Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.03.31 0 0 446
Emberek ne higgyetek az ilyen kommunista hazugságoknak,és ne dőljetek be a szemét Magyar Hirlap.-nak sem ! Be van tojva a Maszop,és úgy látszik sajnos a Fidesz is ,már nem atól ,hogy a Jobbik bekerül a parlamentbe ,hanem ezek szerint attól ,hogy a Jobbik túlnyeri saját magát ! Mint a szőnyegbombák úgy hullanak a Jobbikra a kitalált hazugságok,vagy nevetséges kis stiklik amit ugye felnagyitanak ,és igy próbálnak szavazókat toborozni! Persze ez már nem a Fidesz. táborát segiti hanem a Jobbikét !
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 444
Sztem túl sokat most már ne kurucozz, mert erre jár egy delgombos és lekever egy pofont.
Előzmény: Törölt nick (439)
stevebi Creative Commons License 2010.03.07 0 0 443
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.07 0 0 439
Vergődj csak.
Dekára annyit kaptál, amit kiérdeltél, sőt azt is elmagyaráztam, hogy mit miért.

Egyébként nem direkt fenyegetés, csak teljesen nyilvánvaló, hogy a dolgok olyan fordulata következik, hogy az ostoba zsigeri zsidózás ami a Jobbiknak éltető eleme a kuruc.infó által közvetített formában, nem lesz elfogadható a közbeszédben.
Nem azért, mert tiltják, hanem mert nem tisztességes, nem korrekt.

Már nem kell harcolni azért, hogy lehessen beszélni róla, így azok, akik visszaélnek a témával ellenszenvet vívnak ki. Ez egy teljesen természetes reakció, ideje felkészülni rá.;)))
Előzmény: Törölt nick (429)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.07 0 0 438
Bezony, egy korábbi nickjén nagyon kedveltem és nálam ez a dolog nagyon számít.

Veled nem tudok mit kezdeni ezernickű, vigasztalódj geszthinél. ;)))
Előzmény: Törölt nick (432)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 437
Akkor ne legyints....
Előzmény: Törölt nick (435)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 436

Asszem Stájszot illetően igazad van...sajnálom Őt...
Előzmény: Törölt nick (428)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 434
Egyetértünk...:)))
Bár, hogy árnyaltabb legyen a kép, az a Fidesznél is megvan...
Előzmény: nyugatioldal (413)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 433
Így van...minden betűd ül....
Előzmény: Törölt nick (412)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 431
Mégeccer a kampányfőnök-sorrend:
1. Faragó, aztán
2. Várkonyi....
Előzmény: csakhallgattam (398)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 430
Előbb Faragó volt a kampányfőnök, aztán lett Várkonyi...itt van alább...
Előzmény: Törölt nick (396)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.07 0 0 428
Nekem pedig azzal van tele a tököm, hogy mikor végre elértük, hogy mindenről lehet beszélni korlátozás nélkül, előmásznak kis csupaszfarkű barátaink és telibe zsidózzák a közéletet.

Stájsz sem gondolta szerintem, hogy milyen mocskot enged szabadjára, de ráadásul a kedvezményezettek pofátlanul az ő kontójára engedték el magukat és tették tönkre a teljes szabadság eszméjét a rasszista szabadossággal.
Dühös vagyok, hogy félig meddig ráment a faszi a szemétségetekre, tőlem kegyelmet ne várjatok, érte is ütök, ha arra kerül a sor.

Egyébként sokat gondolkodom rajta, hogy azért vagytok szabadjára engedve, engedve, hogy megnyilvánuljatok, hogy a nagyközönség undorig telve szembesüljön veletek.

Nekem már egy ideje forog a gyomrom tőletek, pedig aztán azt, hogy kényes lennék, nem igazán mondhatja senki.

Csak tanácsolni tudom, hogy amíg lehet, lubickoljatok örömötökre a rasszer, zsidózó életérzésben, ha az kell a szoba-konyhás boldogsághoz, mert amint jön a társadalmi csömör, sanyarú sors vár rátok, ütve lesztek, mint a répa.


