Keresés

Részletes keresés

Powersystem Creative Commons License 2010.04.12 0 0 78
Nektek mindenki túl balos ami nem fidesz :)
Előzmény: #FF4500 (69)
macskapraclik éke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 77
kis háttéralku, kis ígéret, hogy ezzel megvan az első lépés egy csinos kis húsoskondér felé, és láss csodát!
Előzmény: Törölt nick (76)
macskapraclik éke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 75
mi van faszfej, nem bírsz magaddal?
amúgy meg ne reménykedj, nem csomagolok
és abban se reménykedj, hogy esetleg más csomagol, nem fog
Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 74
Mielőtt aludni megyek, valaki világosítson fel, hogy mit akart Orbán Hajdú (Frizbi) Pétertől? Ő lesz az új Magyarország Celeb miniszterelnöke?
duran6 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 71
A LumPeN párt tele van volt libsivel, ők kilőve. A Jobbik (amellett, hogy antiszemita) tele van borgőzös idiótával, kikre egy tál lencsét nem bíznék (a bal herémben több tudatosság és felelősségérzet van mint bennük). Az MSZmP-re meg élő humanoid nem szavaz... Marad a FIDESZ, pont! KELL a 2/3-ad!!!!!!!!!
macskapraclik éke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 70
jobbos többség tuttira meglegyen
akármiért... DDDDDDDDDD
Előzmény: Callie (63)
#FF4500 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 69
valahogy az utolsó napokban tett hsz-aidból sejthető volt :)

Nem kellett rajta semmit sejteni, megírtam, hogy dupla Fidesz lesz. A másik háromból továbbra is az LMP az egyedül elfogadhatónak tűnő, ráadásul azt is eltaláltam, hogy bejutnak, de nekem messze túl balosok.
Előzmény: Törölt nick (67)
Callie Creative Commons License 2010.04.12 0 0 68
na jó, legyen 1,6 )
Előzmény: Törölt nick (66)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 67

Én meg végül nem...

valahogy az utolsó napokban tett hsz-aidból sejthető volt :)

Bár, amit pl. az LMP-s OVB delegált összebaromkodott, hajszál híján én is elfordultam tőlük.

elmentem, jóccakát

Előzmény: #FF4500 (65)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 66
ilyen buki marge-zsal nálad biztosan nem fogadnék :) 
Előzmény: Callie (64)
#FF4500 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 65
az egyik szavazatomat végül az LMP-re adtam

Én meg végül nem. De sokkal inkább elfogadható, mint a két szélsőséges (MSZP/Jobbik).
Előzmény: Törölt nick (55)
Callie Creative Commons License 2010.04.12 0 0 64
Ha a line 258, kb. 2,3 az under és 1,3 az over.
Előzmény: Törölt nick (58)
Callie Creative Commons License 2010.04.12 0 0 63
a kérdés igazából nem az, hogy a maszop vagy a lemp visszalép-e, mert mindkettő esélytelen, hanem hogy a jobbik visszalépteti-e a jelöltjeit, hogy tuttira meglegyen a 2/3-ad

????

A Jobbik miért dolgozna a Fidesz 2/3-áért? Annak semmi értelme.

Előzmény: macskapraclik éke (57)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 62
Leesne az állam, ha a jobbik visszaléptetné a sajátjait a fidesz 2/3 érdekében - ám anélkül is meglesz a fidesznek.
Előzmény: macskapraclik éke (57)
mindenki_monnyonle Creative Commons License 2010.04.12 0 0 61
Kettő helyen :-)
Előzmény: anticonstitutionelle (1)
mindenki_monnyonle Creative Commons License 2010.04.12 0 0 59
Még nincs meg...
Előzmény: korieander (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 58
ehhez túl nagy a fidesz-előny, és túl kevés az idő.
Előzmény: Callie (56)
macskapraclik éke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 57
a kérdés igazából nem az, hogy a maszop vagy a lemp visszalép-e, mert mindkettő esélytelen, hanem hogy a jobbik visszalépteti-e a jelöltjeit, hogy tuttira meglegyen a 2/3-ad
Előzmény: Callie (56)
Callie Creative Commons License 2010.04.12 0 0 56

Szervezett összefogás nem lesz, az LMP-ének nincs is mása, csak a jól sikerült marketingje, amit tönkretennének bármilyen vissazlépéssel más párt javára.

