Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 52
Bányász alkat. Leküldik a bányába és feljön a szén:))
Előzmény: Lazi (51)
Lazi Creative Commons License 2010.04.09 0 0 51
Az jó, hogy Te hallottad, de én láttam is! Micsoda rusnya egy némber!
Broáf...
Előzmény: T.Howard (47)
upi2000 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 50

a velük nem szimpatizáló állampolgárokat Kubatovszerűen nyilvántartani bűn.

Én azért megvárnám a vizsgálatok eredményét, mert ha valóban Kubatov beszélt, akkor is meg van az esélye hogy a listájuk törvényes volt, a használata is, csak K. tipikus marketinges stílusban előadva mondott valami nagyot.

Persze lehet hogy nem így volt, mondjuk én sosem értettem az ilyen listagyártástól való cidrizést. Amikor kiderült hogy az Mszp is komoly adatbázisokkal rendelkezik, akkor sem idegeltem magam, a mai informatikai világban csak az nem tud komoyl adatbázist összedobni pár hét alatt, aki nem akar, vagy nem ért hozzá.

Az meg hogy GyF. törvénykövetés meg moralitás ügyben kritikára ragadtatja magát, valóban elég vicces. (vagy inkább szomorú, nem kicsit, nagyon)

Előzmény: Callie (41)
T.Howard Creative Commons License 2010.04.09 0 0 48
Jav. plafon

Feri ezért rontott neki Sólyomnak?
Miért kell még szebb?
Előzmény: T.Howard (47)
T.Howard Creative Commons License 2010.04.09 0 0 47
Most hallom, hogy a maszopnak szebb az adatbázisa.
Ildikó néne mondta...

Hogy az a plaon hogy birja, mond meg te...
upi2000 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 46

De legalább csinálta!

Nem úgy mint a Zorbán aki négy nyolc évig nem csinált semmit! Csak ki-be járkált. Meg kordontbontott. Meg randalírozott az uccán a páncélosbömösével.

Szegény Feri, arra persze képes lenne a mikronducs, hogy a fejére szakíccsa a plafont. Még jó hogy sosem fogja felérni!

Na ezek tények, nem a rosszulcsinálta-sejtetésed.

hüjenáci!

:))))))))

Előzmény: dennléden (44)
G.B.Bejja Creative Commons License 2010.04.09 0 0 45
Erről van szó , nagyon sajnálom hogy nagyon kevesen értik meg.
dennléden Creative Commons License 2010.04.09 0 0 44
"Én magam nemigen támogatom Gyurcsányt, nem gondolom, hogy jól csinálta volna a dolgát."

Tán még az is lehet, hogy rosszul. (kis jóindulattal:)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.04.09 0 0 43

Akkor ebben nem értünk egyet. Szerintem Gyurcsánynak semmi alapja nincs másokat kritizálni. Főleg 2006 után.

Fine Tune Creative Commons License 2010.04.09 0 0 42
Azt nem emlegette fel Orbánnak, hogy egy fideszes 4 milliárdot lopott ki a libások zsebéből?

Mert Gyurcsány még erre is képes lenne.
Callie Creative Commons License 2010.04.09 0 0 41

Miért? Csak azt firtatja, hogy Feri miféle erkölcsi alapon kritizál bárkit is. Mert addig oké, hogy csúnyarosszgonosz Fidesz. Ezzel nincs semmi baj. De hogy pont Feri mondja? Neki inkább lapulnia kellene, mint szar a fűben.

Nem "csúnyarosszfideszt" beszélt. Hanem azt, hogy a velük nem szimpatizáló állampolgárokat Kubatovszerűen nyilvántartani bűn.

És Gyurcsánynak éppen annyira van alapja ezt megmondani, mint bárki más magyarnak. Függetlenül attól, hogy az itteni eszementek miket hablatyolnak össze róla.

Én magam nemigen támogatom Gyurcsányt, nem gondolom, hogy jól csinálta volna a dolgát. De az ember természetes igazságérzete mégis megszólal, amikor látja azt a tömény rosszindulatot és torzítást, amiket az ilyen topikokba beleöntenek.

Előzmény: Commander Pepe (38)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 40
Történelmi szerepe van, küldetéstudattal párosulva: feladata az MSZP teljes szétverése. Éppen ezt teszi a kampányban is. Nekem is tetszik:-)))
Előzmény: smafu (37)
dennléden Creative Commons License 2010.04.09 0 0 39
Tiszta mázli, hogy pénteken van célpont:)
Előzmény: smafu (29)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.04.09 0 0 38

Miért? Csak azt firtatja, hogy Feri miféle erkölcsi alapon kritizál bárkit is. Mert addig oké, hogy csúnyarosszgonosz Fidesz. Ezzel nincs semmi baj. De hogy pont Feri mondja? Neki inkább lapulnia kellene, mint szar a fűben. Már megmutatta, mennyire lehet adni a szavára.

Előzmény: Callie (24)
smafu Creative Commons License 2010.04.09 0 0 37
Nézd.. Aki Gyurcsány mellet kiáll az nem teljesen komplett.

Néhány dicsőséges tette:
- jelentgetett Fideszesekről, Pécsi Dialógus csoportról az MSZP KB-nek.

- Privatizáció: A Motimot anyósa segedelmével bagóért privatizálta

- Korrupció: Áron alul ingatlanokat vett az államtól melyeket az visszabérelt, a felújítást fizette.

