Keresés

Részletes keresés

Bum-by Creative Commons License 2010.03.31 0 0 397
kneissl Creative Commons License 2010.03.22 0 0 396
netán ilyenek..?

http://index.hu/belfold/kepvver0709/

http://www.hirszerzo.hu/cikk.a_fidesznek_is_kinos_kizarhatjak_a_frakciobol_lengyel_zoltant.40423.html

vagy ilyenek..?

http://www.origo.hu/itthon/20000107vadat.html

esetleg ilyenek?

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szakaly_gabor_szombathely_kepviselo_vadameles

Előzmény: PVM (395)
PVM Creative Commons License 2010.03.22 0 0 395
Hja, mert nem tudták kivel dolgoznak együtt? Ez már nem reménykeltő!
Vajon kik lehetnek a többiek!
Előzmény: kneissl (394)
kneissl Creative Commons License 2010.03.22 0 0 394
Nem "nagy".

nem is azt írtam..

azt írtam: "egyedi és reménykeltő"
Előzmény: PVM (393)
PVM Creative Commons License 2010.03.22 0 0 393
Ez volt a nagy tett???? Ne röhögtess!
Előzmény: kneissl (392)
kneissl Creative Commons License 2010.03.22 0 0 392
Ez igaz.
De: nem kötelező rájuk szavazni.

Valamint a többi nagy párttól már tudjuk hogy mit várhatunk - átlag négy évente a krokodil is esküdözik, hogy mostantól vega lesz.

A jobbik viszont már most tett valamit, ami egyedi és reménykeltő a hazai politikában:
Délelőtt kiderült egyik emberükről valami sikamlós - nem törvénybe ütköző, csak kicsit neccesebb - dolog.

Délutánra lemondott (lemondatták).

Amikor a fideszes arc az alagútnál verekedett a rendőrökkel, akkor fidesz elég sokára találta ki, hogy mi is lesz...nehezen váltak meg tőle ... annyira közéjük való volt...
Előzmény: PVM (370)
kneissl Creative Commons License 2010.03.22 0 0 391
Végre valaki, aki ráismer egy klasszikusra !!!

Igen : Tanár úr kérem , én szeretem az állatokat.

És eszembe sem jutott hogy bárki az én irományomnak véli, ezért nem jelöltem meg szerzőt, meg a cím rögtön lelövi a poént...
Előzmény: káposztás tészta (384)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.03.22 0 0 388
Nem stimmel. Ennek ellenére a mai napig ilyen szar adatokkal "tájékoztat" az Index.
Előzmény: Watchdog (387)
Watchdog Creative Commons License 2010.03.22 0 0 387
Ez az egész nem stimmel. A biztosan szavazó pártválasztók között a szürke "egyéb" nem lehet ilyen magas arányú. Mindenki másnál 2-3%.
Előzmény: Csendes A Don (386)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.03.22 0 0 386
Szerintem nagyobb botrány, hogy az Index két nap alatt +4%-ot ad a Fidesznek. Vajon tud erről a Nézőpont intézet? Lesz-e per hitelrontásért? (2010.03.18-án 49%-ról mára 53%-ra nőtt a Fidesz támogatottsága az index által publikált kördiagram szerint)

2010.03.18
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.20 0 0 385
ez így egyszerű

ilyet én is tudok:

a jobbik is szeretne végre kasszát tömni:-)

egyik is másik is lehet ugyanolyan rágalom, úgyhogy gondolkozz azon, mit írsz!

Előzmény: NewChange (380)
káposztás tészta Creative Commons License 2010.03.19 0 0 384
Nono, ez így plágium, szerző illik megjelölni!

Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem!
Előzmény: kneissl (353)
33nev Creative Commons License 2010.03.19 0 0 383
"Annyi ellenséggel kell megküzdenie az MNO-nak"

Ja. Tök igazad van. Az első és legnagyobb ellenség a tények. Na, ezek aztán a rohadtmocskos ellenségek!
Előzmény: Csendes A Don (373)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.19 0 0 382
"Annyi ellenséggel kell megküzdenie az MNO-nak, hogy lassan már különszámot kell kiadniuk."

Úgy érted: a helyreigazításoknak? Akkor jó vastag különszám lesz!!!
boci boci tarka Creative Commons License 2010.03.19 0 0 381
Azzal, hogy a fidesz őket tekinti fő ellenfélnek, egyben magukhoz is emelik őket.....
NewChange Creative Commons License 2010.03.19 0 0 380

A fidesz meg gondolom vélelenül sem azért kampányol mert szeretnék újra feltölteni a párt kaszát,meg a zsebüket.8 év alatt eléggé megcsapanhatott a pártkassza.pénzelni a hír tv-t,stb..
PVM Creative Commons License 2010.03.19 0 0 375
Egy laza tusolás elég lesz, vagy fürdeni is fognak????
Előzmény: Törölt nick (374)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.03.19 0 0 373
Igen.

