Keresés

Részletes keresés

Vulpes Macrotis Creative Commons License 2010.04.20 0 0 160
Igaz. Vasárnap, az eredmény hirdetésnél, gondolom, azonnal fog gratulálni.
(nem, természetesen nem fog. Lendvairól van szó, ébresztő!)
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 158
Dehogy, csak az orbán iránti szimpátiám mértékét kívánom ezzel a csekélységgel jelezni.
Előzmény: htmm (156)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 157

Hehe.....És ő lesz a Parlament elnöke!

A kismamák ezzel ijesztgethetik a csecsemőiket. Aki meglátja, garantáltan nem tud elaludni.......

Előzmény: 6alma (135)
htmm Creative Commons License 2010.04.16 0 0 156
A tulajdon neveket nagybetűvel írjuk a magyar helyesírás szabályai szerint. Ez mindenkire érvényes:-))))))) ez, hogy kis betűvel írod, olyan óvodás bosszúnak tűnik:-)))))
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 155
Így van, orbán jelenleg nem nyert meg még semmit, amiért gratulálni kellene neki. Csak a nyaloncoknak nehéz felfogni.......
Előzmény: 6alma (63)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 154

Na, 'stem áldjon Benneteket, elmegyek egy kis társasági életet élni.

A szigorú közúti gépjárműellenőrzés okán - biztos, ami biztos - biciklivel.  :))

halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 153

"Be is b*szna, ha annyiba kerülne a falunkba egy sör meg egy feles ..."

Na, most lebuktam, nem ismerem tételesen a kocsmai árakat. (Ha betévedek, a számlának mindig csak a végösszge iránt érdklődöm.)     :-)))

Előzmény: 6alma (127)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 151
:))))
Előzmény: Törölt nick (124)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 150

Off

Ha már érdeklődsz:

Jó nekem konyak helyett a törköly is! A borból inkább a vörös, és a sört is megiszom.

Társasági alkoholfogyasztó vagyok, tartom magam a mondáshoz: "Csak az ökör iszik magában!"   :))

Ja, és nagyon várom az egyetlen igazi Miniszterelnök úr ígéretének a betartását, a házi pálinkafőzés legaizálását!  

Ha ezt nem teljesíti, nagyot fogok csalódni benne!    ;-)))

On 

Előzmény: Törölt nick (121)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 149

Folytatás:

Neked is leírom:

Roppant megtisztelő a fejedelmi többes, de szerény embert vagyok, nem tartok igényt rá. Maradjak számodra is egyszerűen: Te.    :-)))

OK?

Előzmény: halkergető (148)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 148

"OFF: Egyszerűen nem értelek. Orbánnak tök mindegy, csak neked nem. Orbán kimondta, hogy ő nem akar elnök lenni, ..."

Hol mondtam azt, hogy nekem nem mindegy? Egészen egyszerűen arról van szó, hogy:

a./ Orbán mondott már sok mindent, meg az ellenkezőjét is, hogy éppen mit mond, az mindig a pillanatnyi helyzet határozza meg.

b./ Valami okos ember mondotta volt: "A politikában soha ne mondd azt, hogy soha..."  Orbán pedig politikus, és sztem nem is mondta ki ezel kapcsolatban a soha szót.

Gondolod, hogy élete végéig miniszterelnök marad? Vagy ha netán megbukik e funkciójában, akkor elmegy élemedett fejjel kezdő jogásznak, ügyvédbojtárnak?  :)))

Előzmény: Álomvédelmi twist (123)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 147
Lendvai néni nyögdíjazza magát, lejárt a szavatossága:-))))))))
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 146
hát nem az a metroszexuális, akire te buksz, édes...
Előzmény: 6alma (135)
mac.m Creative Commons License 2010.04.16 0 0 144
Asszem, a gólarány a jelen állásban 3:3-ra, ill 2:4-re módosítható...
Előzmény: Törölt nick (143)
mac.m Creative Commons License 2010.04.16 0 0 141
Ez éppen 24:8 arányú...
Előzmény: Törölt nick (140)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.16 0 0 136
"Olyan 2 millió ember (MSZP+Jobbik+LMP) lesz meggyőződve arról, hogy csalással lett meg a 2/3."

Hát ja, nem kis hányaduk azt is meggyőződéssel állítja, hogy eddig Orbán volt a miniszterelnök.
Előzmény: Volt MSZP szavazó (118)
6alma Creative Commons License 2010.04.16 0 0 135

Lehet kotkodázni, de azért lássuk be, Kövér Laca sem egy matyóhimzés... :)

Előzmény: Törölt nick (134)
6alma Creative Commons License 2010.04.16 0 0 133

Ha Arafat élne, biztos, hogy gratulálna Orbánnak. Emlékszem még arra a nyelves Martonyi- Arafat puszira... Igaz, komoly ország akkor már nem állt szóba Orbánékkal.

Négy év múlva hasonló helyzet alakulhat ki, majd megyünk együtt ünnepelni Benin, Togo és a Man szigetek első embereit, mint Magyarország legfontosabb külföldi kapcsolatait.

6alma Creative Commons License 2010.04.16 0 0 127

Egy feles, meg egy sör egy falusi kocsmában 500 pénzből bőven kijön.

Be is b*szna, ha annyiba kerülne a falunkba egy sör meg egy feles ...

