"A Jobbik szellemiségéhez képest megdöbbentő képek kerültek nyilvánosságra Király Andrásról, a Jobbik szóvivőjéről. A férfi egyes fotókon láthatóan nem idengedik a könnyű kábítószerektől, partizik, valamint transzvesztitákat és meleg férfiakat ölelget. A férfiról videók is felkerültek az internetre, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál egy barna bőrű munkással, és egy idős emberrel."
http://stop.hu/articles/article.php?id=630273
Stop.hu
Valamint a többi nagy párttól már tudjuk hogy mit várhatunk - átlag négy évente a krokodil is esküdözik, hogy mostantól vega lesz.
A jobbik viszont már most tett valamit, ami egyedi és reménykeltő a hazai politikában: Délelőtt kiderült egyik emberükről valami sikamlós - nem törvénybe ütköző, csak kicsit neccesebb - dolog.
Délutánra lemondott (lemondatták).
Amikor a fideszes arc az alagútnál verekedett a rendőrökkel, akkor fidesz elég sokára találta ki, hogy mi is lesz...nehezen váltak meg tőle ... annyira közéjük való volt...
Szerintem nagyobb botrány, hogy az Index két nap alatt +4%-ot ad a Fidesznek. Vajon tud erről a Nézőpont intézet? Lesz-e per hitelrontásért? (2010.03.18-án 49%-ról mára 53%-ra nőtt a Fidesz támogatottsága az index által publikált kördiagram szerint)
A fidesz meg gondolom vélelenül sem azért kampányol mert szeretnék újra feltölteni a párt kaszát,meg a zsebüket.8 év alatt eléggé megcsapanhatott a pártkassza.pénzelni a hír tv-t,stb..
Annyi ellenséggel kell megküzdenie az MNO-nak, hogy lassan már különszámot kell kiadniuk. Kíváncsi vagyok mennyivel nőtt a kiadása, hogy ezt a sok faszt kifizesse?
– Kikkel duzzadt fel 2006-ban a Jobbik vezetősége? – Volt MDF-es, fideszes, MIÉP-es politikusokkal. Murányi Levente például az MDF-ből jött, Szegedi Csanád a Fidelitasból, Gyüre Csaba pedig a MIÉP-ből. Ők olyan emberek, akik korábbi helyükön nem látták karrierjük felívelését.
– A munkásőrök, kispályás szoci vállalkozók, politikai kalandorok hogyan kerültek a Jobbik vidéki szervezeteinek élére? – Őszintén szólva éppen ezeknek az alakoknak a megjelenése motivált arra, hogy többéves hallgatás után megszólaljak. Az a párt, ami ma a választók szavazataira pályázik nem az a Jobbik, amit az emberek megismertek, és amiért küzdöttünk. Ezek az alakok becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat, és becsapják a választókat is. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik. Az európai parlamenti választáson elért sikert követően megjelentek a kétes vállalkozók is a Jobbik körül. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti párt körül.
Az biztos hogy nincs köze mert a fidesznek gyüjtöttünk kopogtató cédulát.Akik kiléptek azért hagyták mert közben végeztek az egyetem/főiskolával,más városba kerültek stb.nem azért nem valami belső feszültség lett volna.A többit már én is csak ebből a dokfilmből tudom,kb a felére van rálátásom de az úgy van ahogy mondják.Csak eléggé felmegy bennem a pumpa mikor azt irják hogy az mszp hozta létre stb.Be is reggeltem hogy válaszoljak.
Én egyetemitista koromban a Jobboldali Ifjúsági Közösség szerves tagja voltam és elég nagy rálátásom van a jobbik kialakulására és szó sincs arról hogy az Mszp hozta volna létre,azok az emberek az utolsó sejtjükig utálják a balodalt.Sajnos ahogy kikerültem az egyetemről megszünt a kapcsolatom a körrel sajnos,most már bánom nem gondoltam akkor hogy ez lesz belőle.Az m1-en leadtak egyszer egy dokfilmet a jobbikról és minden igaz ami benne van akár elhiszed akár nem. http://www.youtube.com/watch?v=JsHeMJ8Eg20