>>A zsidóbérenc ügyben tökéletesen el vagy tévedve: ezt a jelzőt szerintem szépen magadra húztad aztán jól megsértődtél rajta, hogy ezzel is antiszemitázhass, rasszistázhass, nácizhass egy egészségeset.

Mondd, van még lejjebb?
Előzmény: Törölt nick (426)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.07 0 0 427
Kaptál már választ ez ilyen kérdésedre.

Eszemben sincs párbajpisztollyan küzdeni ott, ahol az ellenfél dorongot érdemel.


Nem kell a maffiózókkal is jóban kell lenni a Jobbiknál és nincs konfliktus.
Te ezt a botrányt szeretnéd parancsszóval visszatuszkolni a palackba?;)))
Előzmény: halinorbi (425)
halinorbi Creative Commons License 2010.03.06 0 0 425
"A kuruc.infó környéki gerinctelen patkányok világa nem egy tényező ám"

Jut eszembe: meaculpáztál már? Te gerinces.
Legalább egy másik nicken osztanád az észt. Ez ugyanis már bebizonyította, hogy funkcionális analfabéta.
Előzmény: Törölt nick (201)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 424
A többesszám teljesen nyilvánvaló, egy politikai oldal elhivatott védelmében jeleníted meg álláspontodat és ebben az igyekezetben nem vagy egyedül.

Józan ítélőképesség mellett némi gyakorlattal megítélhetők az álláspontok.
Van akinek az egyes szám második személy jár ki, van akinek a többes szám második személy.
Van olyan, hogy hol az egyik, hol a másik.

Bezony elhordtalak.
Akkor is egy hasonló mószerolási akció után voltál, akkor épp azzal szerettél volna kirekeszteni és megbélyegezni, hogy zsidóbérenc vagyok, érveimet ennek fényében kell értelmezni.

Jóval kezdtél ki, amit kaptál, azt tedd szépen a zsákodba tanúlságként és ha lehet, mással se próbáld meg a bandázást. Cigány tempó, ...na.

>>A védhetetlen pedig szerintem az védi, aki ötven forint anyagi érdektől vezérelve hozzácsapódik egy ilyen szoci mutyiparádéhoz, mint a sukorói ügy és próbálja megmagyarázni a nyúlbogyóról, hogy az franciadrazsé.


Te abból a sukorói dologból semmit sem látsz, legfeljebb csak annyit, hogy zsidóóóóóó, üssssssűűűűűk és közben hasznos idiótaként undorító mód árulod el Magyarország érdekeit a környezetünk irígysége által manipulálva.
Előzmény: Törölt nick (423)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 422
Ennek még van tere.

A folytatásos teleregényhez szoktak a népek.;)))

Azt hiszem egyébként, hogy nem véletlenül féloldalas a kommunikáció.

Pofon ki lett osztva, lássuk, tanulnak belőle, vagy sem.

Ez a sukorói dolog még vissza fog mászni középre és azt hiszem, hogy ezért még iszonyatos faszulások lesznek.
Előzmény: mos (418)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 421
;)))


Egészen szánalmas vagy azzal, hogy nekem azt tulajdonítod, hogy a kaszinóval lenne problémám. Nincsen, köztudottan sosem volt vele problémám

Én azt a disszonanciát forszírozom ami a jobbik kommuniációja és személyzeti politikája között feszül kaszínóügyben, de méginkább a közélet tisztasága témakörében.

Szerintem rajtad kívül mindenki érti, mint szerintem azt is, hogya mószerolási szándék azt a dühödt sikertelenséget takarja, hogy egyéb, tisztességes, úriemberek közötti konfliktusmegoldó módon nem tudsz rajtam fogást találni és ezért egy gyerekes, szarházi mószeroláshoz folyamodsz.

Kiokosítalak, hogy az a kiközösítési szándék velem szemben mostanában nem hatékony. Mind barátaim, mind azok akik nem szeretnek ugyan, de alapvetően korrektek, tehát összességében azoknak a tábora, akik itt az indexen számítanak valamit is, azok tökéletesen tisztában vannak álláspontommal, mert egyedi és mert harsányan képviselem, tehát az ismételt, ma már másodszor próbált sározási kísérleted hiteltelen.


