Segítőtopic ballibeknek:)
1. A Jobbik előbújt Orbán köpönyegéből
2. Az egyház ellenünk uszított
3. Túl sok az antiszemita és túl kevés a demokrata
4. Orbán lehazudta az égről a csillagokat, miközben Lendvai csak realitásokat mondott
5. A Fidesz összecsalta a választásokat
6. Az SZDSZ átvert bennünket.
Szóval még véletlenül se írjatok ide olyan hamis indokot, hogy pld. elkúrtuk:)
OV bukásnak élte meg és ezért ez terjedt el róla. Ha visszaemléxel uccai gyűlésektől kezdve a szavazat újraszámlálásig, meg a haza nem lehet ellenzékben mondatokig , a friss képviselők fujjolásáig végeláthatatlan gusztustalanságok jöttek elő. Na ebből jött az le hogy ez oltári nagy vereség számára. Ha nem az lett volna akkor csitította volna az ilyeneket hogy semmiség, most másodikok lettünk de lesz még másik választás , újabb esély. De ilyet én soha nem hallottam egyetlen OVistól sem.
Az 5-et nézve mostan a logika azt mondaná igen, mert 2002-ben egy fidesz összeállította OVB és választási rendszer mellet az MSZP-nek csalni enyhén szólva mulatságos feltételezés volt...
Ja tudom, a 2. hely az nem bukás, feltéve ha az mszp lesz a 2. És a 3. hely az minek számít majd? :)
Valamint azt is tudom, hogyha Orbán nem választják meg újra me-nek, akkor az bukás, ellentétben azzal, ha valaki nem tölti ki hivatali idejét, mert megpuccsolják / megvonják tőle a bizalmat, tudom, tudom. :)
Hülyeség. A második hely nem bukás, ilyet csak az OVisok gondolnak, a felnőtteknek még a harmadik sem tragédia. Ha mindig 1 párt nyerne (lenne első) , akkor minek kellett a renszervisszaváltás?
engem is idegesit/zavar a velemenye , de erteni velem . ez a hulye jobbik tenyleg tuldimenzional MINDENT . tele szajjal=orditva orbanoznak,ciganyoznak,zsidoznak...nem tartom oket normalisnak...valami nagyon nem stimmel a jobbikkal....tenyleg nagy a baj,nagyon nagy....de ezt egy nyugodt idegzetu embernek=orban kell megoldania,nem egy morvai hisztikenek egy feleseget megcsalo vonanak.....
Nem kellet volna vakon és süketen politizálni, mert bizony az élet hepe-hupás és aki nem lát és nem hallja merre megy az megbotlik a hepén, vagy beleesik a hupába.
sot, ezen tulmenoen, ha ma tartanal egy kozv. kitatat: "Kire szavazott 4 eve", akkor a Jobbiknak mar 4 eve is parlamenti partnak kellett volna legyen es a Fidesz toronymagasan nyerte volna a valasztast.
na most komolyan . 1514 ota szerintem vesztesben vagyunk . 4 ev mulva 500 eves evforduloja lesz ennek . ha 2014-ig nem valtozik meg a magyar nep gyokeresen , szerintem menthetetlen az en magyar nepem
"A választás azzal a veszéllyel fenyegeti a magyarokat, hogy focimeccsnek fogják fel, és tömegesen teszik magukévá a drukkermentalitást. Pedig békeidőben tudja jól mindenki, hogy a futballhuligán, aki szétveri a metrót, amiért nem az ő csapata győzött, az a legalja. Mindig is a legalja volt, és most is az, akkor is, ha épp nem focicsapat a rajongása tárgya."
na de miert buktunk el ? minden a legnagyobb rendben , gyurcsi remekul tancol , magasabb mint orban , szep is , okos is , bajnai ingyen viszi haza a libak tizezreit , cuslag maga a megtestesult tisztesseg , nyako is nyakas ... mi kene meg ? ez maga a paradicsom 2002 ota , gyonyoru 8 evetek volt , ja es a BKV egy remek vallalat , demszki maga a megtestesult szdsz-es vezeto ....a buszok , a combino villamosok mind egy egy siker tortenet