20 ev alatt. Ha nem o lesz akkor valami fideszes bohoc attol meg mentse meg az orszagot a vegzet...
-sajatvektor- Creative Commons License 2010.05.27 0 0 361
En Solyomra szavaznek +1
Holdkooros Creative Commons License 2010.05.19 0 0 352
4. Egy többgyermekes cigány anyát, akinek legkisebb gyermeke csecsemő(szopós)korú volt - börtönbe kellett volna zárni... S. L. megkegyelmezett neki... Ha tudsz olyan esetet mondani, amikor egy hasonló helyzetbe került NEM cigány anyának NEM ADOTT kegyelmet, akkor elfogadható az érvelésed.
Előzmény: Törölt nick (350)
jobbérzésű Creative Commons License 2010.05.19 0 0 351
Sólyom Lászlót elnöknek!
mégmégmég Creative Commons License 2010.05.15 0 0 348
5. A politikai gusztustalanság kategóriájába tartozik, hogy nyíltan leszélsőségezett egy pártot az alakulóülésen, míg egy másiknak nyíltan nyalt. Szánalmas, ahogyan a révkomáromi gyáva visszajövetele is.
Előzmény: Törölt nick (347)
szaunas Creative Commons License 2010.05.10 0 0 335
"Én tökéletesen meg vagyok győződve arról, hogy Sólyom László KE úr - mint eddig - továbbra is abszolút szuverén államfői módon, pártatlanul védené a demokráciánkat, megakadályozna minden alkotmányellenes kormányzati lépést, bármelyik oldal is van kormányon!"

Tiszteletben tartva a véleményedet: milyen demokráciát véd (és kitől) ez a "zseniális" KE?
Milyen alkotmányellenes lépést akadályozott meg? Akkor hol volt, amikor szinte lottón sorsolták ki, hogy ki legyen a kormányfő?

Egy tesze-tosza alak, akihez nem ér fel az egyszerű emberek szava, nyomora...
És nagyon sokba kerül - az adófizetők pénzéből úgy, hogy csak egy díszlet a politika színpadán...
Előzmény: péterkém (278)
szaunas Creative Commons License 2010.05.10 0 0 334
"Az Önök választásán múlik, hogy a következő öt esztendőben ki viseli hazánkban a legmagasabb közjogi méltóságot."

Nos, én azokat akik ezt, ezzel a szöveggel elkezdték: igen forrófejűnek tartom: mert ez NEM a mi választásunkon múlik!!! Ez egy aljas csúsztatás!

Nekem nem kell olyan köztársasági elnök, aki egy híd felénél beszarik egy olyan Unióban, ahol MINDEN állampolgárnak garantált az országok közti szabad átjárás!!!

Az ilyen elnök mit tud képviselni, miért tud harcosan kiállni?...
(Az Alkotmány szerint Ő neki kell (kellene) képviselnie, az országunkat, a polgárainkat stb. Hát a ténykedése (egy-két jogos!) kegyelmi eljáráson kívül nem ért sokat, még akkor sem, ha nem prezidenciális rendszer van nálunk! Azt a pár milliárdot nagyon sajnálom egy ilyen "semmi" fenntartásáért...)

Nem érdekel, hogy milyen "nevek" írták alá ezt a marhaságot, de az Isten mentse meg ezt a szerencsétlen országot egy középszerű Köztársasági Elnöktől!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.09 0 0 331
NE Sólyom László legyen a köztársasági elnök.

- Orbán Viktor
-...
-...
-...

A kérdés eldőlt. Ugorgyunk.
Előzmény: sarpy (-)
jakobi Creative Commons License 2010.05.09 0 0 329
"Már 20 éve is a Szadeszes "4-igenes" népszavazás vette el tőlünk a közvetlen KE-választás lehetőségét!"

És akadályozta meg, hogy a demokratikus Magyarország első közt. elnöke Pozsgay Imre legyen.
Ha most, amúgy velem együtt, Sólyom párti vagy, mert szuverén KE-t akarsz, akkor nem hiszem, hogy örültél volna Pozsgaynak.

Ami pedig a közvetlen KE választást illeti: mi (gyakorlatilag) kormányfőt választunk közvetlenül, mivel nem prezidenciális a rendszerünk. De ez még változhat:-))
Előzmény: péterkém (278)
#FF4500 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 321
Igen, kellenének azok is. De a környezetvédelem az egy olyan súlyos üzleti érdekekkel terhelt, konflikusos terület, hogy azt egy vidékfejlesztési miniszter alá rendelni = a lefejezésével.

