A választás estéjén még az MDF sajtótájékoztatóján is ki mertek állni a vezető politikusaik (Bokros, Debreczeni, Herényi...) a nyilatkozatot adó Dávid mögé, az MSZP-sek viszont magára hagyták Meserházyt.
Altalaban lemond.Levaltani nem olyan egyszeru ahoz osze kell hivni a kongresszust vagy a part erre jogosult orszagos gyuleset,ami nem megy olyan gyorsan. Ma s nem valthat le egy partelnokot csak az aki megvalasztja
Nem szünt meg! Visszajön! Már elfelejtettétek, hogy annak idején miért álltak le az APEH számítógépei? Mire újraindultak, már kitakarították a Fideszesek sarát!
Gyurcsány a sikerben nagyon szeret fürdőzni, aztán most nem mert a nép elé állni. Azt akarja sugallni, hogy ez nem az ő veresége, hanem Mesterházyé, holott a legnagyobb rész az övé ebből.
Nyilvánvaló, hogy a következő két évben legalább, folyamatos Fidesz visszaesés lesz, de abban nem vagyok biztos, hogy feltétlenül az MSZP javára. Egyrészt a Jobbik is erősödhet még pár százalékot, és ha az LMP-nek sikerül függetlennek mutatkozni, és nem a melegek, meg ilyesmi védelmére fognak koncentrálni, akkor tovább erősödhetnek.
Okos ember nem jön elő, ha nem tud mit mondani:DDD Szerintem gerincesebb lett volna 2 éve átadni a kormányzást:)))) De a procc bizonyos körökben nagy úr:(((((
Szerintem most fieszta lesz meg nyaralás, önkormányzati választásokig taktikai kivárás és aztán indul a Fidesz részéről a népszerűtlenkedés. Biztos hogy sok olyan intézkedésre lesz szükség, ami sokakat fog hidegzuhanyként érni. Ezzel párhuzamosan vissza fog szivárogni pár unszimpatikus arc (mint Pintér), meg ki fog derülni, hogy a fiúk se makulátlanok pártfinanszírozás terén. Ennek az lesz a következménye, hogy - sajnos vagy nem sajnos - az mszp vissza fog erősödni. Addigra remélem, minél több gazember kihullik belőle.
A szavazók közül még mindig minden ötödik ember rájuk szavazott, és másodikok lettek egyelőre a választáson, és valószínűleg ezt meg is tartják. Én közel sem temetném őket rövid távon. Ugyanis azok, akik még most is rájuk szavaztak, azok már csak a halálukkal pártolnak el tőlük, és tudjuk, hogy a fiatalabb korosztályban rendkívül alacsony a támogatottságuk, és ennek következtében csökkenhet a támogatottságuk az idő múlásával, de ez hoszú idő. Ráadásul egy 5-6%-os pártként is nagyon bele lehet még szólni az ügyekbe, lásd SZDSZ, MDF.
És miért kezdett már rögtön aznap este mocskolódásba Lendvai Ildikó, miközben ellenfelei teljesen kúltúráltan értékeltek és örültek, ellentétben az ő 2002-es és 2006-os győzemükkel? Ebben is ekkora a különbség?