Csak saját magadat rekeszted ki tehát a körből és nem engem rekesztesz ki a többség egyetértése által.

Erre szokják mondani, hogy nagyot akar a szarka, de nem bírja farokkal.;)))
Előzmény: Törölt nick (416)
mos Creative Commons License 2010.03.06 0 0 418

Bencsikék elkúrták, nem kicsit, nagyon.

 

Azt kellett volna nyomatni, ha valamit akarnak az üggyel, hogy Vona exkampányfőnökének milyen kapcsolata van Magda Sándor fiával.

Erre elég jó kis kampányt fel lehetett volna építeni, még a hivatalos Fidesz-kommunikációba is beleillett volna, mint az MSZP és a Jobbik összemosása.

Rá lehetett volna arra is mutatni, hogy egy noname MSZP-képviselő fiának is egyből bérelt hely járt a SzerencsejátékZrt-nél.  

+ a Jobbik szerintem csak az MSZP-vel együtt szabad ütni, nem önmagában, ha önmagában ütöd, akkor csak azt éred el, az MSZP-től elvett cigánygyűlölők mennek vissza a szocikhoz.

Előzmény: Törölt nick (384)
JEFFREY Creative Commons License 2010.03.06 0 0 415
 Miről beszélsz az baloldal agyagba temetéséről, és Orbánt jobboldarról noszogatni. Tanulmányozd az SZDSZ 89-90.-es nyílatkozatait, meg a kampányát.(ajánlom a 90.-es kampányfilmjét). A legdurvább kampányt folytatták a komunisták ellen, nem beszélve a határontúli magyarokért és még mondhatnák hasonlókat. Mi volt az egész, már 92,-ben a szocíkkal közösen harcoltak a fasiszta veszély ellen, és az Antall Kormány megbuktatásán, 94.-ben meg bebújtak a meleg ágyikóba is. Mai napig szívja az ország  tevékenységüket. Miből gondolod azt, hogy a jobbik az,aminek mutatja magát. Itt nem a színpatizánsokról van szó( az SZDSZ.-nek is lellkes híveik voltak) akik a kampány hívószavára odamennek, hanem a vezérkarról, akiknek a valódi szándékáról nagyon keveset lehet tudni. De ahogyan egyre jobban haladunk előre, és felbukkannak kétes alakok, még a diktatura kíszolgálói közül, valamint ballib volt holdudvarából, egyre zavarosabb a dolog. Lehet, hogy lelkes fiatalok, akik esetleg csak a jobbik propogandájából értesűlnek a párt szándékairól, de nem ismerik a rendszerváltás körüli viszonyokat és állapotokat, s akik igazán nem fígyelték az elmúlt húsz év eseményeit, mert kissebb dolguk nagyobb volt annál,( apolitikusak) most radikális mindent tagadó hívószavakra fogékonyak (mert természetük a lázadás), hamar átesnek a ló túlodalára és pol. és tört. tapasztalatok híján bevihetők az utcába. Magyarországnak nem kell, hogy újraélje a renszerváltás kudarcát, mert az katasztrófa lenne, s ki tudja, hogy még hány évünk pihenne abba a bízonyos hatodik koporsóba.
Előzmény: retlax (358)
nyugatioldal Creative Commons License 2010.03.06 0 0 414
Úgy tűnik mind a kettő megfér a jobbikban.
Előzmény: Törölt nick (411)
nyugatioldal Creative Commons License 2010.03.06 0 0 413
Magyar (haveri) félkarú rabló az jó rabló, idegen félkarú rossz rabló...

Érdekes hogy a jobbiknál előjön ez a kettős mérce...

S ez már a sokadik.
Előzmény: Törölt nick (405)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 412
Ott a jobbikos kiscsaj nyilatkozata, hogy továbbra is ő íntézte az evk. dolgait, anyagokat kért, utasított.

Tehát?


