Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.05.06 0 0 159
Elképzelhető, hogy most is így van.

Kapja a manus az értesítőt, hogy a teljes befizetése kamatra megy, ráadásul ez kevés is, mert a tartozása közben növekedett is.
Előzmény: Törölt nick (157)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.06 0 0 156
Most hogyan működik?
Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.06 0 0 154
... a havi elszamolason mindig rajta van , hogy befizettel-mondjuk- $2000-t , ebbol 1200 a kamat , 150 a konkret hitel, a tobbi meg ez meg az , biztositas , ado , stb...

Nem tudom, hogy nálunk ez hogyan működik, de tartok tőle, hogy ennyire nem kell megerőltetni magukat.
Előzmény: 4400 (150)
Psycho Dad Creative Commons License 2010.05.06 0 0 153
Folytatódik:

Kivonul a Hypo Bank Magyarországról

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/05/06/kivonul_a_hypo_bank_magyarorszagrol/
4400 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 151

OFF

Hat most nevetni fogsz -illetve nem , mert pontosan tudod- ,hogy igen , sok magyar dolgozik Izraelben , mezogazdasagi munkan , sot , Thaifoldrol rengetegen vannak.

Bar az is igaz , hogy a zsidok mar 1200 eve huszarkodassal es cseresznyetermesztessel fogalkoztak , mint az alabbi videjo is bizonyitja:

http://www.youtube.com/watch?v=0wivMmZPUu4

ON

Előzmény: righteous (147)
4400 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 150

Hat persze.Raadasul -tegnap ezt meg elfelejtettem hozzatenni-hogy ne gondold hogy annyira adogatjak a kolcsont am , legalabbis itt(USA) , ugyhogy le is allt az egesz ingatlanpiac , meg szinte minden.Persze ok , a horribilis nyeresegeikkel konnyen kihuzzak , de mindenki mast teljesen a padlora kuldenek.

Es ennek nem a plazmatevet vasarolo polgar az oka , hanem az aljas penzintezetek , akik nyakra-fore kaptak az allami penzinjekciokat , es akik nem letezo tokejuket adogattak oda hitelbe.

A hazvasarlasnal az elso evekben szinte csaka  kamatot fizeted vissza , a havi elszamolason mindig rajta van , hogy befizettel-mondjuk- $2000-t , ebbol 1200 a kamat , 150 a konkret hitel, a tobbi meg ez meg az , biztositas , ado , stb...ha mar a kamatokat visszafizetted , akkor konnyebben is targyalnak atutemezesrol meg konnyitesrol.

Ezert terek en at a keszpenzes gazdalkodasra ezutan , pedig a normalis hitel-mint egy nagy magyar allamferfi meg is irta- szukseges lenne a jol mukodo gazdasaghoz , de nem ugy , ahogy ezek a piocak csinaljak.

Előzmény: Törölt nick (141)
joska61 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 149
Én csak egy nagyon sarkított példát írtam. A nagyképernyő és az LCD szavak szabadon behelyettesíthetőek bármi mással, ami nem létszükséglet. Azt pedig szerintem megállapíthatjuk, hogy az általad említett csoportok életére egyrészt nem megoldás a hitelfelvétel, másrészt pedig ismerjük be, a világon mindenhol vannak szegények! Szerintem a helyes eljárás egyébként az lenne, ha itt is bevezetnék az usa-ban ismert személyi csőd intézményét.
Előzmény: mesterséges színezék (93)
righteous Creative Commons License 2010.04.09 0 0 148
De most egy bankrol szol a topik es nem a zsidokrol. Maradj a temanal. Ne zsidozz. Arra a celra vannak mas topikok.
Előzmény: Araire (114)
righteous Creative Commons License 2010.04.09 0 0 147
Nem. Magyarok termelnek csak a vilagon. Izraelben a kibucokban is magyarok dolgoznak, ugye? Meg nem lattal izraeli foldmuvest? Vagy csak nem akarsz latni?
Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 146
Azt azért kapták kölcsön tőlünk, hogy majd azt nekünk kölcsönadják.
Azért kértünk kölcsön.
Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 144
Pontosan.
Amint az országról leszedik a pénzszivattyúkat, azonnal virágzásnak fog indulni.
Erre már van tapasztalatunk, tud ez az ország a saját környezetében kiemelkedőnek minősített munkát végezni és eredményeket felmutatni, fejlődni és erősödni.
Előzmény: Törölt nick (142)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 143
Állítsd már le magadat, a szánalmas ostobaságot hajtogatsz.
Mi vagy te az uszorásoknak, hogy ennyire szíveden viseled azt a kis veszteségüket?

Biztos lehetsz abban, hogy már 100x beszedték azon a sok szorult helyzetben lévő embertől, akik az útjukba akadtak.
Engem is megpróbáltak belerángatni az adósságcsapdába, hát így jártak.
Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.09 0 0 141
A 2009-es évet is hatalmas nyereséggel zárta a bankszektor.
Miközben a hitelezést gyakorlatilag leállították.

