Keresés

Részletes keresés

mariannaxxheni Creative Commons License 2013.06.18 0 0 61

Munkácsi Gabriella Tisztánhalló-Angyalmédium, 516-os mellékszám!

Sz** döntést lehetett hozni az angyali útmutatásával! Miss pu**nci!

Akadályok, akadályok és még egyszer akadályok!

Száradjon a lelkén!

ÉLMÉNYEM:

Amikor Klárit felhívtam, semmit nem talált el, ez az eset nem régen volt! (2013. május közepén)

Csak szórakoztam vele, jót nevettem rajta, jól beégett…és csak normál díjas számot kellett hívni!

mariannaxxheni Creative Commons License 2013.06.18 0 0 60

Karola!

A k…. anyádat, hogy megkárosítottad az életemet, és annyit ugattál a 90-es hotline-on!

sz** alak!!!

rossz irányba ment minden, mert te annyira okos vagy.

amit jósolt a ge***, semmi nem lett igaz!!

Karrierbe ilyen meg olyan sikeres lesz, semmi nem lett igaz, banya!!

Keyra is roh**jon meg, a másik számító k**rtizán!!

Ludmilla 429-es melléklet, az is azt mondta, ilyen meg olyan jó munkám lesz, nem lett igaz, nagy v**lagú. lucskos p**na.

És aki éppen velük van a vonalban az isten, aki nincs ott az a szemétláda!

szemfényvesztés….

Luna, ezo tv, 314-es mellék hülyének nézi az embert,

olyanokat jósolt az is, ami fizikai képtelenség.

Kész kirablás az egész!

lujzak Creative Commons License 2012.01.03 0 0 59

Hazánk újabb kiválóságát láttam - Atlantiszi fényjáró.

Na, meg amit osztogatott a sztárjósnő - pénzbevonzó elefánt.

Ilyenkor ütögetem a fejem sűrűn a falba, hogy ezeket a baromságokat nem én találom ki, már rég nem itt kellene koptatnom a szám, hanem valahol sütkéreznék, henyélnék.

Ezek kapnak valamiféle engedélyt? Ki, és hogy birálja el ezeket? Szellemi szabadfoglalkozásúak?

Hú.....megint jól felb@sztam magam, hogy nem tudom kipenderiteni ezeket legalább a képernyőkről.

lujzak Creative Commons License 2011.11.17 0 0 57

Ma láttam, Angyalkommunikátor. Ez vajon mit tud?

Ne azt tanácsoljátok, hogy hívjam fel!!!

A butaságnak és a butításnak nincs határa.

lujzak Creative Commons License 2011.09.04 0 0 55

Megnéztem. Döbbenet, hol van ilyenkor annamariskánk?????

Előzmény: Shinar (54)
Shinar Creative Commons License 2011.08.26 0 0 54

(18+) Ettől leestem a székről.:D

Shinar Creative Commons License 2011.08.24 0 0 53

http://hetivalasz.hu/itthon/az-evtized-atverese-a-tv2-n-es-az-rtl-klubon-40693/

Ha többre vagytok kíváncsiak, a holnapi Heti Válasz remélhetőleg mindenki kíváncsiságát kielégíti.:)

rat12 Creative Commons License 2011.07.14 0 0 52

Ezeket a jós műsorokat, a kiagyalójával együtt szivesen látnám a garázsomban. Egyenként megjósolnám nekik teljesen pontosan a jövőt, az egészségi állapotukban hamarosan beálló változásokat,  stb. Ja igen, és még pénzt sem kérnék érte, grátiszba megtenném, ha úgytetszik hobbyból.