Az önálló környezetvédelmi minisztérium (Szabó Imre, Fodor Gábor, Persányi Miklós, Kóródi Mária, Turi-Kovács Béla, Ligetvári Ferenc, Pepó Pál, Baja Ferenc, Keresztes K. Sándor, Gyurkó János) konkrétan milyen eredményeket tudott felmutatni, hogy egy olyan kormányzati struktúrában, ahol az egészségügyi-, az oktatási és a kulturális tárca is összevontan működik, megőrizze az önállóságát?
Előzmény: Álomvédelmi twist (308)
#FF4500 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 319
A titkos szavazás jog, nem kötelesség. Hogy a titkos szavazat felfedése választási csalás lenne, az meg ökörség. Ha akarom, a bizottság asztalán ikszelek.
Előzmény: Törölt nick (317)
#FF4500 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 316
"Valójában Nagy-Magyarország egy fikció, sóhajtozás valami ködben úszó 'aranykor' után, amire azért vágyunk vissza, mert már nem élnek tanúi. Olyan területeket is lefed, amelyekhez már valami körvonalazatlan érzelmi kötődésen kívül az égvilágon semmi kapcsolatunk nincs"

Lehet, hogy neked nincs, de én inkább érzem hazámnak az ezeréves Egész-Magyarországot, mint a Clemenceau-féle magyarrezervátumot.


Bár ezt nyilván nem fogtad fel, válaszoddal pontosan visszaigazoltad az általam leírtakat.

Van egy olyan érzésem, hogy te nagy ívben sz*rsz a határon túli magyarokra, már csak a fentebbi soraid miatt is.

Az érzéseid megcsalnak, de ez a te bajod, az én soraim viszont ezt az érzésedet semmilyen szempontból nem támasztják alá. B@assza a csőröd, hogy az üres revizionista handabandázásra szarok, ehelyett éppen a határon túli magyarok érdekelnek. Ha téged is ők érdekelnének, nem ezeréveshatárosdit játszanál, hanem a valós érdekeikkel foglalkoznál, és azok érvényesítésének reális lehetőségeivel.

Egyébként a feltételes mód használata (...ma a mindenkori magyar kormányzat és állam elelőssége az lenne...) azt jelzi, hogy mégsem úgy cselekszik a magyar kormányzat és állam, ahogy kellene, de gondolom téged ez csöppet sem zavar.

Rosszul gondolod. Zavar, és bízom benne, hogy ebben is változást hoz a kormányváltás. Ebben éppenséggel Sólyom László eddigi tevékenységének folytatása pedig csak segítene.
Előzmény: Törölt nick (219)
korieander Creative Commons License 2010.05.05 0 0 314
"amely bünteti a holokauszt tagadást, de nem büntetni a délvidéki magyarirtás tagadását, ezzel hátrányosan megkülönböztetve a magyar származású áldozatokat és hozzátartozóikat, azok kegyeleti jogát, érzékenységét súlyosan sérti."

az 1941. évi magyar királyi népszámlálás eredményei alapján az izraelita lakosság több mint 80%a magát magyar nemzetiségűnek vallotta...Az, hogy te megtagadod tőlük a magyarságukat csupán a te tudatlanságodat/magyarellenességedet/rasszizmusodat bizonyítja

rajtad kívül a román csehszlovák soviniszták tagadták a zsidók magyarságát (és pl. népszámlálások során pénzbüntetéssel súlytották azt a zsidót aki magát magyarnak merte vallani


"miközben például Zentai Károly egykori csendőrtisztet a mai napig üldözik."

Zentai nem volt csendőrtiszt..
Előzmény: Törölt nick (310)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.05.04 0 0 308

Igen, kellenének azok is. De a környezetvédelem az egy olyan súlyos üzleti érdekekkel terhelt, konflikusos terület, hogy azt egy vidékfejlesztési miniszter alá rendelni = a lefejezésével.

Irtó égő, hogy még egy Jobbik is zöldebb, mint a Fidesz.

Előzmény: Törölt nick (307)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.05.04 0 0 305
Végre nyilatkozott Illés Zoltán, hogy ő lesz a környezetvédelmi államtitkár. Az a baj, hogy bármennyire környezetvédő is Illés, hiperszervilis nyilatkozata arról, hogy ez a struktúra mennyivel jobb, mint a régi, továbbra is kételyeket ébreszt bennem a zöld ügyek jövőjéről, és egyéb okok miatt is megerősíti bennem azt a meggyőződést, hogy egy önálló tárca elengedhetetlen, vagyis nem csak a személy, hanem a struktúra is számít.
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.05.04 0 0 303
Egyébiránt nekem ez a főleg értelmiségiek írnak egy kiáltványt Sólyom László miatt ugyanaz a bohóckodás, mint amikor a parlamanetben egy aktuális kormánypárti képviselő """aggódó"" kérdést intéz saját párja által delegált miniszteréhez, amire a miniszter válaszol, majd a képviselő viszontválaszában megköszöni a miniszternek a kimerítő választ, jelzi, aggodalma elmúlt és elfogadja a miniszter válaszát, majd a nyilvánvalóan többségben lévő kormánypárti képviselők szintén elfogadják a miniszter válaszát.
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (300)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 302

Gondolom nem szerencsés a negyven "mértékadó" értelmiségi játékot játszani ebben a mostani "új" politikai kultura kialakitása kezdetén

 

Nagyon jó mondat! Ezt ne vegyük át tőlük! Nincs annál nevetségesebb és szánalmasabb,  mint mikor némely szerencsétlen azt gondolja, hogy ő bizony "valaki" és ebből fakadóan übermenschi joga és kötelessége mindig és mindenben megmondani a frankót, amely útmutatást azután kutya kötelessége követnie mindenkinek! Ne kopírozzuk már le ez a szánalmas hülyeséget!

