Ehhez a tablethez külön levehető billentyűzet van és hiába teszem rá na tabletre vagy a tabletet a billentyűzetre nem ismerik fel egymást és így a billentyűzetet nem tudom használni valamit biztos nem értek nem tudok
Samsung tableten a törléskor kukkába megy az anyag, vagy végleg törlődik? A kérdést úgy teszi fel, hogy: Kukába helyezi? De nem találok kukát sehol sem a fájlkezelőben.
Van 2 egyező modell, de egyik wifis, a másik sim kártyás, és az előbbi a gyártó saját telefonjáról kapja a jelet (azt nem is tudom, hogy vezetékkel is össze lehet-e kötni?)
Tehát van pl. két S6-os tablet és a Samsung legerősebb, de azonos frekvenciákat támogató telefonján keresztül kapja a netet a wifis modell. (azaz mindhárom készülék 4G-s.)
Vajon ilyen esetben van-e érdemi különbség a sebességben? Nem találtam a neten erről infót. Biztos van valahol, talán csak én voltam balek :)
Üdv. Sajátos "igényem": nekem a hangzás, zene, nem fontos, abban , DE CSAK ABBAN, lehetne gyenge (ezért olcsóbb4) Fontos a sok memoria,, és a jó fotó. - De egyáltalán, létezik ilyen specializáció?
egy kis infót szeretnék kérni.van egy cobalt tabletem de valószínű hogy a memoriachip hibásodott meg.az árak érdekelnének hogy érdemes megcsináltatni vagy annak az áráért vegyek újjat?köszönöm.szép estét
jó estét.azért írok mert van egy tabletem cobalt típusú android 7.1es szoftver van rajta de nem tölti be bekapcsolás után valószínű szoftver baja van.van esetleg olyan program az enterneten amivel saját magam megtudom csinálni?köszönöm.szép estét