Sziasztok! Sok szeretettel várok mindenkit erre a topicba azokat, akik szeretik, vagy nem szeretik a külömböző tv csatornákon futó telejósdákat. Vélemények, élmények, tapasztalatokat nagyon szívesen várom! Előre is köszönöm!:)
Hazánk újabb kiválóságát láttam - Atlantiszi fényjáró.
Na, meg amit osztogatott a sztárjósnő - pénzbevonzó elefánt.
Ilyenkor ütögetem a fejem sűrűn a falba, hogy ezeket a baromságokat nem én találom ki, már rég nem itt kellene koptatnom a szám, hanem valahol sütkéreznék, henyélnék.
Ezek kapnak valamiféle engedélyt? Ki, és hogy birálja el ezeket? Szellemi szabadfoglalkozásúak?
Hú.....megint jól felb@sztam magam, hogy nem tudom kipenderiteni ezeket legalább a képernyőkről.
Ezeket a jós műsorokat, a kiagyalójával együtt szivesen látnám a garázsomban. Egyenként megjósolnám nekik teljesen pontosan a jövőt, az egészségi állapotukban hamarosan beálló változásokat, stb. Ja igen, és még pénzt sem kérnék érte, grátiszba megtenném, ha úgytetszik hobbyból.
Tudod nem gondolom,hogy rossz irányba viszel!De van egy sulyos beteg kisfiam az orvosok lemonttak rola !Darabari átsegitett minket a nehéz idöszakon nagyszerű ember hidd el !Még azon kívül is ,hogy spirituális ember!Nem volt már pénzünk se erőnk semihez tanácstalanok voltunk .Darabarinak nem fizettünk egy árva forintot sem nem volt miből!De ez az ember a saját pénzéből vásárolta meg a gyermekemnek a gyógyuláshoz szükséges dolgokat ami több száz ezer forint volt melettünk volt a nehéz napokban anyagilag és érzelmileg is!Teljesen idegen volt pedig a számunkra!Elkeseredésemben kerestem meg és nem kért egy forintot sem sőt ő segitett!Mond mi ez ?Ha nem egy csodálatos ember!Érted már?Hála istenek azóta a gyermekem sokat gyógyult a segítségével!Ez az ember hidd el tiszta mint a víz és hatalmas szíve van a képeségén kívül is!Nem harakszom rád egy percig sem !Csak szerettem volna ha megérted!Minden jót neked sok sikert és boldogságot az életedben!Sajnos én csak így tuttam megköszönni ennek az embernek !Isten áldja minden lépésed Darabari!
Rossz irányba visznek téged ezek a nagyszerű jósok, mert nem biztos, hogy aljas, gonosz ember az, aki téged tanulásra biztat, hiszen elsősorban EZ a te érdeked!
Részemről soha egy árva fillért sem fizetnék a jósoknak, de még ingyen se hallgatom meg, mert az élet azt mutatja, hogy mindenkinek sajátmagának kell megoldania a problémáit mindenféle "nem evilági emberek" segítsége nélkül.
Nem kértem meg senkit!Szerintem magadban keresd a hibákat ,a belsődben !
Továbbá szertnék mindenkihez szólni akik olvassák ezeket a fórumokat!Darabarit keresétek fel én mi a családom a barátaim amiket tapasztaltunk ezzel a csodálatos emberrel kapcsolatban az hihetetlen !Mintha nem is e világi lenne ez a hölgy a képesége hihetetlen !Amiket láttunk tapasztaltunk az leirhatatlan!Szépen és tisztelettel megkérem aszt az embert aki sértegetve hozzá szól a fórumaimhoz az ne szóljon hozzá!Köszönöm!
Neked is Buék kedves Ildi!Elöször is nincs jogod hozzá ,hogy szerencsétlennek hivj !!!!!!!!A másik ne oktass ki mikor járok jóshoz semmi közöd hozzá!!!!!!!!!Én csak véleményt irtam és nem bántottam senkit te bántottál elöször meg!Szerintem hagyuk békén egymást !!!!!!!!!Elég nyers és gonosz ember lehec sajnos!!!!!!!Sajnálom ,hogy vissza válaszoltam az első leveledre és szóba áltam veled az ilyen goromba embereket mesziről elkerülöm !!!!!!!!!!!!
Figyelj már te szerencsétlen! Senki nem gyűlöl senkit, csak iszonyat nézni, ahogy magyarul írsz, miközben jósokhoz járkálsz. Jobban tennéd, ha elővennéd a helyesírás szótárt/tankönyvet ahelyett, hogy még jobban butítod magad a jóslásokkal.
Én normálisan irok te meg olvasni tanuljál meg inkább !Miért kell egykalapalá venni mindenkit?Látod ez az emberekben a baj a gyűlölet és a harag !Ne itélkezetek ha nem ismeritek a másik embert !Sok nagyon sok ember kéne a világon olyan,mint Darabari tiszta szívű segítőkész és emberséges !Ne csak a rossz indulat vezéreljen titeket!
Tanulj meg helyesen írni magyarul, akkor majd talán valaki el is hiszi neked ezt a sok zagyvaságot. Persze a helyesírásodat látva pontosan egyforma színvonalon vagy a jósokkal.
Te meg szájál magadba és utána oktas másokat !Drabarinál személyesen voltam és ,hogy tud nem volt rá pénzem de enélkül is szivesen fogadott!És helyre hoszta az életünket !
Darbari az igazi jós gyönyörű televan jóindulattal nekünk nagyon sokat segitet már keresétek őt ö nem átverés tapasztaltuk az egész családom !!!!!!Bármivel felkereshetitek ö segit!
Tegnap éjjel nézegettem a választékot, és beleszaladtam a kukac kettős jóslóműsorba. Azt hittem, leteszem a hajam.
Nem tudom a nevét a hölgyeménynek - valamilyen fantázianév volt - és SEJTELEMZÉST ajánlott.
Nem lehet ezeket büntetni? Vagy a csalás fogalma már kikerült a BtK-ból? Hol van az ORTT ilyenkor? Csak a gyerekek érdekeit kell nézniük, az, hogy az ostoba felnőtteket becsapják, lehúzzák elég szép percdíjakkal, ez nem zavarja őket? Na, én ezektől az emberektől megvonnék mindenfajta jövedelmet, amit az én adómból fizetnek neki (nyugdíj, segély, stb.). És ilyet nagy nyilvánosság előtt lehet elkövetni!!! Szégyen, és tragédia.
Csütörtökön Müller Rózsa volt csengővel! Azt mondja a csengő elfáradt, fel kell tölteni, még azt is hozzáteszi az Ezoterikus tárgyak elfáradnak! Biztos csak egy átlagos csengő! Na meg a kamupénzenergia! (úgylelőnémőketmintegyszamár!)