Előzmény: halkergető (112)
Volt MSZP szavazó Creative Commons License 2010.04.16 0 0 125
Az forró orbanomániát jelentősen hűti majd a januári gázszámla látványa. Na arra lehetm jad igazán rágyúrni, jobbiknak is, meg baliknak is.
Előzmény: Álomvédelmi twist (123)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.04.16 0 0 123

OFF: Egyszerűen nem értelek. Orbánnak tök mindegy, csak neked nem. Orbán kimondta, hogy ő nem akar elnök lenni, vázolta azt is, hogy milyen elképzelései vannak az elnökről. Semmi okunk a szavaiban kételkedni. És nem azért, mert ő sohasem hazudik, mert amit mondott, mind racionálisan, mind pszichológiailag a lehető legplauzibilsebb.

Ami az elnöki funkció erősítésének a lehetőségét illeti. Az sem olyan egyszerű, ahogy gondolod. A miniszterelnök MINDENBE belepofázhat, mindenről ő dönt, az európai, igen erős elnökök is legföljebb a külügyi, hadügyi kérdésekről.

Ahhoz tehát, hogy Orbán ugyanúgy "hatalmaskodhasson", mint miniszterelnök korában, nem lenne elég európai módra megváltoztatni a magyar közjogi rendszert, hanem egyetlen demokratikus lehetőség maradna, az amerikai rendszer átvétele, ahol az elnök és a minszerelnök egy és ugyanaz. Na most ennek a megvalósítása ugye ezért nem nagyon életszerű?

Ami pedig azt illeti, hogy miért foglalkozom veled ennyit, annak az az oka, hogy nem tudom elviselni, ahogy gondolkodtok, ahogy erőlködtök, ahogy rémüldöztök, ijesztgetitek magatokat, és görcsöltök tovább minden érvelés, ész érv után.

Úgyhogy ezzel be is fejezem a témát, igen, győztél, Orbán király lesz, 2002-ben már úgyis próbálgatta a fejére a koronát, de nem egyszerűen király lesz, hanem rossz, népnyúzó zsarnok, és a Bazilikába, vagy a Mátyás templomba fogja temettetni magát. Utódja kis Orbán lesz, akit apja hamarosan Alcsúti herceggé fog kinevezni, ami mostantól mindig az utód rangja lesz.

Előzmény: halkergető (104)
Volt MSZP szavazó Creative Commons License 2010.04.16 0 0 122
Nem tudom. Azt tudom, hogy az a színész, aki eljátszotta, hogy a Pufajkás kirúgta a fogait, egész jó pénzt kapott. Mindnestre annyi bizonyíték van a választási cslásra, mint a 2002-esre, sőt, Kubatov listájával még több is. Egyébként nem értem, mit rúgóznak ezen, anno nem egy egyetemistától hallottam, hogy azért szavaz a fideszre, mert adta a diákhitelt. Ők voltak a legjobban felháborodva a 19.000Ft-ért szavazó nyuggereken.
A sör/feles sokkal kevésbé terheli meg a büdzsét, sokkal jobban jár mindenki.
Előzmény: mac.m (111)
mac.m Creative Commons License 2010.04.16 0 0 120
Biztos sokkal többet vettek, ezért a 100 Ft mennyiségi kedvezmény...
Előzmény: Volt MSZP szavazó (119)
Volt MSZP szavazó Creative Commons License 2010.04.16 0 0 119
Ugyanezen források szerint a maszop 400 pénzért vette a cigó szavazatokat.
Előzmény: halkergető (112)
Volt MSZP szavazó Creative Commons License 2010.04.16 0 0 118
Hmm, beszédeiben többször megemlítette, eléggé virágnyelven. Azt, hogy konkrétan választási csalás volt, 2007-ben mondták ki, valami polgári pikniknek nevezett szörnyűségen:

http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/11/13/jo-ha-nem-feledjuk-9-resz-viktor-viktor-beismerte-tudtak-hogy-mar-2002-ben-valasztasi-csalas-tortent/

Amúgy most nincs itt semmiféle lebegtetés. Hangfelvétetellel, beismerő nyilatkozattal bizonyítható, hogy választási csalás történt. A kérdés mindössze annyi, néhány helyen gyúrtak rá, vagy sok körzetben.

Olyan 2 millió ember (MSZP+Jobbik+LMP) lesz meggyőződve arról, hogy csalással lett meg a 2/3.
Előzmény: Törölt nick (105)
mac.m Creative Commons License 2010.04.16 0 0 117
Különben is, a konyak a munkásosztály itala, melyet képviselői útján fogyaszt...
Előzmény: halkergető (116)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 116
Többé-kevésbé tisztességben megvénült falusi pógárként nem iszom konyakot!   :)))
Előzmény: Törölt nick (108)
mac.m Creative Commons License 2010.04.16 0 0 114
Ja, nagyobb lehetett a sor, mint a Bocskai úton...:)))
Előzmény: Törölt nick (109)
halkergető Creative Commons License 2010.04.16 0 0 112

"Az új botrány meg már ott dagad a nemlabancon, a cigók feles/sör kombóért szavaztak a fideszre, ezres nagyságrendben."

Meg kell dícsérni, ki kell tüntetni a szervezezőket, hogy ilyen költségtakarékos megoldást találtak! Egy feles, meg egy sör egy falusi kocsmában 500 pénzből bőven kijön.

Vett már valamelyik politikai brancs ilyen alacsony áron szavazatot? ;-))))))))) 

Előzmény: Volt MSZP szavazó (103)
mac.m Creative Commons License 2010.04.16 0 0 111
Vajon, hány sört, és felest kapott ezért a nyilatkozatért a riportalany a maszoptól..?
Előzmény: Volt MSZP szavazó (103)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!