Nem toloba égett be, hanem Te és haverjaid jelentik a közröhej tárgyát folyamatosan, hogy védeni akarjátok a védhetetlent.

Ezidáig, szerencsésen mindíg csak bíráló hangnemben kellett kommunikálnotok, ez az első eset, hogy a konfliktusban vesztesek vagytok és itt sokan, akik már az elmúlt tíz-tizenkét évben láttak hasonló helyzetet és talán meg is tanulták kezelni azokat, röhögnek rajtatok, hogy miként amatőrködtök önbizalmatok csapdájában.

Túl nagy volt a pofátok ezidáig, hogy bárki megkegyelmezne és kiengedne benneteket a szorításból.
Vergődjetek, mint hal a szatyorban, míg rá nem találáltok a kellő hangnemekre.>;)))
Előzmény: Törölt nick (408)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 411
Igen, átírták. De ezt miért nekem mondod? Én pontosan ragaszkodtam a felvételen elhangzottakhoz, ki sem forgattam és nem is próbáltam csökkenteni a súlyát. Hsz-eddel azt sugallod mintha ez nem így lett volna. Továbbra is úgy tartom, van igazság abban amit a Fidesz állít a Jobbik Mszp viszonyról amit ez az ügy alátámaszt, és erre elég meggyőzőnek tartom azt a kaszinós vonalat amit itt Rocker vázolt nekünk tényekkel igazolva. A Czeglédit meg egy nagyon jellemtelen senkiházi embernek tartom, nem pedig idealistának.
Előzmény: Törölt nick (396)
csakhallgattam Creative Commons License 2010.03.06 0 0 410
Nem jol de nem elöször vagy igy vele.Nem is baj csak igy ez egy ven ember vagdalkozasa es hiteltelen.
Előzmény: Törölt nick (402)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 406
Tőlem lehet Blúm maffiózó, nekem se kutyám, se macskám.
Tőlem csinálhatja az üzletet, mert az a mi környékünknek és Sukorónak kimondottan előnyös.


A Jobbik elveivel is összefér a kaszinó? ;)))
Előzmény: Törölt nick (404)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 405
Tényleg fijjjjug....

Mi lesz a szemforgató érvvel, hogy kaszinó, nyerőgép, vígalmi negyed, ha már Vona evk. kampányfőnöke is ebben a műfajban utazik?

Nem nekem kínos, hanem nektek, akik prűden a szemeteket forgattátok a műfaj kapcsán és a magyarság megrontásáról beszéltetek, ha a kaszinó került szóba?

Most mi lesz?

Vona a magyarságot akarja megrontani azzal, hogy felkarolja a kaszinós maffiózókat?

Új szelek fújdogálnak és netán Blúm is jöhet a kaszinójával?

Vagy az konkurencia és az elveitek a konkurenciaharcot takargatták? ;)))
Előzmény: Törölt nick (401)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 402
Én tájékozódtam és mi sem volt egyszerűbb, autentikus forrásból tehettem, hiszen a Jobbik alapszervezet helyi elnöke tárta a nyilvánosság elé a tényeket.;))
Előzmény: csakhallgattam (398)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.06 0 0 399
Rendes embernek mi dolga maffiózóval?

A jobbikosok persze tudják, hogy szóba kell állni velük.... ha már képviselőségre hajtanak.;)))
Előzmény: Törölt nick (394)
csakhallgattam Creative Commons License 2010.03.06 0 0 398
"Aki ismeri a komancs maffiózót, az Vona kampányfőnöke, maga is maffiózó, hiszen kaszinókat üzemeltet"

Nem igaz mert nem a kampanyfönöke neha tajekozodhatnal.Nemreg meg te is a maffiozokat ducserted nagy hevvel azokat akik casinot akarnak üzemeltetni.Ne rosz igy forogni?Nem vagy mar öreg hozza?
Előzmény: Törölt nick (390)
retlax Creative Commons License 2010.03.06 0 0 397
További kellemes rugózást az egész hülyeségen!

.
Előzmény: Törölt nick (390)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!