Annyi ellenséggel kell megküzdenie az MNO-nak, hogy lassan már különszámot kell kiadniuk. Kíváncsi vagyok mennyivel nőtt a kiadása, hogy ezt a sok faszt kifizesse?
Előzmény: boci boci tarka (371)
Csendes A Don Creative Commons License 2010.03.19 0 0 372
Ebben az egész balhéban a legkevésbé fontos, mit gondolnak a választók, ha azok száma a fidesznek nem elégséges.
Előzmény: kneissl (364)
boci boci tarka Creative Commons License 2010.03.19 0 0 371
Ez a Magyar Nemzetben jelent meg, ugye?
PVM Creative Commons License 2010.03.19 0 0 370
– Kikkel duzzadt fel 2006-ban a Jobbik vezetősége?
– Volt MDF-es, fideszes, MIÉP-es politikusokkal. Murányi Levente például az MDF-ből jött, Szegedi Csanád a Fidelitasból, Gyüre Csaba pedig a MIÉP-ből. Ők olyan emberek, akik korábbi helyükön nem látták karrierjük felívelését.

– A munkásőrök, kispályás szoci vállalkozók, politikai kalandorok hogyan kerültek a Jobbik vidéki szervezeteinek élére?
– Őszintén szólva éppen ezeknek az alakoknak a megjelenése motivált arra, hogy többéves hallgatás után megszólaljak. Az a párt, ami ma a választók szavazataira pályázik nem az a Jobbik, amit az emberek megismertek, és amiért küzdöttünk. Ezek az alakok becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat, és becsapják a választókat is. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik. Az európai parlamenti választáson elért sikert követően megjelentek a kétes vállalkozók is a Jobbik körül. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti párt körül.

Részlet egy volt jobbikostól!
Előzmény: Törölt nick (368)
NewChange Creative Commons License 2010.03.19 0 0 367

Az biztos hogy nincs köze mert a fidesznek gyüjtöttünk kopogtató cédulát.Akik kiléptek azért hagyták mert közben végeztek az egyetem/főiskolával,más városba kerültek stb.nem azért nem valami belső feszültség lett volna.A többit már én is csak ebből a dokfilmből tudom,kb a felére van rálátásom de az úgy van ahogy mondják.Csak eléggé felmegy bennem a pumpa mikor azt irják hogy az mszp hozta létre stb.Be is reggeltem hogy válaszoljak.
Előzmény: Törölt nick (362)
kneissl Creative Commons License 2010.03.19 0 0 365
Amúgy:

A közvéleménykutatásokat elnézve már kezdhetik is a durcit.
Előzmény: kneissl (364)
kneissl Creative Commons License 2010.03.19 0 0 364
És ha mi, választók azt akarjuk, hogy kormányozzanak, de ne teljhatalommal, hanem egy koalíciós partnerrel?

Ebben az esetben le van szarva a választók akarata, ugye?
Előzmény: Törölt nick (360)
PVM Creative Commons License 2010.03.19 0 0 363
És az alapítók hol vannak???
Előzmény: NewChange (361)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.19 0 0 362
no igen.

valami alapítótag mesélte is, hogy ma már köze sincs ahhoz, aminek indult.

kár, hogy az átmenetnek nem lettél tanúja.

én igazából azoknak a véleményükre lennék kíváncsi, akik a kezdetekkor ott voltak, de azóta kiléptek.
Előzmény: NewChange (361)
NewChange Creative Commons License 2010.03.19 0 0 361

Én egyetemitista koromban a Jobboldali Ifjúsági Közösség szerves tagja voltam és elég nagy rálátásom van a jobbik kialakulására és szó sincs arról hogy az Mszp hozta volna létre,azok az emberek az utolsó sejtjükig utálják a balodalt.Sajnos ahogy kikerültem az egyetemről megszünt a kapcsolatom a körrel sajnos,most már bánom nem gondoltam akkor hogy ez lesz belőle.Az m1-en leadtak egyszer egy dokfilmet a jobbikról és minden igaz ami benne van akár elhiszed akár nem.
http://www.youtube.com/watch?v=JsHeMJ8Eg20
Előzmény: Westgate (348)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.19 0 0 360
hehe.

nem érted még ezt sem? még Kövér Laca is bonyás?

Ha nekünk fontos, akkor kormányoznak.

ha nekünk nem fontos, akkor nem akarnak küszködni vele.
Előzmény: kneissl (359)
kneissl Creative Commons License 2010.03.19 0 0 359
NEM KÖTELEZŐ NEKIK KORMÁNYOZNI.

Ha nem akarnak kormányozni, akkor nem kell indulni a választáson.

Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.19 0 0 358
nem, a botrány az, hogy mostanság felvetődött a kérdés:

hány olyan jobbikos van még, aki úgy sorakozott fel, hogy minden szépet- jót hazudott magáról a tagság érdekében és a szavazatok reményében?

Hány van olyan még, akinek az igazi énjét nemhogy a jobbikos szavazók, de még a jobbik sem ismeri?

kiket szabadítunk a meglévők mellé annak reményében, hogy végre megszabadulunk a bűnözőktől?
Előzmény: Törölt nick (357)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!