Előzmény: Törölt nick (297)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.05.04 0 0 300
Nincs is alkalmasabb egy olyan jelöltnél, akit majd a "hős", "bölcs" OV "személyesen fog javasolni" a "mértékadó" értelmiségek teljes beleegyezésével. Még mindig nem érted ennek a színjátéknak a lényegét? 
Előzmény: Törölt nick (297)
péterkém Creative Commons License 2010.05.04 0 0 295

Ez a ti álmotok: egy általatok semmire sem becsült (persze pusztán az ostobasá-gotok okán nem ismert!), világszerte elismert természettudóst KE-ké felkenni! (Vszeg nem lesz rá módotok!)

Amúgy nézz magadba: felérsz-e te intellektuálisan egy - általad "Vizi-bácsi"-nak aposztrofált (ha érted ezt a szót) - tudóssal, akitől ti egy lagymatag, "utazgató, díjátadó KE-t reméltek?

Egy Sólyom László után?!

Előzmény: mos (282)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.05.04 0 0 294

A sajtó szerint nyitott a kérdés. A Fideszes kettős beszéd módszerét meg már régóta ismerjük.

Előzmény: Törölt nick (292)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 293
Látom te is részesültél abbol az elnoki kegyelemből amikor solyom áldását adta a az egészségügyben meghonosodott korrupció tovvábbi fenntartásához.
Előzmény: #FF4500 (39)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 291
Nem emlékszem, hogy túl gyakran értettem volna egyet veled, de most hajlok rá, hogy elfogadjam az általad leírt szcenáriót!
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (289)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.05.04 0 0 289

Elárulok neked egy régesrégi, mondhatnám szakállas politikai trükköt, amit a boltosoktól vettek át. Szóval: a jelenlegi ár fölé kírsz egy drágábat, majd a felsőt áthúzod, és mellé írod, hogy akció. Te erre azt hiszed, milyen jó fej ez a boltos, hogy olcsóbban adja neked a cuccot.

 

Ez a politikában úgy néz ki, hogy egy 15 forintos benzináremelénél például beharangozol mingyárt 50 forintos benzináremelést, a médiában elkezdesz látványosan harcolni az oljatársasággal (szavakban), majd a végén bejelented, hogy sikerült megegyeznetek, lám, mekkora hős vagy te és a bandád, hála neked csak 15 forinttal nő a benzin ára.

 

Ugyanez jelenlegi KE választás. Te vagy OV és Sólyom Lászlót akarod KE-nek, ezért bejelenented, hogy Vizi E. Szilveszter lesz. A médiában aztán elküldöd az embereidet, akik rajta keresztül elkezdenek ""nyomást gyakorolni" rád, elkezdik mondogatni, hogy hát de jó ember ez a Sólyom, ennél jobb keresve sincs, Sólyom kell a népnek, halld meg szavunk OV. És OV persze meghallja a "nép szavát", és nagy kegyesen bejelenti majd, mégis Sólyom Lászlót jelölik, hisz belátja a nagy vezénylő tábornok, hogy ő a legalkalmasabb.

Előzmény: Törölt nick (284)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.05.04 0 0 287

Jó, hogy felhoztad ezt. Ennek ugyanis nem az a lényege a számomra, hogy mi ennek az általa felhozozz történelmi ténynek az igazsága, hanem sokkal inkább az az indulat, türelmetlenség, amellyel nem érti meg, hogy miért ragaszkodunk Nagy-Magyarországhoz ilyen-olyan módon, és hogy azt leredukálja, holmi történelmi tényekre, és, főleg, hogy mi a faszért beszél egyáltalán róla, amikor nem kérdezte őt erről senki? (Nem mellesleg ezek az etnikai arányok tényleg irrellevánsak, azt sugallják, hogy a pontos etnikai arányok létrehozása "igazságos", illetve, hogy ez motiválta a nagyhatalmakat Mo. megcsonkításakor, illetve, hogy ezeket a pontos etnikai arányokat létrehozták. Tudjuk, egyik feltevés se igaz.)

 

És vajon, ez is eszembe jut, nem szólt-e ez akkor akár Orbán ellen, akinek szintén kinn van a N-Mo matrica az autóján?

 

Ha belegondolok, emiatt a mondat miatt (és ami mögötte van)  Sólyom tényleg nem érdemelné meg  az újrázást.

 

Ugyanakkor számomra most vannak olyan, ennél nem fontosabb, de a realitáshoz jobban tartozó ügyek, amelyek miatt mégis szükség lenne rá.

Előzmény: Törölt nick (163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!