Viszont dinamikája is van a dolgoknak. Ma kiderült, hogy többen mozgósíthatóak a nemfideszes oldalon, mint amit a pollok mutattak. És le is csúsztak 53% alá. Ha ez folytatódik - hiszen már megvan a "történelmi győzelem" és a kormányalakítás,  minek menjenek el megint? -, akkor megfordulhat még több körzet. Ha megfelelő tartalmi tendencia érvényesülne, nem "visszalépősdi".

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 55

sztem tévedésben vagy - ez ugyanis az a ritka pillanat, amikor a pártok szavazói döntenek, és nem a pártvezetők.

Teljesen kizárt, hogy bármilyen felszólításra az mszp-hívek jelentős arányban voksoljanak a jobbik jelöltjére, illetve vice versa. Avagy pl. Schifferék sem azzal kezdik a "más politikát" hogy úri-huncutságnak érződő  taktikai okokból felszólítsák szavazóikat az mszp melletti mentőakcióra. (Bevallom, az egyik szavazatomat végül az LMP-re adtam - de engem, aztán szólongathatnak... )

Előzmény: duke (53)
duke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 53
A ketharmad azert necces.Az LMP kitudja mit akar. Az mszp meg hiaba uvoltoz fasiszta veszelyt, ha az erdekuk ugy kivanja, szo nelkul osszefog a jobbikkal a fidesz ellen.
Az mszp biztos megmagyarazna,hogy miert lep koaliciora jobbikkal. Csak az kerdeses a jobbik akarja e, azert gyanusak.Majd most kiderul, hogy tenyleg onnalo part,vagy csak egy mszp-s krealmany.
macskapraclik éke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 52
ráadásul alapvetően nem a "társadalom", hanem a saját választóik torkán kell letuszkolni a dolgot, hogy mégsem lesz kánaán
Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 51

egyáltalán nem tuti. a budapesti választókerületekben kiszámíthatatlan, mi fog történni...

Tökmindegy, mit mond az érintett pártok vezetése:

- az mszp-szavazók inkább nem mennek el, semmint a jobbikra szavazzanak. Ahhoz túlságosan sok nácizás hangzott el az elmúlt pár évben...

- a Jobbik szavazóktól több szavazat érkezik majd a fideszre, mint az mszp-re

- az LMP-szavazók sem fogják akkora arányban preferálni a mszp-t, hogy az megúszhassa a fidesz 2/3-ot.

Ez a meccs eldőlt, 2/3-ra is. Bár fogadhatnám vmelyik irodában.

(A három érintett pártvezetés pedig talán sejti is, hogy jobb, ha nem erőlködik a saját hívek pártszimpátiáinak taktikai megerőszakolása végett...)

Előzmény: zeta john (35)
macskapraclik éke Creative Commons License 2010.04.12 0 0 50
de pont azt mondom, hogy ezekhez nem kell 2/3-ad, anélkül is meg tudják csinálni
zeta john Creative Commons License 2010.04.12 0 0 49
de egy évet elvesztegettek, és az a csomag sem a lényeges dolgokkal foglalkozott, legfeljebb a hazai "reformértelmiség" fejében volt az ami, ők emelték mítosszá.
Előzmény: szedlacsek2 (48)
szedlacsek2 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 48
Hornék is 2/3-al szaladtak neki a Bokros-csomagnak... Ott is a társadalmi konszenzus hiányzott...
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.12 0 0 47
nem hülyeség, 2/3-al de jure mindent el tudnak érni, de facto, hogy letuszkolják a társadalom torkán az égetően szükséges reformokat (közigazgatási reform, elosztó rendszerek, foglalkoztatottság növelése stb, stb...és ezek mind húsba vágnak, érdekeketsértenek), hogy el is fogadtassák az ország nagy részével, ahhoz közmegegyezés kell. Elég púp lesz a hátukon a Jobbik.
Előzmény: macskapraclik éke (39)
szedlacsek2 Creative Commons License 2010.04.12 0 0 46
Területi listáról lehet valami resztli....
Előzmény: Droopy (41)
zeta john Creative Commons License 2010.04.12 0 0 45
a médiatörvény csak annyiban érdekes, ha három tévéből egyet csinálnak. ésszerű lépés lenne...
itt most minden megtakarított milliárdocska + mozgástér lesz
Előzmény: macskapraclik éke (43)
hns Creative Commons License 2010.04.12 0 0 44
kisertetiesen emlekeztet az helyzet, az indoklas x evvel ezelottre.
Előzmény: zeta john (42)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!