Azt akartam érzékeltetni, amennyiben nem történnek gyökeres változások ezen a téren, a pénzügyi lufikat újra felfújják, és ismét belekerül nekünk -nem a bankoknak- vagy 6-8 ezer milliárd dollárunkba a mókájuk, ők pedig még gazdagabbak és hatalmasabbak lesznek.
Előzmény: 4400 (140)
4400 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 140

Ja.Csodalatos.

Hogy szakadna rajuk az a sok csilivili szekhaz.

Na ezert fogom en a penzemet ezutan a szalmazsakban tartani , a bankok meg felolem haljanak ehen!Haha!

Előzmény: Törölt nick (133)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 139
Hiába próbálod ideologizálni, tolvaj vagy. Neked kéne inkább csöndben elsomfordálni a szégyeneddel... de ugye ez is ismerős, mikor még az óbégat nagyszájjal, akit épp rajta kaptak a lopáson... :)
Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 138
Hülyeséget beszélsz már órák óta.
Hidd el nekem, akkor jössz ki a legjobban a dologból, ha rögtön leszállsz a vonalról és nem alázod tovább saját magadat.

Az uzsorások se nyerhetnek meg minden csatát, nem nyerhetnek minden ügyfélen.
Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 137
Kalányosék sem szokták érteni, hogy miért van bárki felháborodva azon ha ők lopnak - hiszen szerintük nem is lopnak, csupán csak "átlátják a helyzetet és lépnek" mint ahogy írod a 90-es hszben.
Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 136
Kórusban beszéltek marhaságokat.
Ennyire nem lehettek tájékozatlanok.
Előzmény: RAMBO (134)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 135
Akkor leszel bajban, ha az összes követelésüket eladják a kopaszoknak.

Ne ijesztgess már...:DDD
Előzmény: RAMBO (132)
RAMBO Creative Commons License 2010.04.08 0 0 134
Tényleg loptál. Ez tény. Engem nem zavar, mert nem tőlem.
Előzmény: Törölt nick (131)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 133
csak azt nem tudom , hogy mit csinalnak majd annyi nyakukon maradt lakassal es hazzal?

Eladják őket hitelre, amit ők nyújtanak megint a vásárlóknak 120%-os mértékig.
Hát nem csodálatos a világ? :)
Előzmény: 4400 (130)
RAMBO Creative Commons License 2010.04.08 0 0 132
Akkor leszel bajban, ha az összes követelésüket eladják a kopaszoknak. Magyar kopasz veri ki a magyar szart belőled. Mert biztosan nem leírják veszteségként a követelésüket, hanem eladják. Miért ne tennék? Talált pénz.
Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 131
Primitív butaságokat hordasz össze.
Előzmény: Törölt nick (129)
4400 Creative Commons License 2010.04.08 0 0 130

"Elbaszták az amcsik, szív a világ."

Nem az "amcsik"  'sztak el , hanem a bankok.

A nem letezo penzuket adogattak boldog-boldogtalannak , semmi kamatra.

Mikor aztan kipukkant a lufi , akkor mindenki szivott , kiveve persze a bankokat.

A jelenlegi "vilaggazdasagi valsagnak" egy megoldasa lehetne , nevezetesen az , hogy ha a bankok radikalisan lecsokkentenek a kamatlabakat.Na persze , akkor nem lenne annyi nyereseguk , ugyhogy ezt nem teszik , csak azt nem tudom , hogy mit csinalnak majd annyi nyakukon maradt lakassal es hazzal?

Magam reszerol ezutan banknak meg a kozelebe sem megyek , tolem nem fognak egy fillert sem legombolni sem kamatra , sem kezelesi koltsegre es anyam tyukjara.

Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 129
Dehogynem loptál. Azért mert te nem érzed annak, attól még lopás. Hiszen te úgy érzed, csak elvetted amire szükséged volt a szemét gazdag banktól, látható, hogy erkölcsileg nem is érzed mit műveltél. Tisztára mint egyes kisebbségiek. Ezek után, ha a kertedbe bemegy Kalányos Alfonz és leszüretel helyetted magának hiszen te úgysem tudsz mit tenni és egyébként is te gazdag vagy ő meg szegény, nos akkor szavad se legyen. Mert te is ugyanazt csinálod. Gondolkozz el rajta.
Előzmény: Törölt nick (127)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 127
Én nem loptam.

Egyébként nem cigánytempó a lopás, fogalomzavarban vagy.
Előzmény: Törölt nick (126)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 126
A lopás.
Előzmény: Törölt nick (120)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 125
Így van.
Megmarad, amit eddig lenyúztak rólunk.
Az ország virágzásnak indul.

Aki nem ebbe az országba való, az menjen innét!
Előzmény: Törölt nick (122)
Törölt nick Creative Commons License 2010.04.08 0 0 124
Nem figyeltél.
A piac nem fogadja el.

Előzmény: Törölt nick (121)
Araire Creative Commons License 2010.04.08 0 0 123

"Az okosak csomagolnak...Aztan majd ott ul a sok magyar meztelen picsaval a csupasz foldon, de boldogan, mert Magyarorszag csak az ovek..."

Es eddig miért maradtak az okosak? Talàn csak nem elvenni a gatyàjàt is a sok magyarnak? Az persze biztos hogy boldogabb lennének még igy is az 50000 "okos" nélkul.

Előzmény: Törölt nick (116)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!