tuncika Creative Commons License 2011.01.25 0 0 51

Tudod nem gondolom,hogy rossz irányba viszel!De van egy sulyos beteg kisfiam az orvosok lemonttak rola !Darabari átsegitett minket a nehéz idöszakon nagyszerű ember hidd el !Még azon kívül is ,hogy spirituális ember!Nem volt már pénzünk se erőnk semihez tanácstalanok voltunk .Darabarinak nem fizettünk egy árva forintot sem nem volt miből!De ez az ember a saját pénzéből vásárolta meg a gyermekemnek a gyógyuláshoz szükséges dolgokat ami több száz ezer forint volt melettünk volt a nehéz napokban anyagilag és érzelmileg is!Teljesen idegen volt pedig a számunkra!Elkeseredésemben kerestem meg és nem kért egy forintot sem sőt ő segitett!Mond mi ez ?Ha nem egy csodálatos ember!Érted már?Hála istenek azóta a gyermekem sokat gyógyult a segítségével!Ez az ember hidd el tiszta mint a víz és hatalmas szíve van a képeségén kívül is!Nem harakszom rád egy percig sem !Csak szerettem volna ha megérted!Minden jót neked sok sikert és boldogságot az életedben!Sajnos én csak így tuttam megköszönni ennek az embernek !Isten áldja minden lépésed Darabari!

Előzmény: tzgrt (50)
tzgrt Creative Commons License 2011.01.23 0 0 50

Rossz irányba visznek téged ezek a nagyszerű jósok, mert nem biztos, hogy aljas, gonosz ember az, aki téged tanulásra biztat, hiszen elsősorban EZ a te érdeked!

Részemről soha egy árva fillért sem fizetnék a jósoknak, de még ingyen se hallgatom meg, mert az élet azt mutatja, hogy mindenkinek sajátmagának kell megoldania a problémáit mindenféle "nem evilági emberek"  segítsége nélkül.

tuncika Creative Commons License 2011.01.14 0 0 49

Nem kértem meg senkit!Szerintem magadban keresd a hibákat ,a belsődben !

Továbbá szertnék mindenkihez szólni akik olvassák ezeket a fórumokat!Darabarit keresétek fel én mi a családom a barátaim amiket tapasztaltunk ezzel a csodálatos emberrel kapcsolatban az hihetetlen !Mintha nem is e világi lenne ez a hölgy a képesége hihetetlen !Amiket láttunk tapasztaltunk az leirhatatlan!Szépen és tisztelettel megkérem aszt az embert aki sértegetve hozzá szól a fórumaimhoz az ne szóljon hozzá!Köszönöm!

lujzak Creative Commons License 2011.01.11 0 0 48

Csak így tovább! Már kevesebb a hiba.

Sikerült valakit megkérni, hogy helyetted írjon?

Előzmény: tuncika (47)
tuncika Creative Commons License 2011.01.08 0 0 47

Neked is Buék kedves Ildi!Elöször is nincs jogod hozzá ,hogy szerencsétlennek hivj !!!!!!!!A másik ne oktass ki mikor járok jóshoz semmi közöd hozzá!!!!!!!!!Én csak véleményt irtam és nem bántottam senkit te bántottál elöször meg!Szerintem hagyuk békén egymást !!!!!!!!!Elég nyers és gonosz ember lehec sajnos!!!!!!!Sajnálom ,hogy vissza válaszoltam az első leveledre és szóba áltam veled az ilyen goromba embereket mesziről elkerülöm !!!!!!!!!!!!

tzgrt Creative Commons License 2011.01.06 0 0 46

Figyelj már te szerencsétlen! Senki nem gyűlöl senkit, csak iszonyat nézni, ahogy magyarul írsz, miközben jósokhoz járkálsz. Jobban tennéd, ha elővennéd a helyesírás szótárt/tankönyvet ahelyett, hogy még jobban butítod magad a jóslásokkal.