- Adócsalás: (Fittelina) Saját l, bérelte seaját cége tőle, azt céges pénzen felújította, uszodát, szoláriumnot épített bele, az ÁFA-t visszaigényelte.

- Okirathamisítás: (Nomentana). Bejegyzetlen (cégbíróság által visszadobott) cég nevében többször eljárt.

Öszödi beszédet, okt 23-án Fideszesek rommáveréséről nem is beszéltem.

De igazából ezek mind nem érdekelnének annyira, ha nem pakolta volna mellesleg az országot is a csatlakozó országok versenyében első helyről az utolsóba.

Egy erénye is van. Amit megfog, ahoz végsőkig ragaszkodik. És most az MSZP tökét szorongatja éppen, és ez nekem tetszik.
Előzmény: Callie (28)
Commander Pepe Creative Commons License 2010.04.09 0 0 36

Mintha nem tudnád, mi a helyzet. Ha a Fidesz hazudik, az rossz, ha az Mszp, az jó.

Feri meg szerepeljen csak! Addig jó, míg az Mszp nem tud tőle megszabadulni.

Előzmény: jobbhorog (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 35
Vegyünk, hamarosan szükség lesz rá. Annyi ügye van, az egyikben úgyis elbotlik.
Előzmény: Törölt nick (31)
ötvenafele Creative Commons License 2010.04.09 0 0 33

amúgy meg még jó, hogy személyében :)

hiszen a maszopszadesznél nagyobb hazug gyűlölködő bandát még nem nagyon termelt ki a történelem magából

szóval ha ezt személyedre vonatkozólag aktuálisnak érzed, az legyen a te problemád

Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 32
Pedig Zuschlag is beszélt róla, hogy csaltak, de azt mondta, 2006-ról nem szól, mert túl közel van még. Mindenesetre a társadalmi bizalom teljes hiányát mutatja, hogy a pártok alternatív szavazatszámlálót működtetnek. Igazuk van, én sem bízom a marokkói fazonban.
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 31
Gyurcsány szerintem teljesen gátlástalan hazudozó. Ha lecsuknák, pezsgőt bontanék.
ötvenafele Creative Commons License 2010.04.09 0 0 30
de, rögtön ott a lárifári és a nemigazország gomb között :)
smafu Creative Commons License 2010.04.09 0 0 29
Gyurcsányról ma a célpontban Lados azt hiszem mond egy két dolgot majd..

http://www.mno.hu/portal/706003
Előzmény: jobbhorog (-)
Callie Creative Commons License 2010.04.09 0 0 28

És aki nem gyűlölködik és hazudozik veletek, azt személyében próbáljátok támadni.

Olyan alacsony ez a színvonal, hogy nincs megfelelő karakter rá a billentyűzeten.

Előzmény: ötvenafele (25)
ötvenafele Creative Commons License 2010.04.09 0 0 25
mondja ezt egy maszopszadeszista
Előzmény: Callie (24)
Callie Creative Commons License 2010.04.09 0 0 24

Egyszerű gyűlölködő és hazudozó fikatopik.

Hogy nem unjátok még az ilyeneket nyitogatni?

yoovan Creative Commons License 2010.04.09 0 0 22
na ezért szakadt rá ami nincs
Előzmény: Biovadász (19)
#FF4500 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 21
Előzmény: Törölt nick (8)
Biovadász Creative Commons License 2010.04.09 0 0 19
Jaj, hát ne csúsztass már, szegény Ferinek nincs is villája, de még háza se.
Csak egy ötven négyzetméteres társasházi lakása Pápán.
Nézd csak meg a vagyonnyilatkozatát.
Na ugye.
Előzmény: kutato (17)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 18
  • Büszke vagyok ezekre a cifraságokra és a mögötte rejlő őszinteségre.” Mintha az őszinteség nem létezne trágárság nélkül. Igazán azonban ez a gondolat ragadott meg: „Minket más fából faragtak, minket nem torzított el a hatalom” – hiszen óhatatlanul eszünkbe jut az őszödi beszéd egyik mondata, ami azért elárulja, hogy a más fából faragott államférfi nagyon is megszerette azt a hatalmat, amivel kormányfőként rendelkezett: „Fantasztikus dolog politikát csinálni. Fantasztikus egy országot vezetni. (…) Nagy dolog volt, imádtam. Életem legjobb része volt.”
    Vagy a másik önvallomásnak felfogható mondat: „Azt hittem, hogy az igazunk és az akaratunk mindent le fog győzni, és önmagában elég lesz a győzelemhez. A választók reformszándéka és reformképessége között nem vettem észre különbséget” – ez azért sokat elárul Gyurcsány demokráciafelfogásáról. A progresszív demokrata úgy jellemzi a reformkudarcot, hogy „a többség mást akart, de nekünk volt igazunk”. A szónokot hallgató kisebbség azonban a tartalmi üzenetekre éppoly kevéssé figyelt, mint a hangulati jelekre, így annyit reméltek csak a szónoktól, hogy bűvészként elővarázsol néhány trükköt a tarsolyból, ami megváltoztatja a választások kimenetelét. Talán segítette volna a megértést, ha az őszödi beszédről készített CD-t, az ezer forintért megvásárolható ajándékot egy nokiás dobozban adták volna át…
  • www.mno.hu/portal/702767
kutato Creative Commons License 2010.04.09 0 0 17
Előzmény: kutato (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!