Előzmény: tuncika (44)
Ildi90 Creative Commons License 2011.01.06 0 0 45

BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!

tuncika Creative Commons License 2011.01.06 0 0 44

Én normálisan irok te meg olvasni tanuljál meg inkább !Miért kell egykalapalá venni mindenkit?Látod ez az emberekben a baj a gyűlölet és a harag !Ne itélkezetek ha nem ismeritek a másik embert !Sok nagyon sok ember kéne a világon olyan,mint Darabari tiszta szívű segítőkész és emberséges !Ne csak a rossz indulat vezéreljen titeket!

tzgrt Creative Commons License 2011.01.06 0 0 43

Tanulj meg helyesen írni magyarul, akkor majd talán valaki el is hiszi neked ezt a sok zagyvaságot. Persze a  helyesírásodat látva pontosan egyforma színvonalon vagy a jósokkal.

Előzmény: tuncika (42)
tuncika Creative Commons License 2011.01.05 0 0 42

Te meg szájál magadba és utána oktas másokat !Drabarinál személyesen voltam és ,hogy tud nem volt rá pénzem de enélkül is szivesen fogadott!És helyre hoszta az életünket !

lujzak Creative Commons License 2011.01.03 0 0 41

Tuncika!

Inkább egy tanár keressél fel 400.-Ft + ÁFA óradijért, és vegyél  órákat tőle helyesírásból!

Előzmény: tuncika (40)
tuncika Creative Commons License 2011.01.02 0 0 40

Darbari az igazi jós gyönyörű televan jóindulattal nekünk nagyon sokat segitet már keresétek őt ö nem átverés tapasztaltuk az egész családom !!!!!!Bármivel felkereshetitek ö segit!

lujzak Creative Commons License 2010.09.26 0 0 39

Tegnap éjjel nézegettem a választékot, és beleszaladtam a kukac kettős jóslóműsorba.
Azt hittem, leteszem a hajam.

Nem tudom a nevét a hölgyeménynek - valamilyen fantázianév volt - és SEJTELEMZÉST
ajánlott.

Nem lehet ezeket büntetni? Vagy a csalás fogalma már kikerült a BtK-ból?
Hol van az ORTT ilyenkor? Csak a gyerekek érdekeit kell nézniük, az, hogy az ostoba felnőtteket becsapják, lehúzzák elég szép percdíjakkal, ez nem zavarja őket? Na, én ezektől az emberektől megvonnék mindenfajta jövedelmet, amit az én adómból fizetnek neki (nyugdíj, segély, stb.).
És ilyet nagy nyilvánosság előtt lehet elkövetni!!! Szégyen, és tragédia.
lusta245 Creative Commons License 2010.09.25 0 0 38
Csütörtökön Müller Rózsa volt csengővel! Azt mondja a csengő elfáradt, fel kell tölteni, még azt is hozzáteszi az Ezoterikus tárgyak elfáradnak! Biztos csak egy átlagos csengő! Na meg a kamupénzenergia! (úgylelőnémőketmintegyszamár!)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.04 0 0 37
Szia, ez a könyv Neked való: WIlliam P. Young: a Viskó

http://www.youtube.com/watch?v=fjN8NVC3JCA
Előzmény: Törölt nick (23)
lusta245 Creative Commons License 2010.08.14 0 0 36
Pénzenergia. Persze, persze... Csokienergia nincs? Merlin aggyámá!!!
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.31 0 0 35
Egyszer láttam ezt a szart... jót nevettünk rajta az egyik haverral.
Devil23 Creative Commons License 2010.07.30 0 0 34
Jó, én szeretem nézni a műsort, van 1-2 jós, aki nevetek (pl. Merlin, István, stb.).
Előzmény: proton (32)
Tősgyökeres szentesi Creative Commons License 2010.07.24 0 0 33
Már a retek klubon is ez megy a játék helyett. Megy a parasztvakítás ezerrel.
proton Creative Commons License 2010.07.20 0 0 32
Irigylem a problémáidat....
Előzmény: Devil23 (28)
Z757 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 31
Hiába, van, amibe nagyok vagyunk. Az IKO-ra gondolsz?
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.17 0 0 30
A fényképeken mutatott jósok ott sincsenek, otthonra csörög ki a telefonjára.
Előzmény: Devil23 (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!